Nettitilauksen toimitus työpaikalle

ahdistaa

Hei,

Oletko tilanneet ulkomailta paketteja työpaikkanne osoitteeseen, koska että kuitenkaan ole kotona vaan töissä jakoaikaan. Miten tuo käytännössä toimii? Mitä tapahtuu, jos paketti jää tulliin?

Haluaisin kuulla kokemuksianne. Itseäni hieman ahdistaa ajatus tilata niiden meikkien/kynsilakkojen toimituksen tilaaminen töihin.

3

143

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työjayksityiselämä

      En tilaa töihin ikinä mitään yksityiselämäni asioita! Jos en oo himassa kun kuriiri käy ovella, haen pakettini sit myöhemmin jostain noutopisteestä tms. Kandee siis tutustua toimitusehtoihin kunnolla ja ajan kanssa.

      • ahdistaa

        Mutta jos paketin toimittaa jokin muu, kuin Posti? Tällöin yleensä soittavat etukäteen, mutta mitä tapahtuu jos ei saada aikatauluja toimimaan?

        Olen nyt selvinnyt sillä, että olen pyytänyt viemään paketin 3 km päähän (mikä on soittotilanteessa yleensä kuskia lähempänä) mummilleni tai omaan asuntooni, jossa isäni on remontoimassa. Mutta mitä sitten, kun vihdoin muutan ja tätä optiota ei enää ole?


    • kuljetuksista

      Kuljetusmahdollisuudet riippuu firmasta ja asuinpaikasta. Pääkaupunkiseudulla on enemmän vaihtoehtoja esim. iltakuljetuksiin.

      Kerran tuli paketti töihin, mutta en tilaa enää, koska kuski mokasi. Sovittiin, että kuski soittaa minulle kun tulee ja käyn hakemassa paketin pääaulasta. No kuski ei soittanutkaan minulle, vaan oli mennyt aulavartijalle sössöttämään paketista ja aulavartija soitti minulle siitä. Ihan periaatteesta en ota enää töihin, koska ei firman aulavartijan työnkuvaan kuulu työntekijöiden yksityisten pakettiasioiden selvittäminen.

      Viimeksi kun tuli paketti noiden kuriirifirmojen kautta, ilmoitin tuotteen lähettäneelle firmalle (saksalainen firma), että jos kuljetus ei onnistu siihen aikaan, kun olen kotona töiden jälkeen, niin paketti tulee sitten heille takaisin ja odotan tietysti saavani rahat takaisin. He lupasivat palauttaa rahat takaisin, jos toimitus ei onnistu. Kuljetusfirman kanssa sai sovittua iltakuljetuksen ja sen paketin kanssa meni sitten lopulta ihan hyvin. Tässä tapauksessa kuljetusfirmana oli dpd.

      Kaikista surkein on mielestäni ups, heillä ei ollut iltakuljetusta, paketti piti itse lopulta hakea heidän toimipisteestä.

      Parhaat kokemukset on dhl-kuljetuksista, tavallinen dhl-paketti viedään postiin, jos asiakas ei ole kotona. Ja sitten dhl-express paketin sai netin kautta laitettua dhl-pakettiautomaattiin.

      Ainakin amazonista (tilailen pääasiassa saksan amazonista) tilatessa on se ongelma, että kuljetusfirman näkee vasta sitten, kun tilaus on jo tehty.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2651
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1104
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1064
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe