Pitääkö tää paikkansa?

dölkgf

Pitääkö paikkansa, että mikäli ei treenin jälkeen ota palkkaria, niin koko treeni menee käytännössä hukkaan, koska lihakset tarvitsevat juuri treenin jälkeen kaikista eniten ravintoaineita?

15

300

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • aitoBlueteam

   juoksumatto ja pakurikääpä

   muuta et tarvitse

   • TaidatOlla

    Oletko vihervasemmistolainen homo?


   • aitoBlueteam

    eivätkös kaikki ole?


  • kjhkkhjjh

   Ei pidä paikkaansa. Jos syö kunnolla, niin perus treenaaja ei edes tarvitse palkkaria... Muutenkin lisäravinteiden hyöty on n.0-5% ja suurimmalla osalla se on, se 0%.

  • asiakkaillevalehdellaan
   • lkhkjjih

    Ei ole! Vai onko sulla kiistatonta näyttöä, niiden hyödyistä?


   • siitäonhyväalkaa

    On. Ota vaikka ensin selvää niistä kolmesta eri laatuluokasta jolla tehdään karkea määritys siitä raaka-aineen laadusta.


   • lkjkjvjjv

    Lisäravinteiden hyödyt ovat parhaimmillaan pari prosenttia, yleensä nolla. Mitä väliä sillä on minkä laatuista se prode on??? SYÖ RUOKAA NIIN KASVAT!


   • Anonyymi
    lkjkjvjjv kirjoitti:

    Lisäravinteiden hyödyt ovat parhaimmillaan pari prosenttia, yleensä nolla. Mitä väliä sillä on minkä laatuista se prode on??? SYÖ RUOKAA NIIN KASVAT!

    Lisäravinteiden ja proteiinin laadulla ei siis mielestäsi ole mitään väliä, mutta ruuan laadulla on? Kaikki mitä suuhusi laitat on ravintoa.


  • vinopenkki

   Ei pidä paikkaansa minun kokemuksen mukaan. Palautusjuomaa ei tarvita. Runsaasti hiilihydraattia proteiinia "vihreet" sisältävää ruokaa olisi sopivaa syödä noin tunnin kuluttua kovasta treenistä. Hiilihydraatteja tarvitaan lihasten palautumiseen. Jos et syö hiilareita, keho tekee lihaksille tarvittavan "sokerin" proteiinista ja rasvasta ja se on pois lihaskasvusta ja lihaksista. Lihakset pienentyy kovan treenin jälkeen jos et syö riittävästi.

  • makaroonilaatikko

   Tarvitset palkkaria vain, jos ei ruoka maita reenin jälkeen.

  • lgnr

   Palautusjuoman teho perustuu siihen, että se otetaan heti harjoittelun jälkeen ja katkaisee lihasten hajoamisen. Keho huutaa ravintoa ja on rasitustilassa. Normaali ruoka syödään vasta aikojen päästä harjoituksesta ja siihen mennessä tehokkain aika ruokkia lihaksia on jo mennyt. Tavallisella ruoalla on tietys suuri merkitys, kaikkia mitä suuhusi laitat vaikuttaa lähes kaikkeen ja monella tavalla.

   Yksi tärkeä asia on hyvien rasvojen saanti, jonka voi turvata lisäravinteilla. Harva nauttii yryksistä huolimatta juuri oikeanlaisia rasvoja.

  • Anonyymi

   Joo jos et heti kolmen sekunnin sisään vedä jotain palautusjuomaa kutistut entisestään ja vaivut horrokseen.

  • Anonyymi

   Palarahina toimii siten että kun lihas hajoaa treeenissä niin palari korjaa nää vahingot suurentamalla lihasta.

   Jos esim kiveen tulee halkeama niin kivi hieman laajenee ja laastilla kivestä saadaan taas yhtenäinen ja vahva. Jos laastia ei laita niin kivi hajoaa.

   Palari on tärkein asia treenin jälkeen.

   • Anonyymi

    Palkkari toimii siten, että raha siirtyy palkkarifirman omistajalle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   229
   1754
  2. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   46
   1043
  3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   12
   962
  4. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   926
  5. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   235
   868
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   159
   780
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   750
  8. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   720
  9. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   680
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   52
   638
  Aihe