kemin ihana kesä

hrrr

Onpa niin lämmin kesä juu. Koko kesä ollut lähes jatkuvasti siinä 4 ja 10 asteen välitienoilla kuten tänäänkin peräti 10 ja tuulee kylmästi. Kaatamalla onkin satanut jo monta päivää ihme jos nyt muutamaan päivään ei edes sataisi. Ihme jos koko kesänä kävisi edes yhtenä päivä hellelukemissa, mutta sitä saa odotella.

9

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • palellaankesälläkin

      ei oo hellekesiä ollu, eikä ilmastomuutosta muuhun kuin jäätävämpään suuntaan

      • Hellettäonollut

        Viime kesät ovat olleet pääsääntöisesti selvästi normaalia helteisempiä. Vuonna 2010 mitattiin Suomen kaikkien aikojen lämpöennätys, 37,2 astetta ja vuonna 2014 mitattiin ennätyspitkä hellejakso.


    • taaspalellaan

      niin on kylmää..ilmastomuutos selvästikin

      • afdfdasfdsa

        Tää jo ennustettiin aikoja sitten, muu maailma lämpenee niin Suomeen puhaltaa kylmää merivirtaa. Kun Suomi kylmenee, on tuulen ja sateen armoilla; ei se tarkoita, että koko muu maailma viilenisi. Nytkin on mitattu kaikkien aikojen lämpöennätys Arizonassa Yhdysvalloissa 47 astetta.

        Suomen kohtalo on olla Afrikan länsirannikolla tapahtuvan merten lämpenemisen uhri. Siellä meri lämpenee ja kuumenee, josta merivirrat vievät lämmön Yhdysvaltain itärannikolle, josta ne kiertävät edelleen Eurooppaan ja puhaltavat kohti koillista eli Suomen yli. Siitä johtuvat nämä jatkuvat tuulet ja sateet ja epävakaus. Tämä jatkuva Atlantilta tuleva paine sysää syrjään Kaakosta eli Idästä ja Venäjältä tulevaa "kuivaa ja kesäistä" vakaata mannermaista ilmaa. Siksi emme saa kunnon kesää.

        Suomen kesässä kun se on Atlantilta tulevaa epävakaista ilmamassaa ei ole kahta samanlaista päivää. Jotta saisimme kesän, toivokaamme, että Venäjältä ilmamassat jotenkin ihmeellisesti tulisi kohti Suomea. Mutta sitä saatte vain toivoa. Atlantilta tuleva loputon vahva tuuli pyyhkii sen mennessään.

        :( :( :(

        Suomen kesät on pilalla ja se on ilmastonmuutoksen syy.


      • Ennätyslämmintä

        Suomi ei ole kylmentynyt. Viime vuosi oli Suomessa mittaushistorian lämpimin, eli ennätyslämmin. Marraskuussa ja joulukuussa mitattiin uudet kuukausikohtaiset lämpöennätykset Suomessa. Lisäksi tänä vuonna toukokuu oli ennätyslämmin Suomessa yli 20 mittausasemalla.


    • Tosi uskovainen ei saa menettää uskoa ilmastomuutoksen tulemiseen. Ulkona kylmä ilma on vain jotenkin niin omituistunutta lämpöä-

    • Satuprovo

      No, viikonlopulle näytetään Kemiin jo 24 astetta.

      http://ilmatieteenlaitos.fi/saa/kemi?day=5&forecast=daily

      Mutta kyllä tämän satutrollailijan mukaan silloinkin ollaan todellisuudessa Kemissä varmaan hiihtämässä pakkasissa ja 1 metrin lumihangessa, vaikka viralliset mittarit näyttäisivät melkein hellettä tai jopa hellettä. :D

      • hrr

        No sanon kyllä jos tänne todellakin tulee tuo 24. Vielä ei ainakana ole näkynyt lähellekään noita lämpötiloja ja nuo sääennusteet eivät ole oikein osuuneet nappiin kertaakaan ja olen kyllä huomannut, että niitä lämpötiloja sääennustekartoissa hilataan aina ylöspäin ja reippaasti.


    • fdsafdsadsfdfsadsaf

      Suomen ilmasto on pilalla. Se joutuu ikävään välikäteen kuuman ja kylmän väliin, siksi täällä on niin epävakaista. Olisipa meilläkin mannermainen selkeärajainen ilmasto, aurinko joko paistaa tai ei paista, eikä jatkuvaa tuulta ja epävakautta.

      Tuo tuulen huminakin saa minut jo ärsyyntymään. On niin ärsyttäävä kun ei YHTÄ AINOAA PÄIVÄÄ VOI OLLA TUULEMATTA!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      296
      2466
    2. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      44
      1153
    3. Mikä oli se hetki

      kun tajusit rakastuneesi?
      Ikävä
      79
      1094
    4. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      100
      1053
    5. Miksi Suomi ärsyttää Venäjää?

      Jatkuvasti? Hyvin suomen herrat tietää, että tuo DCA-sopimus on paha ärsyke Venäjälle. eihän Venäjä ole hyökännyt Suomen
      Maailman menoa
      275
      898
    6. Jotenkin tätä asiaa pitää nyt käsitellä

      Vaikka sitten anomuumisti. Olen lähestulkoon rakastunut vanhempaan mieheen mutta tämä ei nyt oikein suju niin kuin pitäi
      Ikävä
      72
      819
    7. Kun unohdat tämän

      Sivuston, unohdat myös meidät nopeammin. Kokeile. Naiselle.
      Ikävä
      79
      815
    8. Kuinka paljon voi olla rakastunut..

      ....ja välittää ihmisestä jota ei edes tunnen kunnolla? Eikö silloin ole kysymys jostain suuremmasta? Mitä on yhteenkuul
      Ikävä
      64
      709
    9. Meillä olisi kaunis kesä

      Yhden viestin päässä. Haluaisin tutustua. Vaikka oltaisiin vaan ystäviä. Eikä mitään vaan vähättelyä. Ajattelen et olet
      Ikävä
      17
      704
    10. Älä turhaan nainen ikävöi minua

      Olen sellainen jäntevä pantteri ja sinä jo melkein rollaattorikamaa. Ei onnistu mikään.
      Ikävä
      65
      703
    Aihe