Onko aloitteen tekevä nainen hotti vai epätoiv.?

LauraHKI

Mitä mieltä olette? Onko hottia kun nainen tekee aloitteen? Vai epätoivoista? Yksi miespuolinen kaverini (30v) sanoi kerran, että ne kaikki tyyliin kolme naista, jotka tekivät aloitteen Tinderissä olivat kaikki hieman outoja. Itse (29-v nainen) olen usein lähettänyt ekan viestin Tinderissä ja jopa ollut se, joka pyytää treffeille. Pidän itseäni ihan suht koht normaalina, ehkä keskivertonaista seksuaalisempana ja roisimpana. Miehet ovat sanoneet tykänneensä siitä, että tein aloitteen ja osoitin kiinnostukseni. Osa miehistä ei koskaan vastaa - muutama on poistanut matcheistä kun pyysin ulos :D. Ehkä mä säikäytin ne.

Tässä blogipostaus aiheesta:
http://blog.sugardaters.fi/2016/06/13/pitavatko-sugardaddyt-naisista-jotka-eivat-koskaan-tee-aloitetta/

18

1724

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hottest.hot

      Kuuminta hottia on aloitteen tekevä nainen!

      • LauraHKI

        Huh, kiva kuulla! Mietin myös, että naisilla on todella ovat odotukset, jos he tekevät aloitteen: Naiset odottaa että jokaiseen viestiin pitäisi tulla vastaus, ja jos niin ei käy niin sitten ottaa itteensä.


      • vanhuuenhöpö

        Ookoo jos tekee aloitteen.

        Sympaattisia: "Tarviin miestä, tanssitaanko, vai lähdetäänkö meille"
        " Olen muuttanut tänne, puuttuu mies, tuletko sohvalleni makoilemaan?"
        "Jos kotona olisi sinunlainen, en olisi täällä juomassa"
        ja yksinkertainen "Haluan olla kanssasi"

        Näitä on esittäneet todella mukavat naiset, harmi vaan, että yksi mahtuu kerralla.

        Paha oli "Tapan itseni, jos et lähde" tai "Pilaan maineesi, jos et nyt pane"


      • LauraHKI

        Manipulointi on aina väärin ja heijastaa ihmisen epävarmuutta. Onneksi sinulla on ollut hyviä kokemuksia myös aloitteellisista naisista.


    • kuutamokiskis

      Olen nainen ja teen välillä aloitteita. En koe olevani epätoivoinen. Satun vaan tietämään, mitä haluan ja sitten yritän saavuttaa haluamani. :D

    • en.syntynyt.komeaksi

      Nyt kaikki miehet innostuvat aloitteen tekevistä naisista mutta realistina muistuttaisin, että naisten aloitehalukkuus koskee vain tällaisia miehiä:
      https://shechive.files.wordpress.com/2015/04/nick-bateman-4.jpg?quality=80&strip=info&w=600

      • kuutamokiskis

        Tuo sun esimerkki ei vastaa mun miesmakua ollenkaan ;) Mä en tykkää yhtään miehistä, jotka näyttää siltä kuin heidät olisi revitty jostain naistenlehden sivulta. Enkä tosin näytä itsekään muotilehdestä revityltä.


    • maailmanrumin

      Oma kokemukseni on etteivät naiset tee koskaan aloitteita.

    • Helppoaseon

      Kokemukseni on että naiset jotka ovat tehneet aloitteen ovat epätoivoisia (pliis haluan miehen/suhteen!!!!), läskejä, parasta ennen päiväys mennyt aikaa sitten, yhäreitä jne. eli ns. naisten "pohjasakkaa".

      Muut naiset eivät tee aloitetta koska kokevat sen miehen tehtäväksi ja jos mies ei tee aloitetta löytävät jonkun toisen miehen.

      • realiteetit

        Tätä ei mun mielestä pidä ymmärtää väärin.
        Se, että nainen tekee aloitteen ei sinällään ole epätoivoista mutta yleensä vain naiset jotka ovat rumia ja lihavia tai vanhoja tekevät aloitteen joten he ovat epätoivoisia.
        Kun nainen teet aloitteen niin tee se omantasoiselle tai alempitasoiselle miehelle eikä sille kaikista ihanimmalle pitkälle komistukselle..


      • vanhukko

        "Realiteetit"
        -Jos se ihana pitkä on kuspää, älä ehdottele.
        -Kuka omistaa se auton, rahoitusyhtiö?
        -Ammatti joku, jota tosipaikantullen tarvitaan,
        -Aikaisempi naishistoria, hyvät periytyy ompeluseurassa.

        Suvussani on kartanonrouvaksi edennyt piika yleisimmin , et se "omantasoisesta"
        Luonne.......Luonne........ Luonne....


      • LauraHKI

        Komppaan "reaaliteetit"-nikkiä siinä, että aloite pitäisi tehdä "omantasoiselle". Itse en yleensä yritä miehiä, jotka ovat juuri näitä miestenlehtien sivuilta repäistyjä, koska he tietävät olevansa komeita ja haluttuja.


      • realiteetit
        LauraHKI kirjoitti:

        Komppaan "reaaliteetit"-nikkiä siinä, että aloite pitäisi tehdä "omantasoiselle". Itse en yleensä yritä miehiä, jotka ovat juuri näitä miestenlehtien sivuilta repäistyjä, koska he tietävät olevansa komeita ja haluttuja.

        Näinpä juuri.
        Yleensä naiset tahtoo ymmärtää asian väärin. Ihan hirveän usein kuulee naisilta että teki aloitteen ja mies torjui ja tästä naisen johtopäätelmä oli että mies torjui sen takia että nainen teki aloitteen, väärä johtopäätös.
        Mies torjui koska nainen ei ollut miehen tasolla vaan alempana.

        Aloite on hyvä, alempitasoisuus ei.


    • Explainer

      Alkuperäisessä kysymyksessä siitä onko aloitteen tekevä nainen hotti vai epätoivoinen koko kysymyksenasettelu on mielestäni väärä. Se onko nainen kiinnostava - tai hotti jos halutaan käyttää alkuperäistä termiä - vai epätoivoinen ovat kaksi täysin eri asiaa.

      Naisen kiinnostavuus nousee lähinnä siitä millainen hän on eikä siitä miten hän miestä lähestyy. Omasta näkökulmastani naisen voi tehdä kiinnostavaksi eri ominaisuuksien kombinaatio - esimerkiksi luonne, arvot, ulkonäkö, elämäntilanne, huumorintaju, älykkyys tai se että hänen seurassaan on luonteva ja hyvä olla. Jos nainen on näiden ominaisuuksien suhteen riittävän kiinnostava, on melko lailla yhdentekevää miten nainen tekee aloitteen, kunhan se on riittävän selkeä että tulee varmasti ymmärretyksi.

      Se vaikuttaako nainen jollakin tavalla epätoivoiselta ei oikeastaan vaikuta tilanteeseen. Riittävän kiinnostavaa naista ei torjuta, asia vaan on niin yksinkertainen. Voi olla että naisilla aloitetta vastaanotettaessa vaikuttavat enemmän erilaiset tilannetekijät, en tiedä. Saattaa olla että naisille miehen epävarmuus on jotenkin maata kaatava asia ja riittää murentamaan kiinnostuksen muuten kiinnostavaan mieheen. Murheellista jos näin on. Mutta miesten puolella hommassa ei ole sen kummempaa magiaa. Jos tulee torjutuksi, mies ei ole kokenut sinua riittävän kiinnostavaksi.

      Eli aloite kannattaa naisena tehdä jos haluaa asioiden etenevän. Sen tekeminen itsessään ei muuta miehen ajattelua eikä mahdollinen torjutuksi tuleminen johdu aloitteen tekemisestä.

    • Akoitteellinen nainen on mun mieleen. Aloitteellisuus on yleensä aktiivisuutta yleiselläkin tasolla. Se on oikeanlaista, kun se ei tarkoita pomottamista ja määräilyä, vaan ehotusten tekemistä. Aloitteiden tekemistä, niinkuin kaikkea muutakin koskee tasapuolisuus ja tilanteen lukutaito.
      Aika usein esim tuolla nettideiteissä törmää ristiriitaan siinä, että naiset kertovat olevansa aktiivisia ja etsivänsä tasapuolista ja -arvoista suhdetta, mutta käytännössä eivät koskaan aloita viestittelyjä. Ja jos/kun itse tekee aloitteen, niin huomaa pian, ettei nainen koskaan tee jatkossa aloitetta edes keskustelussa, vaan itse joutuu siinäkin liidaamaan. Se kertoo yleensä tarpeeksi.
      Mulla on kokemusta pitkästä parisuhteesta, jossa itse kannoin vastuun aloitteiden tekemisestä, käytännössä ihan kaikessa. Mikään ei ole niin kuormittavaa, kuin yrittää elää suhteessa kivireen kanssa. Siihen touhuun en koskaan enää lähde, vaikka muuten olisi kuinka kiva ja mukava nainen kyseessä.
      Ja vastavuoroisesti näitä kivirekiä löytyy varmasti miehissäkin, jotka etsivät itselleen naisesta palvelijaa ja passajaa, oikeestaan äitiä.

      • LauraHKI

        Mua kans aina välillä ärsyttää, kuinka naiset tyytyvät osaan, jossa heidän pitää vain sievinä odottaa nurkassa, että mies tekee aloitteen ja liidaa touhua eteenpäin. Eikä kyse ole vain isku-tilanteista vaan elämässä muutenkin. Sit valitetaan ettei mies ymmärrä naista. Jos nainen ottaisi ohjat omiin käsiinsä ja sanoisi mitä haluaa ja mitä ei? Eikä vaan odottaa et mies tekee kaiken. Ehkä toivottavasti täällä olisi kasvamassa itsevarmempien naisten sukupolvi, joka ei tyytyisi vain passiiviseen osaan. Seksistä puhumattakaan...


    • Pieleen-meni

      Olen timminainen ja pyysin erästä hieman pullukkaa sinkkumiestä kahville, mutta eipä lähtenyt. Silti kyseinen mies juoksee perässäni. Tulikohan kahvikutsu miehelle liian yllättäen ja ei tajunnut suostua.

    • hohhoijaajuu

      En yleensä oikein ymmärrä et miks pitää nettiä käyttää seuran saamiseen...olen löytänyt oman naiseni ihan ravintolasta...ja ennen häntä sain myös yhden yön hoitoja ja seksikumppaneita baareista...eli pillua on piisanut ilman nettiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3757
    2. 208
      3039
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2584
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1475
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      175
      1380
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1334
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe