SMS deitti 179000

no_sms

Jotenkin saa tuosta sms deitti 179000 palvelusta että kyseessä on pelkkä kusetus, jolla lypsetään rahaa tyhmiltä.

21

917

Vastaukset

 • Näin on!

 • Jaa - riippunee siitä miten käytät ko palvelua. Olen nainen ja mulla haku maksullisiin tekstareihin perustuvalla deittisaitilla. Haen ikäistäni miestä omalta asuinpaikkakunnalta, mutta saan vastauksia jostain satojen km päästä paljon vanhemmilta miehiltä. En viitsi enää vastata niille, mikä lienee vaikuttaa kusetukselta. Kun eivät kunnioita hakukriteereitäni, miksi lähettäisin niille kohteliaan eikiitos-vastauksen?

 • Jos kohde on samalla paikkakunnalla ja kriteerit ok ja on sovittu tapaamisesta, mutta sopivaa aikaa vain ei löydy ja kohde haluaa jatkuvasti joitakin villejä viestejä. Ei muka sähköpostia yms. Ja et huomaakkaan kun jo on sadan egen edestä viestejä.

 • Joo, olen samaa mieltä kanssasi SMS-deitistä. Siinä todella kusetetaan jos ja kun sinne "tyhmyyttään" vastaa. Minä vastasin kerran yhdelle naiselle täällä Pohjois-Suomessa ja hän ois tullut käymäänkin luonani mutta valitti ettei tunne m inua ja siksi "pyysi" laittamaan viestejä sinne SMS-deittiin. Minä sanoin että jos neidille ei kelpaa vastaukset, unohd minut ja siihen loppuin viestittely.
  Se SMS-deittipalveluun viestittäminen on PIRUN kallista puuhaa.

  • et satu muistamaan mikä oli kyseisen henkilön nimimerkki?


 • Ihanko totta. Ole hyvä vaan.

 • Kallista on. Mun mies viestitellyt ja lasku yli 200€. Voi P*****kele, tekee mieli antaa ympäri korvia ja ravistella aivot haarojen välistä takaisin oikean paikkaansa!! Kyllä miehet on idiootteja.

  • Ei tuo vielä mitään. Iäkäs isäni oli lähetellyt vuosia tuollaisia maksullisia viestejä ennen kuin me lapset saimme tietää asiasta. Oli optimistina ajatellut, että kyllä joskus löytyy sellainen nainen, joka suostuu tapaamiseen. Eikä tietenkään kertonut meille tuollaisista viestien lähettelyistä, kuka nyt lapsilleen naisasioita kertoo.
   Pitäkäähän hyvää huolta yksinäisistä vanhemmistanne!


  • Liittymiä on moneen lähtöön ja vieläkö käytössä se et luotto käytännössä rajaton. Puhelin on väärissä käsissä vaarallinen peli kun aikuisviihteestä kyse. Täytyy olla tarkka kun tekee sopimuksia (missä tahansa aikuisviihdepalvleussa) sillä kukaan ei ajattele puolestasi se on varmaa. Oma esimerkki epäonnistuneista internetpuhelinliittymä sopimuksista oli 10 tontun lasku mut sain anteeksi kokonaan sillä minulla oli onnekkaasti vielä alkuperäiset sopimukset tallella. Varomaton 10 tonttua voi saada periaatteessa laskua tavalliselta deitiltäkin luottokortilla sopimuksia yhteen hitsatessa.


 • Olen hyväuskoinen hölmö ja surkimus...kun annan itseäni näin huijata. Hävettää.
  Eihän se ole mahdollista, että tuntematon partneri on heti innoissaan sinusta ja fantasioi kaikkea vaikka ei edes tiedä nimeäsi, näköäsi ja olemustasi. Lähettelee turhia viestejä keskustelua vain jatkaakseen ja sitoakseen sinut viestien vaihtoon. Taitaa olla palkattu huijariviestien lähettäjä nykyään kannattava ammatti. Pitäisi tajuta ajoissa lopettaa tää petos ennenkuin on tili tyhjä viestittelyn maksaman suhteettoman laskun vuoksi.

 • Joo, 6-0 kusetusta kokohomma.
  Ihmetyttää et miten tää kusetusfirma on saannu Ficoralta tuon numeron käyttöön, tuskin ees on suomalainen "liikkeen harjoittaja" ???

 • Tämmöinen Sms- deittisivun profiili oli jotenkin itsestään ilmestynyt minun tietokoneelle, ihmetyttää. Oon lukenut että moni profiili siellä on friikki, mut eikai tälläsiä itsestään tule :]

  • Siis feikki.


 • Kusetus on ja tutkittu!

 • Sekin merkillistä et niihin palvelunumeroihin voi jäädä kiinni. Ihmisen pitää ikään kasvaa yli sen vaiheen ettei enää tartu puhelimeen muutoin laskut 100-200 kuukaudessa. Naurettavaa mutta elämä hikiorjana on mahdollista sekä jollekin totista totta ja työntulokset siirtyvät sievästi kuukausittain puhelin emännille. Myös deitit sivuaa tätä mallia.

 • Minä nyt sitten ilmeisesti sorruin maksullisiin viestehin, kun tuli viesti, että tämän kuun raja 150€ on tullut täyteen. Enää ei tule viestejä. Eli laskuni on sitten +150€.

  • Just, olet esimerkki tapaus nakituksen uhriksi joutumisesta. Huijari ei ryhdy jutustelemaan niitä näitä sekä ehdotukset siirtyä toisaalle palvelusta viestittelmään torjutaan milloin mitenkin.


 • Minä ajattelinkin, että oli liian hyvää ollakseen totta.

 • Ei treffit24llä plussan ostaminen itelle jos toiselle auta mitään. Vain näkee varmuudella et viesti oli huti. Deittien maksuihin voi jäädä kiinni vuosiksi ilman mitään vastinetta annetulle rahalle. Kummallinen koukku mistä täytyy kasvaa yli et sietää houkutuksen ärsykkeen tarttumatta siihen,

 • Kusetusta on ja kalista!

  • samaa mieltä,
   onko siellä oikeasti ja aidosti "ketään", mutta tuossa yllä oli joku puolustamassa, totta kai omaa toimintaansa puolustaa ,


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  51
  1381
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  686
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  36
  589
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  92
  558