Iltasanomien paperiversio kertoo

vekutaastietää

tänään, että punainen liha on vaikutukseltaan sama kuin hiilarit, se lihottaa samalla lailla. Siispä liha pois ja kala tilalle !

Että tämä vaan pekonin syöttäjille tiedoksi.

26

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kohtuuvella

      Ei kalaakaan voi päivittäin syödä tulee liikaa raskasmetalleja ym ympäristömyrkkyjä.

    • josvaikkajos

      Kala on ok. Nykyisin on vaikea saada muuta kuin kassikalaa, joka ei ole mikään luonnontuote. Tosin kaupassa saa ahventa, haukea, kuhaa jne, mutta kallista.
      Siis pitää lähteä ilta nypylle.
      Liha ei lihota, sillä se ei sisällä hiilihydraatteja (sokeria). Ihminen ei liho ilman insuliinin läsnäoloa.
      Tosin liika proteiini lihottaa, mutta ei rasva.

      • hpv13

        Rasvaus on pseudotiedeuskonto, joka ei paljoa välitä tosiasioista.

        1) ilman insuliinia ihminen kuolee noin vuorokaudessa ja puolet ihmisen insuliinin erityksestä tapahtuu ateriaikojen ulkopuolella. Perusinsuliinineritys riittää aivan hyvin kaiken ravinnon varastoimiseen.

        2) proteiini aiheuttaa suuren insuliinin erityksen. Naudanliha aiheuttaa jopa suuremman insuliinin erityksen kuin pasta.

        3) jos se rasva ei varastoidu niin minne se menee? Insuliini ei vaikuta ravinnon imeytymiseen vaan ainoastaan sen varastointiin. Diabeetikoillakin kaikki ravinto imeytyy mutta varastoituu hitaammin ja siksi verensokeri on pidempään korkealla kuin terveillä mutta kyllä kaikki varastoituu.


      • hpv13
        hpv13 kirjoitti:

        Rasvaus on pseudotiedeuskonto, joka ei paljoa välitä tosiasioista.

        1) ilman insuliinia ihminen kuolee noin vuorokaudessa ja puolet ihmisen insuliinin erityksestä tapahtuu ateriaikojen ulkopuolella. Perusinsuliinineritys riittää aivan hyvin kaiken ravinnon varastoimiseen.

        2) proteiini aiheuttaa suuren insuliinin erityksen. Naudanliha aiheuttaa jopa suuremman insuliinin erityksen kuin pasta.

        3) jos se rasva ei varastoidu niin minne se menee? Insuliini ei vaikuta ravinnon imeytymiseen vaan ainoastaan sen varastointiin. Diabeetikoillakin kaikki ravinto imeytyy mutta varastoituu hitaammin ja siksi verensokeri on pidempään korkealla kuin terveillä mutta kyllä kaikki varastoituu.

        Kirjoituksestasi saa käsityksen, että eläinperäiset rasvat olisi diabeetikoille ihan jees.


      • hpv13
        hpv13 kirjoitti:

        Kirjoituksestasi saa käsityksen, että eläinperäiset rasvat olisi diabeetikoille ihan jees.

        Miten niin? Rasvat eivät vaikuta insuliinin eritykseen mutta sisältävät runsaasti energiaa ja lihottavat siksi. Lihavuus taas on merkittävin riskitekijä kakkostyy pin diabeteksessa. Eläinrasva varastoituu ilman lisäinsuliinin eritystäkin.

        Tyydyttyneen rasvan runsas syönti lisää kyllä kuolleisuutta hiukan mutta merkittävin syy niiden välttämiselle on se, että ne ovat tyhjää energiaa ja syrjäyttävät ravinnosta hyödyllisiä kasviöljyjä.


      • vitonen
        hpv13 kirjoitti:

        Miten niin? Rasvat eivät vaikuta insuliinin eritykseen mutta sisältävät runsaasti energiaa ja lihottavat siksi. Lihavuus taas on merkittävin riskitekijä kakkostyy pin diabeteksessa. Eläinrasva varastoituu ilman lisäinsuliinin eritystäkin.

        Tyydyttyneen rasvan runsas syönti lisää kyllä kuolleisuutta hiukan mutta merkittävin syy niiden välttämiselle on se, että ne ovat tyhjää energiaa ja syrjäyttävät ravinnosta hyödyllisiä kasviöljyjä.

        "mutta sisältävät runsaasti energiaa ja lihottavat siksi."

        Mutta tuovat kylläisen olon pitkäksi aikaa joten painonhallintaa sopivaa.

        "Tyydyttyneen rasvan runsas syönti lisää kyllä kuolleisuutta "

        ta ranskalaiset ovat immuuneja tydyttyneelle rasvalle? Vai suojeleeko se?

        "Sen sijaan maidon transrasvalla CLA:lla näyttäisi olevan hyödyllisiä vaikutuksia painonhallintaan ja sydänterveyteen."


      • hpv13
        vitonen kirjoitti:

        "mutta sisältävät runsaasti energiaa ja lihottavat siksi."

        Mutta tuovat kylläisen olon pitkäksi aikaa joten painonhallintaa sopivaa.

        "Tyydyttyneen rasvan runsas syönti lisää kyllä kuolleisuutta "

        ta ranskalaiset ovat immuuneja tydyttyneelle rasvalle? Vai suojeleeko se?

        "Sen sijaan maidon transrasvalla CLA:lla näyttäisi olevan hyödyllisiä vaikutuksia painonhallintaan ja sydänterveyteen."

        Rasva ei pidä nälkää erityisen hyvin. Kun on tutkittu erilaisia ruoka-aineita niin keitinperunan nälänpitokyky on osoittautunut paarhaaksi. Ei ihme koska esimerkiksi voissa on 15 kertaa enemmän energiaa kuin keitinperunassa. Kumpikohan pitää paremmin nälkää, 50 g voita vai 750 g keitinperunaa?

        Eri populaatioita ei voi verrata keskenään ja muut ravitsemustottumukset ottaa huomioon kun verrataan ravintoaineiden terveysvaikutuksia. Kun näin tehdään niin monityydyttymätön rasva on terveellisintä, seuraavana on kertatyydyttymätön, sitten tyydyttynyt rasva ja transrasva on haitallisinta.

        Ranskalaiset syövät verrattain paljon kasviöljyvä, kasviksia, hedelmiä ja ovat keskimääräistä länsimaalaista hoikempia. Myös geneettiset erot vaikuttavat eli kun suomalaisilla on noin 40% APOE geenin e4-muunnosta, joka altistaa huonoille kolesteroliarvoille, niin ranskalaisilla on sitä vain 10%.


      • ölkjhgfvgb
        hpv13 kirjoitti:

        Rasva ei pidä nälkää erityisen hyvin. Kun on tutkittu erilaisia ruoka-aineita niin keitinperunan nälänpitokyky on osoittautunut paarhaaksi. Ei ihme koska esimerkiksi voissa on 15 kertaa enemmän energiaa kuin keitinperunassa. Kumpikohan pitää paremmin nälkää, 50 g voita vai 750 g keitinperunaa?

        Eri populaatioita ei voi verrata keskenään ja muut ravitsemustottumukset ottaa huomioon kun verrataan ravintoaineiden terveysvaikutuksia. Kun näin tehdään niin monityydyttymätön rasva on terveellisintä, seuraavana on kertatyydyttymätön, sitten tyydyttynyt rasva ja transrasva on haitallisinta.

        Ranskalaiset syövät verrattain paljon kasviöljyvä, kasviksia, hedelmiä ja ovat keskimääräistä länsimaalaista hoikempia. Myös geneettiset erot vaikuttavat eli kun suomalaisilla on noin 40% APOE geenin e4-muunnosta, joka altistaa huonoille kolesteroliarvoille, niin ranskalaisilla on sitä vain 10%.

        "Ranskalaiset syövät verrattain paljon kasviöljyvä, kasviksia, hedelmiä ja ovat keskimääräistä länsimaalaista hoikempia."

        Haiskahtaa karppi tyyppiseltä heitin sapuskat.

        "Framinghamissa, Massachusettsissa, mitä enemmän tyydyttyneitä rasvoja ihminen söi, sitä alhaisempi hänen seeruminsa kolesterolitaso oli ... havaitsimme että ihmiset, jotka söivät eniten kolesterolia, söivät eniten tyydyttyneitä rasvahappoja, saivat eniten kaloreita, painoivat vähiten ja olivat fyysisesti aktiivisimpia.” (Dr William Castelli 1992, Framingham tutkimuksen johtaja).

        Olisko ollut mitään mittayksiköitä näihin väitteisiin?


    • thl.nsiivooja

      RASVA LIHOTTAA JA POKSAUTTAA MAKSAN..... Vhh -jengi yrittää taas epätoivoisesti muuttaa ihmisen fysiologiaa toivomaansa suuntaa......... mutta turhaa on työnsä.. Rasva lihottaa ja betonoi suonet tukkoon...

      • miettikää

        Mistähän se, johtuu, että sairaudet vain lisääntyy vuosi vuodelta.
        Ennusteiden mukaan esimerkiksi diabetes lisääntyy 30 tuhannella kuluvan vuoden aikana samoin erilaiset syövät. THLN.n neuvojen mukaan meidän kaikkien pitäisi olla pirun terveitä. Ei ruokavalio ole yksin syyllinen vaan osa syyllinen on ruokateollisuus ja lääketeollisuus korjaa sadon.
        Nykyinen ruoka sisältää liikaa sokeria ja ennen kaikke erilaisia lisäaineita, jotka ei suinkaa välttämättä aina ole terveydelle hyväksi.
        Tässä pieni esimerkki, joka on kopioitu Mat-Eric Nilssoni kirjasta Aitoa ruokaa.

        Aamupala: Eldoradon keittokinkkuviipaleita, Lätt & Lagom, Pågenin Javisst-leipää, Milkon kevyttä ravunmakuista sulatejuustoa, Twiningin söderte-teetä, Tropicanan appelsiinimehua, Arlan jugurttia Yoggi Kungsbär, rasvapitoisuus 0,5 %, ja Axan hedelmämysliä. Välipala: Friggsin tillinmakuisia riisikakkuja. Lounas: SevenElevenin patonki, täytteenä kanaa ja currya, ja lasillinen Fun Light -karambolaa. lltapäiväkahvi: Häggensin leipomon kanelikakku ja automaatti kahvia. Kuntosalln jälkeen: Modifastin suklaapatukka ja Red Bullm sokeriton energiajuoma. Päivälllnen: Findusin pakastekalavuoka äyriäiskastikkeen kera, Straxin perhesalaattipussi, Felixin caesarkastike, rasvapitoisuus 3 %, sekä lasillinen vesijohtovettä. lltapala: GB Glacen Big Pack vanilja, O'hoj'n suklaakastike. Päivän päätteeksi: Proviva Active -jugurtti, tropiiklnmaku.
        .. Ninan päivän ruokalista koostuu tuotteista, jotka kaikki ovat kohtalaisen tunnettuja merkkejä ja monen mielestä varmasti aika tavanomaisia elintarvikkeita. Mutta mitä tapahtuu, jos huomio kohdisletaan pienellä kirjoitettuun tekstiin, niihin kirjaimiin, jotka valmistajat mieluummin toivovat meidän sivuuttavan? Silloin tämän yhden ainoan päivän ruokalista näyttääkin aivan erilaiselta:
        E325, E33!, E621, E30!, E300, E333, E471, E270, E330, E202, E450, ,. E635, E627, E63!, E250, E202, E330, E415, E281, E211, E450, E410, E62!, E440, E621, E4!5, E4!4, E445, E420, E330, E471, E621, E450,E300,E410,E202,E30!,E4!2,E407,E330,E401,E509,E451,E33!,E452,E440,El442,E330,E621,E415,E47,E482,E475,E472c,E472e,E270, E412, E330, E296, E202, E33!, E422, 160a, El60e, EISOd, E451, E621, E330, El 70, El60c, E270, El20, El 71, EIO!, E621, EISO, E95!, E950,E300,Ei60,E202,E339,E330,E452.


      • Vhhfaktat

        Diabeteksen lisääntyminen korreloi lihan syönnin lisääntymisen kanssa.

        Puustiselle tietoa luulojen tilalle:

        "Esimerkiksi 240 kcal annos naudanlihaa tai juustoa lisää insuliinineritystä enemmän kuin 240 kcal annos valkoista pastaa tai aamiaispuuroa"

        http://www.pronutritionist.net/2011/04/vahahiilihydraattinen-ruokavalio-ja-insuliinivaste-osa-11/


      • hpv13
        miettikää kirjoitti:

        Mistähän se, johtuu, että sairaudet vain lisääntyy vuosi vuodelta.
        Ennusteiden mukaan esimerkiksi diabetes lisääntyy 30 tuhannella kuluvan vuoden aikana samoin erilaiset syövät. THLN.n neuvojen mukaan meidän kaikkien pitäisi olla pirun terveitä. Ei ruokavalio ole yksin syyllinen vaan osa syyllinen on ruokateollisuus ja lääketeollisuus korjaa sadon.
        Nykyinen ruoka sisältää liikaa sokeria ja ennen kaikke erilaisia lisäaineita, jotka ei suinkaa välttämättä aina ole terveydelle hyväksi.
        Tässä pieni esimerkki, joka on kopioitu Mat-Eric Nilssoni kirjasta Aitoa ruokaa.

        Aamupala: Eldoradon keittokinkkuviipaleita, Lätt & Lagom, Pågenin Javisst-leipää, Milkon kevyttä ravunmakuista sulatejuustoa, Twiningin söderte-teetä, Tropicanan appelsiinimehua, Arlan jugurttia Yoggi Kungsbär, rasvapitoisuus 0,5 %, ja Axan hedelmämysliä. Välipala: Friggsin tillinmakuisia riisikakkuja. Lounas: SevenElevenin patonki, täytteenä kanaa ja currya, ja lasillinen Fun Light -karambolaa. lltapäiväkahvi: Häggensin leipomon kanelikakku ja automaatti kahvia. Kuntosalln jälkeen: Modifastin suklaapatukka ja Red Bullm sokeriton energiajuoma. Päivälllnen: Findusin pakastekalavuoka äyriäiskastikkeen kera, Straxin perhesalaattipussi, Felixin caesarkastike, rasvapitoisuus 3 %, sekä lasillinen vesijohtovettä. lltapala: GB Glacen Big Pack vanilja, O'hoj'n suklaakastike. Päivän päätteeksi: Proviva Active -jugurtti, tropiiklnmaku.
        .. Ninan päivän ruokalista koostuu tuotteista, jotka kaikki ovat kohtalaisen tunnettuja merkkejä ja monen mielestä varmasti aika tavanomaisia elintarvikkeita. Mutta mitä tapahtuu, jos huomio kohdisletaan pienellä kirjoitettuun tekstiin, niihin kirjaimiin, jotka valmistajat mieluummin toivovat meidän sivuuttavan? Silloin tämän yhden ainoan päivän ruokalista näyttääkin aivan erilaiselta:
        E325, E33!, E621, E30!, E300, E333, E471, E270, E330, E202, E450, ,. E635, E627, E63!, E250, E202, E330, E415, E281, E211, E450, E410, E62!, E440, E621, E4!5, E4!4, E445, E420, E330, E471, E621, E450,E300,E410,E202,E30!,E4!2,E407,E330,E401,E509,E451,E33!,E452,E440,El442,E330,E621,E415,E47,E482,E475,E472c,E472e,E270, E412, E330, E296, E202, E33!, E422, 160a, El60e, EISOd, E451, E621, E330, El 70, El60c, E270, El20, El 71, EIO!, E621, EISO, E95!, E950,E300,Ei60,E202,E339,E330,E452.

        Sairaudet lisääntyvät koska ihmiset elävät pidempään. Suomalaisten terveys paranee koko ajan (joskin kakkostyypin diabetes [syynä ihmisten lihavuus] ja sydänkohtaukset [syynä kovan rasvan lisääntynyt käyttö, statiinien käytön lopettaminen jne] lisääntyvät).

        Suurimmasta osasta lisäaineista ei ole haittaa. Esimerkiksi C-vitamiini on lisäaine. Nitriitti on esimerkiksi haitallinen mutta sitä voi välttää kun ei käytä lihajalosteita.

        Elintarviketeollisuus ei elintarvikkeisiin juurikaan sokeria lisää. Perinteiset makeat tuotteet tietysti sisältävät sokeria mutta niin sisältävät vastaavat kotonakin tehdyt tuotteet.


      • miettikää

        Onpas ympäripyöreä vastaus.
        Merkkaat lisäaineet melkein terveystuotteiksi samoin kuin rypsin viljelyksessä käytettävää glyfosaattia.
        Sitä vastoin haukutte lisäravinteiden käyttäjiä.
        Mitenkä tämä on selitettävissä?
        PS: VHH-ruokavaliota noudattavat eivät sairasta käytännöllisesti sanottuna ei diabetesta eikä mitään muutakaan, koska heillä on päinvastainen ajatus terveellisyydestä.


      • NorsunperseVHH

        No todellakin sairastavat sen näkee jo suoraan miltä he näyttävät isomahaisia lihaksettomia piimäleilejä hohohohooooooo


      • hpv13
        miettikää kirjoitti:

        Onpas ympäripyöreä vastaus.
        Merkkaat lisäaineet melkein terveystuotteiksi samoin kuin rypsin viljelyksessä käytettävää glyfosaattia.
        Sitä vastoin haukutte lisäravinteiden käyttäjiä.
        Mitenkä tämä on selitettävissä?
        PS: VHH-ruokavaliota noudattavat eivät sairasta käytännöllisesti sanottuna ei diabetesta eikä mitään muutakaan, koska heillä on päinvastainen ajatus terveellisyydestä.

        Kaikkeen viljelyyn käytetään glyfosaattia ja se hajoaa nopeasti. Jos sitä haluaa välttää niin parasta siirtyä omavaraistalouteen.

        Eniten eläinrasvaa ja lihaa syövien karppaajien ikävakioitu kuolleisuus on yli 20% suurempaa kuin keskivertoväestön joten karppaajat ovat sairaampia kuin keskivertoväestö.


      • miettikää
        hpv13 kirjoitti:

        Kaikkeen viljelyyn käytetään glyfosaattia ja se hajoaa nopeasti. Jos sitä haluaa välttää niin parasta siirtyä omavaraistalouteen.

        Eniten eläinrasvaa ja lihaa syövien karppaajien ikävakioitu kuolleisuus on yli 20% suurempaa kuin keskivertoväestön joten karppaajat ovat sairaampia kuin keskivertoväestö.

        Onko tilastoja vai mielipiteitä?
        Jaa, että glyfosaatti hajoaa helposti. Näin kansalaisia huijataan.
        Onhan sitä myös kehoitettu vanhuksia pidättäytymästä ostamasta vitamiinejä ja muita ravinteita säästääkseen rahansa lääkkeisiin.
        Kyllä teitä kusetetaan ja vielä puolustatte. Huh!


      • ölkjhgfvgb
        hpv13 kirjoitti:

        Kaikkeen viljelyyn käytetään glyfosaattia ja se hajoaa nopeasti. Jos sitä haluaa välttää niin parasta siirtyä omavaraistalouteen.

        Eniten eläinrasvaa ja lihaa syövien karppaajien ikävakioitu kuolleisuus on yli 20% suurempaa kuin keskivertoväestön joten karppaajat ovat sairaampia kuin keskivertoväestö.

        "eniten eläinrasvaa ja lihaa syövien karppaajien ikävakioitu kuolleisuus on yli 20% suurempaa kuin keskivertoväestön joten karppaajat ovat sairaampia kuin keskivertoväestö."

        Olisko mitään tilastoa????


    • vpkysyyasiallisestiaina

      thl.nsiivooja

      Löytyisköhän sieltä terveyden tuhoamisen laitokselta mitää perusteita saduille ja tarinoille joita ylipainoisena ja diabeteksesi pilaamassa olevana levität???

    • kosseiheite

      puustisen saa kaatopaikan vanhasta piimäpurkista ulos aina kun kirjoittaa tänne sanan KALORIATEORIA hehehehehehehehe

    • vpasialllaaina

      Riittäisikölhän sivun mopedisteilla viikkoraha ostamaan sen paperiversion???
      Sieltä selviää että tutkijat itse ovat erittäin epäilevällä kannalla tuloksen suhteen.
      Niin olen minäkin. Roskalehden uutisointi on muutenkin täysin alaarvoista mutta eihän Suomesta löydy yhtään asiansa osaavaa tieteisjournalistia.

      Punasisesta lihasta syvällä rintaäänellä jutustelu jatkuu mutta mitä se nyt sitten on??? Miten se eroaa muista lihoista???

      Naudan, sian ja lampaanliha??? Kuinka sitten onkaan karhun, hirven, peuran, jäniksen jne. liha???

      Ei taida olla olenkaan selvää pässinlihaan

      Uusin villitys joka minua naurattaa on nyhtökaura jota tarjotaan lihan korvikkeeksi lihasta varoittelun sivuoireena. Kuinkahan lihan korvaaminen pelkillä viljatuotteilla onnistuu??? uskoisin että siinä vaiheessa kun turha lihalla pelottelu (kun rasvalla pelottelu ei enää oikein toimi) paljastuu niin jäljelle jää vegaanit.

      Jos nyt sitten haluat välttämättä syödä kauraa, papuja ja herneitä niin sotke itse-voithan kuvitella syöväsi lihaa jos mielikuvituksesi piisaa.

      • terveellistä_

        Vegepäivän pelastus on nyhtökaura katsoppa ravintoarvot ja vertaa vaikka lihaan.
        Nyhtökaura nude
        Ainesosat: Vesi, kaura 14%, (kauralese, täysjyvä-
        kaurajauho, kauraproteiini), herneproteiini 14%,
        härkäpapuproteiini 9%, jodioitu suola, rypsiöljy.
        Pakattu suojakaasuun. Säilytys alle 6 C

        Ravintosisältö / 100g
        Energia 853 kJ/204 kcal
        Rasva 4,9 g
        josta tyydyttynyttä >0,1 g
        Hiilihydraatit 7,5 g
        joista sokereita 0,3 g
        Ravintokuitu 2,4 g
        Proteiini 31,2 g
        Suola 1,3 g
        Beetaglukaani 1,3 g
        Rautaa 6mg/100g (42% päivittäisen
        saannin vertailuarvosta)
        *)Täydellinen proteiini sisältää kaikki välttämättömät aminohapot


      • Ostetaan_

        Onpa hyvät ja sokuria vain 0,3g !


    • hpv13

      Täältä löytyy alkuperäinen tieteellinen artikkeli:
      http://bmcnutr.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40795-016-0063-9

      Veijon puheista huolimatta tutkijat eivät ole yhtään epäileväisiä tuloksiensa suhteen mutta tuossa on aika iso tutkimuksellinen aukko eli dataa on kerätty maatasolla eikä vertaamalla yksilöitä. Itse kyllä uskoisin, että löydöksessä on vinha perä, enemmän lihaa syövät elävät yleensä muutenkin epäterveellisemmin.

      • korruptiota

        Netistä löytyy jokaisen mielipidettä tukevia ajatuksia / tutkimuksia. Ensiksi, kuka on ollut tutkimuksen rahoittaja jne. Lääketehtaiden lonkerot yltää hallituksista aina potilas järjestöihin saakka. Professori Götzsche mukaan jokaisen maan liikelaitokset ovat lääketehtaiden jatke.


      • hpv13
        korruptiota kirjoitti:

        Netistä löytyy jokaisen mielipidettä tukevia ajatuksia / tutkimuksia. Ensiksi, kuka on ollut tutkimuksen rahoittaja jne. Lääketehtaiden lonkerot yltää hallituksista aina potilas järjestöihin saakka. Professori Götzsche mukaan jokaisen maan liikelaitokset ovat lääketehtaiden jatke.

        Tuosta artikkelista:

        'Competing interests

        The authors declare that they have no competing interests.'

        Eli ei ole rahoittajaa. Tuollaisen tutkimuksen teko on hyvin halpaa ja se vaatii lähinnä aikaa.

        Varsinkaan lääketehtailla ei ole mitään tekemistä asian kanssa.

        Sinänänsä on hyvin tunnettua, että elintasosairaudet ja lihavuus piinaavat lähinnä länsimaita ja meillä syödään valtavasti lihaa ja eläinrasvaa joten ei tuossa artikkelissa ole mitään mullistavaa. Uutta on lähinnä se, että myös liha sinällään lihottaa eikä vain lihatuotteiden rasva.

        Juu, netistä löytyy kaikenmaailman huuhaaäijiä kuten Heikkilä. He eivät vaan pääse julkaisemaan ideoitaan tieteellisiin julkaisuihin kuten esimerkiksi tuohon BioMed Centraliin.


      • korruptiota

        Varsinkaan lääketehtailla ei ole mitään tekemistä asian kanssa
        ----------------------------------------------------------------
        Minkä asian kanssa. Lääketehtaa rahoittvat kaikista tutkimuksista 60%. Paljon mutkan kautta eli antamalla rahaa ei yliopistoihin.
        Lue Professori Götzsche:n kirja TAPPAVAT LÄÄKKEET ja järjetäytynyt rikolisuus. Luettuasi kirjan saatat muuttaa käsitystäsi lääketehtaiden touhuista. Homautan vielä, että Professori Götzsche on työskennellyt myyntimiehenä opiskelu aikana.


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      191
      32402
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      253
      20852
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      431
      10665
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6565
    5. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      67
      4856
    6. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      38
      4650
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      4008
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1587
    9. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      96
      1490
    10. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      52
      1419
    Aihe