Sandhjan asuvalinnat?

hansumummo

Kuka hemmetti sille pullukalle on nuot esiintymisasut valinnut. Sandhja itsekkö?
UMK sillä oli päällä se uimapuku joka paljasti sen tasapaksun kropan ja nyt se aikoo esiintyä Pölläponkin teletappi sukkapuvussa pömppömahoineen.

Tuohon kappaleeseenkin sopisi hyvin ihan farkut ja nahkarotsi. Mutta ei missään tapauksessa mitään vartaloa myötäilevää jossa jokainen ruttu ja läski näkyy.

Tuolle jo nauretaan maailmalla. 0-0

27

582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timbardur62

      Kuule kun ne on ihan vaan treenikamppeet, ja lopullinen edustusasu on pakko laittaa päälle vasta maanantain 9.5 kenraaliharjoituksessa, jonka perusteella kansalliset raadit antavat pisteensä. Ja jos sun oma kroppa on niin ihana, että on vara arvostella Sandhjan terveen näköistä kehoa, niin jospa tekisit itte oman musiikkivideon ja laittaisit sen youtubeen arvioitavaksi.

    • Ei_asiaa_finaaliin

      Pahoin pelkään, että lopullinen esiintymisasu on juuri tuo vaaleansininen potkupuku! Ei kyllä ole paras mahdollinen asuvalinta vaan tekee Sandhjasta jotenkin pönäkän näköisen. Toivotaan, että asu vielä vaihtuu!

    • pökkelö_pändi

      Katsoin juuri nuo harjoitukset. Mistä ihmeestä on löydetty joukko noin tasapaksuja naisia? Sandhjan esiintymisasu ei todellakaan sovi noin muodottomalle ihmiselle. Sama juttu taustalaulajilla. Toivottavasti tosiaan esiintymisasut semifinaalissa erilaiset. Musiikki nyt on sellaista peruskamaa. Ei noloa, mutta ei mitään voittokamaakaan.

    • ihanjeest

      Vaaleansininen haalari on valmistettu poron nahasta ja on lopullinen esiintymisasu. Ei ihan onnistunut asuvalinta, mutta ihan ok.

      Mutta katsokaapa mm. Croatian, Bosnian, Moldovan ja azerbaijanin asuja, ne vasta rumia ovat. Erityisesti Croatia vetää ihan överiksi tänä vuonna.

      • einaisellinen

        Hirvee esiintymisasu ja naisella on hirveennäköinen sänkitukka, yök!


      • mekkopäälle

        Aikoinaan Cat Cattien esiintymisasut olivat hirveät, ja taisi omalta osaltaan vaikuttaa sijoitukseenkin. Nyt toi Sandhjan asu on kammottava. Iltalehdestä luin, että hän oli ollut edustavan näköinen pitkässä kauniissa mekossa - miksi ihmeessä hän ei pukeudu kauniin naisellisesti niinkin tärkeään tilaisuuteen??!! Ihmettelen suuresti. En halua arvostella hänen kroppaansa, mutta upea mekko olisi ollut enemmän kuin paikallaan.


      • zsjfhufrughtughyuh
        mekkopäälle kirjoitti:

        Aikoinaan Cat Cattien esiintymisasut olivat hirveät, ja taisi omalta osaltaan vaikuttaa sijoitukseenkin. Nyt toi Sandhjan asu on kammottava. Iltalehdestä luin, että hän oli ollut edustavan näköinen pitkässä kauniissa mekossa - miksi ihmeessä hän ei pukeudu kauniin naisellisesti niinkin tärkeään tilaisuuteen??!! Ihmettelen suuresti. En halua arvostella hänen kroppaansa, mutta upea mekko olisi ollut enemmän kuin paikallaan.

        Heeh, ne olikin pervon näköisiä Euroviisuissa ne "Bai bai beibi beibi gydbai"- ne Cat Cat- tyypit: järkyttävän näköisiä... Niillä oli joku tiputanssi siinä lavalla tyyliin kaks askelta vasemmalle ja kaks oikealle rivissä kädet heiluen ja sitten toisella oli ruman ylivalkoiseksi blondattu pää ja toisella tumma tukka ja jakaus molemmilla samalla puolella päätä ja geelillä hirveellä määrällä hiuslakkaa ylös nostettu jakaus. " Bai BAIII BEIIIBI beibi GYDBAI": ikinä en sitä kauhubiisiä unohda *vilunväreet*. Nykäsenkin tuotanto jää kakkoseksi siinä musiikissa, jossa kidutetaan ihmiskorvia. * ja foorumin omistajat korkeintaan muokkkaa laittomasti tekstejä*


        Miks sen Suomen artistin nimi on muuten niin keinotekoinen: Onks esiintyvällä artistilla oikea esiintyvän artistin nimi kenties Sandra vai Saara vaiko Sari vaiko mikä, jos esiintymisnimenä on "Sandhja"? Intialaisvaikutteinen pukeutuminen on outoa, jos artistin biisi on teknorenkutus.


    • Dgjlcdch

      Kamala asu..... ja väri ei käy yhtään.....

    • Enoovarma

      Mut eiks lesbot yleensä käytä sänkee?

    • outojavaatteita

      roskalehtien puusilmä toimittajat kehu likkaa kaunottareks, valitettavasti en nää mitään kaunista tuossa sänkipäisessä kouhkaajassa. Epänaisellinen ja tuo haalari korostaa vartalon huonojapuolia.

      • lyttääjille

        Ei voi muuta kuin ihmetellä näitä negatiivisia kommentteja. Sandhja on ihan Ok ja hyvän näköinen ja kappale on pirteä ja erilainen. Te negatiiviset kommentoijat olette varmaan omassa elämässännekin ja itseennekin niin kyrpiintyneitä että näette kaikessa aina huonoa. Suomalaisten pitää ajatella positiivisesti. Positiivisuus antaa energiaa ja tuo lähettäjälleenkin hyvän mielen. Tämän vuotinen kappale on huomattavasti parempi kuin viimevuotinen vaikka minulla ei ollut sitäkään mitään vastaan. Lakatkaa nyt mollaamasta.


    • dhfudfyught

      Olette aika kyrpiä nimettömät trollit Suomi24- Suomen Euroviisuedustajan vihaajat, mutta totta kai se on totta, että jo pelkkä kertsi "Sing it away" on aika nega eurooppalaisesti ja tädin näköiset paksut akat hyppimässä ristiin taka- kuorossa muka "intialaissävyteisesti eksoottisen- laulajan" vieressä on noloa. Mulle tulee mieleen sanoista "Sing it away", että helvetin nopee haluu- ppis. lavaaalta- pois lavalta ja niinkun olis kivaaa päästä awayy... Jos tuo laulu pääsee Euroviisujen loppukarsintaan, syön kenkäni, mutta onnea vain. Millä politiikalla se muuten päätetään, että aina itä-blokin maiden edustajat ja kaiken maailman turkit ja kreikat voittaa euroviisut?

      Miksei ne laulajat siinä taustakuorossa, kun biisi on musikaalisesti niin hirveä, ole edes missejä? Eikös missit yleensä ole innokkaita saamaan julkisuuutta? Muutama korsettityyppi sinne taustalle joku missitorsonen tanssimaan, niin vääkynä sing iiit awayyy, näyttäis edes koreografialta ja sitten ne sais pisteitä karvaniskoilta... Tsemit vaan sille Suomen staralle, vaikka kauhea biisi, en pysty edes minuuttia kuuntelemaan Suomen vuoden 2016 euroviisubiisiä.

    • hyvänmusanystävä

      Miksi pitäis jostain roskamusiikista olla pitävinään, jos ei pidä, kyllä eriävän mielipiteensä saa sanoa, se ei ole kateutta, eikä trollaamista, jos ei hulluna hehkuta tuota euroviisuroskaa!

    • tosiiloosta

      Sing it away voidaan tulkita vakavien ongelmien ohittamiseksi. Sanoppa jollekin vakavasti sairaalle, että "sing it away".

    • Designer81

      Törkeen mageet Diorin So Real arskat sil oli kuitenkin esittelyvideon lopussa päässä. Harmi et maksaa about viis hunaa mut tulipahan hommattua
      http://www.sunglassesselection.com/designer/dior-so-real-sunglasses-for-women/

    • hämmästynytsonni

      Voi ei mikä asuvalinta. Jo silloin UMK:n kohdalla ihmettelin karseita esiintymisasuja ja sitä taustakuoron liikehdintää. Nyt sitten tosikoitoksen kohdalla esiintyjälle löytyi jostain kesäteatterin rekvisiittavarastosta vieläkin karseampi kostyymi. Tietenkään taustakuoron koreografioihin ja visuaaliseen ilmeeseen ei viitsitty panostaa yhtään sen enempää.

      Kun itse kappalekin on aika tusinatavaraa, niin pitikö sitä ihan alleviivata vielä tälläisellä asuvalinnalla? Nojoo eipä ollut minun suosikkini, mutta ihmettelen artistin päätöstä esiintyä noin tyylittömässä potkupuvussa.

      • ei_yllättänyt

        Jep. Mistään koreografioistahan ei voi Suomen kohdalla edes puhua. Nuo naisethan vain haahuili ympäri lavaa. Ihmettelen myös sitä, että miksi Suomella oli niin surkeat ne taustat. Luulisi, että osaamista olisi löytynyt näyttävämpiinkin taustoihin, kun toteutus kuitenkin oli suomalaisten tekemä. Ei voi kuin kadehtia esim. Venäjän ja Itävallan lavasteita.

        No, itseäni putoaminen ei edes harmita, kun tuo oli täysin arvattavissa.


    • show_it_away

      Rumat ne vaatteilla koreilee. Kappale oli ehdottomasti karsinnan paras, mutta jatkoon meni jotain kaupallista tusinapoppia. Selvästi visuaalisuus on tärkeämpää kuin musiikki.

      • vaiparasbiisibuahhaa

        Hyppää pituutta. Karsinnan ainoa biisi jossa laulaja oli niin pahasti alavireessä että oli pakko ottaa ääni pois telsusta.


      • james_brown

        Kappaleessa oli siis sielua, ei siinä mitään pintaprameilua silloin tarvita.


      • do_not_show_it_away
        vaiparasbiisibuahhaa kirjoitti:

        Hyppää pituutta. Karsinnan ainoa biisi jossa laulaja oli niin pahasti alavireessä että oli pakko ottaa ääni pois telsusta.

        Hanki sinä älyä. Viestiketjun ainoa kommentti jossa arvostellaan toisten makuja.


    • myötähäpeetä

      Euroviisujen perusteella voi vuodesta toiseen saada suomalaisista sellaisen kuvan että täällä on kaikki kehitysvammaisia.

    • kkkkkkk1

      Piti olla poroo mut olikin hirvee.

    • lordinumberone

      Eiköhän se nyt ollut ilmiselvää, ettei Suomi halunnut lähteä voittoa tavoittelemaan. Eipä voittanut edes karsintoja. Että sillein sitten. Hirveä asu todellakin, ja käppästä tätien diskotanssahtelua. Kyllä muut maat näytti miten showta tehdään. Suomi ei todellakaan edes yrittänyt pärjätä tuolla. Ehkä parempikin näin. Kehitysmaa lamasuomi.

    • pysytään_eussa

      Kyllä tälläiset tunteisiin perustuvat äänestykset kertovat äänestäjäkunnan, tässä tapauksessa euroopan, henkisestä tilasta. Jos kappaleet ovat mitään sanomatonta kuraa ja oikea ja hyvä musiikki tippuu, niin euroopalla tosiaankaan mene hyvin.

    • järkky123

      Jäätävä potkuopuku ja kampaus! Miettikää sitä musavideota, jossa hänellä oli tukka auki ja joku hapsupaita päällä, näytti paljon paremmalta ja nuorekkaammalta. Vähän olisi stailisti voinut miettiä, että sopiiko tukevalle koripalloilijan-vartalolle tuommoinen sininen kokopuku.

      • Hmphfh

        Laura Voutilaisen kohdalla tapahtui jotain samanlaista. Hyvä laulaja, energinen, kiva kappale ja kivat kamppeet päällä Suomessa, mutta sitten joku stailaaja pääsi iskemään juuri ennen suurta H-hetkeä.

        Mahtoikohan olla peräti saman henkilön käsialaa? Saakohan selville, kenen käsialaa tuo mahtaapi olla?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 115
      2396
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2237
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2001
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1442
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      13
      1378
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1357
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe