Lervon tarinoita

Lervonanoppi

KA-lervon ajourahan on niittänyt mainetta vaikka kuinka. Tarinoita siitä riittää paljon. Yksi niistä on vuodelta 1981 kun Lervo vielä kelkkoi Saudeihin paljon kuormia ja saapui raskaan mantereen keikan jälkeen kotimaahan. Lervo tietty ajoi kanjallan heti krillille ja siellä ahmittuaan ison makkarapannu annoksen kaikilla lisukkeilla mutta ei salaatilla niin löntysteli huoltiksen baariin rekkamiestiloihin. Siellä tuttujen rahtimulkeroiden kanssa turisi juttujaan ja kostutti kuivunutta kurkkuaan pontikalla, kuten aina. Saavutettuaan kunnon ärmäkän rahtikekkulin laahusti tuo kuorkkimulli huoltikssen tiskille kuus tuumaa kuulua ajo uraansa esillä jolloin baarissa olleet jeesus kerhon jäsenet halusivat tutkia sitä likemminkin. Kolitsit alas laskettuaan alkoivat jeesus kerholaiset laskea aluksi isoiksi muodostuneita rekka pastilleja joita oli lukuisia. Kunnes eräs keksi teräsharjalla harjata uraa hieman, niin silloin kuului tuolta rahtikojootilta kimakka mylväisy ja samalla jo jonkin aikaa pontikkavellissä velloneet makkaraperunat ilmoittivat ulostulohaluistaan, jota Lervo ei edes yrittänyt pidätellä. Tuo karski aju biisoni antoi sen tulla mikä oli tullakseen, voimalla kuin rajun myrskytuulen ja jeesuskerholaiset olivat ottavana osapuolena. Voi sitä hävityksen kauhistusta, jälki oli kuin raju tornado tai trooppinen hirmumyrsky olisi pyyhkäissyt huoltikan läpi. Niin oli sonnassa ja vellissä jeesuskerholaisten irstaat kasvot, mutta Lervon ilme oli kuin ylösnousseella messiaalla, autuas. Kaikkensa tuo raavas ajukonna antoi, se paine mikä Lervolla suolistossa oli ollut niin oli arvioden mukaan liki 8 baaria ja sitä ei kestä kenenkään perse, paitsi Lervon. Jeesuskerhon jeesustelut ja tapaamiset huoltiksella loppuivat siihen paikkaan, koko kerho lopetti ainiaaksi toimintansa ja tapauksesta ei puhuttu vuosikymmeniin kunnes Hannu Karpo otti asian esille 2000-luvulla. Kaikkea siihen KA-lervon ajouraan mahtuu, hienoja tarinoita ja tapauksia. Tämä oli vain yksi niistä matkan varrelta. Ja tämä tarina on tosi.

21

1153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rahtituro

      Kolitsimullien kunkku tää lervo!

    • mimmu20

      Aaaaaaw......! Iiik! Mun pinkit pikku pikkarit kostui ton luettuani! :)

    • kiljukassu

      "KYllä Lervo tietää mitä tekee" -oli taannoin 1984 Kiljukassu tokaissut kun Lervo oli 3.5 promillen etukenossa nojaillut otsallaan kanjan kylkeen ja kussut eturenkaaseen samalla kolitsiin paskoen ja mutissut jostain kuormien ajosta. Ja lähtenyt silmät verestäen karmiva kuskivirne ja turhapuromainen irvistys naamalla ajoon!

    • Lervontuttu

      Lervo on tullut uskoon. Joo. Näin on päässyt nyt taas käymään. Sanoi että jos rolssi lähtee ilman apuvirtoja käydä lonksuttelemaan niin hän tulee uskoon ja niin se Lerskan vanha sotaratsu lbs 111 kanja hörähti tulille vaan! Kiljukassu oli tuhannen tumuissa ja ehkä lievissä pikku tumuissakin nojaillut otsallaa kasettikärrin laitaan ja lorotellut renkaaseen ja tokaissut: ”kai se saatana vielä pari konkeloa kerkee tälläki viikolla tekeen”! On se hävytön konna!!

    • semmonen_on_lervo

      ei taids lervolla olla muuta kotia ku 111 kanja ku juhannuksetki viettä hytässä, kojelauta täynnä rahtikirjoja ja muuta paskaa

    • Anonyymi

      Missä tää Lervo duunailee nykyään?

      • Anonyymi

        Vinttikosken Vekestä tulikin mieleen hauska kömmähdys vanhoilta ajoilta, vai oliko se nyt uusilta ajoilta... no, ajoilta nyt kumminkin. LERVO oli ajun päällä mantereella, Kuopion ja Rauman välillä jossain ja Keikyän kohdilla kunnan rovasti oli tien sivussa liftaamassa ja Lervo päätti ottaa uskonmiehen kyytiin. Rovastin avatessa kanja LBS111 auton oven putosi maantielle apparin jalkatilassa olleita tyhjiä kaljaputeleita varmaan toistakymmentä. Rovasti ei kerennyt suutaan avata saatika anteeksi pyytää kun LERVO jo sättimään "SAATANAN KEKKULI, ÄLÄ KOSKE MUN PULLOIHINI, SENKIN JUMALATON" Noh, rovasti sitten istui kanjan penkille nöyrästi ja kysäisi Lervolta "miksi noita tyhjiä pulloja kuljetat mukanasi?" Johon Lervo "En pidä kusitaukoja"! Ja nosti perseensä penkistä samalla huokaisten julmetun tuhnun pihalle ja otti pullon käteensä ja lorotteli kuset sinne, rovastin suureksi hämmästykseksi. Pullon tullessa täyteen Lervo nakkasi sen lasista pihalle , laittoi nortin suuhunsa ja otti naamalleen turhapuromaisen, irvokkaan virneen, ja loi katseensa rovastiin ja murjaisi mylvimällä "SAATANAN HELEVETIN VITTU, AJUA AJETAAN TULI KUSI TAIKKA PASKA, SEN TIESI JO KUNTTAKOSKEN JASKA"!!!


    • Anonyymi

      Lervolle ostettiin Peijolan KTK: porukan keräämällä vekselillä läänin ensimmäienen hyttinosturi vuonna 1977. Syynä oli se että tuo mullikojootti kelmi oli pudonnut niin useasti vanhasta nosturistaa lastaillessaa hirveissä kaasuissa ja kunnon höntiköissä kuitukuormia Peijaan sahalle vietäväksi.

    • Anonyymi

      K.A.Lervo oli kerran eksynyt Päntälän Kesoilille juur samaan aikaan kun siellä Marttakerhon naiset viettivät tupperware-kutsujaan. Lervo rynnisti sisään saatanallisen mylvinnän saattelemana, huus ovelta "PAAPPA PAARILIKKA KOLME HÖYRÄRIÄ TULILLE, SUMPPIKURAT TIPPUMAAN JA MATTI ESKO SOIMAAN SAATANAN SAATANA!" Ja lompsi rahtivessaan krapulapaskalle, kun Sompasaaren krillillä syödyt makkaraperunat olivat massussa kossuliemissä uineet kokomatkan. Lervo punertavine silmineen avasi vessan oven eikä sumeilla mullihärän mulkosilmillään toki havainnut että Marttakerhon sihteeri, Rovastin rouva istui kakkaamassa pöntöllä. Eikä mitä, Lervo rysäytti julmetun biisoninperseensä siihen samalle pöntölle ja lattialta kourais -74 toukokuun Ratto-lehen kätteensä ja otti kunnon punnerrusilmeen virneiselle pärställeen ja antoi löysän "rahtikelmin erikoisen" tulla kuuden barin paineella ulos ja laittoi karvapersenortin palamaan herkisteli vasta tässä vaiheessa kuuloaan. Jo tapahtumaketjun alkuvaiheessa oli Rovastin hieno rouva yrittänyt sanoa hennolla hienostoihmisen äänellään "tämä on varattu" , "älä tule" , "voi hyvä Jumala anna minulle voimia..." tms.... Lervo pyöritteli isoja mulkosilmiään ja mietti ihan kuin jotain kuuluisi, onkohan se Aunemumman ääni keittiön puolelta vaiko Kiljukassun ääni ÄL-AA puhelimessa??? Ylös noustuaan Lervo ajatteli nostaa kolitsit mutta nehän oli toki olleet ylhäällä koko toimituksen ajan ja katsahti taakseen vain nähdäkseen pienikokoisen hienosti pukeutuneen pienikokoisen Rovastin rouvan! Jukra vieköön miten suurelle Lervon isot mullisilmät pullistuivatkaan päästä ja kysyvä ihmettelevä ilme irvokkaalla lärvillään! Sai vaan soperrettua suustaan möhisten: "AINA SAMA JUTTU, AINA!! SIVIILI VESSASSA! SAATANA!" Rovastin rouvalle annettii vuoden porttikielto "häiriköinnistä" ja "luvattomasta oleskelusta työmaa-alueella" ja tätä tarinaa kerrottiin Peijolassa ja Päntälässä baareissa ja äl-aa puhelimissa vuosi kaudet!

      • Anonyymi

        LErvo, tuo rahdin kairari ja asfalttikojootti, kävin sitten virkatodistusta pappilasta hakemassa pari viikkoa tämän edellisen episodin jälkeen. Rovastin närkästynyt rouva otti pitkin hampain Lervon vastaan ja puistatteli Lervon kaameaa vanhan sekä uudenkin viinan löyhkää. LBS111 mallin tornivolvo lonksutteli tyhjäkäyntiä pihalla että pussit pysyy täynnä, Lervon peijakas päättikin että tyhjää omat pussinsa ja nosti Rovastin hienon rouvan hametta ja mylväisi: "JUMALLAVITA! MIKÄS MAJASE SE TÄÄLLÄ ON?!!" Ja kaivoi aisansa kolitsihoususta esiin ja jo tässä vaiheessa punasteleva rouva käänsi takamuksensa Lervoa kohti ja astuminen alkoi. Mylvintä kuului hautuumaalle asti ja kohta lensikin lasti, Lervo pierais tuhnu ja lähti kairaamaan kuormia. Tämä tarina on tosi.


    • Anonyymi

      Lervo tosi ajuKÖYRIJÄ ajoi ajua ja kurvasi ÄLAAHAN KARJUEN läpi päijälän seon mittarikentän säpäleet ilmassa sinkoillen ja lentäen kun oli kova kiire läjityspaikalle. kolitsimpunteista puhalsi kaksihaaraista käärmeenkielipyyttonia reiluihin kasoihin pulssin ja kolitsin laskettua normitasolle ja mietti jo mielessään niitä härkimpuoleisia nussimiskaskuja mitä krillimpirkkojen punertaviin korviin menee mylvimään. makkarapannusta haaveillen tämä ajukeikari rymisteli vitospöytään muitten ajomullien seuraan ja humalaisen seurueen hilpeä mylvähtely kuului kansainväliselle avaruusasemalle asti. ei tässä nyt suuria kaskuja ehdi muistelemaan näitä päivän perusjuttuja vaan.lervon juontamat älaakanavat oli aina parempia lauataisin kuin pulttiboissin ketsit siinä 90-80 lukujen molemminpuolin vaihteessa

    • Anonyymi

      Lerwwo tuo vanha rahtikonna oli ottanut sivukeikaksi ajaa imuautoa teli ylhäällä taakat tapissa, karvarukkanen etulasissa ja tuimissa tumuissa nollat taulussa kokoajan latokuvioidusta 3vattisesta himokkaasti ryystäen, kun taas toisaalla jossain turun ja kuopion välisella maaseudulla rähnäsen karjatilan sammunutta isäntää ja hirven kanssa metsään karannutta emäntää tuuraamaan pakotettu talouslomittaja tissi-anja oli huomannut että lietteallas on ääriään myöten täynnä ja siinähän oli lervolle keikka. LERVO otti lennosta koska keep on fucking truckin ja renkaat laulaa ulisee 247 silmät sen parisen tuumaa kuopista ulospullistuneina tomaatteina ja näin iso-L saapui pelipaikoille. Anjan daisarit tutkittuaan ja kaanian hytistä ulos loikattuaan alkoi sitten sellanesensortin sirkus ja hulabaloo, lerwwo tuikkasi imuletkun lietealtaaseen väänsi ulosotosta imua ja sääti kanikan tyhjäkäynnit 1800 kierrokseen lattialle kuivaneen paskaläjän kaasubedaalin väliin kiilaamalla ja rupesi hommiin. alussa kaikki sujui ja perskärpäset pörräsivät villissä syksyisin sinitaivaallamme näkyvän pikkulintuparven kokoisessa taistelumuodostelmassa paska-altaan ja lervon ajouran väliä iloisesti suristen kuin buhvettipöydän saksalaiset turistit seonessonkesoilimbaarissa vuonna 1981 vai oliko 84, mutta kuitenkin..lerwolta alkoi puhaltaa föijjaa. vuosien mittaan nautitut höyrärit ja piirakat ja makkarasuolapannut murisivat ärhäkkäästi ja lerska täräytti puhaltaen puntinsuusta lietealtaaseen isossa kaaressa läjää, imuauto mylvi, lervo karjahteli tissi-anja katsoessa vieressä lumoutuneen tuon ajukonnan touhua hommalle ei saatu stoppia, tästä syntyi ikiliikkuja joka kumosi hetkessä einsteinin yleisen suhteellisuusteorian ja energian vakion kun sen minkä imuauto hörppäsi, lerwo läjitti. huh, tulipas hiki ja jää nyt se tissianjan astuttaminen kertomatta, tämän tarinan keksin kyllä aamurapuloissa iha omasta päästä, mutta se on tosi. lervo pumppaa sitä lietettä ikuisessa limbossa karmaiseva mullisonnin irvistys turhapuropärställään vielä tänäkin päivänä.

    • Anonyymi

      Lervolla on nykyään kolmen tolpan looperotten kanja pornohytillä. Päntälän SEO siirrettiin kesäksi sinne miehistötilaan. Kuulemma helpottaa kesän ajuja kun voi ajaa ja päivittää vitospöydän uutisia samalla. Aunemummakin on pakattu matkaan ja PAARILIKKA.

    • Anonyymi

      Lervo oli joulupukkina kutsumatta eräässä talossa, talon väki kauhisteli pukkia. lapset itkivät omissa huoneissaa ja LERVO VAAN MYLVI. Talon isäntä hoki "mikä vtun pukki sinä olet" ja talon rouva söi diapamia suoraan purkista kädet vapisten. LERVO VAAN MYLVI! Ei mitää pukin asua vaan kolitsit jalassa, hirveissä kaasuissa koko Lervo ja MYLVI KOKOAJAN! No tottahanse konna änkes joulupöytäänkin missä oli kinkut, laatikok ym mutta kaikki kummastelivat kun Lervo söi makkarapataa riploilla ja höyristä. Vaikka niitä ei talossa oltu valmistettu. LERVO VAAN MYLVI!

    • Anonyymi

      Lervolla on aina rekka reissussa eväänä kolme juttua. Jallupullo, kortonkipakka ja katteeton shekkivihko. Lervo hoitaa puhumalla kaikki hommat , rahrin puikottelut, mylvimiset ja bylsimiset! Kaikkee se osaa, on se konna! Kerranki hoiti ison vekselin vaan puhumalla ällaa puhelimeen. On se jumalauta kelmi! Tehkää perässä!
      Kaikki yllä oleva on tositarinaa.

    • Anonyymi

      Onk Lervo Kokkolasa taji Seinäjoel kanjaa remonttia teetättäny?

    • Anonyymi

      "PÄÄSTIKÖ LERVO HÄTÄPASKAT RÄJÄYTTÄMÄLLÄ" ??
      Oli Kulli-kassu pelästyneenä kysynyt Pirkkolan Seolla taannoin kun ilmavoimien hävittäjälentue lensi matalalla Kesoilin ylitse. Lervo nukkui krapulapaskat kolitseissa pajatson alla, turhapuromainen renki irvistys naamalla!

    • Anonyymi

      Lervosta on makoisia, tuhdisti meheviä tosi tarinoita internetti täynnä, mutta, onkos kellään tietoa Lervo vitseistä? Onkos Lervosta liikkeellä mitään hauskoja vitsejä?

    • Anonyymi

      Ajolinjassa oli joskus Lervosta kaskuja. Taisipa Ratto -lehtikin tehdä kattavan repostaashin KA-lervosta, Lervon edesottamuksista ja Lerskan duunailuista, ajun aju häärimisistä jne.
      Protestilistoilla Lervo se se onkin tuttu näky.
      Kuulemisiin!
      Tsau!

    • Anonyymi

      KATSOKAAHAN KUN: Lervo, hän nimittäin oli juuri tilaamassa pyttipannua makkaraperunoilla Simpeleen Kisahallin nakkikipsalla, kun joutui kesken kaiken toteamaan: Mylv! Eikäku ensin täytyyki käyvä paskalla!
      No eihän siinä mitään. Antakaahan kun selitän.
      Nimittäin eihän siinä mitään vessaa ollut lähimainkaan, ja Lervolla oli vuodesta -51 lähtien ollut muutenkin porttikielto kylän ainoaa juottolaan Lärvituoppiin, koska oli paskonut kunnan viemarin tukkoon kuukausiksi ja Lassila & tikanoja oli jouduttu palkkaamaan ylitöihin asian korjaamiseksi.
      No äläpä mittää. Siinähän Lervo sitten pyörähti turhapuromainen virne naamalla nakkikipsan takapuolelle, ja laski jo valmiiksi paskakuormaiset kolitsinsa nilkkoihin ja alkoi turaamaan ja juilimaan kiljupaskaa siihen kulmalle.
      Mutta mikä? Mikä ihme se ongelma oli joka seuraavaksi meinasi päälle tunkea?
      Siitä kerron nyt seuraavaksi.
      Nähkääs, vaikka yleisesti luullaan, että lervo ei turhia pröystäile, kuten esimerkiksi kenkien pitäminen jaloissa, oli tällä kertaa Lervolla sellainen tunne, että juhlalounaan kunniaksi täytyisi nyt kuitenkin olla vähän niinkun herrasmiesmäisemmin.
      Puolet kiljupaskannettuaan, jätti hän vielä pikkaisen suolen mutkaan talteen, vetäisi kolitsit jalkaan ja kiersi takaisin pystygrillin luukulle.
      "mylv! Annas likka tänne ne sapuskat ja laitahan luotolle! ...tai voin minä sinua nussiakkin maksuksi jos vaan tuo kyrvän perkele viittii seisua!"
      Nyt ruoka-annoksen mukana tulleet käsipaperit muuttuivatkin perspyyhkimiksi, joten lervo räjäytti loput suolen tuotannostaan ja aloitti juhlaruokailun.
      Lopuksi pyyhki suunpielensä puhtaaksi paskapapereihin.
      Ja tämä tarina on tosi!

    • Anonyymi

      Lervo vuonna -75 pänttälän SEOlla astui krillipimua tiskin takana höyräri suusta roikkuen ja samalla paska lensi kolitsin läpi pitkin SEOn seiniä. Vitospöytä hurrasi ja session jälkeen KA-Lervo kiskoi pikimustan nopeasti, palasi kaanian ääreen ja jatkoi rehtiä rahdin ajoa kolmatta viikkoa samoilla silmilllä vain pikimustan voimin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      59
      2020
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1941
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe