Perussuomalaistenkin kannatus nousi Yle gallupissa

SuomenParahiksi

Gallupit ovat aiemminkin olleet vain galluppeja perussuomalaisille ja niinpä on nytkin. Tulevissa eduskuntavaaleissa Perussuomalaiset ottanevat ykköspaikan. Viime vaaleissa varsinaisena vaalipäivänä annettiin perussuomalaisille eniten ääniä ja jos äänestys olisi kestänyt tunninkin pitempään, olisi Perussuomalaiset ollut ykkönen. Hyvä kun Vasemmistoliiton ja sdp:n kannatus laski uusimmassa yle gallupissa. Nyt pitää saada kansalle, erityisesti nuorille tiedoksi että vihreät on samaa kakkaa mutta eri lahkeessa kuin sdp vasurit. Nuo kolme puoluetta olisivat valmiit ottamaan jopa 1,5 miljoonaa elintasopakolaista maahamme elämään suomalaisten veronmaksajien siivellä ( eli nuo puolueet huonontaisivat kantasuomalaisten ihmisten oloja). Jos nuo puolueet olisivat nyt hallituksessa, kansalta leikattaisiin enemmän. Muistissa tulee aina olemaan vasemmistopuolueiden raukkamainen petturuus/takinkääntö 2011 vaaleissa. Noille puolueille kelpaa mikä tahansa vaaliohjelma kunhan vain pääsevät itse hallitukseen. Nuo esiintyvät köyhien etujen ajajina mutta mm. 2011 sateenkaarihallituksessa nuo leikkasivat vanhustenhoidosta ja jakoivat tukipaketeita ulkomaille vastoin vaalilupauksia ja olivat hommaamassa kokoomuksen Jyrki Katsiselle korkean eu viran jonne hän lähti pääministerin paikalta kesken vaalikauden. Sdp vasemmistoliitto sekä vihreät tai niiden johtoeliitti lähipiireineen ovat hyvin varakasta ahnetta omahyväistä porukkaa. Jos nuo olisivat olleet itseisen Suomen ja suomalaisten puolella, eläisimme jo paratiisissa mutta ei nuo ole mitään hyvää saaneet aikaan tavallisten suomalaisten hyväksi. Tavallisia pieni ja keskituloisia suomalaisia on miljoonia. Tuosta gallupista senverran että entistä suurempi osa eli yli 40% ei vielä tiedä ketä äänestää. Uskon itse vakaasti että monet heistä valitsevat vaalipäivänä parhaimman eli perussuomalaiset.

79

537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 45555555555

      Virhemarginaalin sisällä persujen kannatus on laskenut.
      Alle 10 prosentin kannatuksella on turha juhlia. Kunnallisvaalit näyttävät todellisen luvun ja se aika koittaa pian, tuskin silloin päästään edes viiteen prosenttiin.

    • Paraspuolue

      Itse olen erittäin tytyväinen Persujen toimintaan enkä kuvittelisi äänestää ketään muuta puoluetta,meillä on osaava ulkoministeri joka saa kannatusta ylipuoluerajojen ,puolustusministeri on vailla vertaa ja muut ministerit hoitavat tonttinsa hienosti . Ja maassa on kerrankin Presidentti joka on kansan mieleen toivottavasti näemme hänet vielä seuraalla kaudella maamme isäntänä.

      • oletkosesurkeatyömies

        Haisetkin tollolle metrien päähän!


    • Joesfinfani

      Valtio säätää kaikissa hoitokuluissa ja perussuomalaisten kannatus on sidoksissa avohoidossa olevien mielenterveyspotilaiden maarään.
      Mukana muutama muuten epäonnistunut yksilö.
      Nyt tarvitaan Stalinia.

    • mennytmaailma

      Vaikeaa tietää kuka enään äänestäisi persuja. Duunari ei äänestäpersuja (metallin vaaleissa persujen kannatus oli 0.1% !!!!).

      Porvarit eivät loikkaa kokoomuksesta persuihin ja persuja siirtynyt massoittain keskustaan ja demareihin. Työpaikoilla ja markettien auloissa kirotaan petturipuoluetta.

      • Särkivaara

        Kyllä Hanna Mäntylä ministerinä on sammunut Stella Polaris !


    • naurettavaakinon

      Sateenkaarihallitus oli fasisti hallitus ja siihen kuuluivat myös vasemmistoliitto sdp sekä vihreät. Muka nyt oppositiossa ovat köyhän asialla

      • PerusHomot

        Nykyhallitus on vain köyhän lompakolla. Ja viime hallituksen suurin puolue on hallituksessa, joten nykyinenkin on sitten fasistihallitus...


    • Hallaahonäänestäjä45

      SOINILLE VOI HYVIN RIITTÄÄ KUUDEN PROSENTIN KANNATUS 10 EDUSTAJAA

      Soini on rakentamassa uskonnollista SMP-verkostoa katolisen liigan kanssa.

      Soini tarvitsee hovillisen resursseja, joka tekee kirjoitustyöt, jolloin hän pääsee itse levittelemään grandiositeettiaan fiksuille (... konservatiivien (Englanti) kokouksessa on tullut olo ... pääsisin keulapaikalta johtamaan ...olisi urku auki, fiksuja ihmisiä, ei tarvitsisi miettiä näitä puolueen sotkuja ...).


      Kirjallisten esitysten ylpeyden aihe on ulkopuolisen katolisen liigan tuntemattomien amerikkalaisten tekijöiden Soinille kirjoittama Wall Street Journal-juttu, joka sai USA:laisen Business Insider -lehden luulemaan (Soini luulee tätä arvostukseksi), että Soini on maailman 7. vaarallisin poliitikko, vaikka pelkää Ylen ja Hesarin suvakkeja ja kirjoittaa niiden pillin mukaan http://timosoini.fi/2016/05/kysymys-yle-n-johdolle/ http://timosoini.fi/2016/05/loysaa-toimittamista/

      MUTTA Soinin edustaja taas kehuu ylepropagandaa, jossa ramppaa suvakkia, toteemimatua ja pakkoruotsittajaa haukkumassa Suomea kuin Hesarissa http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/03/08/hallintoneuvoston-puheenjohtaja-kimmo-kivela-yle-huolehtii-suomalaise

    • maammeparhaaksiPerusS

      Kyllä me tavikset teemme kaikkemme jotta kolmaskin jytky tulee

      • PerusHomot

        Siis sinä ja sivupersoonasi vai?


      • Kerro_miksi

        Kerro yksikin todellinen syy miksi äänestäisin oman maan kansaisten kusettajia ja takinkääntäjiä?

        Miksi äänestäisin henkilöitä, jotka kohtelevat kaikkia työttömiä yhtenä harmaana massana. Siis tämä ylimielinen PS-nousukasporukka, jolle on noussut kusi päähän ja joka on päässyt lähinnä katteettomalla maahanmuuttokriittisyydellä hyviin virkoihin?

        Miksi äänestäisin sopulilaumaa, joka myy omat periaatteensa, jos vain hinnasta sovitaan!

        Miksi äänestäisin takinkääntäjiä, jotka hallituksessa ovat oikeistolaisempia kuin Kepu ja Kokoomus itse.

        Miksi äänestäisin puoluetta, jonka ministeri asettaa maahantunkeutujille omat ohituskaistat, mitä tulee ylläpitoon ja työpaikkoihin - oman maan vähävaraisten ja työttömien kustannuksella.

        Miksi äänestäisin puoluetta, jonka ministerit ja kansanedustajat priorisoivat Kreikan velat, elintasopakolaisten ylläpidon ja oikeastaan kaiken muun (ei Suomeen liittyvän) puuhastelun suomalaisen yhteiskunnan edelle etenkin taloudellisesti?!


    • ihanaonlohtu

      Suomen hyvän tulevaisuuden takaa perussuomalaiset

      • Omituinen käsitys sinulla Suomen hyvästä tulevaisuudesta.


    • Timoteus_Tuhnu

      " Noille puolueille kelpaa mikä tahansa vaaliohjelma kunhan vain pääsevät itse hallitukseen.", kirjoittaa tämä nero.

      Lähinnä tulee mieleen eräs jytkyttelevä peräreikäpuolue.

    • eikolhooseille

      Perussuomalaiset on Suomen ainoa isänmaallinen eduskuntapuolue. Perusuomalaisuus näkyy hallituksessa. Suomi tulee saamaan takaisin itsenäisyytensä. Vasemmistoliitolle sdp:lle ja vihreille tämä on kova paikka koska nämä haluaisivat että Brysselistä käsin määrättäisiin Suomen asiat ja että tukipaketteja jaettaisiin iäisesti eli Suomi sekasortoon. Me Perussuomalaiset taistelemme Suomen ja suomalaisten puolesta.

      • PerusHomot

        Toivon että tekstisi oli ironiaa...


    • Lopunalku

      RKP menee ohi.

    • hyviäolivatNam

      Luin Soinin Plokit

    • JärkeäPäähän

      Hyviä kommentteja, hyvä että perusuomalaisuus näkyy hallituksessa :) Tllä hetkellä ainakin ääni menee ensi kerralla ps:lle, paras vaihtoehto siitä mitä tarjolla.
      Eiköhän nää vihreetkin oo pikkuhiljaa nähty, vastustavat oppositiossa juuri nyt omia päätöksiään aiemmilla hallituksilla :D Kaippa ihmisillä ees jonkun verran on älliä, että nähdän läpi eikä haluta maata velkavankeuteen Kreikan tavoin.

      • YstävänNeuvo

        Ja sitten kiireesti ottamaan ne lääkkeesi, etteivät harhat pääse enempää valloilleen...


      • JärkeäPäähän

        Ai? Tiukennuksia maahanmuuttoon ois tehty vaikka vihervasemmisto ois ollut allituksessa? Vai olisko kuitenkin tämä tapahtunut perusuomalaisten vaatimuksesta, ääliö. Ja mikä mikähän on harhaa mun kommenteissa vihreistä? Vai seuraatko uutisia yhtään?


    • hyväTimoYm

      Perussuomalaisuus on parasta lääkettä

      • PS.lle_enemmän

        PS:lle on saatava enemmän kannatusta mieluiten jotain 33 %


    • eiköolekinPerusS

      Mikä se antipersujen mielestä on paras puolue?

      • meniköoikein

        Tulin vaan sanomaan että Perussuomalaiset ovat paras puolue ,Ja Vasemmisto huonoin ,vai mitä palstäpölhö ,menikö oikein ?


    • vapausontärkeää

      Nimikin siitä kertoo eli Perussuomalaiset haluaa pitää Suomen itsenäisenä. Siis ei eu liittovaltiolle

      • JärkeäPäähän

        Siinähän se tuli! Ja tiukennuksia maahanmuuttoon mitä ollaan saatukin persujen ansiosta. Muakin kiinnostaaä ärettömästi mikä olisi muka parempi vaihtoehto sitten.


      • PS.lle_ei_vaihtoehtoa

        Wanhat puolueet ei ole vaihtoehto PS:lle


      • PerusHomot
        JärkeäPäähän kirjoitti:

        Siinähän se tuli! Ja tiukennuksia maahanmuuttoon mitä ollaan saatukin persujen ansiosta. Muakin kiinnostaaä ärettömästi mikä olisi muka parempi vaihtoehto sitten.

        35000 mamua puoleen vuoteenko muka tiukennus? Ja soinikin näkee nykyään painajaisia siitä että Suomi eroasi EUsta...


      • Tuliko_yllätyksenä

        Hallituspuolue Perussuomalaiset oli taannoin hallituksessa hyväksymässä KEPUn ja KOKoomuksen vatuloitsijoiden kanssa tilanteen, jossa Suomen valtakunnan rajat olivat täysin avoinna tänne tuleville maahantunkeutujille. Ainakin parin viikon ajan maahan pääsi ilman, että ketään viranomaista asia olisi liiemmälti kiinnostanut, kun samaan aikaan poliittinen eliitti vatuloi ja pohti itse aiheuttamaansa tilannetta tumput suorina.

        Siinä vaiheessa, kun maahan oli saatu joka päivä satoja uusia "insinöörejä", joista suurin osa on elintasoelättejä, paskan voisi sanoa osuneen kunnolla tuulettimeen. Tässä vaiheessa on enää turha Persujen rutista, koska tästä lystistä aiheutuu lähiaikoina veronmaksajille vähintään satojen miljoonien kustannukset per vuosi. Kaikki tämä raha otetaan suoraan uutena velkana (!), joka maksatetaan kansalaisilla. Lisäksi kaikki tämä raha on pois suomalaisesta yhteiskunnasta, jonka tärkein prioriteetti joka tilanteessa pitäisi olla ensisijaisesti suomalaisten omiin asioihin keskittyminen.


      • Särenkutu

        Googleta , Iltalehti FT:EU kaavailee sakkoja jäsenmaille, siinä on Soinin mielipide isänmaansa puolustajana.


    • Soiniploki

      Lukekaa Soinin plokia

    • veden-kera-tietty

      Eiköhän palstan itsensä kanssa keskustelevan pölhopersun olisi jo aika ottaa taas päälääkkensä?

    • maanköyhimpiä

      Itse olen siitäkin hyvilläni ettei minun tarvitse maksaa yle veroa. Tästä kiitos yksin perussuomalaisille.

      • valehtelevat-perSSut

        Yle-vero ei ole poistunut. Persut valehtelevat AINA.


    • HyväTimppa

      Näkyi jo veroilmoituksessa

    • köyhänkinparhaaksi

      Perussuomalaiset onneniten heikon ihmisen puolella. !!!

    • TaksikuskiSonni

      Perussuomalaiset = Vähäosaisten auttajia.

      • PerusHomot

        Auttavat vähäosaiset rahoistaan...


    • toivotaanparasta

      Perussuomalaiset ovat rehtejä isänmaallisia. Suvakit epäisänmaalliset on muissa puolueissa. Mm. Vihervasemmisto hyyssää muslimimatuja maahamme ja ei mikään ihme vaikka noista radikaaleimmat ampuvat suvakkien suojeluksessa olevia homppeleita.

    • NytRiittää

      Täytyy kyllä olla joko upporikas tai sitten varsinainen masokisti, jos edelleen aikoo äänestää persuja. Leikkausten kohdentaminen yhteiskunnan heikoimpiin ja systemaattinen pyrkimys heikentää palkansaajien työehtoja ovat asioita, joita ei kukaan järjissään oleva voi hyväksyä.

      Persujen pyramidihuijaus tuottaa Soinin hoville jättitulot, mutta muille persujen toiminta on yksinomaan vahingollista. Persut ovat politiikan syöpäkasvain, josta on päästävä eroon mahdollisimman nopeasti.

    • HaistapaskaSoini

      Persut kusaisivat niin raskaasti Soininkin kehuessa kilpaa EU.ta

      Olen niin vihainen persuille että puolestani voisivat kadota puoluekartalta kuten SMP.

    • olenPerusS

      Minä en vihaa ketään

    • rakkauttaRauhaa

      Vihalla ei voiteta mitään

    • JärkeäPäähän

      Tänään Persut julisti facessa että haluavat YLEn agendasta monikulttuurin puolustamisen pois. Että YLEn pitäisi puolustaa Suomen kulttuuria. Enpä voisi olla enempää samaa mieltä. Toivottavasti tämä menee läpikin.

      • PerusHinterot

        No, eipä mennyt ei. Mahtaa sinua vituttaa...


    • Persu_Myy_Vaikka_Mummon

      Jassoo.

      Yle on vähän korjaillut ylöspäin persujen kannatuslukemia gallupissaan
      ja
      persut vastineeksi tukevat yleveron säilyttämistä ennallaan.

      Kuinka te kehtaatte.

      • ...ja kyllähän te kehtaatte.


    • ottakaa.selvää

      Vai on persut isänmaallinen puolue? Svl, jonka alaisuudessa toimii SoO-rikollisten katulöntystely- ja toljotusryhmä, joka taas on persujen erityisessä suojeluksessa, ajaa pohjoismaiden yhdistymistä yhdeksi valtioksi, toisin sanoen Suomi -nimisen itsenäisen valtion lakkauttamista. Siinä teille isänmaallisuutta!

    • 1ab2c3d4e5

      Suomen parahiksi. Äläs nyt innostu,se on gallubin marginaali virhe.

    • NäinhänSeOn

      Joo, suomalaisten enemmistö todellakin haluaa, että heille valehdellaan ja että vaalien jälkeen tehdään kaikki päinvastoin kuin on luvattu. Erityisesti suomalaiset haluavat, että puoluetta johdetaan kuin diktatuuria ja että sen johtaja kasaa itselleen omaisuutta puoluetuista ja jäsenmaksuista. Puolueen mafiamainen toiminta on juuri sitä, mitä suomalaiset kaipaavat. He haluavat edustajikseen puoli-idiootteja, joilla ei ole minkäänlaisia edellytyksiä hoitaa tehtäviään.

      Äänestäjien enemmistön täytyy olla mielenterveyshoidon tarpeessa, jos persut saavat vielä yli viiden prosentin kannatuksen.

    • senytonnäin

      Perussuomalaiset ovat seuraavien eduskuntavaalien ykkönen

    • hehehehe55

      Persutien kannatus on seuraavissa vaaleissa alle neljä prosenttia. Palstalle kirjoittavat persutit kuvittelevat vieläkin että äänestäjät ovat yhtä tyhmiä kuin he. Kiva katsella ihrakasan ilmeitä kun karu totuus hänelle paljastuu. Ettei vaan pumppu pettäisi ja säätiön varat jäisi lesken käyttöön. Eikös isä-Timo aikoinaan vaatinut säätiöitäkin verolle? Mihis se nyt on unohtunut?

    • Funlandiankansalainen

      Persujohto on vähäosaisten kusettaja. Soini ei uskalla edes kertoa sitä, että hän kannattaa Trumppia USA'n presidentiksi. Väistelee, ettei hänellä ole kantaa. Eikö se ole vastuun pakoilua, jos mikä ja täydellestä kusetusta vähäosaisia kohtaan. Soini on kesetusmakki .

    • perusvainonparas

      Perussuomalaiset on parasta suurimmalle osalle suomalaisista. Kun sdp vihreät sekä vasemmistoliitto olivat viimeksi hallituksessa, he tekivät yhden hyvän työn: he hommasivat kokoomuksen Jyrki Kataiselle korkean eu viran jonne hän pakeni pääministerin paikalta kesken vaalikauden. Samalla vanhustenhoidosta leikattiin ja tukipaketoitiin kaikki Euroopan maat jotka olivat tukea hailla ja tämä kaikki vastoin vaalilupauksia ja suomalaisten vielä syntymättömienkin lasten kustannuksella. Tiedä Soinista mutta Trump on sata kertaa parempi kuin sosialisti Clinton. Usa:ssakin kuten Suomessa on vasemmistoeliitti rahassa rypeviä kroisoksia ja muka esiinnytään köyhän etujen ajajina.

      • suomellePerusSparas

        Totta turiset


      • PerusHinurit

        Ja persut tekee ihan samaa. Itse koplailee rahat ties minne säätiöön ja köyhille on tarjolla seuraavaa:

        3 päivää ilmaistyötä
        50 euron lääkeomavastuu
        Ylityökorvauksen puolittaminen
        Työnantajan sosiaaliturvamaksujen pienennys
        Bensaveron nosto
        Poliisien määrää LEIKATAAN
        Vammaistukea leikataan
        Kotihoidon tukea leikataan
        Kansaneläkettä leikataan
        Lapsilisiä leikataan
        Opintotukea leikataan
        Leskeneläkettä leikataan
        Eläkkeensaajat yleisen asumistuen piiriin
        Kiinteistöveroa nostetaan
        Vammaispalveluista leikataan
        Sairauspäiväraha pienenee
        Kuntoutusraha pienenee
        Sairasvakuutusmaksut nousevat
        Äitiys-,Isyys- ja vanhempainraha pienenevät
        Sähkön ja lämmöntuotannon veroja kiristetään
        Ajoneuvoveroa kiristetään
        Sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksuja korotetaan
        Kansaneläkeindeksi- ja kuluttajahintaindeksiperusteiset korotukset jäädytetään
        Lapsilisän ja opintotuen indeksisidonnaisuus lakkautetaan
        Veteraanien etuuksiin leikkauksia
        Perusväylänpitoon leikkauksia
        Ja vielä on tulossa työehtojen yleissitovuuden lakkautus

        Ja tämä on suppea lista.

        Clintonista muuten saa sosialistia tekemälläkään. Paitsi huumehöyryisen uusnatsin mielessä...


      • TähänEiMuutPysty

        Ja sitten joku vielä kehtaa sanoa, etteivät persut olisi saaneet hallituksessa mitään aikaan. Tosin persujen johdolla muotoiltu hallituksen maahanmuuttopolitiikka on varmasti persujen suurin aikaansaannos. Mikä muu puolue voi sanoa kymmenkertaistaneensa maahanmuuton päästessään valtaan?


    • parasPerusSon

      Perussuomalaiset on ehdoitta paras puolue

    • maammeparhaaksi

      Nostetaan Perussuomalaisten kannatusta

    • näinnetoimivat

      Vasemmisto vastustaa nyt oppositiossa niitä asioita joita hallituksessa ei vastustanut.

    • aioinjatkaayhä

      Itse olen puhunut jo tuhansille ihmisille järkeä ja ovat muuttuneet perussuomalaisiksi

    • menestystäedelleen

      On mukava kun on saanut antaa äänensä Suomen toiseksi suurimmalle puolueelle. Pääministeri Soini puhui tänään eduskunnassa kuten suuren valtiomiehen kuuluukin. Soini on ehkä kaikkein aikain paras ulkoministerimme

    • nytPsNousee

      Perussuomalaisten kannatus lähtee nousuun kun punikki Tolppanen lähtee takaisin punikkien pariin. Perussuomalaiset ei ole vasemmistolainen puolue mutta silti enemmän köyhänkin puolue kuin nuo punaiset köyhän puolueena esiintyvät ovat.

    • omaaetuaajaatolppa

      Tolppanen puhui että eläkeläisiltä hallitus leikkasi. Kun demarit olivat viimeksi hallituksessa, leikattiin vanhustenhoidosta. Ensin käännettiin takki.

    • kukukukin

      Varmaankin ovat häntäpäässä ykkössijalla takiaspallukkapuolue ,romahtaa kannatus ja niin pitääkin tehä tyhjänpuhujilla,nakkimukin heiluttajilla,puujalkavitsit ei enää tehoa,hyvä päästään persuista,saa sitä unia maalailla ,mutta kylmä romahdus teille persulaiset tuloo vaihtakaa muihin puolueisiin niin säilytätte arvonne suomalaisina.

    • hyväsuuntaon

      Onneksi vasemmistopuolueiden kannatus laski myös hs gallupissa

    • sdgdshfdgjhdf

      Persut ovat yksinkertaisten ihmisten yhteenliittymä joka katoaa hiljalleen pois puoluekartalta. 10 vuoden kuluttua kukaan tuskin muistaa ko puoluetta olleenkaan.
      Onhan se tietysti hyvä että persut ovat tällä hetkellä olemassa, on jotain mille nauraa.

    • eienääkataisiaPunikit

      Jis mikä tahansa muu puolue olisi nyt Perussuomalaisten tilalla hallituksessa, köyhiltä leikattaisiin enemmän ja hommattaisiin kokoomus pomolle korkea eu virka joka makaisi suomalaisille köyhille miljardeja(kuten sateenkaarihallitus teki)

    • köyhänäänetkelpasi

      Totta. Jutta demari yksi pahimmista leikkureista

    • hyväonaloitus

      Siunausta aloittajalle !!!

    • luinjoplokin

      Soinin ploki oli jälleen hyvä

    • eliPerusSainoahyvä

      Olisi järjetöntä äänestää puoluetta joka on epäisänmaallinen ja sortaa oman maan kantaväestöä. Muut paitsi Perussuomalaiset ovat em.

    • elikoskaPsonparas

      Miksi olen jo vuodesta 2011 äänestänyt Perussuomalaisia? Koska se on arvokonservatiivinen isänmaallinen puolue joka haluaa Suomen takaisin itsenäiseksi ja joka huolehtii heikoistakin Ja joka kannattaa pienyritteliäisyyttä Ja joka ei hyväksy elintasosurffausta.

      • PerusHinurit

        Juu, persuthan ei tee enää mitään noista.

        Niin. Tämän listan kurjistuksia:

        3 päivää ilmaistyötä
        50 euron lääkeomavastuu
        Ylityökorvauksen puolittaminen
        Työnantajan sosiaaliturvamaksujen pienennys
        Bensaveron nosto
        Poliisien määrää LEIKATAAN
        Vammaistukea leikataan
        Kotihoidon tukea leikataan
        Kansaneläkettä leikataan
        Lapsilisiä leikataan
        Opintotukea leikataan
        Leskeneläkettä leikataan
        Eläkkeensaajat yleisen asumistuen piiriin
        Kiinteistöveroa nostetaan
        Vammaispalveluista leikataan
        Sairauspäiväraha pienenee
        Kuntoutusraha pienenee
        Sairasvakuutusmaksut nousevat
        Äitiys-,Isyys- ja vanhempainraha pienenevät
        Sähkön ja lämmöntuotannon veroja kiristetään
        Ajoneuvoveroa kiristetään
        Sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksuja korotetaan
        Kansaneläkeindeksi- ja kuluttajahintaindeksiperusteiset korotukset jäädytetään
        Lapsilisän ja opintotuen indeksisidonnaisuus lakkautetaan
        Veteraanien etuuksiin leikkauksia
        Perusväylänpitoon leikkauksia
        Ja vielä on tulossa työehtojen yleissitovuuden lakkautus

        Ja tämä on suppea lista.


    • rehtiyskunniaan

      Perussuomalaiset on rehellinen ! Arvostakaa tukekaa rehellisyyttä .

    • perusÄssäää

      Teemme niin

    • parashansaanousta

      Ainakin eduskuntavaaleissa Perussuomalaisten kannatus noussee

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ammuskelu Härmän häjyissä

      Onko jollain enempää tietoa?
      Seinäjoki
      348
      11601
    2. Siis oikeasti S... En ymmärrä...

      Oletko se sinä joka täällä kaipailee? Kaikki täsmää.
      Ikävä
      83
      2452
    3. Onneksi olkoon sait mut vittuuntumaan

      Sapettanu koko helvetin päivän.
      Ikävä
      58
      2370
    4. Onko jotain sanottavaa vielä, nyt voi kertoa

      Poistun kohta täältä ja unohdan ajatuksen naimisiin menosta. Mieheltä
      Ikävä
      35
      1994
    5. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      165
      1910
    6. Keksin sinulle tänään uuden lempinimen

      Olet kisu-muija. Mitäs tykkäät älynväläyxestäni?
      Ikävä
      79
      1888
    7. Mitä sitten ikinä teetkin

      Mun on aika mennä J mies. Olen ollut niin tyhmä. Kaikkea mukavaa elämääsi edelleen toivotan ja ihanaa elämän jatkoa. Mei
      Ikävä
      41
      1434
    8. Romaanien ammuskelu

      Romaanit vähän ammuskeli härmän häjy,osu sivullisiin,ja nyt nää romanit ihmettelee miksi heitä ei päästetä ravintoloihin
      Seinäjoki
      83
      1409
    9. Mies mistä oikein suutuit?

      Yhtäkkiä vaan häippäsit täältä... 😢
      Ikävä
      22
      1400
    10. Saanko selityksen?

      Mikä minus oli vialla? Ulkonäkö, teinkö jotain väärin, sanoinko jotain..? Haluisin vaa tietää :(
      Ikävä
      58
      1384
    Aihe