Sandhja esiintykö kännissä promokeikalla?

zeropoints

Käykääs vilkaseen You Tubessa Sandhjan Tel Aviv promokeikka.

Horjahtelee, hosuu, pyörii ja laulaa nuotinvierestä koko ajan. Kauheaa katsottavaa. Paljon alapuolella kommentoivat mm. että tädin pitäisi pysyä erossa viinasta.

Siltä se minustakin näyttää ja kuullostaa kamalle. Kuoro vetää aivan muuta tahtia kuin suomen edustaja. Kumma, kun eivät ole iltiksessä kommentoineet.
Video: ESC Sandhja Tel Aviv.

6

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ööö-ööö-öö-ö

      Ohan tuosta jo ollut juttua, somessa en tosin itekkään muista olisko mikään suomalainen lehti lähtenyt mustaamaan näin kisojen alla, mutta huomattu tuo on monella palstalla ja varsinkin viisufanien keskuudessa. Videon alussa Sandhja riisuu korkeakorkoiset sandaalit jaloista ja esiintyy avojaloin joten se horjahteleminen ei voi johtua korkokengistä. Laulaminen on aivan kuraa, jotain ihmeen kähinää alussa aivan, kun ei muistaisi sanoja ja sitten jatkaa nuotin vierestä, loppuosassa sentään skarppas, hieman? Ainoa joka mokasi promoesiintymisensä 43 kilpailijasta? No, onneksi tuota ei tartte kauaa enää katella, tippuu eka semissä, ei yhdenkään listan mukaan ole menossa finaaliin.

    • vohveli67

      Empä tiiä oliko kännissä vaan ei tuo ainakaan huippua ollut xD Yleisökin tollas vaan ihmessään, että mitä hattua me oikein nähdään?
      Toivottavasti akka edes laulas paremmin semissä ettei ihan viimeseksi jäätäisi. Tällä hetkellä ESC stasin mukaan näyttäs olevan kolmanneksi viimenen San Marino ja Moldova on perässä, mutta sillä erotuksella, että osaavat laulaa joten äkkiäkös ollaankin tehty peekooännät 2015 tapaan. xD yhden pollauksen mukaan Suomella oli ruhtinaalliset 6 pojoa! (Toivottavasti Santralle ei tarjota samppakaljaa ennen esiintymistä!)

      Kärjen osalta näyttääkin olevan aika selvää. Taistelu pystistä käytänee Ranskan, Venäjän ja Australian välillä. Mustat hevoset ovat Ukraina ja Puola.

    • hiprakka

      Sandhja thaishi olla khännishjä...

    • COLOROFYOURLIFE

      Löyty! Et laittanut linkkiä, mutta löyty muutes Viviblogin sivuilta You Tube. En ole koskaan Sandhjan keikalla käyny joten en tiedä millanen sen esiintyminen muutoin olisi, pyöriikö tuo hyrränä samalla tavalla, mutta känniseltä se mustakin näyttää, kun lisää vielä sanojen unohtamisen ja nuotin vierestä laulamisen.
      Harmi myttyyn mennyt promokeikka, kun moni kattoo näitä live esityksiä ennen kisaa.
      Ite yllätyn tuosta Puolan Michal Szpakin promoesiintymisestä: Taattu haastaja ja mustaheppa. Huomatkaa! Se sai sentään Lontoon esiintymisessä yleisön laulamaan mukanaan mikä yleensä on hyvä merkki. Siten taitaa Venäjän Sergein vanhahtavat humpat olla tehottomat vaikka kuinka matkis Månsia ja ottais paitaa pois kuin Putin!
      Nyt tuli korvamato Puolasta mullekin!

    • 01052016

      Niin, voihan sitä pettymystään purkaa näinkin, haukkumalla Suomen edustajaa ja märisemällä täällä keskustelupalstalla, kun oma suosikkisi (arvatenkin Pää-äijät) ei saanut minkäänlaista menestystä UMK-vaiheessa. Säälittävää.

    • tarademara

      Sandja ei käytä alkoholia lainkaan, eikä huumeita!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe