Työssäkävijät ryhdistäytykää!

exJuoksufoorumilainen

Teille on VALEHDELTU!

Minä sanon

Suomen työttömät ja opiskelijat ovat lähes poikkeuksetta erittäin terveitä ja kovakuntoisia, monet kilpaurheilijoita.

Itse olen loistava esimerkki.

Mutta olen syvästi huolestunut kansamme laiskasta, raihnaisesta, ongelmaisesta ja huonokuntoisesta osasta, eli työssäkäyvistä.

Työssäkäyvät kun eivät juuri urheile, yli 95% työssäkäyvistä on liian raihnaisia, sairaita ja heikkokuntoisia.

Monet näistä patalaiskoista, moniongelmaisista ja raihnaisista selittelevät harrastavansa muka hyötyliikuntaa tai liikuvansa työssää tarpeeksi, joka on selityksistä naurettavimpia.

Totuus kun on että vain tiettyjen lajien ammattiurheilijat liikkuvat jo työssään riittävästi, jotta heitä voi sanoa kovakuntoisiksi. Muut tarvitsevat liikuntaa ja urheilua työnsä lisäksi, pysyäkseen hyväkuntoisena.

Haastankin kaikki nämä laiskat ja epäurheilulliset lusmut, eli Suomen työssä käyvät liikkumaan ja urheilemaan.

Työssä käyvien on hyvä aloittaa juoksemalla työttömän vauhtia, tai kovempaa.

3000m aikaan 10:39,11 min. tai kovempaa.

100m aikaan 12,50 sec. tai kovempaa.

1000m aikaan 3:04 min. tai kovempaa.

5km aikaan 18:49 min. tai kovempaa.

ja

puolimaraton (21,1 km) aikaan 1:28:36 h. tai kovempaa.

Jos työssä käyvä onnistuu kaikissa yllämainituissa, niin häntä voi jo pitää terveenä ja hyväkuntoisena.

Muussa tapauksessa hän on liian raihnainen ja suorastaan sairas.

18

282

  Vastaukset

  • Asiaa, silkkaa asiaa

  • olispa sinun kanssa mukava lähtä juoksulenkille!

  • On tuollaisia kovakuntoisia jamppoja nähty, mutta sitten kun pitää kävellä 24 h tai yli vähässä hapessa vuorilla niin jo ottaa hätäsuklaapatukkaa vaikka ei olla edes vuorenhuipulla. Se on sillä lailla, että läski ei haittaa jos on hyvä lihaskunto. Sitten on luurankokukkakeppejä, joilla on kova kunto, mutta ei jaksa vetää leukoja 10 kilon repun kanssa, joka on lähinnä se minimi, että selviää perus kiipeilyreissusta Alpeilla hengissä saati sitten että kantaa kaverin alas.

   Tässä ei ole tarkoitus loukata työttömiä vaan idiootteja jotka pukkaa aloituksia tänne, ilman että ajattelevat kirjoittamaansa 2 sekunttia pidempään. Toisaalta tämä on kai juoksupalsta ja tänne sopii jopa Stubbin kirjoitella.

   • Minun juoksu kuntoa et saavuta koskaan ja samaten leuanvedossa jäät kakkoseksi! Mutta luulen että tarkoitat ihmisten pitäs olla kuntosali hirmuja ja tuijjottaa aamut illat ihteä peilistä koskaan saavuttamatta mitään. Bull mentula on yksi kauhea esimerkki mitä kuntosalin addiktio tekee. Käy kysymässä 90 vuotiailta hyvvässä kunnossa olevilta vanhuksilta onko niitten pitkän iän salaisuus hauiksen hinkkaaminen....


   • Tuuppa sinä kokeilemaan kummmalla löytyy voimaa, nopeutta ja ketteryyttä enemmän helvetin työnarkomaani :)


   • ldjjubfh kirjoitti:

    Tuuppa sinä kokeilemaan kummmalla löytyy voimaa, nopeutta ja ketteryyttä enemmän helvetin työnarkomaani :)

    Luulen että minulla :)


  • On töissä kävijöitä ja työntekijöitä. Samoin on juoksemassa kävijöitä ja juoksijoita. Nämä ensinmainitut lorvailijat harvemmin saavat mitään ihmeempää aikaan, vaikka käyvätkin juoksulenkillä tai töissä. Kunto voi olla aloittajan tapaan kohtuullinen ja samoin palkka, mutta ne ovat tulleet kuin manulle illallinen, ei ahkeruudella tai tietotaidolla saavutettuja. Ruikutus on kovaa kun tikkaria (töitä tai kuntoa) viedään eikä kukaan jää siitä paitsi. Elämä on pelkkää kulissia. Sittenku työpaikka menee, avioero tulee tai jalka menee katki, päädytään nopeutetulla aikataululla mullan alle.

  • Moikka jodlaaja!

   • Jodlaaja on maailmanmatkaaja, elävä legenda, nandimiesten hyvä ystävä slash valmentaja. Myös avarakatseinen kokija, näkijä ja filosofi. Harmittaa ettei nämä SaSat ja muut ymmärrä tämän tekijän osaamista ja silkkaa neroutta, vaan aina spämmätään roskaa (kateellisena) legendan Center of Excellence ketjuihin. Seuraava kestävyysjuoksun lajipäällikkö. Hands Down!


  • Tommy Ekholm eroa ja päästä Jodlaaja näyttämään valoa suomalaisille juoksijoille. Menestys isoissa kisoissa, ei missään hippo-kisoissa, vaatii kovaa intervallitreeniä. Jodlaaja on vaativa, matkustellut ja osaava valmentaja. Oikea valinta jos halutaan palata mitalikantaan

  • Taisi napsahtaa epäasiallisen käytöksen takia bannit juoksufoorumille ja nyt pitää sitten uhota netissä kun ei muuhun pysty. Onnea siitä!

  • poikkeus vahvistaa säännön
   yleensä työttömät on huono kuntoisempia
   tilastojen mukaan
   netissä on selonteko kaainuun pitkä aikais työttömistä
   mukana oli satoja kenelläkään ei ollut erin pmaista kuntoa suurimmalla osalla heikko kunto
   lopuksi et ole edes varsinainen työtön teet työtä kuntosi eteen

   • Itse olen ollut 11 vuotta työttömänä ja kuntoillut ahkerasti ja olen hyvässä kunnossa. On aikaa treenata ja palautua. Alkoholinkäytön lopetin jo vuosia sitten kun eipä ole stressiäkään.
    Onhan se työttömän velvollisuuskin pitää itsensä työkykyisenä. Kyllä työnantaja mieluummin palkkaa hyväkuntoisen kuin rähjäisen rappiohemmon.
    Odotankin malttamattona työhönkutsua.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Itse olen ollut 11 vuotta työttömänä ja kuntoillut ahkerasti ja olen hyvässä kunnossa. On aikaa treenata ja palautua. Alkoholinkäytön lopetin jo vuosia sitten kun eipä ole stressiäkään.
    Onhan se työttömän velvollisuuskin pitää itsensä työkykyisenä. Kyllä työnantaja mieluummin palkkaa hyväkuntoisen kuin rähjäisen rappiohemmon.
    Odotankin malttamattona työhönkutsua.

    kauvan oottelet?


  • Minä ja soironen ei käyvä työssä. Roppa ei anna myötä. Paskoo jauhotte

  • Joti, mistä saa parhaan takatukkaleikkauksen?

  • Onko Akilla uusi työ, kun ei ehi ammattijuoksija hommia painoo.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maskisuositus tulee tällä viikolla

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.
   Maailman menoa
   189
   2557
  2. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   2339
  3. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   57
   1182