Tekikö kaverini väärin?

Pohdiskelija.2

Kertokaapas että mitä mieltä olette hyvän kaverini toiminnasta.

Tapasin naishenkilon(Tiina) noin seitsemän kuukautta sitten netin välityksellä. Puhuimme noin kuukauden vain netissä kunnes päätimme nähdä. Tapailimme tytön kanssa suunnilleen kahden viikon välein. Pari kuukautta ensitapaamisemme jälkeen oli jo melko selvää, että olimme suhteessa tai ainakin säädimme. Olimme olleet tässä säätösuhteessa noin kuukauden, kunne Tiina innostui snäppäämään kaverilleni(jarkolle). Tiina snäppäsi Jarkolle hyvin paljon, jopa silloin kun olin itse Tiinan seurassa. Tuohon aikaan vielä uskoin, että mitään ei tule tapahtumaan. Tätä jatkuvaa snäppäämistä oli jatkunut jo kuukauden kunnes sovimme jo Tiinan että olemme suhteessa, mutta snäppääminen senkuin jatkui. Olin kyllä ilmaissut Tiinalle, että minua häiritsee asia hieman. Suhteemme jatkui Tiinan kanssa vielä pari kuukautta. Suhteessamme oli kyllä paljon vastoinkäymisiä. Parin kuukauden jälkeen Tiina ilmoitti minulle, että ei halua olla enään kanssani suhteessa, ja päätimme lopettaa jutun siihen. Tiina jatkoi kuitenkin snäppäämistä Jarkolle. Tiina ja Jarkko kuulemma halusivat olla vain kavereita minun ja Tiinan eron jälkeen. He siis tapailivat. Noin viikko sitten minulle kävi ilmi, että Tiina ja Jarkko ovat suhteessa. Asia kävi ilmi minulle sillä tavalla, että olimme tehneet jarkon kanssa sopimuksen, että hän ei ala suhteeseen Tiinan kanssa. Jarkko tuli siis ja sanoi minulle, että sopimus ei ole enään voimassa. Tämän jälkeen kuulin, että Jarkko ja Tiina ovat olleet suhteessa jo pari viikkoa.

Oliko Jarkko mielestänne huono kaveri minulle?

9

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • laattakuvio

      No, ei. Onhan se parempi, että T ja J ovat avoimesti yhdessä kuin että säätäisivät sinun selän takana. Nyt varmasti sattuu mutta aikanaan kohdallesi osuu joku sinulle sopiva.

    • ole_mies

      Ei. Heidän kemiansa toimivat paremmin kuin sinun ja Tiinan. Jarkko kiinnostaa Tiinaa enemmän kuin sinä ja heidän suhteestaan voi tulla jotain, toisin kuin sinun ja Tiinan.

      On parempi, että tuon asian tiedostaa ja sisäistää heti eikä vasta vuosien jälkeen.
      Sinä olet huono kaveri, jos et pääse asian yli.
      Ihmistä ei voi pakottaa rakastamaan ketään. Ole mies ja kestä pettymys miehen tavoin ja ole onnellinen siitä, että kaverisi löysi avullasi kivan naisen.

    • Suhdesotkuja

      Säätää aina kannattaa eikö tule hyvä olo kun toinen antaa ensin ymmärtää sitten ei ymmärrä antaa.

    • Illanjatkot

      Itsehän sä kaverisi valitset, kaipa tuollainen vähän ituttaa jokaista, mutta nainenhan se jutun on aloittanut kirjoituksesi perusteella ja anna olla kumpaisenkin, jos et heidän suhdettaan hyväksy.

    • näintulkitsen

      Olisi he kyllä voineet olla snäpäämätä silloin kun sinulla ja Tiinalla oli keskinäinen sutina päällä. Tavallaan Tiina oli sinua kohtaan uskoton ja Jarkko kiilasi väliin. Tuskin Tiinasta kovin uskollista kumppania kukaan saa ja ei Jarkkokaan ole kaverina niitä reiluimpia.

    • entinenjuttu

      Ei ole häävi kaveri, kun päästää naisen väliinne. Eli en ainakaan itse laskisi tuollaisen käytöksen jälkeen tyyppiä kaverikseni.

      Mutta huoli pois, tuo suhde tuskin kauaa kestää ja mimmi kuolaakin jo kohta muualle. Kaveruutta ei tosin enää tuosta pelasta oikein mikään, hän on karvansa näyttänyt.

    • näinnäen

      suurin ongelma tuossa on kyllä tuo akka. ei riitä yksi kerrallaan. unohtaisin kummankin. eniten väärin tekee muija joka jakaa kahdelle yhtäaikaa.

    • kemiatpielessä

      Ap:hän sanoo, että he tsättäilivät muutaman kuukauden ja tapasivat silleen kasvokkain vain pari kertaa kuukaudessa muutaman kuukauden ajan = siis about 10 krt ton tyttelin kanssa. Kertoo myös, että jo ihan alussa siinä näkemisen aikana, siis mitä ilmeisimmin parin-kolmen tapaamiskerran jälkeen oli säätämistä, eli tytteli teki silloin jo eroa.
      Ei tuossa kovinkaan vakavasta suhteesta ole ollut kyse.

      Mitä ilmeisimmin apllä ja Tiinalla eivät kemiat kohdanneet ja sehän oli hyvä kun se selvisi heti eikä vasta sitten kun oltaisi oltu yhdessä vuosi tai kaksi.

      Sen sijaan apn kaverilla ja tyttelillä natsasi heti.

      Mitä ilmeisimmin ap ei ole ollut niin kiinnostava luonnossa kuin palstoilla. Mietipä sitä tykönäsi ap mistä se johtuu. Oletko antanut virheellistä kuvaa itsestäsi vai mikä siinä mätti, ettei kipinää teidän välillenne syntynyt.

    • loppumikäloppu

      Se on aina entinen kaveri joka kaverin naista alkaa kuksimaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe