Aloituspainona 108,4 kg

lihavasti108.4

Laihtustavoite: Mitä enemmän painoa tippuu sitä leveämmäksi irvistys muuttuu.

Keinovalikoimasta olen valinnut paaston ja vähänsyömisen harvoin.

Söin hieman laautaselta vaniljajäätelöä klo 11.55 - jokunen minuutti.. Voidaan katsoa laihdutukseni alkaneen klo 12.00 vaikken kelloa enää syönnin lopetettua katsonutkaan.

Puntarissa kävin äsken ja se oli 108,4 kg. Eli olen voinut laihtua jo enemmänkin, kun täsäs on jo n. 7h tuntia oltu ilman evästä ja juotavaa. Kohta ajattelin juoda ison lasin vettä. J asitten ison lasin kahviakin vaikkei väsytä mutta en ole kahvia yli vuorokauteen juonut, joten pitää juoda kahviakin ettei se unohdu. Juoamalla kahvia koen olevani lähellä sinua, olen kanssasi niissä hetkissä kun juot kahvia. liihotan luoksesi läpi seinien ja juon kahvia sinun kanssasi.

Kyllä, olen heteroseksuaali, mutta olen myös miesten kanssa kahvia juomassa homostelemattomassa tunnelmassa. Ostin perfettokahvia Lidlistä, maksoi 1.80€. Keitin sitä silloin reipas vrk sittren ja se oli ihan ok juoda. Ostin samalla 2 paketti Juhlamokkaakin, ne maksoivat 3.25€ kipaleelta. Jatkossa testaan keskittyen näihin makuasioihin ja annan arvosteluni. Juhla Mokkaa pidän sellaisena 3:n arvoisena asteikolla 0 - 5. Jos sallitan tarkempi skaalaus niin olen sen miettinyt 3 plussaksi. Oikeastaan se on sellainen tapaus etten osaa sanoa onko se 3 vai 3 , mutta se siitä.

Kahvissa en käytä sokeria, joskus maitoa. Minulla ei ole diabetesta. Eikä muitakaan sairauksia. Olen harvinaisuus. Ei ole allergioitakaan. Olen lääkkeitä käyttämätön.

Mitäs muuta sanoisin? No enpä ihmeempää enää. Huomenna kerron lisää. Voi olla että jotain syönkin tässä. Laitan paperille muistin mitä syön ja kuinka paljon josj otain syön, sama koskee juotaviakin jos niissä on lihotusta, kaloreita.

Sen sanon vielä että tarkoitus on paastota tai laihduttaa, jos paastoa en kestä niin sitten vaihtuu laihdutukseksi. Nyt paastoan niin kauan kuin kyknen, ehkä vielä tunnin tai kaksi, ehkä vielä päivän tai kaksi, ei näistä voi koskaan tietää miten asiat menee, mikä on päivän sietokyvyn kunto.

Mutta siitä lähdetään että huomenna kerron paljon painan ja paastoanko edelleen vai olenko napostellut.

2

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lihavasti107.1kg

      Nimimerkistä näit ja kenties tajusitkin aivoissasi että laihduin 1,3kg. Paastolla menin kunnes söin näkkileipää, maasdam - juustoa sne päällä ja 2 siivua balkanmakkaraa, huom! Ei margariinia ollut leivän päällä.

      Sitten söin keittoa jossa oli perunoita, porkkanaa, vettä, swuolaa, valkosipulia ja parsakaalia ja jotian muutakin.

      Tölkin cokistakin join ja olin hieman " allapäin " sen juotuani kun ajattelin etttä paino nousi. No ei noussut. Kävelylläkin kävin 72 min että ehkä siinä on syy miksi laihduin tai sitten ei.

      En voisi olla enempää tyytyväinen päivän tulokseen painoan aleneman osalta. Juomana ollut myös kahvi ja vesi. Maitoa laitoin kahvin sekaan.

      Varmaan sitten samalla juonti ja syönti sisällöllä ja määrällä kannattaa vetää seuraavakin vrk umpeen. 1 tlk cokista on, mutta tsemppaan ja en juo sitä. Tosiaan eilen laitettuani lähdin kävelemään. Ja nyt kun laitan tämän virestin niin yritän lähteä kävelylle. Ei kyllä kiinnosta kun muistaa millaista se eilen oli. Kuumuus tuntui selässä kuin olisi saunassa ollut. Kämmenellä koetin kävellessä alaselkääni paidan alta.

      Joo, en tee päätöstä etukäten kauan kävelen. Kunhan kävelen minkä kävelen ja huomenna olen laihempi lihava kuin tänään niin se on se, jolla seikalla on merkitystä. Ei sillä kävelenkä 17 min - 123min.

      Kiitos tästä valtavasta kannustuksesta, josta saan tsemppiä isosti. Koska kannustitte näin paljon minua niin pärjään tällä kannustuksella kauan ja en enää tule tänne kertomaan kuinka painonpudotukseni etenee, hyvästi!

    • Jos koet paaston olevan sinun juttusi, miten olisi 5:2- tai 16:8 -paasto? Voisi olla selkeämpi kuin tuo "Paastoan jos jaksan"-metodi.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7621
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4556
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3201
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      354
      1473
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1429
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1119
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1070
    Aihe