Harjotus kappale

Kuoppajussi

Mikä homma tuo liepimäntie on. Sinne pistetään joku pikkutyttö kuorma auton rattiin ja kirjoja penkin alla että näkee. sitten simmakoimaan eihän siittä tule helvettiäkkään. Eikä ite karhunkaataja osaa juurikaan paremmin. Kalusto on ihan paska ettei niillä töihin voi edes alkaa. Tai laatu on tuommonen. Toivottavasti nämä tyypit pysyy hiekkalaatikoilla eikä tule tielle leikkimään. Jos joku alkaa puolusteleen ja kehumaan näitä voi itse käydä kattoon millaista jälkeä ovat saaneet aikaan. Ojan kaivamista unohtumatta

27

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TIE18

      SIELLÄ KIRJOITTA "ITSE TÄYDELLISYS". KAIKKI TYÖNTEKIJÄT OVAT JOSKUS HARJOITELLUT.TEHDÄÄN TYÖ TOISEEN KERTAAN,TULEE PAREMPI JÄLKI.VÄHÄN KÄYTETTY TIE ,KYLLÄ SE KELPAA.

      • Yhteistyönätehhään

        Ei kai Liepimässä voi olla mitään kahnauksia samankylän väen kesken. Nehän on niin sopuisaa väkeä. Tekevät kaikkea yhessä ja auttavat toisia kaikessa. Varmasti tässäkin tiehommassa opettamaan tulee joku kokenut konemies- tai nainen. Sitten uusi ja kokematonkin oppii.


      • kumipuhki

        Kyllä tämä koko kesän jatkunut tienkorjaus on suuren luokan kusetusta.Kaikki tietä käyttävät ovat omin silmin nähneet koko kesän korjauksista huolimatta, miten tien kunto pahenee syksyä kohti. Joku maksaa/jollekkin hirveitä summia älyttömistä ojien paineluista kaivinkoneen kauhalla.Simmakkikuski ajelee terä ylhäällä koko kesän,onko terää lainkaan alla ? Kuka on tehnyt nämä älyttömät päätökset?Teiden kunnostus halpuutus vetää vertaistaa Kerässiepin tiellä. Koko tie on pantava ajo kieltoon liikenteelle,ihmisille,jopa mönkijöille vaarallisena ajettavana.


    • Toteutuvavisio

      Epäilen ,että tulevaisuudessa valtio luopuu syrjäisten pistoteiden hoidosta kokonaan. Tiet siirtyy kuntien hallintaan ja syrjäseuduille ei myönnetä rakennuslupia niinkuin oli 70-luvulla,vain kaava-alueille. Toivo on pieni,siispä mökit myyntiin ja taajamaan asumaan. Äänestäjöt ovat kaupungeissa turha pulikoida vastaan.

    • KYR-12

      Monesti nuori nainen ratissa, olipa kone mikä hyvänsä, on pätevämpi kuski kuin vanhat rasvakourat, jotka rikkoo kalustoa minkä kerkeävät. Kyllä kokemus karttuu ajan myötä..

      • Tuleehyvä

        No on tietenkin ja parempi kun kuiten yrittää tehdä parhaansa. Ainakaan muilta sorateiltä ole tullut valittamista.


      • TOINENTIE

        Käväseppä Kajankintiellä,kerro mitkä oli kokemukset.


      • jormasterling

        Autiontiestä tullee kyllä rohki hyvä. Mitä ny pientä kahnausta.


      • tiekarhu

        Pääurakoitsijana toimiva NCC on vastuussa Kerässiepin tien kunnosta.Mistä firma saa rahat pitääkseen tien ajokelvottomana? Onko tien luokitus niin alhainen että huonontaa piti?


      • Loppuutyö
        tiekarhu kirjoitti:

        Pääurakoitsijana toimiva NCC on vastuussa Kerässiepin tien kunnosta.Mistä firma saa rahat pitääkseen tien ajokelvottomana? Onko tien luokitus niin alhainen että huonontaa piti?

        Mikä yritys aliurakoitsijana.
        Tietää varoa tilaamasta.


    • poropolkuko

      Räyhälät ei voi moittia ko net on peten väärtiä.

      • Väärtinhommiasiis

        Nythän se selkisi miksi ei Räyhälät ole olheet räyhäämässä. Ko on väärti niin ei sitä sillo parane aukoa naamaansa.


    • Demkratiaantyydytään

      Jokainen aikuinen valitsee /punnitsee asuinpaikan itse kukaan ei pakota. Suurin osa asuu kaupungeissa ja päätäntävalta on enemmistöllä. Niinhän se on meilläkin tavallisilla ihmisillä ,ei mitään sanan valtaa kunnan päätöksiin. Kaikki tiedömme mihin rahat on hukattu.

    • lukkoperä

      Liepimeää perää koko Liepimä ja myyn tontin poies kun joku ostaa rapapaskatien laijalta mutta ko kiinteistönvälitysmiehet ei pääse autolla kattoon kun jäi pohjasta kiinni rapapaskaliejuun. Se sanoi ettei tämmösen tien varrelta saa tontista paskaakhaan.Kyllä yhteiskunta roohmaan asvaltin laittaa uusiksi mutta Kerässiepin tietä ei laiteta koskaan.Syy on se,että.................

      • sepelisade

        Tänäänkin simmakoitiin,olikin harha.Terä ei valitettavasti yltänyt tien pintaan asti.Ehkä huomenna,ehkä ensi kesänä yltää.


    • Marjakarhuja

      Ennen oli tiekarhu joka muokkasi syvältä ja samalla muotoili. Tämä on syy eli raha.

    • Jatkuvaavalitust

      Teillähän on omat edustajat kunnassa,miksi että käänny heidän puoleen. Varmasti tie saadaan kuntoon ,jos asioda hoidetaan oikein. Suhteet Ely-keskukseen pitää olla kunnossa samoin maan poliittisiin vaikuttajiin. Tuntuu vain että tie ei olekkaan tärkeä vaan ihan muut sukukuntien asiat? Kuka vaikuttava pättäjä on vieraillut ruskan aikaan paikkakunnalla? Muistakaa ,jos huudetaan ja haukutaan,ei rahahana aukea. Onko teillä neuottelukykyiset omat edustajat? Naapurikuntiinkaan ei näy olevan suhteita,miten sitten muualle?

      • Puhujatmatkale

        Laittavat poliitikko räyhälän parhaan ystävän myllärin Helsinkhiin puhuhmaan tien puolesta. Sekö on niin hyvä suheasioissa lähikuntien poliitikkojenki kanssa ettei tarvi enää ees niitä puhutella. Tai ne ei taija puhutella mylläriä ois paremminki niin käsin tämä asia. Siinä olis kaks joutilasta vaikka jäähmään loppuelämäksi sinne helsinkhiin.
        Toisen täytys otta hoitaja niile saoille tuhansille poroile Muoniohoon. Se olis pieni onkelma.


      • Kertokaatyhmälle

        Mitä he ovat saaneet urallaan aikaiseksi,saavutuksia,esityksiä? Äänekästä puhetta js lohia,entä muuta?


      • Eioikeastimithään

        Siehän kerroitki jo kaikki mitä tehneet. Siinä soli.


    • turhajupistatäällä

      Ely-keskuksen virkamiehet eivät lue työkseen tätä palstaa. Jos tiessä on jotain valitettavaa, niin miksi ette ilmoita siitä Ely-keskukseen? Ihan turha ruikuttaa täällä kun päätökset tehdään muualla. Mitä useampi tyytymätön ilmoittaa vioista, niin sitä varmemmin asia menee perille.

      Puh.
      Tienkäyttäjän linja 0200 2100
      Ilmoitukset tiestön kunnosta ja liikenteen ongelmista, 24 h

    • Vainyksisoitto

      Ei tosiaankaan Elyn-väki lue tätä palstaa. Vaikka voisi olla hyvä lukea edes kerran viikossa. Muonion kunnan väen ja luottamushenkilöiden pitäisi olla pakollista lukea Muonio24 heti maanantaina, kun istuvat työpaikallaan koneen ääreen. Vieläpä ennen, kun siirtyvät räpläämään fasepookin sivuja ja lähettämään vastauksia kaverien viesteihin. Kaikki tämä ennen palkallisen työn aloittamista josta saavat palkkansa.
      Tienkäyttäjien linjalle kannattaa soittaa. Soittoni jälkee meni VAIN viikko, kun Muonion kunnan alueen tiekyltit ja merkit paitsi kunnan hoidossa olevat oli korjattu ja pylväät pystytetty uudestaan. Vaikkakin SE oikea pomo olikin vuosilomalla ja Muonion alueella on vakituinen aliurakoitsija ollut jo vuosia Homma vain ei sujunut, kun kukaan ei ollut valittanut. Palvelu oli hyvää ja asiallista. Luvattiin, että asia hoidetaan kuntoon ja viesti tekemättömistä töistä viestitetään lomilta tulevalle pomolle. Siispä kannattaa soittaa sinne!

      • kesken

        ei keskeneräistä työtä ruukata arvostella. rummut nyt vaihdettu ja eilen aloitettu pinnan tasaus, nyt alkaa olla tasaista ajella, eikä muuten korjaintunut valittamalla vaan työtä tekemällä


    • Pave.m

      Jopa tuli hyvvää jälkeä kun vähän piti valittaa tuli karhu ja plaanasi kun asfaltilla ajelis

    • Petejanne

      Olikohan se pikkutyttö peten älykääpiörenki kolarista?

      • Ottaako

        Näytä naamasi äly kääpiö jos tohit. Et taija tohtia muuuta kun kirjoitella


    • Miusta

      Minusta tie on hyvä juuri kävin ajelemassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      509
      3675
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      465
      3435
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3020
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2322
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2190
    6. 221
      1614
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      91
      1274
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe