mieheni hakee seksiseuraa

ihmeissään

Mikä saa miehen hakemaan panoseuraa iskurista, seksitreffi-sivustolta, Ashley Madisonista ja sexworker- sivustolta? Lisäksi tarjoaa pk-seuraa kotiympäristössämme ja pk-seudulla? Seksimme on virkeää, hyvää ja monipuolista, toteutan hänen fantasioitaan ja suhteemme on muutenkin hyvä. En koskaan kieltäydy itse ja teen aloitettakin päivittäin, pukeudun seksikkäästi ym. En ymmärrä mikä on syy. Muilla vastaavaa?

32

314

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyökkipsykoloki

      Sisäinen tarve. Yleensä tuollaiset tarpeet syntyvät jossain kohtaa varhaislapsuudessa, ja vahvistuvat kasvuiässä, kun seksuaalisuus herää.

      Tarvittaisiin varmaan joku psykiatri melkein tutkimaan, mitä tarvetta itsekukin tullaisella käytöksellä pyrkii tyydyttämään. Seksistä tuollaisessa tuskin on kysymys lainkaan, vaikka se sellaiseksi usein luullaan.

      • hmm___

        alko sisäinen tarve


      • yffgff

        Omalla ex-miehellä oli sama ongelma (jonka takia ero tulikin). Jäi kiinni, uskoin selitykset, mutta luottamus katosi kokonaan ja lopulta en pystynyt enää edes antaa hänen koskea ja lähdin kävelemään. Mies uikuttaa edelleen perään koska "kaikki oli vain väärinkäsitystä."

        Oma ex oli äärimmäisen... kieroutunut seksuaalisuudestaan, jos näin sanotaan. Hirveää homojen mollausta, paljon pornoa, fetissejä (suurin osa sellaisia, ettei tavan tallaajat ole edes kuullutkaan), naisten seuraamista, kommentointia... Jos olisi saanut päättää, niin kämppä olisi sisustettu alastomilla naisilla. Ja käytti vielä sellaisia paitojakin. Ja ihmetteli, kun käskin hänen vaihtamaan vaatteita, kun hänen tyttärensä tuli käymään. Varhaisteinille olisi varmasti ollut mukava nähdä isä jossakin tissipaidassa.

        Eli epäilisin kyökkipsykolokin kanssa, että joku sisäinen tarve, joka on jäänyt sinne mieleen painamaan, kun ei ole osattu käsitellä asiaa auki.


    • keittiöekspertti

      Miehelläsi on kanssasi panosuhde, ei parisuhde.

    • sennäkeenaamasta

      Samaa naista kun nussii se muuttuu liian rutiiniksi, joka liikkeen ja asennon tietää etukäteen. Mies tarvii uutta mikä on kiihottavaa . Kokeilkaa parin vaihtoa jos pystyt siihen. Tiedän tämän tunteen kokemuksesta, mulla vaan on niin sulkeutunut vaimo ettei sille voi ehdottaa mitään.

      • kyökkipsykoloki

        Kuvailet tuossa nimenomaan sisäisen tarpeen pakottavuuden käyttäytymiseen, jonka luulet johtuvan ulkoisista tekijöistä. Tuo kuvailemasi "kyllästyminen" on samaa riippuvuuden aivokemiaa, kuin kaikki riippuvuudet pohjimmiltaan ovat.

        Kun tupakoivalle tulee aika ajoin pakottava tarve sytyttää uusi tupakka, se ei suinkaan johdu tupakasta, vaan aivojen sisäisestä pakotuksesta, sisäisestä tarpeesta.

        Samoin nuo selitykset vaimoon kyllästymiseen, ovat tarvetta selittää omaa sisäistä pakotusta, ulkoisilla tekijöillä, eli puolison yksitoikkoisuudella yms. kyllästymisellä.

        Puolisolla ei useinkaan ole osaa eikä arpaa, pakottavaa sisäistä tarvetta potevan pettämisiin.


      • vihakiukku

        Jos on näin kokeilunhaluinen kuin minä, ei todellakaan muutu mikään rutiiniksi joten ei käy selitykseksi.


    • VIRIILIÄSEURAA

      Joo. olen samaa mieltä edellisen kanssa kun suhde alkaa olla aina vaan entisen laista, ei mitään uutta niin kyllä nainenkin sillon rupeaa katselemaan uusia miehiä! Taitaa olla kyllästyminen syynä!

    • hjkkk

      Kuule sennäkeenaamasta sun pitää erota sitten sun naisesta, jos halut enää tyydytä ja haluaa jotain muuta.

    • jännääjännää

      Koska se on mahdollista.
      Mopo on karannut monen muunkin käsistä jo aikaa sitte, niin miks ei nyt sitten sunkin ukoltas. Vaihtoon vaan jos ei nykymeno sovi sun pirtaasi.

    • vainelämää6

      Yksinkertaisesti vaihtelunhalu...et säkään samaa leipää syö jatkuvasti.

    • oppeliini1

      Tuo mies olisi minun X jo kauan aikaa sitten. Tuollainen käytös ei kuuluisi minun valitsemalleni seuralaiselle.
      Mutta, tämä on VAIN minun mielipide joka ei lainkaan yhdy (näköjään) yleiseen!

    • ällöttää

      Itseasiassa hän on jäänyt kiinni pari kertaa aikaisemminkin aikaisemminkin ja lopettanut. Oli pitkään ilman noita sivustoja, mutta tänä aamuna jäi kiinni kun kävin katsomassa omat sähköpostini hänen koneeltaan. En urkkinut vaan tuli tällaisia ponnahdusikkunoita työpöydälle ja hyppäsi suoraan silmilleni.

    • Eikaatuisimaailma

      Ei me Ihmiset niin kovin kaukana eläimistä olla. Mies (uros) haluaa valloittaa ja nus...a niin montaa naista (naarasta) kuin mahdollista.
      Naaras on se joka päättää kenelle antaa.

      Miksi niin monet naiset kokevat miehen pettämisen niin kamalana asiana, tai vaipuvat huonon itsetuntonsa kanssa itsesääliin "miksi en riitä" -ruikutukseen!
      Minä en ymmärrä vaikka nainen olenkin!!!
      Ei miehen pettäminen heti auttamatta sitä tarkoita että se oma suhde olisi jotenkin huono ja riittämätön.

      • ajatuksenkautta

        Me?

        Nuo uros-naaras sitä ja tätä jutut menee läpi ehkä vielä jossain lukio-iässä, ja muille helppoheikeille. Käsitteellisesti ajattelevalle ihmiselle ei niitä enää kannata tyrkyttää selitykseksi pakkomielteisten mielihalujen perässä juoksemiselle.

        Pakkomielteiden ja mielihalujen perässä juokseminen ei ole muuta kuin henkistä velttoutta, ajattelemattomuutta sanan todellisessa merkityksessä. Lapsen tasolle jäänyttä ajatuksellista kehitystä.


      • Elämäänähnytvanhus

        On aika paljon liittoja joissa ero ei ole tullut toisen pettämisen takia. Ero on tullut sen takia, että se jota on petetty katkeroituu ja ei ole päässyt asiasta yli, eikä halua päästä yli. Pettäminen ei ole ollut tekijälle välttämättä mikään iso juttu, unohtaa asian saman tien. Petetty jää rypemään siihen petetyn rooliin.


    • taxes

      "En ymmärrä mikä on syy"

      Minä ymmärrän. Ainakin miehesi on seksiaddikti. Luultavasti sinäkin, sillä muuten olisit jo jättänyt miehen.

    • eisenenempiä

      Tykkää seksistä. Monilla on heikkouksia ja huonoja piirteitä. Ihminen pitää hyväksyä vikoineen ja puutteineenkin.

    • kokemus1

      Ei tule muuttumaan, joku häiriö aivoissa, addiktio tmv. Aivot taitaa muutenkin olla alapäässä ja käyttäytyminen jäänyt lapsen tasolle samoin kuin tunne-elämä. Lapsikin haluaa tarpeeseensa välittömän tyydytyksen. Kannattaa jättää.

    • makkaripsykologi

      Mies on seksiaddikti. Miksi itse jatkat suhdettanne? Ettet vain olisi myös seksiriippuvainen, tai läheisriippuvainen ainakin?

    • itsetunnoton

      Noita miehiä riittää... Oma mies kävi vieraissa koko parikymmenvuotisen suhteen ajan, luulin että vain harvakseltaan, pari kertaa jäi kiinni jostain epämääräisistä. Oikeesti en tiedä vaikka suhteita olisi ollut enemmänkin. Pari kertaa yritin asiasta puhua, väitti minua vainoharhaiseksi, koskaan ei myöntänyt mitään. Meillä oli muutoin hyvä suhde. Paljon kauniita ja hyviä asioita. Nuo parit pettämiset jäi kalvamaan ja katkeroittivat mieltä. Jossain vaiheessa mies ehdotti että kokeiltais kimppakivaa, en halunnut ja luulin asian olevan sillä selvä. Viimeiset viitisen vuotta en enää halunnut miestäni, pystyin seksiin vain satunnaisesti, aloin inhoamaan miestäni, toisaalta olin täydellinen idiootti ja uskoin asioiden selviävän ja jollain tasolla uskoin että kaikkiihmiset haluavat samaa kuin minä. Parisuhteen jossa toiseen voi luottaa, jossa sitoudutaan kunnioittamaan toista osapuolta. Minulle tuo mies riitti alusta asti. kännipäissäni yritin ne pari kertaa kun miehellä oli niitä epämääräisiä juttuja, yritin ne kostaa. Meni muutama vuosi ja sitten vaadin selitystä parille puhelimesta sattumalta löytyneelle numerolle ja viestille. Ei selitellyt vaan mieluummin jätti minut. Itsemurhan partaalle siinä ajautuu, kun tajuaa ettei ole toiselle minkään arvoinen. Koko parikymmentä vuotta menetti merkityksensä, etenkin kun asiat eivät selvinneet. Toinen siis mitätöi minut täydellisesti. Sanokaa vain omaksi tyhmyydeksi, tavallaan se sitä onkin. Mutta siihen on aina jokin syy, ei kukaan oikeasti halua olla idiootti ja ajautua........

    • pehmis9

      Kyllä molemmat osapuolet sitä tekee ja etenkin pidemmän aikaa suhteessa olleet...kun oma kumppani ei enää tunnu miltään ja seksi on sitä samaa ja puuduttavaa...ei kai se ihme että viras liha himottaa. Himottaa se muakin en ole vaan vielä pettänyt...

    • Meitäonmoneenjunaan

      Ihan vinkkinä, että on miehiä (ja naisia) jotka haluaa jatkuvasti uutta säpinää ja seksuaalisia kokemuksia.
      Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa vaikka eläisi suhteessa minkälaisen tahansa seksipommin tai adoniksen kanssa ja seksiä olisi kotonakin tarjolla ihan mielin määrin.

      • Brjrjrkttjh

        Ja tähän säpinään liittyy usein myös runsas päihteiden käyttö.


    • En tiedä? Jokin puutos piirteissä, en pystyisi olemaa tuollaisen kanssa.

      • Olen kriittinen etten ota sellaista kyllä lentäisi


    • Naiset_kunniaan

      Ilmoita miehellesi että aiot harrastaa kimppakivaa ja se on ihan hänen asiansa jos haluaa olla mukana toisena miehenä ja vastaus äkkiä ettei sitten tule 3 miestä ja vaimosi
      Itse olen mies ja vaimoni kanssa harrastetaan kimppakivaa erittäin paljon ja meillä menee hienosti
      Uskollisuus kunniaan

    • Oma mies haki salaista seksiseuraa kun meillä meni huonosti. En kyllä vieläkään ymmärrä, kuinka silloinen tilanne oikeutti hakemaan seuraa salaa kuukausien ajan. Mielestäni huonojen aikojen aikana tärkein tehtävä on olla puolison tukena, eikä touhuta selän takana. Mieheni ei omien sanojensa mukaan koskaan nähnyt ketään, viestitteli vain ja vaihtoi kuvia. Kiinni jäädessään valehteli suut ja silmät täyteen vaikka minulla oli monen eri tytön lähettämät viestit mieheni puuhista. Vihdoin tunnustettuaan sanoi katuvansa muttei yrittänyt lepytellä tai muuta. Mielestäni ei siis katunut rehellisesti. Olen vieläkin erittäin pettynyt mieheen ja välillä nousee niin kauheita epäilyksiä ja ajatuksia etten tiedä miten päin olisin. Kuinka olette saaneet kehitettyä luottamuksen takaisin?

      • Brjrjrkttjh

        Ehkä teillä meni juurikin sen vuoksi huonosti että mies haki seuraa salaa?


      • Anonyymi

        Minulla mies käyttää jatkuvasti seksitreffit sivustoa ja hänen mukaansa kuitenkaan mitään ei tapahdu. Olen nähnyt viestinvaihtoa naisten kanssa jossa hän kirjoittaa, että liikkuu paikkakunnalla autolla. Ja niin hän suhaakin päivät pitkät autolla, omien sanojensa mukaan käy hakemassa milloin auton varaosia ja milloin lisää harrastustarvikkeita ja milloin mitäkin. Minun kanssani hän ei pysty sängyssä mihinkään. Iltaisin jää monesti läppäri sylissään tuijottamaan erilaisia pornofilmejä milloin mistäkin sivustolta. Minulle vaan on valitettavasti käynyt niin, että halveksin ja suorastaan inhoan häntä ja olenkin hakemassa avioeroa. Ei kannata jatkaa tätä niin typerää teatteria enää, hän kyllä haluaa näyttää tutuille miten hienosti meillä meneekään ja pyytelee paljon tuttaviaan kylään ja mökille. Kuvitteleeko miehet, että naiset eivät huomaa kun vieraissa käydään.. seksitreffit sivuston naiset oksettavat minua, siellä kehutaan kuinka hienoa, että on tällainen sivusto missä ei henkilöllisyys paljastu ja asiakkaana ovat usein naimisissa olevat miehet. Nämä naiset ovat ylpeitä siitä, että panevat naimisissa olevia miehiä työkseen...


    • joopati

      Ei tollasesta ole oikeaan ihmissuhteeseen. Tollanen kulkee kuin hai meressä: kaikki ahmii kitaansa mitä kiinni saa. Jätä se.

    • NäitäBiisaa

      Olisko joku itsetunnonpönkitys seikkailu statusta irstailua perverssi?
      Näitä narsisteja piisaa jotka käyvät kostamassa parisuhteen epäkohdat vieraissa...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10100
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      415
      4422
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      91
      3036
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2865
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2674
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2668
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1855
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1722
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1630
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1433
    Aihe