Nettitilauksen toimitus työpaikalle

ahdistaa

Hei,

Oletko tilanneet ulkomailta paketteja työpaikkanne osoitteeseen, koska että kuitenkaan ole kotona vaan töissä jakoaikaan. Miten tuo käytännössä toimii? Mitä tapahtuu, jos paketti jää tulliin?

Haluaisin kuulla kokemuksianne. Itseäni hieman ahdistaa ajatus tilata niiden meikkien/kynsilakkojen toimituksen tilaaminen töihin.

3

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työjayksityiselämä

      En tilaa töihin ikinä mitään yksityiselämäni asioita! Jos en oo himassa kun kuriiri käy ovella, haen pakettini sit myöhemmin jostain noutopisteestä tms. Kandee siis tutustua toimitusehtoihin kunnolla ja ajan kanssa.

      • ahdistaa

        Mutta jos paketin toimittaa jokin muu, kuin Posti? Tällöin yleensä soittavat etukäteen, mutta mitä tapahtuu jos ei saada aikatauluja toimimaan?

        Olen nyt selvinnyt sillä, että olen pyytänyt viemään paketin 3 km päähän (mikä on soittotilanteessa yleensä kuskia lähempänä) mummilleni tai omaan asuntooni, jossa isäni on remontoimassa. Mutta mitä sitten, kun vihdoin muutan ja tätä optiota ei enää ole?


    • kuljetuksista

      Kuljetusmahdollisuudet riippuu firmasta ja asuinpaikasta. Pääkaupunkiseudulla on enemmän vaihtoehtoja esim. iltakuljetuksiin.

      Kerran tuli paketti töihin, mutta en tilaa enää, koska kuski mokasi. Sovittiin, että kuski soittaa minulle kun tulee ja käyn hakemassa paketin pääaulasta. No kuski ei soittanutkaan minulle, vaan oli mennyt aulavartijalle sössöttämään paketista ja aulavartija soitti minulle siitä. Ihan periaatteesta en ota enää töihin, koska ei firman aulavartijan työnkuvaan kuulu työntekijöiden yksityisten pakettiasioiden selvittäminen.

      Viimeksi kun tuli paketti noiden kuriirifirmojen kautta, ilmoitin tuotteen lähettäneelle firmalle (saksalainen firma), että jos kuljetus ei onnistu siihen aikaan, kun olen kotona töiden jälkeen, niin paketti tulee sitten heille takaisin ja odotan tietysti saavani rahat takaisin. He lupasivat palauttaa rahat takaisin, jos toimitus ei onnistu. Kuljetusfirman kanssa sai sovittua iltakuljetuksen ja sen paketin kanssa meni sitten lopulta ihan hyvin. Tässä tapauksessa kuljetusfirmana oli dpd.

      Kaikista surkein on mielestäni ups, heillä ei ollut iltakuljetusta, paketti piti itse lopulta hakea heidän toimipisteestä.

      Parhaat kokemukset on dhl-kuljetuksista, tavallinen dhl-paketti viedään postiin, jos asiakas ei ole kotona. Ja sitten dhl-express paketin sai netin kautta laitettua dhl-pakettiautomaattiin.

      Ainakin amazonista (tilailen pääasiassa saksan amazonista) tilatessa on se ongelma, että kuljetusfirman näkee vasta sitten, kun tilaus on jo tehty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe