Miksi 35-55+ naiset näyttää?

AikuinenMies77

Kun kuljen Suomessa, niin ihmetystä herättää aikuiset naiset.

Miksi suomalainen nainen näyttää aikuisena Erkiltä tai Jormalta? Kaljamaha, tupakka huulessa, ihraa ja tukka takussa.

Harvoin näkee itsestään huolehtivaa ja kauneutensa/viehätysvoimansa säilyttävää naista.

Aloittakaa esim

7

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dios

      En minä ainakaan,mutta näitä naisia on ,koska eivät mieti että näyttävät rumilta.Se on pieni hetki vähän freesata itseään ja näyttää paremmalta.Rumat vaatteet vie tyylin resuasteelle,samalla rahalla saa paremman näköistäkin,ja peili auttaa myös että miltänäyttää,hyvältä vai pahalta.

    • Tällainensuomi

      Suomalaiset ovat lihava kansa ja lihavia ovat miehetkin. Tyyli ei välttämättä ole niin huonoa, mutta rumalla ja lihavalla mitkään vaatteet eivät näytä hyvältä. Noin 50-vuotiaat ovat muuten hoikempia kuin alle 35-vuotiaat. Suomalaisilla menee ulkonäkö juomalla ja tupakoimalla ja erityisesti liiallisella alkoholinkäytöllä. Suomalaisten alkoholinkäyttö on vaan tabu, jota ei julkisesti saa arvostella. Alkoholissa on paljon kaloreita ja sen takia erityisesti suomalaisilla miehillä on isot mahat ja naisilla isot takapuolet. Suomessa on myös tyypillistä että jos joku pukeutuu hyvin ja normaalipainoinen, hän on todella ylimielinen ja ilkeä muita kohtaan, koska kokee olevansa parempi ihminen. Suomalaiset ovat metsäläiskansaa, jotka eivät edes halua olla tyylikkäitä, hyvinkäyttäytyviä tai normaalipainoisia. Suomessa edes "yläluokka" ei ole hienostunutta, tyylikästä, normaalipainoisia tai hyvin käyttäytyviä. Tällaisilla asioilla ei ole suomalaisille merkitystä.

      • elämäm.korkea-koulu

        Jopas nyt jotakin.

        Enpä sanokaan mitään, vaikenen sivistyneesti.

        Tai no, sen verran avaan sanaista arkkuani, että alkoholin kulutus ei kasvata naisella takapuolta, vaan mahaa. Peppuläskit ovat merkki korkeasta estrogeenitasosta. Estrogeenitasot tuppaavat tippumaan, kun nainen juo. Testosteronitasot sitä vastoin nousevat.

        Että ihan vain näin ehdotan, vaikka asia ei minulle varsinaisesti kuulukaan, että noinkin sivistynyt ja ilmiselvästi korkea-asteella koulutettu henkilö muistaisi tarkistaa faktat ennen syvällisten mietintöjensä julkaisua.


      • Heheheee

        Ihminen lihoo oman vartalotyyppinsä mukaan ja kyllä vaan takapuoli ja reidet kasvavat tyypillisellä suomalaisella päärynätyypillä kun kaloreita on liikaa. Myös maha kasvaa kun lihominen jatkuu. Tällöin ollaan jo vaarallisessa lihavuudessa, joka vahingoittaa sisäelimiä.

        Lihavilla on aina suuri tarve selitellä lihavuuttaan ties millä syillä, mutta syömisellä ja juomisella se läski on sinne takapuoleen tullut. Esimerkiksi jos takapuoli on iso, niin ihmistä ei voi sanoa hoikaksi, eikä hän voi perustella isoa takapuoltaan edes luustolla.

        Ei olla kiinnostuneita omasta terveydestä ja ollaan liian mukavuudenhaluisia. Ei haluta edes tunnustaa, että eletään terveyden kannalta huonosti. Sama koskee tietenkin myös suomalaisia miehiä.


      • bvbvbvbvbvbvbvbvbv

        Ei pidä täysin paikkansa. Rasvan kertymiseen vaikuttaa sekä stressi että elämäntavat. Geenit eivät täysin määrää, mihin ja minkä verran rasvaa kertyy. Muutenhan geenit (eli jokin synnynnäinen, sitä kai "vartalotyypillä" tarkoitat) määrittäisivät myös painon kehityksen. Ja paino on asia, jota ihminen voi varsin pitkälle itse määrätä elämäntavoillaan.

        Kuten joku havaitsikin, nk. päärynävartalo on estrogeenin aikaan saannosta. Kun estrogeenin määrä vähenee, myös rasva kertyy herkemmin vatsaonteloon. Miehillä rasva näyttää muutenkin kertyvän helposti vatsaonteloon. Olen nähnyt vain muutaman naisellisella tavalla pyöreän miehen (paljon ihon alaista rasvaa ja leveä takapuoli - ei järin himoittava näky). Mutta miehistähän tässä ei puhuta, kun on vain tarkoitus mollata naisia.

        Krooninen stressi - johtuupa se sitten ruumiillisesta sairaudesta, elämäntilanteesta, työstä tms - kerryttää rasvaa vatsaonteloon. Stressihormoneja ovat mm. kortisoni ja adrenaliini.

        Kukaan ei muistanut, että naisella hedelmällisyys lähtee laskuun jo 30 - 35-vuotiaana. Vaihdevuosi-ikäisellä naisella rasvaa alkaa kertyä helposti samalla tavalla kuin miehellä. Onko aloittaja jotenkin suuntautunut seksuaalisesti vaihdevuodet ylittäneisiin naisiin? Hormonikorvauksen aloitus on vapaaehtoista, ja kaikkien terveydentila ei sitä edes salli. Vaihdevuodet vääjäämättä hieman maskulinisoi naista. Ei se naisesta silti miestä tee.

        Yleensäkään aloitukset, joissa kaikki A:t ovat B:n kaltaisia eivät osoita järin suurta älykkyyttä. Ihmisissä on yhä edelleen suurta variaatiota. Kaikki suomalaiset naiset eivät polta. Kaikki suomalaiset naiset eivät ole ylipainoisia. Kaikki suomalaiset naiset eivät edes ole geneettisesti "suomalaisia". Eli on varaa valita. Ota vaikka afrosuomalainen, jos tykkäät enemmän.


    • nainen40japlus

      Koeta löytää objektiivisempi linja. Eli tsekkaa myös puolueettomasti miehet ja nuoret naiset. Ikää voi olla muuten vaikeaa arvioida. Lihava 20-vuotias tyttö voi näyttää 35-vuotiaalta tytöltä. Hyväkuntoinen ja hyvät geenit omaava 100-vuotias voi näyttää 70-vuotiaalta. 35-vuotias pieni ja siro nainen voi näyttää teinitytöltä. Yleensä iho alkaa rypistyä alle 40-vuotiaana ja 40-vuotiasta naista harvoin erehtyy pitämään teinityttönä. Ihon kollageenin eritys romahtaa siinä vaiheessa. Eli jo pelkkä ikämäärityksesi on voinut mennä pieleen.

      Siksi toiseksi havaintopaikka. Eri sosiaaliluokan ihmiset liikkuvat osittain eri paikoissa. Köyhä ei yleensä käy kalliissa luksusravintolassa. Köyhiä löydät leipänjonoista ja sosiaalitoimistoista. Nyt kun tiedät, voit tehdä täsmennetyt arviot sosiaaliluokittain. Useimmiten rikas näyttää oikeasti paremmalta. Hänellä on varaa hoitaa sairautensa ja varaa hoitaa kauneuttaan. Minimeillä elävä harvoin pysyy luksuskunnossa vanhuuteen saakka. Väittipä joku täällä mitä vaan (olen sentään köyhä ikääntyvä nainen, joten tiedän).

      Tupakoinnista on tilastoja, ja ne väittävät (tosin uskon niiden vähättelevän tilannetta), että alimmankin sosiaaliaseman naisista vain noin viidennes tupakoi päivittäin. Olet siis jättänyt "tutkimuksestasi" 80 % kohderyhmästä havainnoimatta. Hyvin tyypillinen vääristelty tutkimus siis aloittajalla meneillään.

      https://www.thl.fi/fi/web/alkoholi-tupakka-ja-riippuvuudet/tupakka/tupakointi-suomessa/aikuisvaeston-tupakointi.

    • ReipasMiesnro1

      Suomalainen nainen pelkää että naapurin mirja ajattelee hänestä negatiivista eikä siten uskalla irroitella tyyliltään kuten vaikka ranskatar tai italialainen nainen. Yökerhoon sitten...Ou man, voisin kirjoittaa pienen kirjan miten miehen houkuttelu pitää viedä överiksi ns. naisten seksuaalinen valta siis.

      Suomessa naiset ovat usein sellaisia heikkoja massa-lampaita seuraten sen hetkistä massa-muotia tai sitten omituisia invidualisteja sen symboleineen. Feministitkin näyttää just siltä miltä uutisten lukija tai muu tyylin kiintopiste sillä hetkellä. On mauttomat silmälasit ja silkkihuivit, lättänä-kengät ja pillihousut.Tuohon väliin löytyy vain ne nopeasti tätiytyneet "mulla on lapset en tarvii ulkonäköä" - naiset. Yhtä hyvin ei käy miehille jotka kieltäytyvät tienaamasta, tai saahan sitä yksilöityä omaan yksinäisyyteensä sitten vaimo-lähti vapaa-ajattelijaksi.

      Suomessa yleisin stereotypia on se että ylipainoisen näköinen ihminen on lähtökohtaisesti b-luokan ihminen. Eikö ole helppoa? Vain painosta on kiinni sosioekonominen status? Monissa kulttuureissa hoikat ovat niitä todellisia köyhiä koska ei ole rahaa hyvään ruokaan ja myös raskas työ kuluttaa ne roskaruoka kalorit.

      En ole koskaan kuullut että miehet haluaisivat olla anorektikon näköisiä vain jotta paino mätsäisi sen hetkiseen yleiseen ihanteeseen- miehisen suorituskyvyn yleinen käsitys on maskuliinisen voimakas, ei heikko.

      Entäs ne likat jotka oksentavat aamupalansa pitkin päivää. Pitäisikö käydä siiderillä vai syödä sokerimunkkeja enemmän? Yli-ihmisiä näille bmi-fanaatikoille? Totta se että suomalainen on sosiaaliluokastaan riippumatta taipuvainen kapeakatseisuuteen jota jollain agendalla pönkitetään. Alkoholin liikakulutus muuttuu vain sallitummaksi jos se tehdään premium-juomilla kuin pussikaljalla.

      Palvotte rahaa muttette osaa elää onnellisina vähemmällä. Onko raha harha? Muoti, autot, timanttisormukset, mitä väliä niillä on jos ei oikeasti ole onnellinen? Ostatte sielunne aukot täyteen tavaraa jotta naapurit kadehtisivat muttei se täytä tyhjyyttä jota vaikkapa sillä hiukan tukevammalla tytöllä tai pojalla ei ehkä ole. Monet pelkäävät todellista yksilön vapautta. Jopa etenkin rikkaat. Jos varakkuus ei lajittele ihmisiä on suuri riski heille etteivät he erotu enää paremmaksi joukosta.

      Tässäkin usea kirjoittaja oikein pelkää ylipainoa ja demonisoi sellaiset ihmiset. Ja entäs sitä ettei näytä ikäiseltään- säälittävää pienisieluisuutta. Kun aika koettaa, jokainen meistä ihmisistä vanhenee ja se näkyy kropassa. Ei silloin design-vaatteet auta kun kasvot alkaa rupsahtaa ja ryhti huononee.

      Jotta on joku yksilönä on rikas, hänen vaurastumiseen on lukuisat köyhemmät tehneet helvetisti työtä laittaen kropan ja mielenkin työn eteen peliin. Ei se ole ihme, jo faaraoiden ajoista ihmiskunta on palvonut nuoruutta ja sen maagista elinvoimaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10295
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1586
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe