Painonpudotus Nutriletilla

kilokasa

Uskaltaako täältä tiedustella vertaistukea Nutrauksen merkeissä? Muutamia ketjuja lueskeltuani olen huomannut, että useasti näiden tuotteiden käyttäminen on punainen vaate kanssaihmisille ja kirvoittaa kitkeriäkin kommentteja. Niitä en kaipaa, tiedän kaikki faktat ja olen valinnut nyt tämän tien saadakseni painonpudotuksen alulle. Mutta jos vaikkapa kanssasisar sattuisi olemaan samassa vaiheessa eli Nutrauksen alkupäivissä, niin olisi kiva vaihtaa kuulumisia sekä saada ja antaa vertaistukea. Sitä tarvitaan!
Itse olen lähes 50-kymppinen nainen, jolle yhtäkkiä pätkähti lähes 20 kiloa lisää painoa viime kesän jälkeen. Ehkä olen vain syönyt itseni pulleaksi, ainakaan kilpirauhasesta ei selitystä löytynyt. Kävin lävitse keskivaikean masennuksen reilu vuosi sitten, saattaa olla, että mielialalääkitykselläkin oli osansa sekä lihomisessa että syömisessä. Oli miten oli, nyt on kuitenkin tullut aika saada painonpudotus alulle ja uutta nousua elämään! Kokemuksia ja tukea kaivataan :)

6

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kesäonnyt

      Olen laihduttanut 30 % painostani. Näistä vain muutaman kilon laihdutin Nutrilettilla. Maistuivat ihan kamalilta ja vatsanväänteet olivat melkoiset. Ei sopinut mulle. Useammassa erässä pari päivää siis itseäni niillä kidutin. Pysyvä ruokavalion muutos sitten tehosi. Toki nutraamalla voi aloittaa ja minäkin saatan edelleen syödä Nutrilett-patukan kiireiseksi ateriaksi.

      Onnea matkaan!

      • kilokasa

        Kiitos tsemppauksesta! Juu, tarkoitushan tällä systeemillä on päästä alkuun ja siirtyä siitä sitten terveelliseen, normaaliin ruokavalioon. Kolme päivää nyt Nutrilettia takana; aluksi maistui kamalalta, mutta nyt alkaa jo sopeutumaan. Vatsakipuja, päänsärkyjä tai muita sivuoireita ei ole ilmennyt. Edes nälkä ei ole ollut ylitsepääsemätön ongelma :)
        Kyllä tämä tästä!


    • tosiasioita

      Se on niin makuasia ja myös kyse suhtautumisesta, musta Nutrilett keitot ovat erittäin hyvän makuisia. Kun on kova nälkä (juu, nälkä siinä tulee, kun syö VAIN viisi keittoa per päivä), niin esim. kanakeitto maistuu taivaalliselta. Myös kasviskeitto on hyvää. Itse maustan niitä vaihtelevasti currylla, tillillä tai valkosipulijauhella. Joskus korvaan yhden keiton suklaapirtelöllä. Musta tosiaan, eihän ne gormet-maailman huippuja ole, mutta kyse on laihdutusruuasta, joka ainakin mulle maistuu oikein hyvin, silloin kun kuurilla olen.

      Toinen asia, mikä mua ihmetyttää, kuinka niin monet kuvittelevat, että laihdtuskaveri on se ratkaisu laihduttamisessa. Loppupelissä se on täysin ITSESTÄ kiinni, mitä sinne suuhun pistää. Ei kukaan kaveri pysty vahtimaan sitä, mitä itseltäsi huijaat ja salaa syöt. Kyllä se on laihduttamisen A ja O, että oma motiivi on niin vahva, ettei siihen toiset pysty vaikuttamaan. Joku samassa tilanteessa oleva pystyy sitten tukemaan, mutta "laihdutuskaverin" osuus laihduttamisessa on minimaalinen. Usein laihduttajat haluavat vain ulkoistaa oman työnsä, ja sitten on helppo syyllistää se kaveri, kun pieleen meni.

    • kilokasa

      Kyllä tässä hyvin on pärjätty ja tismalleen ohjeiden mukaan menty, ei ole tarvinut edes maustella keittoja mitenkään. Keittoihin ja pirtelöihin kun tottuu, niin ne maistuvat ihan hyviltä eikä muuta ruokaa juuri kaipaakaan. Nälkää ei sanottavasti ole tarvinut kestää, mielitekoja ehkä silloin tällöin on, mutta niistä selviää suhteellisen helpolla kun muistaa päämääränsä.
      Vertaistuella en tarkoittanutkaan sitä, että en pärjäisi tässä omin voimin vaan sitä, että olisi mukava jakaa kokemuksia. Kyllä se oman mielen sisällä on tapahtunut tämän asian työstäminen jo aikaa sitten, ja ihan omin voimin mennään. Eipä tulisi mieleenkään syyttää ketään toista jollen itse onnistu, mielenkiintoinen näkökulma :) Kunnian laihtumisestakin otan ihan itselleni ja olen ylpeä omasta suorituksestani.

    • auttoi_alkuun

      Kilokasa,

      Aloitin Nutrilett-kuurini helmikuussa, nutraten pari viikkoa täysnutrauksella, josta vähitellen siirryin osanutraukselle ja siitä enenevissä määrin takaisin normaaliin ruokaan. Edelleen käytän pirtelöitä ateriankorvikkeina ja viidessä kuukaudessa olen laihtunut 22 kiloa, vaatekoko oli reilu 44 aloittaessani ja nyt 38.

      Minut Nutrilett auttoi alkuun ja kun ensimmäiset viisi kiloa oli tippunut ja pahin makeakoukku ohi, en enää halunnutkaan palata siihen mistä aloitin. Ei noilla pusseilla loppuelämäänsä elä, mutta alkuun auttavat ja jos meinaa juhlaherkut ujuttautua arkeen niin kuuri on hyvä "kurinpalautus".

      Onnea matkallesi! :) Minulla on vielä tavoitepainooni 6 kiloa, jonka ajattelin saavuttaa syksyyn mennessä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      275
      2911
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1880
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1552
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1320
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1208
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      259
      1148
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1042
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      983
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      941
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      142
      804
    Aihe