Yle-toimittajat sooloilevat sammakoita

Penkinpainaja

Yle-toimittajat näkyvät jäävän useampaan otteeseen kierroksen jälkeen todellisuudesta. Eilisen (7.8.16) Etelä-Korean ja Saksan välisen jalkapallo-ottelun päättymisen jälkeen Ylen lähetys siirtyi studioon ja siellä ilmeisesti tuliterä toimittaja tiesi kertoa ottelun lopputulokseksi Etelä-Korean voiton 3-2. Todellisuudessa Saksa tasoitti ottelun jatkoajan viimeisellä minuutilla vapaapotkulla. Lieneekö ilmeisen kokematon yle-toimittajamme ollut sen jatkoajan aikana tupakalla, kahvilla, wessassa vai jossain muualla, missä tilanneseurantaa ei ollut? Me kansalaiset sen mediamaksun maksamme, jotta saisimme kelvollista urheiluselostusta.

Tänään (8.8.16) aamulla Ylen uintiselostaja tiesi todeta ruotsalaisnaisen uintikultamitalin saavuttamisen jälkeen, että se olisi muka ollut Ruotsin ensimmäinen mitali näissä Rion olympialaisissa. Kovin lyhykäinen on yle-toimittajan muisti, koska vasta eilen miesten maantiepyöräilyn loppukirikilvassa ruotsalainen sijoittui hopealle. Me kansalaiset sen mediamaksun maksamme, jotta saisimme kelvollista urheiluselostusta. Paljonkohan urheilutoimittajat mahtavat saada palkkaa? Jokaisesta ankkasammakosta voitaisiin lohkaista vaikkapa yksi viisisatanen pois kuukauden palkkapussista?

7

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jzvjlxxj

      Ylen olympiahakemisto ei toimi. Sinne lienee päässyt virus. Siellä kököttää jokin typerä Flash Player-läpyskä ja koko sivu on jumissa.

      • ruusuja-ja-risuja

        Oikein osuvaa, että menikin jumiin koko hieno sekasotku. Nyt voi joku toimituksessa varmaan naputella selkeämmän sivuston, josta näkyvät esim. 1) olympiakisojen tulokset.


    • emmaJohansson

      Naisten maantiepyöräilystä saivat hopean.

      • Penkinpainaja

        Aivan oikein eli naisethan siellä tien päällä kilpaa ajoivat. Täytyy tässä todeta ulkomuistista kiireessä kirjoittamisen osalta: "Se muisti, se muisti!".


    • ruusuja-ja-risuja

      Itse en ole koskaan erehtynyt missään; en tee esim. täällä netin lokapalstoilla mitään virheitä, enkä tee myöskään elämässä mitään virheitä.

      Mutta ajattelin kyllä tulla antamaan YLEllekin pientä alustavaa ja rohkaisevaa kehua lähetyksistä: On ollut mukava kuulla näitä vanhoja tuttuja selostajaääniä olympialähetyksissä - Hänninen uinneissa, Sarlin, Tapola ketä näitä nyt on... Lähetysten tunnelmallisuuden kannalta aivan ehdottomia ja ainoita oikeita ratkaisuja.

      Jotkin nuoremmat, uudet selostajaäänet hiukan enemmän sitten rasittavat. Jotkin ovat toisaalta hyviäkin; esim. tenniksessä, kuka lieneekin. Studio-osuudet juontajineen ovat myös mielestäni näin alkuun toimineet ihan ok, ei mitään valittamista.

      Nettisivuista taas ei voi muuta kuin antaa palttua: Missä helvetissä on ensinnäkin kunnollinen SELKEÄ, KATTAVA KISOJEN LAJIKOHTAINEN TULOSPALVELU??? Haloo Yle: ensimmäinen asia, joka vähimmäisvaatimukset täyttävässä olympiauutisoinnissa pitäisi olla kunnossa!!? Muutenkin urheilu-uutissivut ovat nykytyyliin tätä kaiketikin analfabeeteille suunnattua kuva- ja somemössöä, josta ei löydä tietoa varmaan dataohjelmillakaan. Tästä tuli laitettua kyllä sivustouudistusten yhteydessä aina kysyttäessä toiveita, että älkää sitten tehkö tällaista paskaa tiedonvälityksen kustannuksella, mutta eiväthän "kehittäjät" sitä kuuntele... Miksi hitossa edes kysyvät mitään toiveita, kun ei niillä ole mitään väliä?

    • jatkuvaatuhrimista

      Ylen toiminta on kaaosmaista!

    • Huuhaatakin

      Pelkästään urheilutoimituksessa on paljon vikaa. Usein ovat kuuluttaneet ennen maalia juoksukilpailuissa varman voittajan, joka ei siten olekaan voittanut. Pitkät spekulaatiokeskustelut ennen jalkapallo- ym. pelejä ovat puuta ja heinää. Urheiluruuduissa ovat jatkuvasti aivan pihalla, kun on päivän aikana paljon tapahtumia vaikka jonkin sarjan pudotuspeleistä (pl. jääkiekko), ei edes kerrota tuloksia. Käytetään ohjelma-aikaa esim. joidenkin vapaa-ajanvietosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4993
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4533
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2911
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1937
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1719
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1706
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe