Tää on kovin Lervojuttu

mpaarityttö

Lervolle tuli kesken ajun valtainen paskahätä. Lerska pysäytti 111 kanikan tienposkeen ja juoksi mettään. Riisui pikavauhtia umpihaalarit ja antoi suolen tyhjentyä. Hytässä hetkenpäästä lervo ihmetteli ankaraa makkaraperuna sonnan hajua ja huomasi, ettei ollu laskenu kiireessä haalareita tarpeeksi alas ja kaikki paska oli menny haalarin kaulukseen. Ajukonna oli jatkanu turhapuromainen virne naamallaan ajua ja tokaisi äl aa puhelimeen " Ei maas oo konnaa montaa, jol on kaulukses sontaa"

20

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SekaisinOnTämäkinHahmo

      Luuletko olevasi kovinkin hauska näine lervo juttuinesi? tarkista pääsi. Kiitos.

    • pikkupissis

      Iiiik, siis oikeest!!! Lol DDDDDDDD
      Siis aivan hahtava juttu. Aivan paras, siis kybällä paras ja hauskin juttu.
      Oo, pliis kiltti ja paa toi viel toiseen kertaan, siis pliis pyydän. Toi vaan on niin niin parasta;=)

      • mpaarityttö

        No okei, oleppa hyvä:

        Lervolle tuli kesken ajun valtainen paskahätä. Lerska pysäytti 111 kanikan tienposkeen ja juoksi mettään. Riisui pikavauhtia umpihaalarit ja antoi suolen tyhjentyä. Hytässä hetkenpäästä lervo ihmetteli ankaraa makkaraperuna sonnan hajua ja huomasi, ettei ollu laskenu kiireessä haalareita tarpeeksi alas ja kaikki paska oli menny haalarin kaulukseen. Ajukonna oli jatkanu turhapuromainen virne naamallaan ajua ja tokaisi äl aa puhelimeen " Ei maas oo konnaa montaa, jol on kaulukses sontaa"


      • pikkupissis

        Ihguuuu ku laitoit heti ton ihgun jutun. Toi vaan on ihan kybällä parasta:DDDDD

        Siis kiitti iha oigeest. Ihguu, ku sain lukee toisenkin kerran jotain noin mageet ja ihguu, siis kiitti ihan sikana.


    • hyisaaaaaaaa

      111 kanikka, oot ajastas jäljessä. mee hoitoon

    • parastalervoilua

      Nauroin niin että oksennus lensi lopuksi!!! :) :)

    • Lervontäti

      Lervo oli menossa huoltzille ja Kippi-Eino sanoi sille että siellä pestään lattioita, kato mihkä astut paskaisilla puukenkilläs. No, Lervo avasi baarin oven ja murjaisi "MÖÖÖH, mihinkäs sopii astua?" johon lattiaa kontillaan luuttuamassa oleva kassatyttö "tuonne, sitä ei oo vielä pesty" ja viittoili taakksensa. Lervo meni tytön taakse ja nosti hieman mekon helmaa ja astui kuin Junttilan isännän siitosmulli "MÖÖ...MÖÖÖÖH MÖÖ-ÖÖÖH, YYYYYNGHHH..." Antoi sitä kuuluua "isoa-hyvää" kassalikalle jonka jälkeen nosti kolitsit ylös ja lompsi tiskille tilaamaan kaksi isoa höyrikästä ja tuopin kaljaa.

    • Lervontuttu

      Lervo oli kerran Protestilan Essolla tilannut makkarapannun tupla suoloilla ja siksi aikaa krapulapaskalle odottamaan. Paari likka laitto suolaa tripla määrän kun tiesi että Lerska kuitenkin protestoi suolan vähyyttä. No, Kaliahessu notkui tiskillä pikimustaa tervaa ryystäen ja otti Lervon tilauksen vastaan kun se istuksi vieläkin siellä krapulapaskalla Rattoa lukien. Hessu, tuo karvapersekonna, ajatteli ystävällisesti lisätä suolaa reippaasti Lerkun annokseen koska ajatteli että kassapimu ei kuitenkaan muistanut Lervon makutottumuksia. Nyt suolaa oli jo tuplasti triplamäärä. Lervo raahautui rahtivessasta paarim puolelle, kuin jeesus kolkatalle, ja otti tiskiltä annoksensa ja vanhan tottumuksen mukaan vaistomaisesti lisäsi vielä kourallisen suolaa ja taapersi sinne vitospöytään muitten kuorkkiturojen rinkiin. Kaljahessu katsoi punaset silmät suurina kun Lervo lapioi ahnaasti makkarapataa kitaansa ja tokaisi: "taitaa siellä suolan seassa sitä makkarapataakin vähän olla"?!

    • Lervontäti

      "Ranttatantta rata tatatata, nyt sitä kastiketta tulee ja paljon" huusi Lervo mylvimällä mikkiin, kun tunsi, että lähtee suoli tyhjenemään keitosta housuun.
      Krillillä Lervo aina kertoo krillinm myyjätytölle hurjia juttuja nussimisesta, tyttö hihittää pipsloora liukkaana ja hetken päästä kapuaa lervon kanikkaan saamaan sitä maankuulua housuankeriasta. Hytässä lervo puhuu tytölle aktin aikana vitusta, kun leivästä konsanaan ja nakkaa kastikkeet toosaan julmasti mylvien. Lopussa vielä ampuu sonnat kanikan takaseinään.

    • Lervontäti

      Lällärisä se peijakkaan kankimulli sitte jaksaaki kehuskella "krillintyttö sai isoahyvää" -juttua koko viikon niin että kooteekoon porukat rupee tympääntyyn. Lervo pannaan sitte ajaan heittokeikkoja ettei pyöri jaloissa samassa ringissä kokoajan astumisjuttujaan kertoillen ja "jytkyjä" aju kolitseihinsa turautellen. Tää ajumulli polkee kuin tulpatonta tunturia ja örähtelee sekä mylvii lailla villibiisonin ja söödertäljen patarummut paukuttaa porilaisten marssia urgoolit soiden ja maksa ujeltaen kun Lerska duunailee!

      • Anonyymi

        KA-LERVO meni kerran tuhannen tumuissa Ratton kuvauksiin tarkoituksena päästä astumaan Ratto-malleja. Kiparilta ostetut höyrymakkaralihikset alkoi kiertää mahassa ja lervo räjäytti deleriumpaskat kolitsiin jo ovella. Siitä Ratto-mallien majavat alkoi valumaan hunajaa ja lervo antoi kaikille kuvauspaikan pirkoille kyydit rekkamiehen raivolla. Siihen lervo vaan totesi, että pitää rahtimiähenkin purkaa paineet välillä.


    • Lervontäti

      Se on semmonenki konnapaviaani ja ajumölli se Lervo että keksii kaikenlaista kuten se että jos Lervo sanoo sulle "ota sormesta kiinni ja nykäse" nii jos sen teet niin kuuluu "PFFFF....BRÖÖÖÖTS......MÖÖÖÖ-ÖÖH....PRRRRÖÖÖTS!" Se perkkele päästää tulemaan sellasekki brojot ja sonnat heti kättelyssä että oksat pois! Takoo kolitsit täyteen alta aikayksikön, ilmeenkää värähtämättä. Heljä Kassula, Kalja Hessulan avopuoliso ja partneri jo pitkän matkan takaa meni kerran Lervon jujuun. Heljä toimi tuohon aikaan portsarina ktk:n baarissa ja Lervo jymäytti tuhnupärskeet niin että rätisi! Paikallinen loka-autoilia hälytettiin hätiin ja imi letkulla paskat sieltä baarista, Lervo vaan istuskeli nurkkapöydässään ja tuhisi, kaljatuoppi kuorassaan. Kanja lonksotteli pihamarkilla. Heljä joutui puolen vuoden sairaslomalle. On se Lervo vaan Lervo.

    • Lervontäti

      Lervo oli sukunsa mukana hoipertelemassa tumuissa ja tuiskeissa eläintarhassa ja norsuhäkin kohdalla naaras norsu heräili unesta ja nousi ylös nostaen ensin takapäänsä, jolloin koko norsumuorin karu takamus loisti yleisön edessä, kuin Naantalin aurinko konsanaan. Lervo kossu pöhnässä vetasi kamman takataskustaan ja alkoi kammata hamppusta tukkaansa, kun tuo konna luuli , että joku nosti peilin heidän eteensä. Lervon anoppi huokasi, että vieläkö ihmettelette, kun sanon vävypojan naaman olevan, kuin norsun vittu.

    • Lervontäti

      Hessun tädiltä kuulin taannoin että Lervo oli kerran mennyt anoppilaansa ja siellä oli ollut pimeää jolloin Lerska oli kysynyt: "saako panna valot?" Johon anoppi: "Pane vaan" No, tää Lerwo oli ymmärtänyt hieman erilailla ja tuupannut anoppinsa nelinkontin lattialle ja nostanut hameen helmaa ja astunut kuin iso mullibiisoni!
      Lervo on siitä metka että vaikka on vannoutunut poikamies, vanhapoika, niin hänellä silti se anoppi on kuitenkin. Kiljukassu sitä aina jaksaa ihmetellä "kui helkkerisa Lervo sulla voi olla anoppi?!" Että tälläst.

    • Lervontäti

      Kaamea konna, tuo Lervo, oli saunassa hirveä kuskivirne ja lervomainen irvistys naamallaan saunoi tuo kojoottimulli. Harva ajuturo on kolitsit jalassa saunassaki mutta Lervolta se käy kuin heinänteko. Lersu ähisi ja puhisi ja välillä otti janojuomaa kossulekastaan kuten ajomiehen kuuluukin. Saunassakun ei ole ällaata niin Lervo joutui karjumaan ja mylvähtelemään kahtakin kauheammin, niin että kuului huoltiksenkin puolelle, "MÖÖ-ÖÖÖÖH..... TUO KALIJAA SHAATANA JA ONKO KOSSUA PAKKASESSA HÄH JA LAITAS ÄMMÄ HÖYRYT TULILLE JA LISÄÄ KALIJAA..." !

    • lervofan

      Helkatin hyviä Lervo kaskuja taasen, lisää näitä, saa naureskella niin että meinaa sonnat lentää kolitseihin

    • tääonkomiikkaa

      Samat sanat siis mahtava scene ja ihan flow-fiilareissa täällä leijutaan tän koko lervo-setin luettuani voi siis että!!

    • ihmettelijäkös

      Kokoyön mietin, et millai tuoksu tulis perjantai ehtoon, ku heittäis alkuviikost homejuustoo persvakoon? Ei ku kaik kokoileen.

    • Anonyymi

      Lervo ja persvako. Ne kaksi kun näkee niin tietää olevansa pänyälin seolla. Paskakin löyhkää.

    • Anonyymi

      ON SITTEN LAADUKASTA LERVOTARINAA, PEIJAKAS SENTÄÄN! Viimeksi noin laatu-lervoilua ollut Peijaksen SEOlla 1990 kun Lervo saapui huoltikalle uudella, kylän ensimmäisellä R164 kanjalla jossa oli diki-piirturi. Sitä Kaliahessukin ihmetteli kohmeloissaan kovasti. Lervo vain möhisi ja mylvi, kuten tapana tuolloin oli. Murjais vaan Kaliahessulle: "hik` se ja sama mitä sinne lykkää, kanja kyllä käyntiin lähtee, hik` ". Toinen tarina olikin se kun -99 Lervo yritti ajaa alkolukollista autoa ja eihän siitä mitään tullut mutta siitä myöhemmin...

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1827
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1707
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1313
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      819
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      785
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      767
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      707
    Aihe