Vain hyvin harva pappi pääsee taivaaseen

Tässä.On.Totuus

En tiedä, mikä saa jonkun hakemaan teologiseen tiedekuntaan ja papin virkaan. Jos olisi lukenut Raamattua, niin pitäisi tietää, että parannuksen tehneet portot ja korruptoituneet publikaanit pääsevät ennemmin taivaaseen kuin kirjanoppineet papit. Kiinnostaako heitä vain raha ja leppoisa työ?

Raamatussa on lukuisia varoituksia papeille. Jeesus vaatii papeilta uskollisuutta Jumalan sanalle ilman kompromisseja. Sanaa ei saa vääristellä edes silloin, kun kirkolliskokous velvoittaa pappia, pappi erotetaan tai hän joutuu pahempiinkin koetuksiin. Harvat tämän kestävät pysyen uskollisena. Nykyään Jumalan sanalle uskollinen pappi erotetaan lähes poikkeuksetta virasta.

Papit rikkovat toistuvasti mm. Mt 5:17-20 jakeita vastaan. Ne ovat hyvin ankaraa puhetta Jeesukselta. Jos Uuden liiton aikana pappi kumoaa ja niin opettaa, että yksikin kohta Vanhasta testamentista ei ole enää voimassa, niin pappi tipahtaa alimmaiseksi ja pelastus alkaa katoamasta käsistä.

Papit eivät ole ottaneet tosissaan Pietarin varoitusta siitä, että Paavalin kirjeet ovat vaikeatajuisia ja niiden vääristely johtaa pelastuksen menettämiseen 2 Piet 3:15,16. Papit ovat nielaisseet teologisen tiedekunnan valmistaman harhaopin siitä, että Ef 2:15 jae olisi kumonnut koko Vanhan testamentin ja ylipäätään voisi olla ristiriidassa Jeesuksen sanojen kanssa Mt 5:17-20. Papit ovat omassa lihassaan menneet uskomaan selityksen Ef 2:15 jakeesta, joka on vastoin sen alkuperäistä tarkoitusta opettaa se, että laki ei estä enää pakanaa pelastumasta.

Raamatussa sanotaan, että vain harva pelastuu taivaaseen. Mutta papeista on vieläkin ankarampaa puhetta. Papit tuomitaan muita ankarammin, koska he ovat ihmisopeillaan eksyttäneet seurakuntalaisia pois Raamatun opetuksesta.

Mt 23:13 "Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te suljette taivasten valtakunnan ovet ihmisten edestä. Itse te ette mene sisälle ettekä päästä niitäkään, jotka menisivät.

Jaak 3:1 Veljeni, kovin monien teistä ei pidä ryhtyä opettajiksi, sillä te tiedätte, että meidät opettajat tullaan tuomitsemaan muita ankarammin.

Raamattu kertoo, ettei armolahjatkaan ole tae pelastumiselle taivaaseen. Jos pappi ei tottele Jeesuksen käskyjä, niin pappi ei pelastu taivaaseen. Jeesus sanoi että monet papit tulevat menettämään pelastuksensa, koska eivät ole totelleet lakia.

Mt 7: 21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

Näyttää siltä, että roomalaiskatolinen kirkko on paholaisen opeilla saanut vedettyä luterilaiset ja helluntailaiset papit tielle, joka vie kadotukseen.

15

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin.on

      Yksi Raamatun käskyistä on se, ettei Raamattuun saa lisätä mitään traditiota tai perinnäissääntöä. Jeesus on kumonnut kaikki perinnäissäännöt ja traditiot. Jeesus vahvisti kuitenkin jokaisen lauseen Vanhasta testamentista. Jos pappi lisää tradition Pyhien Kirjoitusten joukkoon, niin hän menettää pelastuksensa.

      Sananlaskut 30: 5 Jumalan jokainen sana on tulessa koeteltu, hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat. 6 Hänen sanoihinsa älä lisää mitään -- hän vaatii sinut tilille, ja petoksesi tulee julki.

      Katoliset papit ovat kumonneet Raamattua traditiolla. He ajattelevat, kun Raamatussa on sanottu, että Jeesuksen kaikki puhutut sanat eivät mahtuisi kirjoihin, jos ne kaikki kirjattaisiin ylös, että tämä oikeuttaisi kirjaamaan lisää. Jeesus puhui aina totta, mutta ei huhuina kiertänyt traditio ole totta. Jumala on Raamattuun kirjannut ne lauseet, jotka on totta, jonka noudattamista Hän vaatii. Raamattuun lisäämisestä seuraa se, että pappi joutuu kiirastuleensa, johon tietään muutenkin joutuvansa, mutta pettyy, kun ei koskaan päässytkään pois sieltä ja lopulta ymmärsi olevansa helvetissä ja kiirastulen asia, jota ei missään kohtaa mainittu Raamatussa.

      • KirkonHelvettiharhat

        >> Jumala on Raamattuun kirjannut ne lauseet, jotka on totta, jonka noudattamista Hän vaatii. Raamattuun lisäämisestä seuraa se, että pappi joutuu kiirastuleensa, johon tietään muutenkin joutuvansa, mutta pettyy, kun ei koskaan päässytkään pois sieltä ja lopulta ymmärsi olevansa helvetissä ja kiirastulen asia, jota ei missään kohtaa mainittu Raamatussa. <<

        Helvettikin on pappien keksintöä tai paremminkin se on lainattu jumaltarustoista Raamattuun. Jeesus ei koskaan puhunut helvetistä, vaan gehennasta, joka oli kaatopaikka.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Hel

        "Hel (Hell ja Hella) on skandinaavisessa mytologiassa alamaailman eli Helheimin jumalatar. Hän on Lokin ja jättiläinen Angrboðan nuorin lapsi sekä Fenris-suden ja käärme Jörmungandrin sisar [1]. Hel on vastuussa kulkutaudeista, sairauksista ja katastrofeista.

        Kun Odin sai tietää, että Lokilla on lapsia, hän karkotti heidät syrjäisiin paikkoihin. Helin Odin syöksi manalaan ja antoi hänelle tehtäväksi huolehtia kaikista vainajista, jotka olivat kuolleet tauteihin tai vanhuuteen [2]. Helheimin alapuolella sijaitsi Niflheim.

        Kristinuskon levitessä Skandinaviaan kristinuskon tuonpuoleinen alamaailma nimettiin Helin mukaan pohjoismaisissa kielissä (ruotsiksi ja norjaksi helvete, tanskaksi helvede, islanniksi helvíti ja suomeksi helvetti)."


    • TehkääPapitParannus

      Katoliset papit rukoilevat kuollutta naista neitsyt Mariaa, vaikka Raamattu kieltää kääntymästä vainajahenkien puoleen sillä uhalla, että menettää pelastuksensa.

      3. Mooseksen kirja 19:31: "Älkää kääntykö vainajahenkien puoleen älkääkä kysykö neuvoa tietäjiltä, ettette saastuttaisi itseänne. Minä olen Herra, teidän Jumalanne. " ja 20:6: "Jos joku luopuu minusta ja kääntyy vainajahenkien ja tietäjien puoleen, minä käännyn häntä vastaan ja poistan hänet kansansa keskuudesta."

      Sen lisäksi Raamattu käskee rukoilemaan vain Isää Taivaassa Matteuksen evankeliumin 6.-luvussa. On Jumalan tahdon vastaista rukoilla neitsyt Marialta esirukouksia.

      Neitsyt Mariaa rukoilevat ovat juurtuneet roomalaiskatolisen kirkon valheisiin ja eivät ymmärrä, että niiden tarkoitus on esiintyä auktoriteettina, jota he eivät ole, jotta neitsyt Mariaa rukoileva ei pelastuisi taivaaseen.

      Taivaaseen ei pääse ne, jotka tekevät valhetta eikä ne, jotka rakastavat valhetta. Roomalaiskatoliset rakastavat valhetta ja pelastus valuu heiltä pois, elleivät tee parannusta.

      Ilmestyskirja 22:14,15 Bibliasta: Autuaat ovat ne, jotka hänen käskynsä pitävät, että heidän voimansa elämän puussa olis ja he porteista kaupunkiin sisälle menisivät. Mutta ulkona ovat koirat ja velhot, ja huorintekiät ja murhaajat, ja epäjumalan palveliat, ja kaikki ne, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

      • >Katoliset papit rukoilevat kuollutta naista neitsyt Mariaa, vaikka Raamattu kieltää kääntymästä vainajahenkien puoleen sillä uhalla, että menettää pelastuksensa.

        Kuitenkin 1600-luvulla nähtiin Neitsyt Marian suuntaavan tykkejä Prahaa puolustettaessa. Iso joukko sotilaita näki Marian omin silmin ja kirkkaasti. Tietysti he olivat ensin rukoilleet Pyhää Neitsyttä, joka sitten antoi armollisesti apunsa tuolle hurskaalle armeijalle.


    • PasiToivonen

      >>Jos Uuden liiton aikana pappi kumoaa ja niin opettaa, että yksikin kohta Vanhasta testamentista ei ole enää voimassa, niin pappi tipahtaa alimmaiseksi ja pelastus alkaa katoamasta käsistä.>>

      Montako noitanaista olet tappanut?

      ---

      Claude Lévi-Strauss kertoo klassikkoteoksessaan Anthropologie structurale noitaoikeudenkäynnistä afrikkalaisen zuni-heimon keskuudessa.

      Nuori poika oli aiheuttanut kaksitoistavuotiaassa tytössä jonkinlaisen kohtauksen. Poika vietiin oikeuden eteen noituudesta epäiltynä.

      Ensin hän kielsi syytteet, olihan noituus kuolemalla rangaistava teko. Kun oikeus ei hellittänyt, poika vaihtoi strategiaa. Hän myönsi syytteet, luovutti taikaesineensä ja vaikersi kohtaloaan. Ei hän halunnut olla noita. Vaikerrus riitti, poika armahdettiin.

      Varhaisen uuden ajan Euroopassa nähtiin harvoin moista armeliaisuutta. Täkäläiset noitavainot tavataan mainita epätieteellisen päättelyn ja murhanhimoisen vallankäytön paraatiesimerkkinä. Ja aiheesta, kuten Leena Virtasen Noitanaisen älä anna elää: Tositarina noitavainosta Suomessa 1666–1671 osoittaa.

      http://www.ksml.fi/kulttuuri/Leena-Virtanen-–-Noitanaisen-älä-anna-elää/234242

    • PasiToivonen

      >>Yksi Raamatun käskyistä on se, ettei Raamattuun saa lisätä mitään traditiota tai perinnäissääntöä. Jeesus on kumonnut kaikki perinnäissäännöt ja traditiot. Jeesus vahvisti kuitenkin jokaisen lauseen Vanhasta testamentista. Jos pappi lisää tradition Pyhien Kirjoitusten joukkoon, niin hän menettää pelastuksensa.>>

      Maa kiertää aurinkoa. 1500-luvulla keksitty perinnäissääntö joka tulee kumota.

      -------------

      Aurinkokeskisen teorian yleistyminen alkoi vasta 1500-luvulla Nikolaus Kopernikuksen esittämänä versiona. Kopernikus oli puolalainen tutkija, joka ensimmäisenä esitti mullistavan ajatuksen, jonka mukaan planeetat, Maa niiden mukana, kiertävät Aurinkoa. Lopullisen hyväksynnän teoria saavutti Galileo Galilein, Tyko Brahen, Johannes Keplerin ja Isaac Newtonin vaikutuksesta, ainakin eurooppalaisen tieteen piirissä. Galilei teki teorian tunnetuksi. Brahen havainnot planeettojen liikkeistä ja Keplerin työ tämän havaintoaineiston kanssa olivat ristiriidassa maakeskisen mallin kanssa, ja Newtonin painovoimalaki tarjosi mallille selkeän ja yksinkertaisen teoreettisen selityksen, joka lisäksi tuotti erittäin tarkkoja ennusteita. Kopernikuksesta alkanutta todellisuuskäsityksen muutosta kutsutaan usein kopernikaaniseksi vallankumoukseksi.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Aurinkokeskinen_maailmankuva

      • Förgrömmadeunge

        Painovoima ja painovoima. Gravitaatio on todelliuudessa repulsiivinen voima. Siis kakki massa työntää toista massaa pois. Koska Maa on maailmakaikkeuden keskipiste, voivat ihmiset ja eläimet käyskennellä maan piinnalla. Seuraavaksi kai tullaan väittämään, että Maa on pallon muotoinen. No ei ole! Nuo kerettiläiset pitäisi polttaa roviolla.


    • PasiToivonen

      Sitten kun Tässä.On.Totuus pääsee valtaan, kaikki ortodoksit ja katoliset varmaan poltetaan roviolla.

      Onneksi Suomessa on paljon metsiä, saadaan puille hyötykäyttöä.

      • UudetTaivaatJaUusiMaa

        Ei siihen tarvita Tässä.On.Totuus valtaan pääsemistä, vaan Raamatussa kerrotaan, että koko maapallosta tulee kerran gehenna eli kaatopaikka, joka polttaa kaiken jätteen.

        Mal.4

        1 Sillä katso: se päivä on tuleva, joka palaa kuin pätsi. Ja kaikki julkeat ja kaikki, jotka tekevät sitä, mikä jumalatonta on, ovat oljenkorsia; ja heidät polttaa se päivä, joka tuleva on, sanoo Herra Sebaot, niin ettei se jätä heistä juurta eikä oksaa.
        2 Mutta teille, jotka minun nimeäni pelkäätte, on koittava vanhurskauden aurinko ja parantuminen sen siipien alla, ja te käytte ulos ja hypitte kuin syöttövasikat
        3 ja tallaatte jumalattomat; sillä he tulevat tomuksi teidän jalkapohjienne alle sinä päivänä, jonka minä teen, sanoo Herra Sebaot.

        2. Piet.3
        10 Mutta Herran päivä on tuleva niinkuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat.
        11 Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
        12 teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!
        13 Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu.


    • Setä.neuvoo

      Keskustelunaloittaja on valehtelija.

    • Setä.neuvoo

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14419902/hyvin-harva-pappi-paasee-taivaaseen

      Samaa soopaa on kommentoitu eri palstalle. Suomi24:n säännöissä taitaa olla kielletty massapostittaa samaa eri osastoihin?

      Suomi24-palveluissa ei saa
      •Rikkoa Suomen lakia
      •Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
      •Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
      •Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
      •Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
      •Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
      •Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
      •Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
      •Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä

      jne.

      Mutta jos on massapostitettu samaa, niin siihenkö asiaan sitten ei saisi vastata viesteillä, joissa on samaa sisältöä?

    • loppuhyvin

      Raamattua ennakkoluulottomasti lukemalla tajuaa kyllä vähitellen ettei kukaan pääse taivaaseen. Mutta eipä huolta, sinne minne mennään, siellä ei ole tuskia eikä huolia, eikä tartte raataa. Patoja ja luruja Oy toimarilla sama kohtalo kuin hänen nollasopimuksella palkatulla työelämän tosijoustajalla.

      • Tässä.On.Tosuus

        Taivaassa on ihmisiä, mutta hyvin pieni osa ihmiskunnasta, joka on elänyt.

        Mk 10:24 Opetuslapset hämmästelivät hänen sanojaan, mutta Jeesus jatkoi: "Lapseni, Jumalan valtakuntaan on todella vaikea päästä.

        Papit eivät pääse taivaaseen, koska he opettavat rikkomaan Jumalan käskyjä vastaan. Jos haluaa pelastua, niin tästä on ehdottomasti tehtävä parannus.

        Mt 5: 17 "Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

        Jeesuksen sanat ovat hyvin ankarat ja täsmälliset. Monen kirkkokunnan papit ovat menneet uskomaan paholaisen valheita. He luulevat, että kristinuskoon voisi sekoittaa roomalaisten pakanauskontojen tapoja ilman, että siitä seuraa tuomio helvettiin. Nekin papit, jotka ovat ajaneet pahoja henkiä Jeesuksen Kristuksen nimessä, eivät kaikki pääse taivaaseen, koska he ovat opettaneet seurakuntalaisia rikkomaan Jumalan lakia vastaan.

        Mt 7: 21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        On niitä harvoja, jotka pääsevät taivaaseen. Ilmestyskirja kertoo, että taivaassa on parhailla paikoilla 144000 messiaanista juutalaista, jotka noudattavat Vanhan testamentin sääntöjä ja opetusta. Siellä ei ole mukana yhtään katolista pappia, koska he eivät noudata Vanhaa testamenttia vaan opettavat seurakuntalaiset rikkomaan lakia vastaan. Messiaaniset juutalaiset menevät kaikki paavien ohi.


    • PasiToivoen

      Et ole vastannut. Montako noitanaista olet tappanut?

      Montako pitää tappaa että pääsee taivaaseen?

      • näin.on

        Huolehdi vain omista asioista.

        Sinä Pasi olet tehnyt Pyhän Hengen pilkkaa, joten sun kanssa ei kannata sen enempää vänkätä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      299
      3418
    2. 202
      2941
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2524
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1415
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1308
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      167
      1289
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe