Olen liian epävarma nainen..

Onnetonjapihalla

Ei nyt ehkä ihan ajankohtaiselle palstalle tule tämä teksti, en tiedä mutta pakko kysyä, koska huomaan olevani tällä hetkellä aika onneton. Pahoittelen sekavaa tilitystä.

Miehet eivät jaksa itsestään epävarmoja naisia?

Olen 30 nainen jolla lapsi. Lapsen isästä olen eronnut vuosia jatkuneen kaaoottisista on/off suhteiden jälkeen hyvillä mielin. Tarkoitan, että oli meillä pitkälti yhteinen päätös viimein tulla järkiimme. Kaiken sähläämisen jälkeen molemmat voidaan jo nauraa itsellemme, että ei enää ikinä. Meillä on ihan okei välit, mikä helpottaa asioita jo lapsenkin takia.
No, se ei ole ongelmani kuitenkaan.

Suhteen vuosiin mahtuu pitkiä taukoja, jolloin tuli toisinaan tapailtua, joitakin miehiä ja itse olen todella todella harvoin ihastuvaa sorttia, joten tuli käytyä kahvilla lähinnä kerran pari vuodessa, eikä kukaan kolissut muitamien viikkojen tapaamisten jälkeen vaan alkoi helposti ahdistamaan vaikka mukavia miehiä ovat olleet.

Vietin kolme ensimmäistä vuotta itsekseni eron jälkeen. Kerran sitten ihastuinkin tulen palavasti ja juttu jopa kesti peräti 3 kuukautta mutta kaatui omaan mahdottomuuteensa ja otin siipeeni huolellisesti tämän playerin pyörityksissä. Tosin olin melko nuori, 22 vuotias ja toisilla kerroilla olenkin älynnyt kiertää kaukaa nämä tietyn tyyliset kaverit ensi treffien jälkeen hyvinkin nopeasti. Eipä heitä toki loppujen lopuksi taida montaa noin luonnevikaista olla ollut mutta ei vaan kukaan ole kolahtanut tarpeeksi ja olen introverttinä muutenkin viihtynyt ihan hyvin yksinkin. Tämä kuitenkin on jättänyt jälkensä siinä mielessä, että huomaan ahdistuvani tutustumisen jälkeen todella helposti, enkä uskalla heittäytyä suhteeseen.

Nykytilanne on se, kaikessa säälittävyydessään, että en ole seurustellut vakavasti juurikaan kenenkään kanssa niin pitkään, että olisin esitellyt ketään esimerkiksi lapselleni.

Ja nyt, valitettavasti jostain syystä sattumien summan kautta tapasin miehen, joka on ensi tapaamisen jälkeen kolissut nyt oikein kunnolla.
Olen aivan paniikissa, epävarma, ihmistohelo, tällä hetkellä..

Miehellä vaikea elämäntilanne meneillään (ei akuutteja erotilanteita mutta kaikki muu elämään liittyvä on muutoksen alaisuudessa) ja haluaa edetä todella hitaasti. Mies on minua vanhempi ja kokee myös, että 11v ikäero voipi olla liikaa, koska itse olen tosi nuoren näköinen ja hänestä tuntuu omituiselta liikkua kanssani.. No ymmärrän toki.

Seuraava tapaamine iskeytyy useimpien viikkojen päähän, olosuhteiden pakosta ja minä tunnen itseni 101% idiootiksi, koska en osaa toimia tilanteessa jossa omat tunteet on tosi voimakkaat, menetän langat käsistäni enkä pysty hallitsemaan mielialojani. Tiedän vain, että tämä mies on jostain syystä ihminen, johon tahdon tutustua lähemmin. Hän tietää että olen ihastunut.

Jotenkin haluaisin juosta nyt karkuun, ennenkuin käy mitään vakavampaa ja saan kylmää vettä niskaani. Mies nimittäin tuntuu jarruttelevan ajoittain omien huonojen kokemustensa takia. Haluaa tietää, mihin on ryhtymässä ja kenen kanssa. Hyvin fiksua sekin.

Meitä molempia siis vähän pelottaa koko juttu.

Hävettää itseä vaan olla näin kokematon pöljä. Pelkään tekeväni virheitä puheissani tai käyttäytyväni hermostuksissani liian oudosti. Tuntuu pahalta ajatella, että munaan koko jutun ja joudun pettymään. Itsesuojelu on tervettä mutta oma on aikanaan mennyt ilmeisesti epäterveen puolelle ja pelkään ottaa riskiä.

Mietin, että jos lyön jutun jäihin, katuisinko myöhemmin? Luultavasti.

Tämä mies tuntuu kuitenkin liian kivalta ohitettavaksi, vai olenko nyt omien tunteitteni sekoittama? Miten lyön jäitä hattuun?

Ei tämä voi, hyvänen aika, olla näin vaikeaa...

9

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • efwerg
    • rehellinen-mies-

      Löydät vielä uusia pettäjiä pelimiehiä. Naiset niitä haluaa eikä uskollisia yhden naisen miehiä.

    • hdhdjskksks

      En osaa neuvoa tai vastata kysymyksiisi, mutta haluan vain kertoa, ettet ole ainoa, jolla on tuollaisia ongelmia. Minullekin kävi niin, että ensin huonon suhteen jälkeen en halunnut ketään miestä elämääni ja sitten en enää ole osannutkaan tutustua miehiin. Jos joku osoittaa kiinnostusta tai itse kiinnostun, pelästyn ja pakenen jo ennen, kuin mitään on alkanutkaan.

      Jos osaat, ehkä sinun kannattaa tutustua tähän tapaamaasi mieheen pikkuhiljaa.

      Muutoin, tältä palstalta et kovin helposti saa sympatiaa ongelmaasi. Tänne on pesiytynyt joukko nuoria ja keski-ikäisiä miehiä, jotka tykkäävät syytää suustansa myrkkyä meille, joita elämä on kolhinut.

      Tsemppiä.

      • Alkuperäinen

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Hyvää loppukesää sinulle! :)


    • onkovarakasukko

      "..omituista liikua kanssani" jos etsitään vain seksiä

    • tahdon_naiset_kaveriksi

      Olen etsinyt naiset kavereiksi, mutta tuloksetta. Ihan vaan rento keskustelua varten. He eivät haluneet jatkaa kaverisuhdetta ihan kuin olisin jotain pahaa heille tehnyt. En vaan ymmärä, miksei voi olla välillä yhteydessä kun emme ole sitoutumassa mihinkään ja he voivat puolestani etsiä sitä oikea miestä.

    • Aapeecee

      No pieleen se meni. Ja ihan oma vika, käyttäydyin miehen seurassa kuin idiootti. Ja hänen ystäväpiirinsä edessä myös. He saivat minusta "omituisen" kuvan ihmisenä, sain sen kuullakin suoraan. Ehkä olosuhteiden summa ja oman panikoinnin, luulin selviäväni itsevarmasti haastavasta tilanteesta todetakseni, että vielä on matkaa omaan itsetuntemukseen. En ole näin introvertti painotteisena ihmisenä kovin lahjakas tuntemattoman ihmislauman joukossa.
      Hävettää.
      Toisaalta olen usein hoitanutvastaavat tilanteet kotiin kunnialla, nyt jokin sai minut käyttäytymään oudosti, en ollut oma itseni. Näin vahvoja ihastumistunteita ei ole kylläkään ollut silloin mukana...

      Toivottavasti ei tarvitse nähdä ketään heistä enää ikinä. Päästelin suustani välillä ihan mitä sattuu, hyvänen aika...

      Miehestä pidin hurjasti, mahtava persoona ja älykäs. Ei jumalasta seuraava mutta ihastuin. Hänen kanssaan oli hauskaa :)

      Oma lukkoutumiseni tietysti kielii, että ehkei kaikki kohtaamisessa ihan paikoillaan. Ehkä liian erilaiset ihmiset.

      Kokemuksesta voi taas oppia, kehittyä ihmisenä. Hyvä tyhmä! ;)

      • mistäsentietää

        Jos mies vielä kuitenkin ilmestyy ovellesi, niin nyt on pohjakosketus tehty seurapiirielämässä ja miehen ilmaantuminen kertoisi todellisesta kiinnostuksesta. Tutustukaa rauhassa kahdenkesken toisiinne, tuo hermoilu liikuttavasti kertoo siitä miten paljon arvostat ja ihailet miekkosta. Onko hän ulkomaalainen, btw.?


      • eteenpäin.vaan

        Kuulostaa suorastaan oudoilta ahdasmielisiltä kavereilta, jos kommentoivat toista ihmistä omituiseksi. Eihän heistä nyt kovin sivistynyttä kuvaa tule. Jos olit ystävällinen heille ja he kohtelivat negatiivisesti, niin et voi sille mitään. Ehkä kannattaa tutustua ensin mieheen kaksistaan ja vasta sitten ottaa ystäviä mukaan. Silloin ystävien sana ei paina niin paljon. Kertoo kuitenkin miehestäkin jotain, jos hänellä on ilkeitä ystäviä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1622
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1184
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1074
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      703
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe