Edullinen ajassa pysyvä naisten rannekello haussa

rannekelloton

Ei taaskaan ole yhtään toimivaa rannekelloa käytössä. Jokunen aikakauslehden kylkiäisinä tullut rannekello löytyy, mutta tuskinpa noihin enää kannattaa paristoja vaihtaa.

Tarvitsen jonkun edullisen naisten rannekellon, mutta olisi mukava yllätys jos kello pysyisi ajassa ja olisi toimintakykyinen mahdollisimman pitkän aikaa. MIstäköhän lähtisin aikarautaa hakemaan?

http://www.taloussanomat.fi/harrastukset/2014/10/25/halpakelloa-hankkimassa/201414676/139

48

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • unohdaprologue

      Suosittelen kellon hakemista ihan oikeasta kelloliikkeestä, niissä on usein hyviä tarjouksia. Älä missään nimessä tuhlaa rahojasi Claes Ohlsonin myymään roskaan joka kulkee nimellä Prologue äläkä mene ostamaan Lidlin kelloakaan!
      Casiolla on muutaman kympin hintaisia edullisia kelloja vaikka kuinka monta mallia, varmasti löydät mieleisesi halvalla.

      • elektroninen_taskukello

        Voihan ajan katsoa myös kännykästä, niin ei tarvita rannekelloa ollenkaan.

        Kännykkä rannekello yhdistelmä muutenkin on sellainen johon ei kukaan tyylikäs nainen (eikä herrasmieskään) sorru. Ihan yhtä pellemäistä kuin taskukellon ja rannekellon samanaikainen käyttö.
        Rannekello jätetään kotiin silloin kun kännykkä on mukana.


      • miksiOletTyperäPoika
        elektroninen_taskukello kirjoitti:

        Voihan ajan katsoa myös kännykästä, niin ei tarvita rannekelloa ollenkaan.

        Kännykkä rannekello yhdistelmä muutenkin on sellainen johon ei kukaan tyylikäs nainen (eikä herrasmieskään) sorru. Ihan yhtä pellemäistä kuin taskukellon ja rannekellon samanaikainen käyttö.
        Rannekello jätetään kotiin silloin kun kännykkä on mukana.

        Poika se jaksaa nolata itseään oikein huolella. Vahinko vaan nämä avoimet keskustelupalstat, täällä voi esittää vaikka kuinka tyhmiä juttujaan ilman häpeää.


      • 1_ajannäyttäjä_riittää

        Eli myönnät avoimesti käyttäväsi samanaikaisesti taskukelloa ja rannekelloa, eikä siinä mielestäsi ole mitään pöhköä.


      • äitiskinHäpeeSua
        1_ajannäyttäjä_riittää kirjoitti:

        Eli myönnät avoimesti käyttäväsi samanaikaisesti taskukelloa ja rannekelloa, eikä siinä mielestäsi ole mitään pöhköä.

        Kännykkä ja rannekello on miehen vakiovaruste, lasten ja teinien ajatusten juoksua en ymmärrä, ehkä sivistys ja koulutus puuttuu ja kehitys on siinä vaiheessa pahasti kesken. Aivothan kehittyvät 25v. ikään asti.


    • vaihda_paristot

      Kellon pariston vaihto maksaa tyypillisesti 7€. Kolme vanhaa kelloa saa taas kuntoon yhden parinkympin halpiskellon hinnalla.

    • sveitsiläiset.ok

      Sveitsiläiset kellot ovat yleensä laadukkaita. Patek Philippellä on hyviä malleja, joskin voivat olla hieman liian kalliita. Tissot on toinen tunnettu merkki. Jos halppis kelpaa, niin sitten ehkä joku Certina.

      • hienoja_naistenkelloja

        Tuolla on poikkeuksellisen laadukkaasti tehtyjä hienoja Patek Philippejä, naisten malleja:
        http://www.pf-818.com/nautilus-ladies-quartz-c-111_1051.html

        Ovat tosin aika kalliita ja ylittävät annetun budjetin 10-kertaisesti. Pitää olla vakuuttunut että ehdottomasti haluaa tuollaisen patek philippe kellon.


    • Harmillista

      Mikä on halppis? Enempi se Tissot on nykyään massakello kuin Certina. Molemmat ovat hyviä sveitsiläisiä peruskelloja ja molemmilta löytyy myös melko laadukkaita kelloja. Joku Claes Ohlssonin myymä Prologo on oikea halpiskello.
      Onko tarkoitus vain provoilla? Ihme juttuja tänne kirjoitellaan.
      Hyvä palsta pilalla jonkun trollin johdosta.

    • 73838

      Käsittääkseni Certina on kyllä Tissottia arvostetumpi merkki.

      • PP_tai_VC

        Käsittääkseni certina ja tissot eivät ole kovin arvostettuja. Tai arvostus on samaa tasoa kuin Adidas-verkkareilla ja Luhdan takilla. Perusjampan ns. brändejä.

        Ne eivät ole mainittavasti arvostettuja kellomerkkejä, kuten esim. Patek Philippe.

        Toinen korkeasti arvostettu kellomerkki on Vacheron Constantin, jolta löytyy myös hienoja naisten malleja. Edullisemmin niitä saa tilattua tuolta:
        http://www.pf-818.com/1972-ladies-c-119_957.html


      • OhlssoninEntinenpoika

        Piraatteja, tyhmäpoika.


      • laatukopioita

        Valtaosa katukuvassa olevista Patek, Brequet, Audemars Piquet, Rolex, VC yms. kelloista nykyisin on kopiokelloja. Vasta ihan viime vuosina on tullut saataville poikkeuksellisen laadukkasti tehtyjä kopioita, joten niitä kehtaakin jo suositella ja käyttää.
        Nuo kopiot esim. perfect clones nettikaupasta siis hyvin toimivia ja edustavat todella korkeatasoista hienotekniikkaa viimeistelyssä, koneistona on japanilainen Miyota.

        Eivät ole ollenkaan samanlaisia rojuja kuin parinkympin rantaroleksit jostain epämääräiseltä katumyyjältä tai kirpparimyyjältä - ilmeisesti pelkäät saavasi totaalisen surkean rojun jollaisia kopiokellot olivat 10 vuotta sitten.


      • Piquet_naistenmallit

    • Eivoiverrata

      Tissotin ja Certinan vertailu johonkin täysin eri hintaluokan Philippe Patekiin on naurettavaa. Sama kun vertaisi perus taksimersua Rolls Royceen. Se paljastaa vain kirjoittajan tietämättömyyden ja lapsellisuuden.
      Adidasta pitäisi ennemminkin verrata muotikelloihin, joiden hintaa nostaa vain tunnettu brändinimi( tommy hillfiger, dkny, MK jne)
      Tissot ja Certina ovat sentään perinteisiä laatukelloja näihin verrattuna. Certina mielletään vähän paremmaksi brändiksi näistä kahdesta.

      • Patek_vastaa_Opelia

        Ei Patek sentään Rolls Roycea vastaa.
        Rolls Royce Phantom (600 000€) maksaa saman verran kuin kuin esim. Richard Mille tourbillon-kellot. Patek vastaa hinnaltaan Opelia, perusautoa.

        Niin halpoja automerkkejä ei taida ollakaan jota certina ja tissot vastaisivat, ja ne vastaavatkin ennemminkin mopoa tai polkupyörää jos Patek on automaailman Opel.


      • lastenpyörä

        Patekillakin on kyllä Rolls Roycen hintaisia grand complications -kelloja.

        Siltikään Certina ei vastaa lähellekään mersua (ne ovat siis parin satasen rannekelloja) - vaikeuksia löytää edes uutena noin halpaa pyörää. Certina on lasten Cube Kid 200 -polkypyörä siinä missä Patek on Rolls Royce. Tasoero noiden kellojen välillä on valtava, ja sanomattakin on selvää että certina ei saa osakseen paljoakaan ihailua ja arvostusta verrattuna Patekkiin.


      • jaPoikittainSyvälle

    • Automerkit

      Niin, kellojen vertailu autoihin on vaikeaa. Autoista ei löydy mitään vastaavan huonoa halpista kuin kaikkein halvimmat kellot. kuten esim. Prologue ym. kiinalaiset roskakellot. Jopa Lada on laadukkaampi ja korjattavissa, toisin kuin kiinalaiset kertakäyttökellot.
      Sveitsiläiset Tissot ja Certina vastaisivat ehkä laadukasta keskieurooppalaista perusautoa. Ei halpista. Näitähän löytyy siis muutaman satasen hintaisista tuonne vajaaseen 2000€ asti.
      Seiko ja Citizen ehkä luotettavaa Toyotaa tai kalliimat jopa Lexusta. Leijona? No ehkä Dacia.
      Noita luxus Patekkeja ja Rolls Royceja ei juurikaan tule edes vastaan.

      • vastaavat_lastenpyörää

        "Sveitsiläiset Tissot ja Certina vastaisivat ehkä laadukasta keskieurooppalaista perusautoa."

        Ladan saa halvimmillaan Venäjältä 8 tonnilla. Tissot ja Certina eivät parhaimmillakaan yllä edes halvimman ladan tasolle. Tyypillisesti ne maksavat vain lasten polkupyörän verran.

        "Seiko ja Citizen ehkä luotettavaa Toyotaa tai kalliimat jopa Lexusta. Leijona? No ehkä Dacia. "

        Citizenit ovat myös samanhintaisia kuin tyypilliset certinat, tosin citizen ecodrive ei vaadi jatkuvasti paristonvaihtoja kuten samanhintaiset certinat. Certina/tissot eivät ole mitään statuskelloja, eivätkä käytännöllisiä järkikellojakaan kuten citizen ecodrive.


      • hehehehee

        Hohhoijaa. "Eivätkä käytännöllisiä järkikelloja kuten citizen ecodrive"
        No heitothan on aivan lampaanpäästä!


      • ei_järkiostos

        Kellot harvemmin ovat järkihankintoja sen enempää kuin korvakorutkaan.
        Järkisyillä niiden hankintaa ei perustella, vaan ostetaan aina fiilispohjalta.

        Järjellä ajatellen mikä tahansa halvinkin kellohankinta on aina hukkaan heitettyä rahaa.


    • Swan98

      Sillon kun on varaa 6000000 eken kelloon on aivan sama paljon kello on eli sitä ei tarvita ollenkaan:)

      • Siishäh

        Niin. Mitenkähän tämä liittyy asiaan?


    • 94939

      No ei kai kukaan täällä sentään tosissaan vertaa kellojen hintoja suoraan autojen ja pyörien hintoihin? Kyllähän halvimman uuden auton (Daciankin) hinnalla. n. 12 500€, saa jo luksuskellon!
      Näyttää siltä, että joku vertaa ihan kirjaimellisesti näitä hintoja?
      Ehkäpä brändin mielikuvavertailu on järkevämpää, merkin arvostus.

      • hinnat_verrattavissa

        Autojen ja kellojen hinnat ovat suoraan verrattavissa - ne ovat saman hintaluokan kapineita. Myös kaikkein halvimmat kellot vastaavat kyllä leluautoja ja radio-ohjattavia autoja, joten autovertailu on pätevä myös halvan hintaluokan kelloissa.

        Kuten lihan, leivän ja hedelmien kilohinnat, voi suoraan sanoa mitä lihaa joku tietty leipä vastaa ja onko hinta kalliimpi vai halvempi. Tai millaisen hedelmän saisi härän sisäfileen kilohinnalla - lähinnä luomutyrniä.


      • Huhhuhhhhhh

        Onkohan toi ihan terve?


      • tarkkoja_vertailuja

        Kellojen vertailu on melkein kuin tähtitiedettä - vaaditaan suurta tarkkuutta ja lisäksi pitää osata hahmottaa suuret erot suuruusluokissa.
        Vertaukset ovat huomattavasti tarkempia ja luotettavampia, kun verrataan suoraan rahasummia, jolloin voidaan useankin desimaalin tarkkuudella tarvittaessa sanoa mitä autoa mikäkin kello vastaa.
        Certina/tissot = Nikko
        Rolex = Lada
        Patek = Rolls Royce
        Myös hintojen suuruusluokkaerot eivät unohdu näin verratessa. Kellojen hinnoissa on isoja suuruusluokkaeroja, kuten autoissakin kun mukaan otetaan myös leluautot.


    • Halpiksista

      Halpiksista puhuttaessa on hyvä tietää, että halvimmat Citizenit ja Seikot ovat reilusti alle 100€ kelloja. Edes halvimpia Tissotteja ja Certinoita ei noin halvalla saa.

      • Certinat_köyhempiä

        Laatukellot.fi eniten myydyt Citizenin kellomallit ovat yli 300€ ja yli 500€ malleja, kun laittaa kellot suosituimmuusjärjestykseen. Halpoja perusmalleja myydään hyvin vähän Citizeniltä.
        Certinalla myydyimmät kellot vastaavasti ovat alle 300€ malleja.

        Kadulla kun vastaan tulee Citizen ja Certina ranteita, niin yleensä Citizen on se arvokkaampi ja certina halvempi köyhemmän pojan peruskello.


      • Eiherranjumala
        Certinat_köyhempiä kirjoitti:

        Laatukellot.fi eniten myydyt Citizenin kellomallit ovat yli 300€ ja yli 500€ malleja, kun laittaa kellot suosituimmuusjärjestykseen. Halpoja perusmalleja myydään hyvin vähän Citizeniltä.
        Certinalla myydyimmät kellot vastaavasti ovat alle 300€ malleja.

        Kadulla kun vastaan tulee Citizen ja Certina ranteita, niin yleensä Citizen on se arvokkaampi ja certina halvempi köyhemmän pojan peruskello.

        Mikä varsinainen tieteellinen tutkimus! Tuohon löytyy varmasti lähdeviitteet ym. todisteet? Ja mitä ihmeen sillä on väliä mitä joku firma on myynyt? Se nyt ei todista yhtään mitään.
        "Kadulla tulee vastaan..." voi ei mitä faktaa. Anna mun kaikki kestää!


      • citizen_arvokello

        Onhan tuo ihan hyvä suuntaa antava myyntitilasto. Parempi kuin pelkkä mutu, ei tilastotietoa ollenkaan.

        Citizen on aika varakkaiden keskituloisten arvokas monen satasen kello monipuolisilla ominaisuuksilla, ja certinat ovat matalapalkkaisten halvempia peruskelloja.


      • köyhänKello

        Citizen=kansalainen ja kellona kansankello.


    • Taskunauriit

      Ei ajassa, vaan latikossa pysyvä kello.

      Kelloa ei tarvitse mihinkään. Toimiva kännykkä on aina mukana ja siinä on virtaakin. Siitä näkee ajan j apäivänkin tarvittaessa.

      • pysähtynyt_kello_käy

        Naistenlehtien mukana tullutta kelloa voi myös käyttää korukellona ja asusteena, vaikka paristo olisi jo tyhjä. Katsoo ajan kännykästä samalla kun tarkistaa viestit ja puhelut. Harva sitä asustekelloa niin tarkasti tutkii että huomaisi sen jääneen väärään aikaan.


      • persaukisenTuskaa

        luuripoika on niin sekaisin ja tyhmäkin, noloa. Kasvat vielä toivottavasti ja ymmärrät touhusi ja tunnet suurta häpeää, se on sitten kova paikka.


      • älä_hamua_ongelmajätettä

        Jos tekee mieli käyttää rahat totaaliseen turhuuteen, niin voithan aina heitää setelit ikkunasta ulos ja katsella miten pitkälle ne tuulen mukana kulkeutuvat. On se ainakin paljon järkevämpää kuin niiden rahojen käyttö rannekelloihin.

        Rannekelloja ei kannata ostaa eikä viedä edes paristonvaihtoon - paristot ovat ongelmajätettä. Vanhan ja turhan kellon vie ongelmajätteen keräykseen eikä osta uutta turhaketta tilalle.


    • wrist_watch
      • eiSikaaSäkissä

        Keskiseltä voi löytää joskus edullisenkin kellon, mutta kuvan perusteella ostettu kello voi olla pettymys. Mene kelloliikkeeseen ja näet oikeasti millaisen kellon haluat ja kuinka se istuu renteeseesi, näin et pety ja kelloliikkeiden hinnat ovat tingattavissa ja usein halvempia kuin esim. Keskisen hinnat.


      • wrist_watch

        Yhdessä liikkeessä jo kävinkin viime viikonloppuna, mutta sieltä ei mieleistä siroa kelloa löytynyt. Tulevana vknloppuna menossa katsastamaan toisesta liikkeestä ja jos sieltäkään ei löydy niin tilaan netistä.


      • kuvaKusee

        Muista se totuus, kuva valehtelee ja jokainen kello ei välttämättä istu ranteeseen kivasti.


      • wrist_watch

        En oikein usko, että perusnahkaranneke ei istu hyvin. :D Juuri sen takia en aio ostaa metallirannekkeella olevaa kelloa, ettei tarvitse alkaa säätämään sen kanssa, jos ei ole sopivan pituinen.


      • kokenutHarrrastajaNeuvoo
        wrist_watch kirjoitti:

        En oikein usko, että perusnahkaranneke ei istu hyvin. :D Juuri sen takia en aio ostaa metallirannekkeella olevaa kelloa, ettei tarvitse alkaa säätämään sen kanssa, jos ei ole sopivan pituinen.

        Itse kellon koppa ei välttämättä istu sinun ranteeseesi mukavasti, vaikka kellossa olisi nahkaranneke. Tästä on ihan turha vääntää, sillä minä sen tiedän isolla kokemuksella.
        Mutta voithan sen itse oppia kantapään kauttakin.


      • wrist_watch

        Sain tilaamani kellon eilen postissa ja istuu ranteeseen aivan loistavasti, oli sitä mitä tilasin. Mutta toki voit jatkaa tuolla sun valitsemallasi tiellä ja uskotella, että kaikki netistä tilattu on pas*kaa. :)


      • ihanfiksupoikaoot

        Sanottiinko noin edellä. Mielestäni siinä vain varoiteltiin, ettei kuvan perusteella osu kaikki asiat kohdilleen. Netistä saa tilattu ihan samaa kamaa mitä paikallisista kaupoistakin, mutta toisiaan voit astua paskaan. Ranteessa vasta näkee mikä kello sopii ja istuu ranteeseen, näin se vaan on. Lukemisen ymmärtäminen olisi eduksi keskustelupalstoilla.


    • Kivijalanpuolesta

      Kivijalkaliikkeestä saat palvelua. Metalliranneke säädetään ranteeseen sopivaksi esim. poistamalla paloja ranekkeesta. Saat neuvoja (varsinkin mekaanisen) kellon käyttöön.
      Näet ja tunnet miltä kello oikeasti näytää ja tuntuu ennen kuin teet ostopäätöksen.
      Mahdollisissa takuuasioissa on mukavampi kääntyä kivijalkaliikkeen puoleen ja tavata siellä oikea ihminen, kasvottoman netin sijaan.
      Hintakin voi olla halvempi kuin nettikaupassa.

    • Kellojen_wikipedia_A-Z

      Jos sinulta kerta löytyy jo useampi kvartsi, vaihda niihin ihmeessa paristot. Jos sattuvat olemaan vielä digitaalikelloja, pysyvät yhtä tarkasti ajassa kuin pakasta vedettynä. Eli paremmin kuin miljoonan euron ökykellot.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      100
      2101
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      432
      1609
    3. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1323
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      15
      1143
    5. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      74
      1102
    6. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1065
    7. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      180
      1013
    8. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      275
      1004
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      49
      979
    10. Pelkäätkö että olisin

      Ilkeä sulle jos nähtäisiin? Naiselta miehelle
      Ikävä
      74
      847
    Aihe