Päissään saa ajaa sallassa!

Tampiot

Rattijuopot ajelevat kuin ei muita olisikaan sallassa tienpäällä,eikö näitä valvo kukaan kunnolla.Näitä on samoja juoppoja auton ratissa kokoajan...Autolla haetaan lisää kaljaa itse ja sama kuvio jatkuu.Eikö näitä saada kiinni virkavallan puolesta vaan pitääkös itsellä alkaa repiä hampit ulos kotteroistaan pahoinpitelysyytteen saamisenkin uhalla.Kohta on mitta täynnä jo omienkin lasten ja muiden ihmisten turvallisuuden tähden..

17

504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pilsneripoolari

      niil on poliisilta erikoislupa

    • turvallisuus

      Rattijuoppoja on Suomessa totuttu hyysäämään. Nähdään kun kaveri lähtee humalassa ajelemaan, suojelijoita riitää. Riittii niinkauan kun joku läheinen ajetaan yli. Vuosittain moni nuori elämä katkeaa rattijuoppojen takia. Kannatta humalaisten rekkarit ilmoittaa poliisille silloin on mahdollista että auto tulee seurantaan.

      • Atewo

        Sitä saa ajaa näköjään sallassa päissään....Kukaan ei uskalla puuttua ratteihin pienillä paikkakunnilla leimaamisen pelon vuoksi.Linnaan heti eka ratista ja auto valtiolle.Mitä noita suojelemaan,ajavat jonkun päälle niin lisää saavat suojelua ja päänsilittelyä lähipiiriltä että voi voi kun sattu ikävästi tälläkertaa...


      • vinkkipuhelin
        Atewo kirjoitti:

        Sitä saa ajaa näköjään sallassa päissään....Kukaan ei uskalla puuttua ratteihin pienillä paikkakunnilla leimaamisen pelon vuoksi.Linnaan heti eka ratista ja auto valtiolle.Mitä noita suojelemaan,ajavat jonkun päälle niin lisää saavat suojelua ja päänsilittelyä lähipiiriltä että voi voi kun sattu ikävästi tälläkertaa...

        Ilmiantoja voi antaa nimettömänä. On jopa kansalaisvelvollisuus saada nämä liikenteen terroristit pois tieltä.


    • JuopotNavetanTaakse

      Ehdottomasti ilmianto poliisille tai hälytyskeskukseen ja rekisterinumero ylös.

      Kannattaa ajatella lähimmäisen, joka voi olla lapsi tai vanhus, henkeä! Heillä on hitaammat reaktiot eivätkä välttämättä ehdi tai älyä varoa!

    • Juoppo-Niila

      Ajan paremmin kännissä kuin selvinpäin!

      • Tunnustit

        Sinähän tunnustit julkisesti ajavasi kännissä.........ei muutakuin poliisi penkomaan nettikaistasi numerosarjan ja kortti pois.Juoppo-Niila ei muuten ole kovin fiksua ajaa päissään


    • sallankilju

      Kyllä kantturoiden reaktiot kehittyvät kun autoja väistelee. Lapset ja koirat täytyy pitää kiinni kytkettyinä.

      • ilmeisesti

        Heitit ilmeisesti huumoria, kuitenkin tuo kuvaa yleistä asennetta mitenkä rattijuoppoja suojellaan. Moni on vasta alkanut ajatella kun läheinen joutuu rattijuopon yliajamaksi.
        Tämä kieroutunut asenne vaivaa kansakuntaa, mikä edistää näiden terroristien kaahailuja. Rattijuoppous vie kymmeniä nuoria ihmisiä vuodessa. Me kaikki autoilijat maksamme vakuutuksissamme rattijuoppojen tuhoja.

        Nykyisin hyvin monella on älypuhelimet kuva rekkareista ja ilmoitus poliisille vaikka nimettömänä poliisi ei kerro yleensäkään ilmoittajan nimeä.


    • flåppa-nettipoliisi

      Kyllä lapissa on ihan tapana ajella kännissä. Matkat kauppaan on pitkiä. Toisaalta liikenettä ei pahemmin ole. Mielestäni lapissa voisi promillerajan nostaa 2,5 tasolle.

      Me hyväksymme tämän känniajelun, emmekä puutu siihen. Elämä pohjoisessa on niin kovaa.

      • 2201

        Jaa samalla menisi 3.5 jos näin tuntuu. Ääliöt munista hirteen nää ihmiset!!!!!!!!!!!


      • LadatkaaMuutkin

        Minulla on jo puolenkymmentä rekisterinumeroa ja videota todisteena sallalaisten kännissä ajamisesta.

        Taidan ladata nimettömänä youtubeen ja sen jälkeen ilmoitan poliisille, että katsokaapas sieltä...

        LOISTAVA AJATUS!


      • Annihelen

        Hienoa lataa ne sinne niin loppuu se känniajelut..Loistava ideasi.


    • Kelloselkä

      Rattijuoppojen nettipalsta sallaan.Nimet julkisiksi aina ja ne ilmoitettaisiin koti-lappi lehdessä.Farmari pösö sallassa tarkkailkaa sitä auto..On se kumma että sitä ei saada poltettua känniajoista.Ruuhentielle ratsioita niin alkaa aika monelle kävely maistumaan.Sallassa ei näy poliiseja kovinkaan usein puhalluttelemassa...

      • Ruuhentielle

        Tiedän ehkä vanhempi pösö ja tukevahko kaljamahainen kuski ajelee sillä.................pitääpä käydä pikkusen kattomassa miehen kuntoa ensikerralla,noin 50 vuotias mies asuu ruuhentiellä rivitalossa.
        Ei aina näytä se kuski kovin tuoreen näköiseltä.


    • Tarrainen

      Autoon rattijuoppo tarratakalasiin pakolliseksi käryn jälkeen.Jos sen ottaa itse pois ja poliisi saa kiinni tuomio sama kuin kortitta ajo..Ois myös pikkusen mitä hävetä julkisesti....Keltainen iso tarra.

    • SoitaKelloselkään

      Rajamiehet hoitaa poliisitehtävät tarvittaessa..

      33 § (19.9.2014/749)

      Rajavartiomiehen toimivaltuus poliisitehtävissä

      Rajavartiomiehellä on 21 §:ssä tarkoitetuissa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden poliisitehtävissä sekä 22 §:ssä tarkoitettujen terroristisessa tarkoituksessa tehtävien rikosten torjumiseksi ja erityistilanteiden hoitamiseksi sekä merenkulun turvatoimilaissa tarkoitetussa rajavartiolaitokselle kuuluvassa tehtävässä poliisimiehelle poliisilain 2 ja 3 luvussa säädetyt toimivaltuudet, jollei päällystöön kuuluva poliisimies tai poliisin kenttäjohtaja niitä rajoita.

      Mitä poliisilain 2 luvun 4 §:n 2 momentissa, 2 luvun 6 §:n 3 momentissa ja 2 luvun 8 §:n 2 momentissa säädetään päällystöön kuuluvasta poliisimiehestä, sovelletaan rajavartiolaitoksessa vähintään luutnantin arvoiseen rajavartiomieheen.
      21 § (19.9.2014/749)

      Yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisen poliisin toimenpiteet

      Rajavartiolaitos voi yksittäistapauksessa päällystöön kuuluvan poliisimiehen pyynnöstä suorittaa sellaisia kiireellisiä yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi tarpeellisia poliisilain 2 ja 3 luvussa tarkoitettuja poliisin toimenpiteitä, joita poliisi ei voi viipymättä suorittaa.

      Rajavartiomies voi kohtaamassaan asiassa suorittaa 1 momentissa tarkoitetun toimenpiteen ilman poliisin pyyntöäkin, jos toimenpidettä ei voida viivyttää terveydelle tai omaisuudelle vaaraa aiheuttamatta. Toimenpiteestä on viipymättä ilmoitettava poliisille. Toimenpiteestä on poliisimiehen pyynnöstä luovuttava tai jo aloitettu toimenpide on keskeytettävä.

      Rajavartiomies voi ennalta suunnitellussa, tarkoituksenmukaisena pidettävässä rajavartiomiehen ja poliisimiehen yhteispartioinnissa partiointialueella suorittaa välttämättömiä poliisilain 2 ja 3 luvussa tarkoitettuja poliisin toimenpiteitä poliisin johdolla tapahtuvassa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisen tehtävässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      134
      10022
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2914
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      183
      2715
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      24
      2087
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      16
      1852
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1669
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      17
      1570
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      17
      1530
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1528
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe