Transit mk7 2014

ransuransiitti

Joko on kokemuksia mk7 (2014->) Transiteista tuolla isoimmalla korilla (ei siis Courier, Connect, Custom) ?

Onko noita samoja sekä etu-, taka- ja nelivetoja? Miten neliveto toteutettu?

29

2260

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ransuransiitti

      Onko tuo 2.2 Duratorq sama "Puma" moottori kuin ennen vai joku uusi, mutta samalla nimellä. Miten lie muuttunut...tuplat ahtimet vai mitä tuolle on tehty?

    • ransuransiitti
    • ÄLÄEDESHARKITSE

      On kokemuksia, jos tarvitset välttämättä Ford merkkistä pakua niin ainoa järkevä liike on vuokrata tai liisata. Autot on täysiä pkoja. Nimim. 2v uudella fordilla.

      • MullaOnHyväFoordiLaardi

        Kuinka kauan meinaat olla katkera ???? Sullahan meni transitin jakohihna joskus -80 luvulla !!! Älä ny hyvä mies enää jatka tota paskanluontia....
        ja monella saitilla !


      • Jokumuukuransu
        MullaOnHyväFoordiLaardi kirjoitti:

        Kuinka kauan meinaat olla katkera ???? Sullahan meni transitin jakohihna joskus -80 luvulla !!! Älä ny hyvä mies enää jatka tota paskanluontia....
        ja monella saitilla !

        Aivan samat kokemukset, viimeiseltä 3lta vuodelta. En tiedä kauanko olen katkera mutta kymmeniätuhansia fordille maksaneena ja täysin kelvottonta laatua s saaneena oletan ettei fordilla ainakaan ole syytä katkeruuteen. Myyvät autoja koeajokokemuksella.

        TUTUSTU OHJEKIRJAAN ENNEN KAUPANTEKOA, se on mielestäni laadittu samalla pieteetillä kuin vakuutusyhtiöiden vakuutuskirjat.

        Tee päätös tuon jälkeen.


    • joseitoiminiinei

      Olen omistanut elämäni ensimmäisen fordin nyt 2015 vuodesta.
      Kysymys ei ole katkeruudesta.
      Ei moraalittomuutta ei pidä hyväksyä, vaikka osa suomalaisista saisikin palkan Fordin toiminnasta. jos liikutaan hämärällä alueella ja asiakkaiden (suomalaisten) rahapussilla luvatta. Takuu on meille suomalaisille selkeä käsite.

      Nimim 13 todettua vikaa Transiitissa eka takuuvuoden aikana.
      korjaamatta esim. moottorin / matkustamon lämpötilavika.

      • lflr

        Käy jakamassa tietoa ford foorumilla. Muitakin kiinnostaisi. Oletko tutkinut saksan tai englannin ford foorumeita onkom13 vikaa tyyppivikoja.


    • tulevajapsikuski

      Oletan että Ford forumilla on Fordin valvova "silmä", eli turhaa yrittää edes siellä kertoa.
      Joku muu voi yrittää siellä tai varmasti on jo yrittänytkin.
      Suomi 24lla:kin kerron sen mitä vikoja takuun piirissä olevassa uudessa autossani ilmenee.

      • 12312323213

        ford foorumilla on kyllä paljon kerrottu uusienkin mallien vioista, mm. Mondeo, focus jne, mutta Transitin käyttäjiä on aika vähän. Brittifoorumeilla on juttua Transitien ongelmista aika palkjonkin.


    • joseiomahuvittaisi

      Helppo uskoa, todellisuus vaikeuksista transitin omistajilla on kuitenkin suomessa eri luokkaa koska, Suomessa on välillä koviakin pakkasia joka lisää vikaherkkyyttä exponentiaalisesti. Lisäksi suomi on pieni maa johon fordi ei välttämättä sataa kaikkia paukkuja.

      Yksi "hauska" ongelma on että fordissa - 18c pakkasella vain -5c astetta pakkasta sisätiloissa. Liikkeessä todettiin että toimii normaalisti, taistelun jälkeen korjaustoimenpide oli putkien eristäminen solukumilla.
      Nyt lämpimät kelit 16c astetta ja pitää ajaa ikkuna auki ku jäähdytys ei toimi. 2kk välein pelkästään lämpötilaongelmien kanssa korjaamolla.

      • pornstarter

        Transporter voittaa vielä tuonkin. Jos ulkona -18, niin sisällä on -10 .


      • wwtoimiikuinajatus
        pornstarter kirjoitti:

        Transporter voittaa vielä tuonkin. Jos ulkona -18, niin sisällä on -10 .

        En usko, koska työkseni toimin pienten urakoitsijoiden kanssa eikä keneltäkään ww kuskilla ole ko. kommenttia kuulut.


    • toisenonnitoisenepä

      Transiitin ongelmista ei ole keskustelua kun ovat pääasiassa leasing autoina. Eihän toisten ongelmat kirjoita keskustelua.

    • Connect_L2

      Ketjun multinikki-mollaaja huutaa rehellisyyden perään, mutta itse trollaa sekavia multinikkien takaa puskista käsin, sekä älyllisestikin epärehellisin tekosyin kieltäytyy kirjoittamasta 'kokemuksistaan' Foordi-foomumilla.

      Mutta edellyttäisihän se kirjautumista ja kirjoittamaan valitsemansa nikin takaa, jossa ylilyönnit ja trollaus kävisivät pian ilmi. Trollit ja henkisestih äiriintyneet tuleekin moderoida pois, mutta todellinen ja asiapitoinen ongelmista kommunikointi j aratkaisujen tarjonta onkin sitten aivan eri asia.

      Transiteja on Euroopan tiet ammattikäyttöisinä täynnänsä ja eivät ne olisi niin menestyneitä jos olisivat varsinaisia multi-ongelmapesiä jollaisina trolli-extremistit puskista käsin huutelevat ja joiden todellisia motiiveita on mahdoton edes arvuutella.

      Avaajan kannattaakin poiketa ulkolaisille ja kotimaiselle Ford-foorumille.

      Ps. Itselläni ei tähän mennessä ole ollut yhtäkään Fordia, mutta L2 Connect-diesel-paku on yhtenä vaihtoehtona harkinnassa yksityiseen käyttöön.

      • 32rr2r2r

        Mersuforumilla jossain topikissa Sprinter kuski suositteli Transitia jos meinaa työajossa ajella... Moni firma käytti ja käyttää yhä Transitteja (vanhempia malleja). Uusimpia ei vielä niin paljoa näy. Jos nyt olisi ostamassa uutta/vähän käytettyä niin haluaisin kyllä kovasti tutustua uusimman korimallin mk8 nelivetoiseen.


      • KaikkeaSitäVäitetään

        Laita se topicin linkki tänne missä noin sairaita juttuja kerrotaan että Transittia suositellaan.

        Aika onneton heitto Foortti kuskilta, hah hah !


      • wqdwqd

        Mersuforum tai mese.fi....no taisi olla vain Sprinterin ruosteisiin kyllästyneen heitto. Onhan se Sprinter parempi moottoriltaan (joka moottorityyppi) ja ajo-ominaisuuksiltaan.


    • ainarikkiviatkorjaamatta

      Nyt on taas uusi Ford haettu takuukorjauksesta.
      Ihan tarkkaan en enää muist monestikko vikoja on korjaamossa korjailtu. NYT Vikoja jäi enää korjaamatta tai sitten ne uusiutuivat heti korjaamolta lähdettyäni.
      -start stop ei toimi (14.vika)
      -takaluukun verhous irti (15. Vika)

      Autolla nyt ajettu jo 30tkm ja vm on 2015.

      En koe itseäni häiriintyneeksi, eikä maistraatin kuluttajansuojapalvelussakaan kyllä ole kukaan tuota kantaa tuonut esiin vaiko heidän kanssaan olen asiaa vienyt eteenpäin vuodenvaihteesta lähtien.

    • GrillaaFordilla

      Lämpötila ongelmat ? Jospa lukisitte käyttöohje kirjan ajatuksella, voisipa alkaa lämpiämään..... pakkasellakin saa air coolerin päälle jos ei osaa.....
      Mulla kone on jo 1,5 km ajon jälkeen normaali lämpöinen ja lämmintä pukkaa niin pirusti ;)))) Kesähelteillä air cooler toimii moitteetta. Ei mitään vikaa.....
      Jos einyt viaksi lueta kuran valumista etupuskurin ja korin välistä..... vaalea väri niin näkyy helposti.... turkkilaiset laiskuuttaan ! Tjaa, liian pitkä kutonen Suomen rajoituksille, pitäs pitää yli 120 koko ajan. Ala-vääntöä saa kuulemma lisää päivityksillä..... jos ei osaa ajaa.

    • ainarikki

      Olet hjumor ihmisiä, olet fordilla töissä?

      Auto joka ei lämpene 1h ajolla niin ei lämpene. Ford paikkasi vikaa eristämällä uuden auton putkia solukumilla .. Siis jälkikäteen huollossa. No nyt oli vikana kun ei jäähdytä ,, autossa nyt plus 35 lämmintä.

      Mielellään annan lisätietoa jos olet kiinnostunut?

    • ainarikki

      Koska olet Fordin ihmisiä, niin kysele nyt tarkennuksia ja lisätietoja autoni 15sta viasta jotka ovat ilmenneet ekalla 30tkm:llä. Käydään avointa keskustelua merkkihuollosta ja auton vioista tarkemmin. Mielelläni asiasta keskustelen asiallisesti vaikka auton takuuhuollot vievätkin järkyttävästi aikaani, jota voisi käyttää johonkin hyödyllisepäänkin kuin merkkihuollossa ravaamiseen.

      • GrillaaFordilla

        Enpä ole Fordin ihmisiä, ikääkin on jo 68v, eläkeukko joka omistaa ensimmäisen ford Transitin,,, jossa Lämmitys/jäähdytykset toimii, mutta ohjekirjaa (saksalaista) piti lukea. Kertomasi "eristys" viat eivät ole lookisia.
        Niin ne lämmitys ja jäähdytys systeemit ovat täysin omia systeemeitään, eivät vaikuta toisiinsa jos niitä ei ajeta toisiaan vastaan ! Joku ilman ohjausläppä sulla on jumissa mittaripanelin alla...... Ne ei näköjään huollossakaan oikeen noteeraa sua ???? Ei se lämmitys/jäähdytys mikään ihmevika ole...... helposti korjattavissa. Paitsi jos sää olet kaikkitietävä räyhäävä taksi? silloin mistään tule mitään.


      • Samajatkuu

        Eivät huollossa oikeen noteeraa takuunalaista autoani,ehkäpä näin.


    • 3r23

      Koeajettu etuveto 350 L, uusin korimalli. Vähän vmäinen ajaa manuaalia saa koko ajan vatkata. Tuntuu että 6 vaihteella saisi vauhtia olla ainakin yli 100km/h. Alusta pompottava ja miksi vitussa nuo puhalluksen ja lämpötilan säätö on laitettu tuonne kojetaulussa. Saisi Suomessakin olla tarjolla Ecoboostilla.

    • NykyaikaaNääs

      Tahtoo olla merkki kuin merkki tuo vatkaaminen manuaalilla kun pykäliä tulee yhä enemmän ja välitykset tahtoo sopia huonosti meidän nopeuksiin jolloin se on sitä 5-6 vatkaamista jo pienemmässäkin ylämäessä jos tuulessakin kun taloudellisuus-syistä välityksiä tietty pidennetään jolloin teoriassa ihanneoloissa harvat välitykset säästäneekin,käytännössä täällä kait enempi päinvastoin kun alle 100kmh ajellaan 5:sella ja kuormasta maastosta riippuen paljon ehkä muutenkin ei niin taloudellisilla kierroksilla.
      Automaatipuolella ollaan samassa jamassa,pykäliä on kuin kuorma-autossa ja hieno sähköloota vatkaa eestaas päättämättä pykälää ja kestopuoli on mitä on korjauskulut pelottavat käytetyn ostajaa kun ne on jo alle 100tkm ajettuina monet epäkunnossa.
      Alustan pompottaminenkin vaikea tasapainottaa tyhjän,puolityhjän ja painavan kuorman kanssa ajaen aina joku kärsii ellei joku hieno ilmajousitus tms kovuuden säätösysteemi,onhan joissain merkeissä moisiakin lisävarusteena.

      Noista säätimistä ei kokemusta Transitin tuossa mallissa mutta et ole yksin,sinnehän ne laitetaan mihin sopii kun nappuloita on tuhottomasti muutenkin ja suunnittelijan kynästä lopputulos samaan apinointiin kuten muissakin merkeissä,toisissa sattuu käteen paremmin kuin toisissa ja pimeässä vielä hankalampaa sokkona käpälöinti.

    • JDJKDDK

      ITse olisin kyllä tehnyt tuohon kohtaan kojetaulua tehnyt ihan erilaisen layoutin säätimille. Helpostihan ne olisi saanut tuohon kätevästi. Onneksi nuo on kuitenkin pyöritettävät säätimet eikä mitään nappeja tai vipuja. Boxereista, Jumpereista,Ducatooista mallia kojetaulun suunnitteluun...

    • efwefew

      No miten uusi koristen omistajilla menee? Ihan uusimmissahan taitaa olla taas eri koneet, jakopää hihnalla, kuin nuo aiemmat. Ottaisin kyllä mielluummin tuollaisella vanhemmalla ketjukoneisen kuin uuden hihnakoneen.

      Viime talvena tuli nähtyä kovilla pakkasilla muutama tien varteen jäänyt/hinausauton kyydissä ja sitten niitä erittäin pahvitettuja keulia. Tuommonen helvetin iso "grilli" niin siihen pitää laitella melko iso pahvi...oli aika ruma.

    • Anonyymi

      Kyllä te poijaat olette kateellisia transeteista, kun teillä rukoilla ei ole rahaa ostaa uudempaa ransua.. Paras paku seon ja parhaiten varusteltu. Muut merkit ei osaa kuvitellakaan sellaista. Minulla jo 4 ransua ollu kaikki ovat pelanneet hienosti vaihtoon asti aj n. 160tkm. Ei oo llu ruosteita ja muutakaan vikaa nyt käytössä uus koppanen kaikilla herkuilla.

    • Anonyymi

      Ford osaa markkinoinnin hyvin. Aina juuri se uusin malli on se jossa kaikki viat on jo korjattu..kuluu hetki ja taas löytyy rimanalotuksia.
      Tosiasia vain on se että Fordia ei valmisteta pieniä suomen markkinoita varten ja siksi sen erilaiset lisävarustehärvelit ovat niin vikaherkkiä.
      Muilla merkeillä valmistusta koordinoidaan loppukäyttäjämaan mukaan.

      Lisäksi on tämä jenkkien tehokkuusajattelu, että vaikka lopputulos ei ihan toimiva olisikaan se työnnetään markkinoille.. tästä ikävin esimerkki on boeing lentokoneet jotka onneksi jo lentokiellossa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      275
      2929
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      76
      1528
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1260
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1190
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1187
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1067
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe