Naiset ei anna kunnollisille miehille mahdollisuut

sinkkumies--

21

348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kun olisikin hyvä mies, mutta mun ikäluokasta ei taida löytyä ja myös 10 v vanhemmat miehet etsii "seikkailua" niin onko semmosta miestä joka ei etsi vaan sitä seikkailua vaan ihan parisuhdetta. Nyt semmosia miehiä ja sassiin....

      • Jospa.se.siitä

        Unohdit mainita ikäluokkasi. Saattaisi hyvinkin löytyä, kun vähän avittaisit.


      • Jospa.se.siitä kirjoitti:

        Unohdit mainita ikäluokkasi. Saattaisi hyvinkin löytyä, kun vähän avittaisit.

        niin, oon 23 v.


    • ymmärtäväinen

      voi ap just semmosta etsit missmiss missä oot

      matti N. löysi hyvän naisen

      • Matin.vastakohta

        Matti N:n kaltaiset löytää AINA uusia naisia. Kun on läpikotaisin kahjo kusipää naisenhakkaaja, niin AINA löytyy uusi tilalle jos entinen lähtee.


    • 40v-sinkkumies

      Oon semmoinen mies joka haluaa parisuhteen mutta naiset etsii jotain jännämiestä eikä halua tutustua muhun kuten tuo missikin. Siitä on paljonkin esimerkkejä millaisia miehiä naiset haluaa. Otetaan matti nykänen, sehän on melkoinen jännämies mutta naiset vaan siinä roikkuu. Tauskikin on melkoinen pelimies ja sitten se heikki lampela joka hakkasi naisensa ja naiset roikuu siinä kuin takiainen.

      • kuku_

        tuo missikin ei halua sua. No miksi vain missi näköinen? on tavallisia ihania naisia


      • nähtyon
        kuku_ kirjoitti:

        tuo missikin ei halua sua. No miksi vain missi näköinen? on tavallisia ihania naisia

        Nirson kilttiksen mielestä missitkin on taviksen näkösiä.


    • Kyllä nää missit ja muut naiset tiedetään. Niille vain ulkonäkö merkitsee eikä se miten kohtelee naista. Ainahan se ollut niin että se väkivaltainen mies on se johon nainen rakastuu.

    • jepuliskepulis

      Kuka määrittää ihmisen kunnollisuuden. Minä osaan hoitaa omat asiani mutta ei se minusta kunnollista tee. Jos joku toinen näkee minut kunnollisen, niin vielä on pitkä matka että olen kelvollinen muuten ja joku astuu ihmissuhteessa paskaan , niin se on hänen oma itsensä asia.

    • mies-sinkku-

      Naiset rakastuu johonkin rikollis jengiläiseen, en yhtään ymmärrä minkä takia koska sellaisia miehiäkin on jotka ei hakkaa naisia. Ehkä se on sitten niin komea että nainen sietää huonon kohtelun koska se ulkonäkö on naisille tärkeinasia miehessä eikä hyvät miehet saa edes mahdollisuutta tutustua naisiin.

    • nainennene

      Määrittele mikä on hyvä mies? Miksi luulet, ettei ne komeat jännämiehet voi olla hyviä miehiä parisuhteessa? Olen seurustellut ja tapaillut molempia, ja kyllä ne ns. kunnolliset miehet vaan tuppaa olemaan helkutin tylsiä ja mitäänsanomattomia kokonaisuutena. Harvaa naista jaksaa kiinnostaa tissiposket, jotka ei osaa sanoa sanottavaansa ääneen tai ottaa paikkaansa elämässä ja suhteessa. tasa-arvosta huolimatta moni nainen kaipaa miehekkäitä miehiä, ei mitään lässyttäjiä jotka osaa tiskata.

      • 176

        Pitäisköhän niiden kunnollisten sitten alkaa lyömään vaikka kerran päivässä. Niin eivät olisi niin helkutin tylsiä ja mitäänsanomattomia kokonaisuutena.


      • mies-sinkku-

        Ymmärrän että olet idiootti joka haluaa miehen hakkaavan sinua.


      • hyvähyvillejne
        176 kirjoitti:

        Pitäisköhän niiden kunnollisten sitten alkaa lyömään vaikka kerran päivässä. Niin eivät olisi niin helkutin tylsiä ja mitäänsanomattomia kokonaisuutena.

        Pitäsköhän sun vätyksen kasvattaa munat itelles?


    • nainennene

      Et oikeasti voi olla niin yksinkertainen, että kuvittelet väkivallan olevan se asia mikä erottaa tylsän ja ei-tylsän miehen. huoh! Kyllä ne on ihan muut avut kuin rikollisuus, väkivalta ja vittuilut, mikä tekee miehestä kiinnostavan, miehekkään ja karismaattisen. Ja jos ei mieleesi tule yhtäkään muuta avua, mitä ne voisi olla kuin tuo jauhamasi naistenhakkaaminen, niin suosittelen pientä itsetutkiskelua, maailmankuvan laajentamista ja ympäristön tarkkailua vaikka alkuunsa. Tuolla vinkumisella, akkamaisella kateudella toisia miehiä kohtaan ja itsesääliä huokuvalla asenteella nyt ei ainakaan naisia saa.

    • Sadomasson

      ilmeisen impulsiivinen tuo mätkijä joten kyllä naiset mahdollisuuden antaa jos olet impulsiivinen, ulospäinsuuntautunut ja rento, jolta saa mitä tilaa.... ^^

    • nainennene

      Vaikka minulla on kokemusta sekä niistä tylsistä että ei-tylsistä miehistä (jos ne nyt näihin ryhmiin pitää jakaa) mutta naistenhakkaajaa tai muuten väkivaltaista tai rikollista ei ole ollut. Kunnollisia miehiä ei välttämättä, mutta ne ei ole liittynyt kyllä mitenkään näihin teidän mainitsemiin ominaisuuksiin.

    • 40v-sinkkumies
    • crux

      Naiset pitävät miehekkäistä miehistä, mutta valitettavasti miehekkyyden määritelmä on muuttunut. Nykyään siihen kuuluu trendikäs kokoparta, tatuoinnit, lihakset ja extreme-urheilu. Siihen vielä jokin sopivasti valittu herkempi harrastus tai mieltymys päälle niin paketti alkaa olla kasassa. Jokin chilien kasvattaminen parvekkeella voi olla ihan hyvä vaihtoehto.

      Minulla on vähän toisenlainen käsitys miehekkyydestä, mutta turha kapinoida vastaan koska kaikki valta on naisilla ja ne miehet pärjäävät jotka viitsivät neitimäisesti muokata itsestään naisten toiveiden mukaisen "miehekkään miehen".

      • Allah.Pylläh

        Vastahan noita miehekkäitä miehiä tuli maahan nelisenkymmentä tuhatta. Miehekäs kokoparta, kukkakaalikampaus, tatuointeja kuin kotimaisilla linnankundeilla, lihakset (linnan?) punttisaleilla pullisteltu ja sitä extremeäkin urheiltu irtopäitten kanniskelusta päätellen. Luku- ja kirjoitustaito sisäsiisteydestä puhumattakaan vain jääneet oppimatta, mutta eihän niitä tarvita. Siitä vain valitsemaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2484
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      288
      2145
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      89
      2067
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1781
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1691
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      110
      1271
    Aihe