Sivistys ja koulutus ei kyllä näy?

Neutraalimielipide

Itse olen täysin neutraali OneCoini suhteen ja en vastusta enkä puolusta asiaa niin kauan kun systeemi etenee laillisin keinoin ja ainakaan toistaiseksi KRP ei lähtenyt esiselvitykseen OneCoinista.

En omista yhtäkään koulutuspaikkaa OneCoinissa, koska en ole totunut sijoittamaan verkostolla kasvatettaviin systeemeihin, koska se ei vain ole omalla mukavuusalueella vaikkakin tiedän verkostomarkkinoinnin olevan valtava business globaalisti.

Bitcoineja omistin vähän alle sata kpl, mutta myin ne nyt n. 600€/kpl pois ja vaikea sanoa oliko virhe mutta satojen eurojen seilaaminen edestakaisin antoi myyntiin painetta. Toki ihan hyvän tilin tein.

Minua hämmästyttää täälä ja jopa murojen OneCoinia käsittelevällä palstalla keskustelun surkea taso joka perustuu lähinnä henkilökohtaisuuksiin menemiseen ja aivan mielettömään nimittelyyn ja haukkumiseen, kun sensijaan odottaisi enemmän asiallisia kirjoituksia faktapohjalta.

Uteliaisuudesta olen näitä sivuja seurannut, mutta kyllä alkaa riittämään, koska järkevät kirjoitukset loistavat poissaolollaan lähes kokonaan.

Täälä jos haukutaan onecoinilaisia päivittäin tyhmiksi ja kouluttamattomiksi idiooteiksi, niin mihin sillä luullaan päätyvän, kun se ei edes pääosiltaan pidä edes paikkaansa koska tunnnen muutamia ihan fiksuja onecoinilaisia ja he ovat poikkeuksetta helposti hyväksyneet sen etten halua mukaan.

Voin myös puolueettomasti kertoa, että täälä eräät vastustajatyypit kunnostautuvat eniten sanoisinko ala-arvoiseen kritiikkiin ja joskus onecoinilaiset sortuvat samalle tasolle, mutta useimmiten eniten asialliset kirjoitukset (joskin harvoin kirjoittavat) ovat tulleet heiltä.
Siis sivistys ja koulutus eivät paremminkin näy vastustajissa, vaikka he itse sitä yrittävät propakandoida.

Eletään kuitenkin 2000-luvulla ja luulisi olevan kaiken vastustuksessa selvää, että heitetään kehiin faktapohjaisia väittämiä ja vältetään henkilökohtaisia sovaamisia ja jopa valehtelua ja törkeää kielenkäyttöä, jos halutaan päästä perustellusti hyvään lopputulokseen.
Siis en vastusta OneCoin kritiikkiä vähääkään, kunhan se on järkevästi perusteltua.

51

743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yoakim_

      Kun vastassa on päivänselvä ponzihuijaus, niin mukaan liittyvien älykkyyttä tai motiiveja on syytäkin arvostella. Faktoja on esitelty jo tukuittain, selitetty kansantajuisestikin mikä kaikki mättää tässä muka-kryptovaluutassa, KRP:tä ja asiantuntijoita myöten on varoiteltu ihmisiä lähtemästä mukaan. Kun joku kaiken tämän jälkeen lähtee tätä huijausta puolustamaan, sietää saadakin osakseen arvostelua.

      • Höpöhöpöhöö

        Jos vastassa olisi päivänselvä ponzihuijaus, niin KRP olisi päivänselvästi aloittanut esitutkinnan puolenvuoden tutkimusten jälkeen.
        Lopuksihan KRP kuuli mm. Petteri Järvistä, Tommi Vuorista ja OneCoin oli lähettänyt paikalle johtavan asianajajansa.

        Sinänsä esitutkinta ei vielä ratkaise mitään, mutta usein se aloitetaan pienestäkin epäilystä kuten esim. EmGoldexin kohdalla Suomessa tapahtui, mutta esitutkinnan jälkeen ei asia edennyt edes syyteharkintaan ja kultapisnes toimii ja voi hyvin edelleen ja uusia tuotteita on tarjolla.


      • KaikkeeSitäNäkee
        Höpöhöpöhöö kirjoitti:

        Jos vastassa olisi päivänselvä ponzihuijaus, niin KRP olisi päivänselvästi aloittanut esitutkinnan puolenvuoden tutkimusten jälkeen.
        Lopuksihan KRP kuuli mm. Petteri Järvistä, Tommi Vuorista ja OneCoin oli lähettänyt paikalle johtavan asianajajansa.

        Sinänsä esitutkinta ei vielä ratkaise mitään, mutta usein se aloitetaan pienestäkin epäilystä kuten esim. EmGoldexin kohdalla Suomessa tapahtui, mutta esitutkinnan jälkeen ei asia edennyt edes syyteharkintaan ja kultapisnes toimii ja voi hyvin edelleen ja uusia tuotteita on tarjolla.

        Krp tutki pelkästään koulutuksen myymisen, ei minkään kaupanpäällisen olemassa oloa. Krp toimi samoin myös wincapitassa ja muutenkin monikansallisen yrityksen toiminta ei ole krp:n ongelma vaan syyttetteet tulee kun pyramidi kaatuu. Onecoinissa kaikki perustuu puheisiin, ei faktoihin.


    • >niin kauan kun systeemi etenee laillisin keinoin ja ainakaan toistaiseksi KRP ei lähtenyt esiselvitykseen OneCoinista

      Laillisin keinoin?!? Olisiko tässäkin kyseessä tyypillinen viisiprosenttilainen, jolla ei ole mitään käsitystä onecoinin todellisesta luonteesta? Tämän ihmisen olisi pitänyt käsittää mm. onecoin-sirkuksen viimeiset viritykset naurettavan tabletin myyntiprojektista, jota pitäisi nyt sitten kaupata kunkin tunkkarin omassa verkostossaan. Ihan laillista toimintaa, tottakai. Eihän törkeän ylihintaisen ajastaan jäljessä olevan tabletin myynti ole rikollista.

      Niinpä, ei tällaista totea laittomaksi sen enempää KRP kuin minä tai sinä. Eikä mikään em. osapuolista omaa valtakirjaa laittomaksi toteamiseen. Mutta ymmärrys hoi älä jätä! Etkö lainkaan haista tässä kusetuksen ominaishajua? Häh? Arvostelukyvyttömiltä ihmisparoilta viedään ne rahat, joita heillä ei todellakaan olisi varaa menettää.

      Ehkä kirjoitukseni on mielestäsi ala-arvoinen, viisiprosenttilainen, mutta en voi käsittää lyhytnäköisyyttäsi. Jota voisi kutsua myös typeryydeksi. Mutta toki jos/kun olet viisiprosenttilainen, niin etpä tietenkään voi nähdä onecoin-savuverhon taakse.

      PS. PUUPÄÄ! (en voinut hillitä; tää tuli itsestään! Yritin kirjoittaa ilman haukkumasanoja, mutta paine purkautui, en voinut tälle mitään ... ;-)

    • Proo

      Kyllä, jos "valuutan" ts ponzi pisteiden määrää lisätään 5700% voidaan jo sanoa että selvä huijaus.


      Jos joskus kävisi niin että Onecoin olisi vapaasti vaihdettavissa muihin valuuttoihin.
      Kävisi niin että kaikki 2milj. Onecoin käyttäjää koittaisi epätoivoisesti myydä kolikoitaan rujan kurssilla ja yhtään ainutta ostajaa ei olisi.

      Suuri huijaus on rujan ilmoittama arvioitu kurssi, sitä varten asiasta tietämättömät uskovat arvon olevan jotain muuta kuin 0-0.1€/onecoin.

      Kaikki valuutat, myös oikeat kryptovaluutatkin ovat alusta asti tuomittuja epäonnistumaan koska pitkällä aikavälillä kaikki palaa luonnolliseen arvoonsa.

      Bittivaluutta on bitti, seteli on paperinpala.
      Niin se vaan menee, mutta se ei tarkoita että niillä ei voisi saada voittoa kun myy oikeaan aikaan.

      Se miksi uskon että myös bitkoin kaatuu lähiaikoina on se että puheet setelien poistamisesta täysin kiihtyy. Bitcoinilla saa jo jotain hyödykkeitä/palveluita mutta pitkä matka siihen että pärjäisi ilman kädessä pidettävää valuuttaa.


      Tampereen tunkitus kuvasta näkyy minkälaisia ihmisiä mukaan tulee.

      • Justjustjustjust

        Vaikka tämä nyt ei liity onecoiniin, niin maailman tredatuin ala on valuuttamarkkinat, niillä nimenomaan tehdään rahaa oikeeseen aikaan myymällä. Brexit nosti bitcoinin kurssin melkein 50% nousuun, koska se oli käytännössä ainoa johon pienellä rahalla kannatti sijoittaa. Toki maailmasta löytyi muitakin kohteita, mutta euroopan ulkopuolelle ei juuri tonneja kannata laittaa, koska piensijoitamisessa kulut syövät tuotot.


    • Eläkershojaootin

      Kuulun kuulemma siihen 5% idioottijoukkoon kun laitoin 100 30 kulut.
      Yritin peruttaa mutta kuulemma eipä onnistu..ponzzorit ei maksa. Ruja ei avaa kumpaakaan lompsaansa..heh heh.

      No ootellaan.

      • Et oo enää siinä porukassa kun huomasit ;-)

        Tervetuloa pois siitä viisiprosenttilaisen joukosta ;-)


    • mukanaollaantyytyväisenä

      Aloittajalta hyvä kirjoitus ja ehkä nämä muutamat vastaukset kertovat kaiken tarvittavan :-)

      • Siis että mitä?!? Häh?

        Kertovat kaiken tarvittavan? Minkä tarvittavan?

        Eletäänkö me samalla planeetalla ;-))

        Aloittajan kirjoitus on täyttä roskaa. Voisitko valoittaa mitä nämä mainitsemasi muutamat vastaukset kertovat sinulle? Huijari! Viisiprosenttilainen! Ihmisten rahojen varastaja!

        Vai että "mukanaollaantyytiväisenä". Kai käsität ettet koskaan näe euroakaan sijoittamastasi rahoista? Ne ovat näet menneet transu rujan ja muun kusetusporukan elosteluun. Et taida käsittää kirjoituksestani sanaakaan.

        Miksi VITUSSA nämä viisiprosenttilaiset eivät kykene muuhun kuin one-linereihin: "vittu että menee hienosti". No, minä vastaan: viisiprosenttilaiset ovat vähä-älyisiä. He eivät ymmärrä muuta kuin konrkreettisia asioita.

        Kuten nyt autot. Vaikka näin esimerkiksi. Viisiprosenttilainen saa orgasmin kun näkee hienon auton. Normaali ihminen tarvitsee autoa vain käyttövälineeksi, mutta viisiprosenttilaiselle sen olemassaolo on status quo!

        >ehkä nämä muutamat vastaukset kertovat kaiken tarvittavan

        Ei, eivät tosiaan kerro. Sinulle asiat kenties ovat "päivänselviä" mutta normaalit ihmiset eivät käsitä kommenttejasi.

        Viisiprosenttilainen!

        ÄÄLIÖ!

        MÄÄLY!

        IDIOOTTI!


      • älyhoiäläjätätaas

        Avotampion älykkyys ja sivistystaso on hyvin nähtävissä tuosta edellisestä kommentista.

        Ei lisättävää :-)


      • Pienimarkinaalisikana

        Kyllähän aloittajalla on varmaankin ulkopuolisista lähinnä yleisin neutraali käsitys OneCoinista ja sen olen myös itse huomannut tuttavapiirissäni jotka eivät ole mukana tai mukaan vielä lähteneet. Siis tiedetään aika yleisesti ettei OneCoin mennyt esitutkintaan ja voidaan kuittailla jotain leikillään, mutta ei mikään merkittävä asia monellekkaan ja sanovatkin lopulta, että mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu.

        Ihmiset ovat niin monenlaisissa elämäntilanteissa ja monilla on pöhinää pöntössä esim. rakennetaan ja perustetaan perhettä, tai luodaan uraa hektisesti sekä opiskellaan pääpainoisesti yms. mutta ei kaikkien elämään vain mahdu OneCoiniin oikeasti perehtyminen ja muutoinkin euroille on muuta haipakkaa.

        Jos katsotaan muroja, niin sielä nassuttaa n. 20 samanhenkistä nimimerkkiä joista n. puolet eivät todellakaan ole selvästi mitään ruudinkeksijöitä ja loput ovat liian nuoria finninaamoja jotka nuoruuden innolla kokevat kiritiikissään laumasieluisuutta huomaamatta jotteivat useimmat heidän podinnoistaan kestä itsessään tarkempaa kritiikkkiä ja pieleen menneet ennustelut unohdetaan täysin itsekritiikettömästi.

        Tällä suomi24 palstalla taasen kirjoittaa pääasiassa Avotampio, joka on vastustajien lahja OneCoinille, koska herran kirjoitukset ovat niin surkeaa uhoamista, jotka koostuvat lähinnä törkeästä nälvinnästä, väärässä olemisista ja katteettomasta pätevyydestä ja ylimielisyydestä.

        Me onecoinilaiset emme todellakaan juuri kirjoita täälä ollenkaan, koska se on mielestämme täysin hyödytöntä, koska meillä on parempaakin tekemistä.


      • proo
        Pienimarkinaalisikana kirjoitti:

        Kyllähän aloittajalla on varmaankin ulkopuolisista lähinnä yleisin neutraali käsitys OneCoinista ja sen olen myös itse huomannut tuttavapiirissäni jotka eivät ole mukana tai mukaan vielä lähteneet. Siis tiedetään aika yleisesti ettei OneCoin mennyt esitutkintaan ja voidaan kuittailla jotain leikillään, mutta ei mikään merkittävä asia monellekkaan ja sanovatkin lopulta, että mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu.

        Ihmiset ovat niin monenlaisissa elämäntilanteissa ja monilla on pöhinää pöntössä esim. rakennetaan ja perustetaan perhettä, tai luodaan uraa hektisesti sekä opiskellaan pääpainoisesti yms. mutta ei kaikkien elämään vain mahdu OneCoiniin oikeasti perehtyminen ja muutoinkin euroille on muuta haipakkaa.

        Jos katsotaan muroja, niin sielä nassuttaa n. 20 samanhenkistä nimimerkkiä joista n. puolet eivät todellakaan ole selvästi mitään ruudinkeksijöitä ja loput ovat liian nuoria finninaamoja jotka nuoruuden innolla kokevat kiritiikissään laumasieluisuutta huomaamatta jotteivat useimmat heidän podinnoistaan kestä itsessään tarkempaa kritiikkkiä ja pieleen menneet ennustelut unohdetaan täysin itsekritiikettömästi.

        Tällä suomi24 palstalla taasen kirjoittaa pääasiassa Avotampio, joka on vastustajien lahja OneCoinille, koska herran kirjoitukset ovat niin surkeaa uhoamista, jotka koostuvat lähinnä törkeästä nälvinnästä, väärässä olemisista ja katteettomasta pätevyydestä ja ylimielisyydestä.

        Me onecoinilaiset emme todellakaan juuri kirjoita täälä ollenkaan, koska se on mielestämme täysin hyödytöntä, koska meillä on parempaakin tekemistä.

        Niin, onecoinin puolustajat eivät keksi enään mitään selitystä sille miksi kolikkomäärää lisättiin 6000%.
        Sille ei ole perusteltua selitystä.

        Jos EKP painaisi euroja 6000% lisää sen ostovoimasta lähtisi yhtä paljon.


        Sanoisin että prosenttiluku on alle 1% ketä onecoinin vielä uskoo


      • sss123
        Avotampio_ kirjoitti:

        Siis että mitä?!? Häh?

        Kertovat kaiken tarvittavan? Minkä tarvittavan?

        Eletäänkö me samalla planeetalla ;-))

        Aloittajan kirjoitus on täyttä roskaa. Voisitko valoittaa mitä nämä mainitsemasi muutamat vastaukset kertovat sinulle? Huijari! Viisiprosenttilainen! Ihmisten rahojen varastaja!

        Vai että "mukanaollaantyytiväisenä". Kai käsität ettet koskaan näe euroakaan sijoittamastasi rahoista? Ne ovat näet menneet transu rujan ja muun kusetusporukan elosteluun. Et taida käsittää kirjoituksestani sanaakaan.

        Miksi VITUSSA nämä viisiprosenttilaiset eivät kykene muuhun kuin one-linereihin: "vittu että menee hienosti". No, minä vastaan: viisiprosenttilaiset ovat vähä-älyisiä. He eivät ymmärrä muuta kuin konrkreettisia asioita.

        Kuten nyt autot. Vaikka näin esimerkiksi. Viisiprosenttilainen saa orgasmin kun näkee hienon auton. Normaali ihminen tarvitsee autoa vain käyttövälineeksi, mutta viisiprosenttilaiselle sen olemassaolo on status quo!

        >ehkä nämä muutamat vastaukset kertovat kaiken tarvittavan

        Ei, eivät tosiaan kerro. Sinulle asiat kenties ovat "päivänselviä" mutta normaalit ihmiset eivät käsitä kommenttejasi.

        Viisiprosenttilainen!

        ÄÄLIÖ!

        MÄÄLY!

        IDIOOTTI!

        Tunteisiin????????


    • Puoliaivo

      "Täälä jos haukutaan onecoinilaisia päivittäin tyhmiksi ja kouluttamattomiksi idiooteiksi, niin mihin sillä luullaan päätyvän, kun se ei edes pääosiltaan pidä edes paikkaansa koska tunnnen muutamia ihan fiksuja onecoinilaisia ja he ovat poikkeuksetta helposti hyväksyneet sen etten halua mukaan."

      Millä perusteella kykenet sanomaan ettei pidä PÄÄOSILTAAN paikkaansa jos tunnet MUUTAMIA ihan fiksuja koinilaisia..?

      • Ihmetellääntätäkin

        "Millä perusteella kykenet sanomaan ettei pidä PÄÄOSILTAAN paikkaansa jos tunnet MUUTAMIA ihan fiksuja koinilaisia..?"

        Olisko hieman syytä miettiä sanomisiaan tai kyselemisiään?

        Siis asian voi kääntää toisinpäin, millä ihmeen ilmeellä joku myös ulkopuolinen voi yleistää kun useimmat vielä korostavat ettei onneksi heidän tuttavapiiriin edes kuulu onecoinilaisia, niin kuitenkin idiotismin tuomionpasuuna laulaa surutta???


      • Puoliaivo
        Ihmetellääntätäkin kirjoitti:

        "Millä perusteella kykenet sanomaan ettei pidä PÄÄOSILTAAN paikkaansa jos tunnet MUUTAMIA ihan fiksuja koinilaisia..?"

        Olisko hieman syytä miettiä sanomisiaan tai kyselemisiään?

        Siis asian voi kääntää toisinpäin, millä ihmeen ilmeellä joku myös ulkopuolinen voi yleistää kun useimmat vielä korostavat ettei onneksi heidän tuttavapiiriin edes kuulu onecoinilaisia, niin kuitenkin idiotismin tuomionpasuuna laulaa surutta???

        Koinilaisia on kahta lajia, äärimmäisen tyhmiä 5-prosenttilaisia ja älykkyydeltään vahvempia kusettajia jotka tietävät pelin hengen ja kusettavat mukaan juuri noita 5 prosenttiin kuuluvia tienaten verirahaa. Minä en tiedä kuinka nuo kaksi ryhmää jakautuvat määrällisesti mutta kolikkosaarnaaja Wahlroos itse puhuu tuosta 5 prosentin kerhosta, sekin tukee ajatusta siitä että juuri noita idiotismin suurlähettiläitä on valta osa. Sellainen henkilö joka aidosti uskoo tähän päivänselvään veivaukseen, on auttamatta poikkeava ja vähin älyllisin lahjoin liikkeellä. Kokeneena koijarina Wahlroos kyllä tietää minkälaista sakkia tunkit ovat ja keitä kannattaa mukaan kysellä.


    • herättäjä

      Provo!!!!!

    • IhanaaTyhmyyttä

      Miten kukaan voisi uskoa tuollaisia tuottolupauksia, jos tuo olisi mahdollista, jokainen rahoitusfirma & pankki olisi mukana sijoittajana.
      Teki mitätahansa, tuo on vastoin rahanlakia, sitä ei tupsahda taivaasta.

      Tähän ei taida löytyä vasta-argumenttiä?

      Joten älkää untanähkö tyhmyrit, teiltä vaan viedään rahat!!!

      • Yoakim_

        "Miten kukaan voisi uskoa tuollaisia tuottolupauksia, jos tuo olisi mahdollista, jokainen rahoitusfirma & pankki olisi mukana sijoittajana.
        Teki mitätahansa, tuo on vastoin rahanlakia, sitä ei tupsahda taivaasta.

        Tähän ei taida löytyä vasta-argumenttiä?"

        Tähän one-kusettajat esittävät selitykseksi sitä, että Ruja ei huoli suursijoittajien rahoja, koska tässä ollaan tekemässä tuulipukukansan valuuttaa.

        Huvittavaa kyllä koko ylälinjan konkkaronkka samaan aikaan erkaannuttaa itseään kovalla kiireellä tavallisesta kansasta törsäämällä tuulipukutunkkien säästöt luxuselämään.


      • Ciisus

        Sehän Tässä huvittavaa on että yläpinnan herroilla ei näytä olevan mitään ongelmaa saada rahoja ulos kun taas pohjalla olevat ei saa millään edes omia rahojaan ulos.

        Eikä vieläkään hälytyskello soi??????????????????


      • IngnatovanKaim

        Näinhän se aina menee..köyhät


      • kkppkkpp
        Ciisus kirjoitti:

        Sehän Tässä huvittavaa on että yläpinnan herroilla ei näytä olevan mitään ongelmaa saada rahoja ulos kun taas pohjalla olevat ei saa millään edes omia rahojaan ulos.

        Eikä vieläkään hälytyskello soi??????????????????

        Mistä sinä sen tiedät jis et ole mukana. Kaikki on saatu ulos mitä on pitänyt ja en ole mikään yläpinnan herra.


    • Voitkotäsmentää

      ""Miten kukaan voisi uskoa tuollaisia tuottolupauksia, jos tuo olisi mahdollista, jokainen rahoitusfirma & pankki olisi mukana sijoittajana.
      Teki mitätahansa, tuo on vastoin rahanlakia, sitä ei tupsahda taivaasta.

      Tähän ei taida löytyä vasta-argumenttiä?""

      Mitähän tuottolupauksia sinä tarkoitat? Voisitko täsmentää, varsinkin kun mitään tuottolupauksia ei ole edes annettu?

      • HanttiPessi.en

        Onko kivaa ku ssa huijata lähisukulaisten massit. Haista vittu saatanan runkkuperse


      • vastustaavaikkaeiymmärrä

        Kaikki tässä ketjussa olevat vastustajien kommentit näyttää selkeästi, että millaisella älyllisen keskustelun tasolla kuljetaan.

        Edellinenkin kommentti on juuri sellainen, jota tältä vastustajaryhmältä voikin odottaa.

        Parasta tässä vastustajien kirjoitustyylissä on se, että kun näitä tekstejä lukee joku Onecoinista tietoa hakeva, niin tuollaisia kommentteja ei kukaan fiksi ihminen voi ottaa millään tavalla vakavasti.


      • Epäuskovainen

        Tuottolupaus ensimmäiseltä kirjoittajalta oli väärä sanavalinta. "Bitcoinin menestykseen tukeutuva rikollinen harhaluulotoive" voisi olla kuvaavampi.

        Mutta palaten viestisi kysymykseen. Yritätkö jotenkin puolustella Onecoinin myyjiä sillä, että eivät he mitään ole luvanneet ja tällä tavoin oikeuttaa moraalittoman roskan puhumisen "tulevista miljoonista" ja "passiivisista tuloista" ihmisille joilla ei ole pienintä aavistustakaan oikeistakaan kryptovaluutoista?

        Ensimmäisen kirjoittajan pointti taisi olla kuitenkin se, että jos tämä olisi "real deal", olisi siihen lähtenyt jo ajat sitten suuri joukko rahoitus-, sijoitus tai investointialan ammattilaisia mukaan. Mutta kun homma kusee nilkoille jo siinä vaiheessa kun tätä "valuuttaa" mainostetaan blockchain tekniikkaa käyttävänä mutta seuraavassa lauseessa kerrotaan, että valuutan hallinta on keskitetty? Ei jumalauta, eikö kellot tosiaankaan soi? Sitten tulee "Mega event" ja Bulgarialainen romanirouva iltamekossaan kertoo, että tätä blockchainia käyttävän "valuutan" kolikkojen määrä on lisätty 57,1-kertaiseksi arvon silti pysyen samana? Tiedättekö mitä _vapaassa_ pörssissä osakearvolle tapahtuu kun osakekanta jaetaan uudelleen? Arvo jakaantuu luonnollisesti täysin samassa suhteessa. Vai menikö tämäkin yli korkealta ja kovaa?

        Voitko sinä täsmentää tämän?

        Tai mitäpä tänne mitään kannattaa kirjoittaa, taisi tämäkin olla epäuskovaisen fiat-rahan orjan älämölyä? Ja ei, "fiat" ei nyt tarkoita tässä yhteydessä sitä huonolaatuista italialaista autoa joka löytyy naapurin köyhältä jolle olet yrittänyt tunkittaa tätä "ainutlaatuista mahdollisuutta rikastua".

        Toivon nyt vain, että joku tähän hairahtamaisillaan oleva ei tekisi virhettä tämän viestin perusteella ja sijoittaisi (lue polttaisi) rahojaan. Vinkkinäni sinulle joka nyt luet tätä, sijoita mieluummin vaikka mihin tahansa osakkeeseen tai instrumenttiin, niistä sinulla on oikea ja täysin laillinen mahdollisuus saada voittoja. Eikä niitä karhuta sinulta takaisin 5 vuoden päästä käräjillä! Tähdentäen vielä, että kirjoituksen sisältä löytyvä vittuilu ei ole kohdistettu sinulle vaan tätä sokeasti tätä puolustaville moraalittomille rikollisille.

        Tähän asti olen vain tyytynyt naureskelemaan tämän lahkon käänteille ja sen puolustelijoille, mutta nyt vain kiehui yli teidän typeryys. Ottakaa opiksi tästä ja omaksukaa arvokas kriittisen ajattelun taito.

        Laitetaan loppuun hakusanoja Googlea varten:
        Onecoin huijaus , Onecoin Ponzi , Onecoin Pyramidi , Onecoin Scam


      • Epäuskovainen

        Lisätään tähän vielä asiaa. Kaikki alla kerrotut asiat voit helposti tarkistaa asiaan perehtymällä.

        Se, miksi tuttusi (joka tätä on sinulle on kaupannut) on voinut näyttää toteen, että on tienannut rahaa, perustuu ihan ensimmäiseksi tähän liittyvään verkostomarkkinointijuoneen. Eli hän on saanut osansa tähän "sijoitetuista" rahoista. Toiseksi, hän on voinut myös saada myytyä kolikoita tässä Onecoinin sisäisessä "pörssissä" jossa yhtiö ostaa kolikoita takaisin heidän omaan määrittelemään hintaan (kukaan toinen asiakas ei niitä osta, koska koulutuspaketteja ostamalla on mahdollista hankkia niitä huomattavasti edullisemmin!). Näiden kolikoiden myynti takaisin yhtiölle on kyllä pienimuotoisesti mahdollista jotta homma näyttäisi "toimivan" mutta erittäin hidasta/hankalaa ja ihan syystä. Tätä myyntiprosessia tarkoituksellisesti hidastamalla (toimeksiantojen hylkäämisellä, KYC prosesseilla yms.) pyramidista ulospäin siirtyvää rahaa ja näin pidetään pyramidi pystyssä pitempään. Huomattavaa on, että tässä "pörssissä" et pysty myymään kolikkoja yhtiön määrittämää hintaa alhaisemmalla hinnalla! (!?) Joten tätä sinulle myynyt tuttusi ei välttämättä itsekään tajua olevan osa puhallusta vaan luulee kaiken olevan ok, onhan hän saanut rahaa tästä! Verkostomarkkinointi on ideaalinen tapa markkinoida tätä, koska silloin hyväksikäytetään myyjän ja ostajan välistä henkilökohtaista suhdetta ja aikaisempaa luottamusta jolloin kaikki ristiriitaisetkin asiat menevät helpommin läpi. "Eihän tuo kaveri/naapuri/sukulainen nyt voi meille valehdella joten täytyyhän tämän olla totta!"

        Verkostomarkkinointi ei itsessään ole rikollista kunhan siihen liittyy konkreettista tavaran tai hyödykkeen myyntiä ja homma ei pyöri pelkästään rekrytoimalla lisää portaita toimintaan. Se mikä tästä tekee laitonta ja rikollista on, että tätä markkinoidaan virallisesti koulutuspakettien myymisellä ja nämä tokenit/kolikot tulevat vain ilmaisina "kylkiäisinä" vaikka kaikki asia keskitetään juuri näihin olemattomiin kolikoihin ja niiden pyörittämiseen. Koska näitä kolikkoja ei voida mitenkään näyttää toteen (kuten Bitcoin voidaan erittäin helposti) _kun niitä ei siis ole milläänlailla edes olemassa_ täytyy homma naamioida virallisella asteella koulutuksen myyntiin ja tämän takia Keskusrikospoliisi ei löytänyt perustetta pelin poikki puhaltamiselle vaan ilmoitti seuraavansa tiiviisti tilannetta, koulutuksen myynti kun ei ole rikollista vaikka se olisi kuinka helvetin ylihintaista ja ilmaiseksi saatavilla muualla. Varsinkaan kun viime syksyllä ei tämän kyhäelmän suhteen ollut rikosilmoituksia eikä petosepäilyjä, ei juridista perustetta löytynyt syytteiden asettamiselle. ( https://www.poliisi.fi/keskusrikospoliisi/tiedotteet/1/0/krp_on_selvittanyt_onecoin-virtuaalirahaa_41044 )
        "Keskusrikospoliisi kehottaa erityiseen varovaisuuteen tämänkaltaisten palveluiden hankinnassa, koska niihin liittyy vaikeasti ennakoitavia taloudellisia sekä rikosoikeudellisia riskejä. KRP:n käsityksen mukaan lupaukset ylisuurista tuotto-odotuksista eivät ole realistisia.
        Mikäli asiaan liittyvä henkilö kokee joutuneensa rikoksen kohteeksi, ei ole estettä sille, että hän tekee tutkintapyynnön poliisille."

        Nyt koska "Mega eventissä" näiden kolikoiden määrää on lisätty, tuo KRP:n tiedotteessa mainittu 70% raja ei tule vielä pitkään aikaan vastaan jolloin lohkoketju pitäisi siis julkistaa. Joten kolikoiden määrän lisääminen oli vain juoni pidentää aikaa ja pitää pyramidi pystyssä entistä kauemmin. Muistuttaen nyt vielä, koko lohkoketjua EI ole olemassa, siitä ei ole mitään todistetta ja useat selitykset koko roskasta ovat täysin ristiriidassa toisiinsa kuten yritin selvittää edellisessä viestissäni.

        Tuo koulutukseksi naamiointi on sinällään aivan hyvä juoni, koska kun tämä leviää käsiin, voidaan yhtiön puolelta levitellä käsiä ja sanoa, että "me myimme vain koulutusta" ja käyttää sitä puolustuksena (toki huonona sellaisena). Ongelmalliseksi tämän tekee "sijoittajien" suhteen se, että valtio kyllä vaatii saada kaikkien tästä hyötyneiden päät vadille, kuten kävi Wincapitassa ja karhuaa kaikki rikoshyötynä palautettavaksi valtiolle puhumattakaan isompien tekijöiden linnareissuista.

        Toivottavasti oli tarpeeksi korrektisti kirjoitettu, ilman provosointia.

        ÄLÄ POLTA RAHOJASI TÄHÄN!


      • Puoliaivo
        vastustaavaikkaeiymmärrä kirjoitti:

        Kaikki tässä ketjussa olevat vastustajien kommentit näyttää selkeästi, että millaisella älyllisen keskustelun tasolla kuljetaan.

        Edellinenkin kommentti on juuri sellainen, jota tältä vastustajaryhmältä voikin odottaa.

        Parasta tässä vastustajien kirjoitustyylissä on se, että kun näitä tekstejä lukee joku Onecoinista tietoa hakeva, niin tuollaisia kommentteja ei kukaan fiksi ihminen voi ottaa millään tavalla vakavasti.

        Työnnä nyt se vastustus perseesees. Minä en ainakaan vastusta onekoinia, se ei vaikuta mun kuvioihin millään tavalla. Jos tässä nyt jotain vastustetaan niin idootteja. Suoraan sanottuna vihaan tyhmiä ja ahneita imbesillejä. Kyllä hullu saa olla mutta ei tyhmä. Te potilaat voitte ihan vapaasti kustantaa uusia koirien tekohampaita ja maksaa karavaanin pyörittäjien juhlat. Jotkut sanovat motiivikseen vastustaa onekoinia sen että onnistuisivat estämään vajaita laittamasta rahojaan ilmiselvään kusetukseen, minua se ei kiinnosta pätkän vertaa. Tämän karavaanin seuraaminen menee viihteesttä paremman puutteessa. Onekoin on täysi vitsi eikä mitään muuta.


      • RulesChangesAllOfTheTime

        Höpöhöpö, maajohtaja kouhkasi aikoja sitten, että vähän massia kun sijoittaa, on vuoden päästä taloudellisesti riippumaton. Tampereella toinen urvelo kehoitti kaikkia jotka haluavat miljonääreiksi kiipeämään lavalle.
        Alussa jo tehtiin selväksi, että "ei tarvi rakentaa verkostoa, vaan voi pelkästään louhia ja odottaa arvonnousua ja myydä kolikot"
        Kuka niitä ostaa? Ei "yhtiö" ainakaan eikä se kelpuuta niitä itsekään maksuksi yhtään mihinkään.
        Onnee vaan sijoittaneille.


      • Asioitaväännellään
        RulesChangesAllOfTheTime kirjoitti:

        Höpöhöpö, maajohtaja kouhkasi aikoja sitten, että vähän massia kun sijoittaa, on vuoden päästä taloudellisesti riippumaton. Tampereella toinen urvelo kehoitti kaikkia jotka haluavat miljonääreiksi kiipeämään lavalle.
        Alussa jo tehtiin selväksi, että "ei tarvi rakentaa verkostoa, vaan voi pelkästään louhia ja odottaa arvonnousua ja myydä kolikot"
        Kuka niitä ostaa? Ei "yhtiö" ainakaan eikä se kelpuuta niitä itsekään maksuksi yhtään mihinkään.
        Onnee vaan sijoittaneille.

        "Höpöhöpö, maajohtaja kouhkasi aikoja sitten, että vähän massia kun sijoittaa, on vuoden päästä taloudellisesti riippumaton."

        No tuosta tilaisuudesta on olemassa videokin ja itse olen ollut paikalla, niin ihmetellä vain täytyy kuinka siitä oleelliset ehdot ovat jääneet kertomatta.

        Siis Tommi sanoi, että nyt olemme niin alussa suomalaiset mukana, että jokainen täälä oleva joka on ostanut tai ostaa koulutuspaketteja ja KASVATTAA VERKOSTOA niin saa vuodessa taloudellisen riippumattomuuden juuri verkoston kasvamisen ja kolikonarvon nousun kautta, mutta tämä edellyttää hieman hihojen käärimistä.

        Tuossa jos ei nyt sanatarkasti, niin ajatus oli juuri tuo ja vaikeusaste oli silloin n. 8 luokkaa ja nyt 63

        Tuo vuosi tulee täyteen joskus ensimmäisellä vuosineljänneksellä 2017 ja nyt jo todella paljon hyvillä kuukausituotoilla olevia ja parhaiten pärjäävät he jotka ovat suositelleet ulkomailla oleville tuttavilleen.
        Tekemättä mitään on tietenkin nykyistä koulutuspotin arvoa vaikea arvioida koska arvotus tulee sisäisestä pörssistä rajoitetuin myyntioikeuksin.

        Varmaa on kuitenkin, että Tommi tarkoitti jokaisen mukanaolevan silloin vaurastuvan jopa vuodessa, jos "käärii hihansa".


      • Asioitaväännellään kirjoitti:

        "Höpöhöpö, maajohtaja kouhkasi aikoja sitten, että vähän massia kun sijoittaa, on vuoden päästä taloudellisesti riippumaton."

        No tuosta tilaisuudesta on olemassa videokin ja itse olen ollut paikalla, niin ihmetellä vain täytyy kuinka siitä oleelliset ehdot ovat jääneet kertomatta.

        Siis Tommi sanoi, että nyt olemme niin alussa suomalaiset mukana, että jokainen täälä oleva joka on ostanut tai ostaa koulutuspaketteja ja KASVATTAA VERKOSTOA niin saa vuodessa taloudellisen riippumattomuuden juuri verkoston kasvamisen ja kolikonarvon nousun kautta, mutta tämä edellyttää hieman hihojen käärimistä.

        Tuossa jos ei nyt sanatarkasti, niin ajatus oli juuri tuo ja vaikeusaste oli silloin n. 8 luokkaa ja nyt 63

        Tuo vuosi tulee täyteen joskus ensimmäisellä vuosineljänneksellä 2017 ja nyt jo todella paljon hyvillä kuukausituotoilla olevia ja parhaiten pärjäävät he jotka ovat suositelleet ulkomailla oleville tuttavilleen.
        Tekemättä mitään on tietenkin nykyistä koulutuspotin arvoa vaikea arvioida koska arvotus tulee sisäisestä pörssistä rajoitetuin myyntioikeuksin.

        Varmaa on kuitenkin, että Tommi tarkoitti jokaisen mukanaolevan silloin vaurastuvan jopa vuodessa, jos "käärii hihansa".

        ÄÄLIÖ! VÄHÄ-ÄLYINEN!

        Vai että olet sinä kirjoittamassa TÄÄLÄ! Vai oikein TÄÄLÄ?!?

        Ja että ARVOTUS tulee SISÄISESTÄ PÖRSSISTÄ? TÄÄLÄKÖ? Ihan TÄÄLÄ, vai? Ja että RAJOITETUIN myyntioikeuksin. Ja tämäkin TÄÄLÄKÖ? Ja että ARVOTUS?!?

        MÄÄLY!

        VIISIPROSENTTILAINEN!

        IDIOOTTI!

        Ja kaiken idea on siis VERKOSTON KASVATTAMINEN? Osaatko sanoa että mitä sillä KASVATETULLA verkostolla sitten aikanaan tehdään? Miksi sitä pitää kasvattaa? Mikä on se pohjimmainen idea miksi pitää kasvattaa? Mitä vittua sillä verkostolla loppujen lopuksi tehdään?

        Ai niin ... tarkoitat tietenkin tienestejä. Henkilökohtaisia sellaisia. Jos haluat tienestiä, kääri hihat ja KASVATA VERKOSTOA.

        Oletko vähä-älyinen koskaan esittänyt itsellesi kysymystä: mitä minun keräämäni verkoston tulisi tehdä? Aivan oikein, heidänkin tulee kasvattaa verkostoa, eikö vaan? Joopa joo. Mitä sitten tehdään kun verkosto on joskus kerätty? Mitä sillä sitten tehdään? Vai päättyykö verkoston kerääminen koskaan? Mihin VITTUUN sitä verkostoa TARVITAAN? Häh?

        Ei voi kuin ihmetellä miten on mahdollista että näillä viisiprosenttilaisilla on ääni- ja ihmisoikeudet

        Poijjaat!! Taasen!

        T.Avotampio


    • Ekonomi---

      Aika väsynyttä yritystä marginalisoida kriittisiä kommentteja ja ohjata keskustelua muotoseikkoihin. Fakta on kuitenkin se Onecoin viritys vaikuttaa hyvin epäilyttävältä ja on kaikki kryptoraha periaatteita vastaan. Ja jo ihan maalaisjärjellä pitäisi ymmärtää että joku epämääräinen koulutuspaketti ei pitäisi maksaa tuhansia euroja ja että ilmaisten louhintatokenien käyttö on tapa luistaa vastuista kun homma romahtaa..

