Miten ! herättää aikuisen naisen kiinnostus.

Olikose.niin

Kun yritän jutella vapaalle/sinkku n.50 - naiselle niin "joko" ei halua puhua, ei puhu mitään tai lähdetään pakoon ! NIIN ! miten teihin naisiin otetaan sitten yhteyttä ? nyrkillä lyönti naista kun asiaa ei auta lainkaan.
Kun on kokemusta edellä mainituista kokemuksista.
JOS on niin !!.... Antaa olla.

17

433

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olikose.niin

      Luulitteko että pyydän teitä sänkyyn !!! kun ette juttele minulle ... no ei tosiaankaan, vaan jutella ja ystävystyä "ensin" .

      • Armollinen

        Jaa, saattaa jotkut naiset luullakkin noin? Mutta ehkä sinun kannattaisi hieman katsoa ensin sitä naista ja päätellä naisen käyttäytymisestä, haluuko hän vaikka jutella sun kanssa. On naisia monenlaisia ja monia syitä olla kiinnostumatta teistä miehistä. Et voi pakottaa ja olettaa että, juuri hänen pitäisi tykätä susta.
        Ystävyys kehittyy/syntyy hiljalleen kahden ihmisen välille.
        Ei siihen suhteeseen pääse milloinkaan, jos vain kyttäilet ja seuraat toista ja hänen tekemisiään, menemisiään -kuin haukka saalistaan.


    • HelppoaKuinMikä

      Menet vaan sanomaan että annatko pesää,jos ei anna lemppaa heti!

    • ladyliikenteessä

      No nyt olet vaan sattumoisin tavannut sinulle sopimattomia naisia jotka ei osaa käyttäyä. Kyllä olisi kohteliasta edes vastata ja vaikka kiittää kiinnostuksesta vaikka vastaus olis ei-niin se hoidetaan tyylillä. Osasyykin varmasti että jotkut ovat selvinpäin niin lukossa että juoksevat karkuun. Älä heitä pyyhettä kehään-on siellä jossain sulle jou. Kokeile vaikka nettitreffailua..:)

    • ladyliikenteessä

      oho..joku :)

    • Olikose.niin

      Naiset hoi !! Onko niin että "vaatteet" on SE johon TE kiinitätte enemmä huomiota? mutta kun en ole mikään muoti friikki niin en kelepaa kenellekkään ja en oo vetonaula teille....
      Jatkaahan samaa rataa miehiä kohtaan "naiset" niin saatte olla niin kuin haluatte ja miten haluatte.

      Minä teen töitä , työ antaa enemmän mielenrauhaa kuin että saa pettyä kohtaamaan ihmisiä "naiset" vapaa-ajalla ja pettyä vastaanottoon negatiivisesti ympäristöstä riippumatta.

      Hyvää jatkoa kaikille :) tämä oli tässä. Ei tule vastauksia, luen kyllä kirjoitukset.

      • huomasinhänet

        itse en kiinnitä vaatteisiin muuta huomiota kuin värit mitkä näkyy, punainen takki oli yhdellä yhtenä päivänä siinä lähellä missä joutsenet, käveli vastaan, mutta en tiedä kuka


      • sudensukuinen

        Tulipas katkeranoloista toivottelua sieltä. Että naiset saa ihan luvallasi olla sitä mitä haluavat! Niinhän ne ovat olleet jo ennen tuota sinun "toivotustasikin". Mikä tässä nyt on niin hankalaa tajuta, että sellainen nainen joka ei ole kiinnostunut juuri sinusta, ei ole kiinnostunut sinusta! Joten miksi pettyä kun ei seurasi sellaiselle naiselle kelpaa.
        Kai sinäkin jollaintapaa seurasi pyrit valitsemaan vai onko niin että ihan kuka tahansa 50 kelpaa?


    • niinseon--

      Yli 40 v naiset on tosi tylyjä koska ovat rumia ja lihavia. Joku paska on niitä hakannut ja kohdellut huonosti joten niistä tullut puhumattomia.

    • iehtfiehgtt

      Se, että jotkut ovat "vapaita/sinkkuja", ei tarkoita, että olisivat KENENKÄÄN iskettävissä. Mitä enemmän tulee ikää, niin huomaa, että yksinkin osaa/voi/saa elää. Onhan uusissa suhteissa myös riskinsä. Moni on saattanut nuorempana törmätä jos jonkinmoiseen viheltäjään ja seurustellakin sellaisten kanssa. Monille vapaus ja rauha elää ilman ongelmia on suurempi tarve, kuin esim.parisuhteen ja/tai seksin tarve.

    • Ensitapaaminenkin

      Nettitreffeillä naiset saa kymmeniä kertoja enemmän yhteydenottoja kuin miehet, joten tee monikymmenkertainen työ, niin saat yhden vilkaisun/rivin. Sitä sopii sitten muistella kotona kynttilän ja ravintolautasellisen kera. Lisää hymiö pöydällesi, niin saat sen lisäksi osaksesi hymyä.

      Voi yrittää tarjota jotain: kahvin, lounaan, treffit, matkan, lomamökin, asuntoauton, veneretken, purjehdusseuraa, kirjan, tietokoneen, älykännykän (iPhone tms.),
      kukat, viinin, tyynyn, karkit, musiikkia, videoita tms. Sillä saa jutun alkuun.

      Sitten voi tarjota kultareunaisen käyntikortin ja liitteenä oman nettilinkki-intressilistan. Kertoa mistä löytyvät profiilit, ansioluettelot jne. Pankkitilien tiliotteet vaan tytölle mukaan, katsotaan ottaako yhteyttä :) Niin ja vakuutuspaperikopiot kanssa. Sekä lääkärintodistus treffejä varten. DNA-selvitys, jostä näkee, että sukunne on tervegeeninen. Nuoruuden kuvat, joiden avulla ihannepainotavoitteensa sinua varten toteutuu. Koulu/koulutustodistukset, joista selviää, että olet kaikkea, mitä hän on milloinkaan osannut unelmoida. Rikosrekisteriselvitys, ettet ole tehnyt yhtikäs mitään väärää eikä sinusta ole uhkaa mummoille eikä vauvoille.

      Unelmaluettelo. Koottua huumoria. Lomakkeet, joista selviää täsmäätkö tytölle oikein juuri nyt. Ja tyhjä lomake häntä itseään varten. Sekä pientä käyttörahaa, koska hän tarvitsee sitä monenlaiseen. Kauniin kellon ja koruja. Ehdottoman laadukasta meikkisettiä.

      Näin alkuun, ensivaikutelma (==kaikki vaikutelmat yhteensä). Mitä Kaki Grandi tekisi?
      Vaihda sujuvasti kieleltä toiselle, osoita globaali yleissivistyksesi. Osaat kai kaikki Valitut Palat ulkoa?

      Sydänten syvyys. Olet jo rakastanut häntä liki miljoonia vuosia. Ikuisuuslupaukset ja niiden käytännön toteutus. Esittele nettiä, mitä kiinnostavaa sieltä heti löydät? Mitä katsoisitte yhdessä.

      Teette sitten pullaa taikka exclusive pullaa kotona. Tai uitte hotelleissa tai ...

      Mitä kaikkea älykännykällä voi tehdä. Dear Beloved Rakas

    • naineneisinkku

      Katkeruus paistaa läåpi ja nainen ei sellaista huoli joka on "anteeksiettäolenolemassa"

    • Niin.monesti.petetty

      ON ! surullista todeta ettei poikamies saa "anteeksi koskaan " tekemisiään !! vaikka yrittääkin lähestyä sinkkunaista ja tutustuakseen ! häneen.

    • itsenäisyydestä

      Aikuinen n. 50 sinkkunainen tulee itse juttusille, jos se inspiroituu miehestä.

      • tulemati.jäi

        Hmmm... Eipä ole koskaan tullut. Ja siitä kun itse olin 50, on jo muutama vuosikymmen vierähtänyt. Eli sillä lailla...


      • Siis.näinkö.se.menee

        Ai jaaa !!.... Mieskö ei saa lähestyä naista jutellakseen ? kun mies tuntee vetoa naista kohtaan. No ilmankos .....


    • kasvaensinitse

      Näin 50v miehenä voin sanoa, että tuollasta teinikiukuttelijaa (olit minkä ikäinen hyvänsä) ei 50v nainen halua. Ethän osaa sanoa edes muutamaa sanaa aloittamatta heti "olkoo sitte" tai "se oli tässä" heittoja :)

      Sama koskee miehiä, ainakin niitä vähemmän epätoivoisia. En minäkään halua aloittaa juttua 30v naisen kanssa josta paistaa läpi "mulle heti kaikki" - asenne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      430
      3065
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      106
      2421
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2217
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2005
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1827
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1257
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1082
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe