Kysymys kovapalkkaisista töistä

5678456

Mistä töistä saisi palkkaa käteen (nettona) vähintään 50e tunti mielellään yli 100 euroa? Saapi laittaa ihan luettelonakin. Huumekauppiaaksi tai huoraksi en ala.

15

<50

Vastaukset

 • Hommaa ylipanostajan paperit niin rupee tulemaan fyffeä. Ihan perus duunarina.

 • Saakos kysyä että minkä helvetin takia pitäis saada noin suuria summia käteen (joka päivä 400-1000e)?

  Jos on pääomaa niin ala lyödä vetoa isoilla panoksilla. Muista kuitenkin riskit. Jonain päivänä teet helposti 2000e voittoa, toisena voit hävitä sen ja enemmänkin.

  • Käy kiitettävästi peruskoulu, lukio, sen jälkeen kauppis (tai mieluummin viereinen Hankkeni). Myös Otaniemen apukoulusta voi valmistua ihan hyväpalkkaisiin duuneihin.
   Muista myös verkostoituminen; tutustut OIKEISIIN ihmisiin,oikeassa puolueessa ja hyväpalkkainen eläkevirka on taattu! (bonuksena muutaman firman tuhansien eurojen kokouspalkkiot vielä eläkepäivinäkin, vaikkei niissä kokouksissa ikinä ehtinyt kuin käydä ilmoittautumassa, mutta eihän sitä kaikkiin asioihin mitenkään ehdi perehtyä...)


 • Kansanedustajat saa helpolla 10000e kuussa ja työtä ei varmasti tarvitse tehdä joka päivä 8 tuntia! Lisäksi saat muutaman tonnin lisää pienellä näppäryydellä. Mutta paikkoja on rajoitetusti, vain 200 per 4 vuotta.

 • Talviaikaan joistain lumenpudotuskeikoista olen saanut jopa 50e/tunti, mutta harvoin. Ai miten? Könttäliksa, esim. 1000 e varaston katosta ja sitten parin kaverin kanssa on tehty hulluna töitä, niin 25-50 e/tunti tullut.
  Mutta perin epävarmaa alkaa odotella sitä lunta.

 • Keikkalääkärit tienaavat kymppitonneja kuussa.

 • Puhelinmyyjä

 • Kaikki kansanedustajat, isojen kaupunkien johtajat (esim. Tampereen pormestari ja apulaispormestarit), ammattiliitojen pamput, kunnan- ja kaupunginjohtajat, kuntien ja kaupunkien johtavat virkamiehet (esim. sivistysjohtaja, talouspäällikkö, tekninen päällikkö, johtava lääkäri, kaupunginarkkitehti jne.), lääkärit, hammaslääkärit, koulujen rehtorit, opettajat, arkkitehdit.

  Ammattitaitoinen putkiasentaja, sähköasentaja. Hyvät ansiot kertyvät etenkin viikonloppuisin, öisin ja pyhisin hälytystöissä kuten vesijohtovuodoissa ja sähkökatkoksissa. Kirvesmiehet, asfalttimiehet. Urakkatöissä yli 50€/h tienaa moni muukin ammattilainen. Taitavat parturi-kampaajat, joilla on jo nimeä ja hyvä asiakaskunta.

  Kunnan / kaupungin luottamushenkilö. Mitä isompi paikkakunta, sitä suuremmat kokouspalkkiot. Esimerkiksi Helsingissä kaupunginvaltuutetun ja kaupunginhallituksen jäsenen kokouspalkkio on ainakin 330 €/kokous, Espoossa 300 €/kokous, Vantaalla 200 €/kokous ja Tampereella 180 €/kokous. Puheenjohtajille maksetaan huomattavan suuria vuosipalkkioita. Lisäksi kuntien ja kaupunkien luottamushenkilöille järjestetään ilmaisia seminaarimatkoja Suomeen ja ulkomaille, ilmaisia hotelli- ja kylpylämatkoja, yritysvierailuja, ilmaisia ruokailuja ja tutustumismatkoja. Yritysten hallitusten ja johtokuntien jäsenet. Heillä on huimat kokouspalkkiot ja muut edut.

  Suurin osa yrittäjistä.

 • Tilintarkastajat ja verojuristit saa tuota luokkaa käteen.

 • Parikin todella hyväpalkkasta hommaa tuli heti mieleen
  mutta niistä ei kyllä eläke kerry, se on pistettävä ite sivuun.
  Kausiluontonsa vuoksi välillä tulee pitkiä päiviä mutta voi huoletta sitten väliin lekotella. Vuosiansiot noin 80000-120000e puhtaana kätösiin.

  • Ai että ihan pullojen keräämisellä tuollaiset tulot? Taidat varastella siinä sivussa lompakoita.


 • oma firma ! n. 50 000e kuussa ...

 • Liukuhihnahommista teollisuudessa jäi enemmän näppiin, kuin mitä omasta yrityksestä.

 • Asfalttimiehet tekee kesän töitä ja on tavet veronmaksajien kukkarolla

 • Taajuusmuuttajien ohjelmoija.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  49
  1345
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  673
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  563
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  92
  499