      • osolemiooo

        Ja onhan noita videoita netti pullollaan, missä lupaillaan nimenomaan niitä satojen prosenttien tuottoja. Jossain vaiheessa ryhtyivät (päällystön määräyksestä?) vähän varovaisiksi ja koittivat selittää, että "eihän ole mitään luvattu, vaan kerrottu että se on mahdollista" ja "koulutusta tässä vaan myydään", mutta viimeisimmissä videoissa on nuokin aspektit taasen päässyt unohtumaan ja kaupataan tunkitusta, rikastumista ja niin edelleen. Koulutusta ei ole tainneet ihmiset edes saada hetkeen isompien pakettiensa mukana, vai kuinka se oli?

        Nimenomaan pelkkä maalaisjärki ensivilkaisu riittää kertomaan tästä kaiken tarpeellisen. Vähän sama kun saisit sähköpostiisi viestin, että olet voittanut viisi miljoonaa, mutta nyt tarvitaan enää vain pankkitunnuksesi, että rahat saadaan ohjattua tilillesi. Näihinkin joku aina menee, surullista kyllä.


    • SiisMitäHäh

      Miten noin selkeään kusetukseen voi suhtautua neutraalisti? Oletko välinpitämätön?

      • Näinsemenee

        Totuushan on, että 99% suomalaisista OneCoin ei heivauta juurikaan ja on paljon ihmisiä jotka eivät ole koskaan kuulleetkaan OneCoinista ja edes Bitcoinista.
        Kusetusta ei myöskään ratkaista suoli-tai muropalstalla vaan sellaiset ratkotaan käräjillä jota edeltää esitutkinta ja mahdolliset syytteet ja tuomiot viranomaisten toimesta. Täälä hössöttäminen menee kategoriaan viihde/älämölö.


      • Vastustusosaahdistusta

        Olet niin oikeassa!
        Tuntuu että näillä on joku sairaanloinen käsitys omista kyvyistään toimia mielikuvitusmaailmassa ja he unohtavat sen, että vaikka heillä on mielipideoikeus pitää OneCoinia kusetuksena, niin he eivät tajua ettei sillä todellakaan ole mitään merkitystä oikeesti.

        Joidenkin elämä vain on jatkuvaa erinäisten asioiden vastustamista.
        Olin vaimoni kanssa syömässä ja eräs mies pelasi hedelmäpeliä siinä lähellä poika sylissä, kun toisesta pöydästä n. 40v mies alkoi huutamaan, että on lainvastaista pitää poikaa sylissä ja pelata hedelmäpeliä ja kehoitti äänekkäästi poikaa menemään pöytään istumaan.
        No isä lopetti pelaamisen ja meni poikansa kanssa pöytään istumaan ja murjaisi "että onko shortsit vai lippis vähän kireällä?" Niin tämä mies kuumeni täysin ja nousi huutamaan, "että opetat poikasi peliriippuvaiseksi ja että pitäis soittaa poliisit paikalle." Tässä vaiheessa jo ihmiset nauroivat hänelle ääneen ja onneksi tuli joku henklökunnan iso mies ja nakkasi hänet pihalle huutamaan ja kiroilemaan.


      • Transsistootore

        Ulosheitetty oli oneconna

        Hah hah haa kyllä kolikot vaan lenteli ja oli koulutuspaketisya opetellut bulgarian kirosanat.


      • Älämölötyhmähoiii

        Niin ja tämä on taasen tietysti vastustajien tunnettua "faktaa". ;)


      • Oneconna

        Täällä kilpailee vatustajat ja pulustajat, kummat puhuu enemmän piaskaa.
        Se ero on vatustajat ei vie rahojasi.
        Kyllähän pulustajia käy sääliksi äly ei riitä edes oikein huumoriin.
        Apple oli autotallissa.
        Voipaketissa et voi.
        Varakaani johtaa karavaania ja koiran tekohampaat räksyttää.


    • Onecapita_

      "Joidenkin elämä vain on jatkuvaa erinäisten asioiden vastustamista.
      Olin vaimoni kanssa syömässä ja eräs mies pelasi hedelmäpeliä siinä lähellä poika sylissä, kun toisesta pöydästä n. 40v mies alkoi huutamaan, että on lainvastaista pitää poikaa sylissä ja pelata hedelmäpeliä ja kehoitti äänekkäästi poikaa menemään pöytään istumaan."

      Anna kun arvaan. Oot tuo hedelmäpelaajatyyppi, joka uskoo kiven kovaan hedelmäpelin alkavan tuottamaan passiivisia tuloja kunhan vain jatkat tarpeeksi pitkään?

      • Passiivinen_meno

        Hedelmäpelihän toimii juuri samalla periaatteella kuin Onecoin. Kerätään rahaa pienissä erissä asiakkailta, joilla on varaa hävitä hiukan. Osa pelaajista voittaakin, mutta rahavirtojen summa suuntautuu vakaasti peliautomaatin ylläpitäjälle. Passiivista tuloahan se on, mutta ei suinkaan pelaajille. Esimerkiksi Veikkaus Oy kerää tällä tavalla runsaasti rahaa.

        Tietysti muutamille onnekkaille sattuu jackpot. Nämä voitot kuuluvat systeemiin ja pitävät yllä häviäjien toiveita ja pelihalua. Niitä ei anneta kaikille, jotta rahavirran kokonaissuunta ei käänny. Ja siksi suurin osa ponzien osallistujista on alusta alkaen tuomittu häviämään. Peliä pelataan ylläpitäjän säännöillä ylläpitäjän hyväksi.


    • kauppakannattaa

      Mitä vikaa passiivisissa tuloissa on? Itse olen historiassa perustanut firman ja nyt saan ko. firmasta rahaa tekemättä mitään. Toki teen töitä, mutta kaikki aika menee toisessa yrityksessä.

      Sihen tässä pyritään, että olisi kaksi tuottavaa yritystä ja voisi itse tehdä mitä huvittaa, eli ehkä uuden firman starttia tms.

      • Onecapita_

        Ei passiivisissa tuloissa sinänsä ole vikaa, eikä yrityksessäkään josta saa passiivista tuloa. Jos taas yrityksesi saa passiivista tuloa lupaamalla passiivisia tuloja muille yrityksille, jotka taas lupaavat passiivista tuloa alapuolelle sijoittuville yrityksille jne., ollaan sellaisessa kusenhajuisessa pyramidikuviossa. Ymmärrätkös?


    • Nooneone

      No coins, dont have to worry about it.Interestins to see what happens,we will see....I do not know.scam?

    • Pilipalikolikkolouhimo

      Ei kai kukaan enää ihan tosissaan aio sijoittaa tohon Zerocoiniin mitään? Raha virtaa koulutusmaksuina pyramidin sisään ja toi kolikko on arvoton. Ei niitä saa ikinä myytyä mihinkään. Määräkin lisäätyi juuri muistaakseni 120 miljardiin pilipalikolikkoon.

      • NoMerchants

        Hiljaista on ollut täälläkin palstalla Lontoon Mega Eventin "uutisten" jälkeen. Lähinnä provoa ja vittuilua. En kyllä yhtään ihmettele.


    • Ei näille 5-prosenttilaisille idiooteille voi muuta kuin vittuilla. Ja toivoa että heräisivät (turha toivo...oon vaipunut pessimismiin...)

      Näemmä tässäkin keskustelussa on voivottelijoita ja huokailijoita täällä käytetystä äänensävystä.

      Voivottelijat eivät huokaillessaan tajua, että täällä keskustellaan rikollisten ja toisaalta asiasta ymmärtämättömien 5-prosenttilaisten kanssa. Ei sellaisten kanssa pidä käyttää sivistyneitä äänenpainoja. Ne eivät näet lainkaan ymmärrä sellaisia.

      Voivottelijoille tiedoksi: ne harrastavat ponzihuijausta nimeltä onecoin. Rikolliseksi sen käsittävät kaikki jotka ymmärtävät ponzin luonteen:
      -saat rahaa kun keräät lisää väkeä tähän pyramidiin, ja vain ja ainoastaan siten
      -ja keräämäsi väki saa edelleen rahaa vain ja ainoastaan samalla konstilla
      -vaienna omatuntosi ääni äläkä kysy itseltäsi mitä tapahtuu sille kerätylle väelle, joka ei enää löydä uutta väkeä pyramidiin. Sano vaan itsellesi, että "huono tuuri, niille jäi mustapekka käteen"

      Ja ÄÄNENSÄVY ei muutu mihinkään vaikka nämä VOIVOTTELIJAT ja HUOKAILIJAT heittäisivät vaikka kuperkeikkaa. Todennäköisesti em. sakki ei käsitä pätkääkään mistä tässä on kysymys.

      Asiasta kolmanteen, netistä löytyi hauska vekkuli: saunaseppo.

      http://www.123portugaliin.fi/418433002

      Tämä veitikka se mainostaa "koulutuspaketteja, joiden arvo voi moninkertaistua" jnejne. ja pyytää ottamaan yhteyttä. Kaikenlaisia helppoheikkejä sitä netissä kekkuloitsee!!

      Siis KOULUTUSTA, jonka arvo EHKÄ voi MONINKERTAISTUA?!?!?

      Ja on ovelasti valinnut lempinimekseen samalla nimellä varustetun tuotemerkin, jolloin äkkinäiset kuvittelevät tämän helppoheikin olevan varteenotettava yrittäjä.

      RAHRAH, SE ON HUIJARI.

      Siitä vaan sioittamaan, ÄÄLIÖT, VÄHÄ-ÄLYISET!!

      Poijjaat!! Taasen!

      T.Avotampio

      • Puoliaivo

        Joo ei siinä pitäis olla mitään ihmettelemistä että saavat osakseen vittuilua ja nimittelyä. Niitä asiallisia faktan kertojia on ihan tarpeeksi ollut linjoilla, siinä vaan palaa jossakin vaiheessa sulakkeet kun noille paksukalloille ei mee mikään jakeluun.


    • Hah hah hah.

      Onecoin coijari saunasepon sivuille pääsee heittämään kommentteja coinista.

      http://www.123portugaliin.fi/418433002

      Eli www.perseeseen vai kuinka se oli ...

      MUAHAHAMUAHAHA

      Pitää kokeilla saako sinne laitettua kriittisiä kommentteja. Tajuaakohan se homekorva itsekään edes mistä on kyse. Joku eläkeläispappa tuntuu olevan. Helppoheikki.

      MUAHAHAHAMUAHAHA

    • eurotrujalleheti

      Moi

      Kyllä toi Onecoin mielestäni täyttää ponzi-huijauksen tunnusmerkit:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Ponzi-huijaus

      Rahaa ei tule pyramidin sisään kuin "pilipalikoulutusmaksuista" eli jäseniltä.
      Tuotot jaetaan pyramidin sisällä, siten että Ruja omistajana ottaa 60% ja loput 40% jaetaan ylälinjalle suosittelumaksuina. Jäljelle jää pyramidin sisään ilmaisia tokeneita ja ns"louhittuja" Onecoineja. Ilmaiset toukkenithan muuttuvat automaattisesti Onecoineiksi ilman mitään jäsenien suorittamaa louhintaa. Yhtiö louhii itse kaikki kolikot ja ne jaetaan uhreille ns."sisäiseen pörssiin pelattavaksi". Kurssia ylläpidetään yhtiön toimesta esim:6 eurossa ja myyntilaidalla saa laittaa murto-osan omistamistaan kolikoista. Suurin osa myynneistä raukeaa kun ostajia ei ole 6% pakko-oston verran. Onecoineja tulee kaikkiaan 120 miljardia kpl:tta ja ne on luotu Rujan ecxell taulukossa. Tässä voisi enemmänkin puhua Rujan luomasta jäsenien kesken sovitusta vaihdantavälineestä kuin kryptovaluutasta.

      Onecoinilla ei ole mitään tekemistä kryptovaluuttojen kanssa. Kryptovaluutassa ei pysty kolikoiden määrää yhtäkkiä muuttamaan 1,2 miljardista 120 miljardiin. Kryptovaluutan lähdekoodi on aina julkinen joka sijaitsee tuhansissa tietokoneissa ja rahasiirrot ja muut asiat ovat kaikkien nähtävillä. Tässähän kryptovaluutan idea onkin. Kolmatta osapuolta ei tarvita luotettavaan kirjanpitoon rahansiirroista. Kryptovaluutta on riippumaton pankeista ja valtioista tai hallituksista.

      Onecoinissa Ruja on lähtenyt ikäänkuin pankiksi tai valtioksi joka valvoo rahanpainamista ja huippua tässä on vielä se että Ruja säätää leikkipörssin kautta Onecoinin hinnankin salkkumikrollaan mihin haluaa.

      Tämä Suomen kansantalouden kannalta hyvä. Suomesta lähtee Bulgariaan 20-100 miljoonaa euroa Onecoin uhrien rahoja, joista Rujalle gibraltarin yhtiöille 60% loput jäsenille 40%, 6% kiertää pelleilypörssin kautta.

      Markkinoinnissa jokaisesta nyt mukaan lähtevästä luvataan tehdä miljonääri vuoden sisällä pelkillä Onecoin kolikoilla. Onko kyseessä todella "koulutuksen" myynnistä vai myydäänkö tässä Rujan luomaa ja valvomaa vaihdantavälinettä Onecoin, joka sijaitsee Rujan excell taulukossa.

      Hauska seurata koska Suomessa puututaan tähän ponzi peliin. Saksassa Fifa aloitti jo tutkimukset, Kiinassa Ruja on etsintäkuulutettu, Amerikkaan Ruja ei ponzia uskalla viedä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1693
    2. 44
      1013
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      66
      996
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      939
    5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      60
      928
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      889
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      860
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      795
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      778
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      752
    Aihe