Erotakko vai ei

Häpeäpilkku

Tämmönen tilanne on että on seurustellut 6kk yhden naisen kanssa ja olen ollut häneen tosi tykästynyt ja rakastunut häneen ja hän on tosi ihana ja huolehtivainen ja kaikkea luonteelta mitä oon unelmien naiselta aina halunnu mutta tässä 2vk aikana on tullut masennus johtuen siitä koska olen tuntenut semmoista että en ole enää rakastunutkaan häneen..syynä on se että hän ei tunnu enää riittävän minulle ja ei ole tarpeeksi kaunis minulle ja sekä hänelle kertynyt ylimääräistä painoa reilusti. Lähes häpeän kulkea julkisilla paikoilla hänen kanssaan.. Okei tää on tosi pinnallista ja olen yllättynyt että olen pinnallinen koska en ole koskaan aijemmissa suhteissani ollut näin pinnallinen ketään naiskumppania kohtaan ja itseasiassa alussa en edes ajatellut että hänen ulkonäkönsä olisi minulle ongelma vaan rakastuin hänen luonteeseen. Mutta tää asia on vaan vaivannut mua tosi paljon. Kumppanini on tosin aivan lääpällään minuun ja hän tuntuu todellakin semmoiselta ihmiseltä joka haluaisi olla kanssani loppu elämän..Ja ajatus siitä että sanoisin hänelle että eroittais pelottaa minua koska hän murtuisi siitä täysin.. En vain tiedä onko järkeä erota sen takia että hän ei ole tarpeeksi 'viehättävä' minun silmissäni vaikka toisaalta en ole koskaan tavannut ketään näin ihanan luontoista ihmistä..Tää vaan häirittee mua tosi paljon ja näin ollen en pystynyt hänen seurassaan olemaan oma itseni ja hän on kyllä jo huomautellut asiasta.. Oon yrittäny tätä asiaa pähkäillä ihan helvetisti mutta en tiiä yhtään mitä teen.. Ja kaiken lisäksi kun nähnyt muita naisia kaupassa,baarissa sun muissa paikoissa niin haikaillut että olisipa minulla tuommoinen kaunis nainen.. Tunnen vaan niin paljon syyllisyyttä että olen niin huono ihminen ja huono mies hänelle kun ajattelen näin hänestä..

13

665

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JätäSe

      Olet aivan oikeassa siinä, että olet pinnallinen ja huono ihminen. Teet palveluksen tyttöystävällesi kun jätät hänet mahdollisimman pian. Kukaan ei ansaitse joutua roikkumaan sinun kaltaisesi miehen kanssa.

    • Yksineuvo

      Jos jatkat suhteessa, ajaudut todennäköisesti pettämään jossain vaiheessa. Mikäli kumppani ei viehätä sinua , myöskään seksuaalinen puoli ei toimi. Joko seksiä ei ole, tai siitä tulee epätyydyttävää. Koska se on hyvin tärkeä osa suhdetta kuitenkin, enkä nyt puhu määrästä, jossain vaiheessa ja etenkin jos siihen tarjoutuu suora tilaisuus, petät.
      Kumppanisi on jo nyt huomannut että joku on vialla.
      Jos välität hänestä, lopetat suhteen nyt ja annat myös hänelle mahdollisuuden uuteen elämään. Mutta ÄLÄ sano että syy on hänen painonsa, se tulee loukkaamaan ja syvästi. Sinuna sanoisin että olet alkanut haluamaan elämältäsi eri asioita, tiivis seurustelu ei tunnu hyvältä ja ahdistaa. Olette sinun mielestäsi väärät ihmiset toisillenne vaikka välität hänestä paljon. Et halua valehdella hänelle ja siksi on reilumpaa lopettaa suhde tähän.

    • minähaluunookoon

      No oliskohan kumppanisi sinua tyydyttävä hoikkana? Jos vain se on este, niin eikun asiasta keskustelemaan ja tyttö kondikseen, mutta jos ei muutenkaan ole ulkoisesti mieleesi, niin ei kannata, se vaivaa sua aina.

    • vähänkönoloo

      Tyttöystävästä voi erota. Ei se mitään tosirakkautta ole, jos häpee toista ja haaveilee jostain muusta, ei se kestä mitään muutakaan arkista asiaa. Tosin jos suhde loppuu, takaisin et häntä enää saa mitenkään. Miksi paino on niin arka asia ja miksi pitää olla niin ulkoaohjautuva, vai onko ympyrät niin pieniä, että ei tajua maailmassa olevan kaikenlaisia ihmisiä? Paljonkohan mielipiteesi painaa muiden poikien tyttöystävävalinnoissa? Mitä asiaa seuraavaksi häpeäisit, jos hän olisi laihempi, aina varmasti keksisit uuden asian. Jos et pysty tekemään omia valintojasi, niin eikö ole sama kysyä muilta ihmisiltä kuka sopisi tyttöystäväksi, kun se on noin tärkeää? Mitä ajattelet toisten ajattelevan? Kuitenkaan kukaan tyttö ei halua sellaista selkärangatonta poikaystävää, jonka ensimmäinen ajatus on et mitä muut ajattelevan. Kannattaisi varmaan erota ja ensin kasvaa luottamaan itseensä enemmän kuin muiden kuviteltuihin mielipiteisiin. Ja on aikamoista toisen aliarvioimista, jos kuvittelee toisen murtuvan täysin, jos itse on niin liero, että jättää jonkun pinnallisen syyn vuoksi. Ei siitä murruta, sille hurrataan, jos sellasesta eroon pääsee.

    • oppeliini1

      Tietääkö naisesi piilosokerin vaaran? Kuinka sokeria on lähes kaikissa elintarvikkeissa? Tietääkö hän että ellei hän muuta syömäkulttuuriaan, hän tarkoituksella lyhentää elinvuosiaan?
      Onko hän selvillä että sinä et halua menettää häntä ennenaikojaan, asia mikä 100% tulee tapahtumaan kun hän sairastuu diabetikseen, sydän- ja maksavaurioihin ja kuolee liian varhain?
      Ymmärtääkö naisesi todellakaan liikalihavuuden vaarat? Voisiteko ottaa yhteyttä ravintoneuvojaan joka kolmantena, täysin neutraalina osapuolena, selittäisi miten ja mitä kuuluu syödä. JA miten liikunta vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin, painon alenemnen mukaanluettuna.
      Naisesi tarvitsee selvästikin apua johon yksistään sinun voimavarat ei riitä. Mutta apua on tarjolla ja saatavana, hakekaa sitä!

    • kasvunpaikka

      ei tässä ole kyse tyttöystävän liikakiloista.
      Silloin kun rakastaa, ei ole mitään merkitystä onko toisella 20 tai 50 kiloa ylimääräistä. Toinen kelpaa just sellaisena kuin mitä hän kulloinkin on.

      Jos nainen laiduttaa, aina löytyy joku muu syy miksi juuri tämä nainen ei aplle kelpaa.
      Jos et pysty hyväksymään tyttöystävääsi nyt, et sinä hyväksy häntä koskaan muulloinkaan täysin. Löydät aina jotain moitittavaa ja parannettavaa, näet muissa naisissa aina enemmän hyvää ja tavoiteltavaa kuin hänessä. Minusta sinulla on nyt se paljon puhuttu kasvun paikka. Itsetuntosi on ensinnäkin huono, kuvittelet että vain kaunis nainen on täydellinen. Et ole täydellinen sinäkään, joten otapa nyt järki käteen ja mieti asiaa uudemman kerran.

      • xzzxxz

        On sillä. Ole rehellinen hetken aikaa. Siiderinorsu tai ryhävalas, ei se vaan noin toimi,


    • KaunisMutSydänkiOn

      Sen verran idiootilta vaikutat, että suosittelen sulle muuttoa autiolle saarelle. Seksinukke kainaloon vain ja menoksi.

    • pulleapikkulintu

      Tuntuisiko siltä, että olet tehnyt erossa virheen, jos hän vaikkapa vuoden kuluttua tulisi kadulla vastaan upean näköisenä? Ei sitä ulkonäköä jaksa koko elämää kiillottaa, se voi olla vaihtelevaa, kuinka kiinnostunut on itseään puunaamaan. Uusi kampaus, uudet meikit, uudet vaatteet, uusi liikuntaharrastus - kaikki asioita joita hän ihan varmasti elämänsä aikana vielä tulee tekemään. Sitä paitsi mummona hän näyttää mummolta kuitenkin. ;)

      Jos pohdit että ulkonäössä on vika, niin olet kyllä väärässä. Vika on tasan varmasti jossain muussa, ehkä et itsekään oikein tiedä missä. Yllä on paljon hyviä vastauksia.

    • 311

      Jätä se valas.

    • Tytynmielipide

      Suosittelen jättämään kyseisen naisen. Rehellisintä kumpaakin ajatellen.

    • jlhsdhj

      Jätä. Naiselle tiedossa parempaa. Vaikka mä.

    • hkdhkdhak

      kun itse pitää huolta kunnostaan on vaikea kiihottua lihavasta ihmisestä joka ei näe samaa vaivaa ymmärrän

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe