EK tyytyväinen hallituksen linjaan, orjia tulossa

rehellinen_työ

EK on hyvin tyytyväinen hallituksen pakottaessa työntekijät ottamaan tarjotun työpaikan lähes aina vastaan. Samaa linjaa pitää kohdentaa myös johtajiin, noihin miljoonia muiden keräämiä euroja vieviin saalistajiin. Nythän johtajille tarjotaan hyvävelikerhon toimesta ensin allekirjoitusbonusta, ökypalkkaa, optioita, osakkeita, bonuksia, luontaisetuja, lisäeläkettä, staybonuksia jne. Johtajiahan ei enää työnteko juuri kiinnosta koska edellisestä paikasta tarjottu kultainen kädenpuristus takaa taloudellisesti huolettoman loppuelämän joka tapauksessa. Niinpä johtajien työnteon houkuttelevuuden lisäämiseksi käytetään tolkuttomia summia joka taas on poissa yritysten investoinneista, osingoista ja tavallisten työntekijöiden pienistä palkoista.
Yhtään johtajan paikkaa ei ole Suomessa jäänyt täyttämättä vaikka siivoojien ja muiden tavallisten työntekijöiden paikkoja jääkin täyttämättä vain sen vuoksi ettei sillä palkalla elä.
Onko johtajat edes onnistuneet toimissaan? No eipä ole ei. Henkilökohtaisesti ottaen johtajilla menee taloudellisesti äärinmäisen hyvin ja yrityksillä joten kuten kun taas työntekijöillä menee huonosti.
Suomessa ei siis ole työntekijäongelmaa, Suomessa on hyväveliverkostoitunut johtajaongelma joka saalistaa esteittä yritysvarallisuutta ja muiden maksamaa eläkevarallisuutta itselleen. Johtajapolvi on menettänyt täysin isänmaallisuutensa ja moraalinsa omaa ahneuttaan palvellessaan.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016041821435950_uu.shtml

3

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvähomma

      Niinpä, onko niin tyhmää yrittäjää joka maksaa kunnon palkan koska työttömän
      pakko ottaa vastaan huonopalkkainen työ !!!!!!

    • Kummaksionmennyt

      Työttömän vastuuttamisesta ja työttömyysturvan vastuullisuus nostetaan aina tikun nokkaan,mutta harvemmin puhutaan yritystukien vastuullisuudesta tai tuon myötä yhteiskunta vastuusta työllistämisen suhteen. Samainen vastuu keskustelu uupuu maataloustukien suhteen. Onko sosiaalipolitiikassa siis anoa vastuullinen olento työtön ,jonka toimeentuloturva on pienin?

      Eikö yrittäjällä ja maanviljelijällä ole sama velvollisuus tulla toimeen omalla työllään kuin muillakin ja eikö sosiaaliturva olekkaan viimesijaisin turva.Olnko ymmärtänyt tuon sosiaalisen turvan periaatteen turvata toimeentulo viimesijaisesti himisille väärin vai toteutetaanko sitä väärältä pohjalta.Kyllä maanviljelijätkin voi käydä sossussa ja sinne pääsee jos yritys kaatuu,mutta silää kellä ei ole enmää mihinkään mihin turvata kun toimeentulo on jo menetetty on hankala nojata enää mihinkään. Tästä syystä on kohtuutonta nälviä tai luoda pakotteita alisteisessa asemassa olevaa ihmistä kohtaan, jonka toimeentulo on jo valmiiksi uhattu.Suomessa on moraalikato,jonka ilmentymä on nykyiset työllistämistoimet.

    • 21_21_21

      Sen jälkeen se työnantaja vastaa nauraakin, kun kuulee, että kaupatessaan putkiremonttia on asiakkaaksi päätymässä oleva työntekijä ottanut vastaan työtä lähes ilman palkkaa ja täten putkiremontti pitäisi saada 2000 eurolla ja kymmenen vuoden maksuajalla!
      Jää asiakkaat vähiin jos ei saa palkkaakaan.. eikä tarvita kovinkaan montaa firmaa, kun ei ole asiakkailla rahaa millä maksaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      38
      771
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe