M.C. Tuotanto

Paoula

Onko kenelläkään kokemuksia tästä paikasta? Sain heinäkuulla haastattelun jälkeen paikan, mutta koskaan en sitten saanut itse sopimusta eteeni. Syitä ja selityksiä löytyi monenlaisia, aina annettiin uusi määräaika tapaamiselle/sopimuksen toimittamiseen ja sitten yhteyshenkilö katosi. Puhelin kiinni ja sähköpostitkaan ei kulje.

9

670

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uskopoisvaan

      Heräsivät huomaamaan että sinulle täytyy maksaa palkkaa...

    • MinäLuotaEnääKeneenkään

      Yritys lopetti omistajan terveydentilan äkillisen heikkenemisen vuoksi krriitisesti 20 yritystoimintavuoden jälkeen ja koska yritysfuusio ei toteutunut toisen osapuolen ymmärtäessä että kaikki ei ole ilmaista kuten 6 vuoden mittainen tuotekehitykseen käytetty aika mm. ohjelmointiin, patentointiin, lisensointiin, tutkimukseen ja kaikki ko. yksityis-yrittäjän omasta pussista ilman tukia ja välillä jopa ilman asuntoa kun kukaanhan täällä ei yrittäjää auta jos tuote on niin uniikki ja edellä aikaansa että sitä ei ymmärretä kuin ehkä vasta 5-10 vuoden päästä vuonna 2020 kun huomataan että kas, täällä suomessahan on ollut jo vuodesta 2010 kehitteillä tuo Moduulirakenteinen AVDM CC Moniajo-Palvelin-Pilvi jossa on KAIKKI niin pienen kuin suurenkin yrityksen tarvitsemat järjestelmät yhdessä pilvessä sekä sulauttamista/integrointia varten on olemassa ajateltuna älykäs graafinen Active Fusion 24x Käyttöjärjestelmä jolla hallita rekisterien/kantojen kuin virtuaalien sujuva sopeuttaminen, laajentaminen & käytöönotto vaivattomasti ja joka toimii koko yrityksen tarpeisiin niin Call/ContactCenterinä kuin rahoitus-markkinoiden optimi ennustajana tai kaikenkattavana vitaalisena ja virtuaalisena etä-käyttö-ohjelmistopalvelimena jossa ei virukset jyllää eikä tietoturvasta patenttien ja uuden innovatiivisen suojas/salaus tekniikan ansiosta tarvitse olla maksamassa turhia huolto/asiantuntija palkkioita joita varten aikaisempiin järj. jätettiin/jäi tahallaan tai huolimattomuudesta aukkoja/puutteita joiden korjauksilla/huolloilla ratsastettin kolmansille osapuolille rahaa "turvallisuus päivityksillä" ja elämää suuremmilla pelotteilla joiden karsiminen ComOSX järjestelmässä oli kunnia asia JOTTA työtä voidaan tehdä 24/7 ja riippumatta yhtiöiden "nälkää näkevistä" IT-Spesialisteista mersuineen ja muine leluineen. Itseis-arvon ja tarkoituksen ComOSX järjestelmissä tekijä halusi olevan ajan-, priorisoinnin-, toimintavarmuuden takaaminen ja ekologisen liiketoimintamallin edellänäyttäjä, työllistävästi ei syrjäytättävästi...

      "Alä usko, ota selvää, se "liian hyvältä kuulostava" voi olla joskus jopa enemmän osasit kuvitella ja vie sinulta kyynärpäätaktiikkalla, painostamalla ja pelottelemalla hankkimasi elannon ollessaan totuudessaan rehellinen"

      Mutta koska tekijää kohtaan suunnatiin sen asteista kritiikkiä, valhepuheita ja joukko-psyykkaamista yksilö- ja yritysmaailman tahoilta lynkkaus-hengessä, ajoi lopulta hänet loppuun henkisesti sekä fyysisesti että päätti viedä koko roskan hautaan mennessään ja varmistipa vielä että tunkiolle kaivelemaan tulevat ahnaat rotat jotka luulevat löytäneensä jotain millä mässätä ilmaiseksi toisten tekemällä työllä, saavat mietittävää että mikä rotanloukku ja siinä oleva makupala olisi vähiten myrkyllinen.

      Vastaus kysymykseesi on yksinkertainen:

      "En välitä, en odota, en toiveita enää herätä, lopetin, hävitin ja uhnohdin. Jos kuolema on julmaa niin elämä voi olla julmempaa ja rauha tai onnellisuus on kapitalismin ja ahneiden rikkaiden sananhelinää markkinakeino joka voi tarkoittaa mitä tahansa. Vain loppu on aina fakta ja tulee toivottomuuden päätteksi halusit tai et."

      • LiianHyvältäKuulostava

        Nordea FI8521991800236726. Ota ylös ja muista, ettet ikinä pistä sille latiakaan. Minulta, työttömältä huijattiin 14.7. 55€ tuolle tilille. Luotin, kun oli Muusikoiden Torin jäsen nimimerkillä "elektrostaattinen". Mika Claren . Kaveri on hävinnyt, kuin pieru saharaan ja vaihtanut puhelinnumeron. Häpeäksi kaikille lappilaisille. Osoite MC. Tuotanto Myllymatka 1 A1 96190 Rovaniemi. Y-1643741-8. Meili [email protected] p.0453306019 ja poste restante 0453308747, mikäli ovat voimassa. Netti paljastaa kusetuksia tapahtuneen jo vuosia. Ilmoittakaa eteenpäin, niin rehellisiltä muusikoilta säästyy rahaa. Kaveri on myös Twitterissä ja Facebookissa. Pistän kaikille mahdollisille IT alan ja Musiikkibisneksessä oleville tahoille tiedot hemmosta, kuvan kera. Se on mun hyvitykseni. Euroja tuolta hemmolta ei takaisin saa.


    • RaisionParoni

      Hei haloo! ko. "yrittäjä" ei ole tuosta toiminimestään koskaan mitenkään pitänyt huolta. Ei maksa maksuja, ei pidä tietoja ajantasalla, eikä mitään muutakaan. ja se terveydentila on ollut tuolla ihmispaskalla aina tuollainen. Patologinen valehtelija, psykopaatti,skitsofreeninen, narsisti. Tällä hetkellä näköjään pyörittää 24x com Oy nimistä kusetusfirmaa ja kun kyselee tietoja yritysrekisteristä niin silläkin paskafirmalla on kaikki maksut maksamatta. Me täällä turussa muusikkopiireissä odotamme kyseessäolevalta Clarenilta velkoja takaisin. Hän on lainannut rahaa, ostanut tavaraa velaksi ja kylmästi varastanut mm. soittimia ym. muusikoiden käyttämää tavaraa. Kautta rantain saimme kuulla hänen nykyisen naisystävänsä nimen ja sitä kautta kyselemällä osoitteen jossa tuo ihmispaska majailee, oman osoitteensa kun on huijaripaska salannut. Asuinpaikka on siis nykyään Mikolantie 3 as 8, 21800 kyrö ja tämä on käyty ihan parin luotettavan todistajan kanssa toteamassa. hetken talon ulkopuolella autossa istuttuamme tämä ihmispaska tuli asunnosta ulos ja kun odotimme hieman pidemmän tovin niin hän saapui kaljalaatikkoa kantaen nuorehkon melko juntisti pukeutuvan silmälasipäisen naisen kanssa takaisin. Oletamme tämän olleen Clarenin naisystävä. Sitä emme tiedä että tietääkö nainen huijauksista ja mielenterveydellisistä ongelmista vai ei, mutta jos tietää niin täytyy hänenkin olla pahasti päästään sekaisin liikkuessaan tuollaisen ihmispaskan kanssa...

    • Tiedänmistäpuhutte

      Mielestäni ei kannata yleistää, että kaikki tuon pauloihin joutuneet naiset ovat hieman "vajaita" tai arkipäiväisen näköisiä juntteja. Kuka tuollaisen kanssa jaksaa ja skarppaa sekä meikkaa kyttääjiä varten? Kuka yleensäkkään joutuu miettimään, että kyttääkö joku omalla pihalla? Minä jouduin ja se ei jäänyt lähellekkään kyttäystä.

      Sen tiedän, että usein ko. tyyppiset saattaa hyvin tehokkaasti viedä ihmisen elämästä kymmenisen vuotta, hajoittaen käytännössä ennen niin seesteisen ja tasapainoisen elämän pirstaleiksi...kun vaan vastakappale on ollut tarpeeksi naiivi, eikä ole joutunut vanhempiensa, kavereiden, entisten miehien tai yleensäkkään ympäristön kusettamaksi taitavalla otteella .

      Minunkin oveni takana kävi kyttääjiä, sekä velan perijöitä. Ei tunnu kivalta sen naisen puolesta.

      Luonnollisesti tämä kaikki on kirjoitettu hypoteettisesti, koska kuviteltu exäni on ollut hanakka haastamaan oikeuteen kaikesta, mikä ei ole ollut koskaan hänen omaisuuttaan. Hän olisi voinut käyttää esim. häikäilemättömästi rahallisesti hyväkseen muistisairasta isääni. Mutta tämä kaikki siis jos minulla olisi ollut ihan oikeasti diagnosoitu narsisti-exä. Voisin kuvitella, että kaikesta tapahtuneesta olisi joutunut parantumaan se naisihminen vähintään 8 vuotta ja että vieläkin tulisi painajaisia.

      • Anonyymi

        no mutta, sinun exäsihän on sitten ihan yks yhteen tuon Clarenin kanssa, eli M.CTuotannon huijarin


    • Anonyymi

      Sen verran asianosainen " Huijari" Tässä että tuo hypoteettisesti puhuva nais padka joka keksi minulle netin silloisten atiivien låäkärikirjojen perusteella mm. Bilaarihäiriön ja onnistu saamaan diagnoosin läpi Paul Biri nimiselle lääkärille omien tutkimustensa tuotteena ja kun oli hankkinut "lääketieteellisen ammattipätevtttensä tehdessään omassa yrityksessään tietosuojan rikken luodessaan kyseisen järjestelmän tietoja ja lääkärikanavan kuvauksia julki ja itse tehden oman dagnoosinsa tämän järjestelmän tietoihin perustuen. Oma terveys hän tun melkein 10 vuoden aikana oli exälläni niin henkisesti ja fyysistä kunnossa. Hänhän oli Suomen pätevin, osaavin, mahtavin ja voittamattomin nätti jolla tuon yhteisen aikamme elämänhallinta oli päihteetöntä, kunnoitetavan esimerkillistä sekä minähän töitä itse en juuri tehnyt lainkaan. (Sorry Tämä retorinen mässäily muta minulta on täysin virheellisen purettu ko. Diagnoosi sekä todettu että ehkä liian paljon lankoja vetäneenä ja yrittäesäni selvitä asunnottomuudesta, alkaneesta keuhkoahtaumasta jonka tukena onneksi tuo nurikko-vaimoni (34) joka ei vieläkään eikä juppivatteita kaipaa. Sellaista kutsutaan omaishoitajaksi sekä tietää että innostun, uppoudun kaikkeen mitä pidän nykyään arvossa niin paljon että paljastui keskivaikea ADHD minulla johon en kuitenkaan lääkittstä ole hakenut ja voimme rehellisesti katsoa peiliin ja todeta että ensinnäkin olivat kirjoittaneet kommetinsa minun 50 vuotispäivänä jolloin juhlistimme päivää 24 keskiajan voimin, mynnän tämän. Eipä kanttia omalla nimellä, näillä pilvipäissään kiirjoitetuilla salasala-ToistenWika-seon-vakoillijoillla koskaan ole esiinnytty sekä näitä minun elämääni vaikuttaneisiin kommenteilla tehden hallaa koko elämän hallintaan.
      Mutta kun pannaan ryminällä ryhdikkään tahdikkan diplomaattisesti Tämäkin asia kuntoon niin vaadin oikeuden kautta heitä vielä korjailemaan aiheuttamansa Hallan minun ja Vaimoni uskottavuudesta ja jatketun alentamisen, omaisuuden tuhoamisen (Tämä Raision Paroni hettikehitys ja demo-tpalvelimeni jossa 7 vuoden aikana tekemäni ohjelmointi ja innovaatiot (Tämä on todennettavissa kun tekemäni Suomen ekä virtumediapivi-palvelin jatähän viesti ketjuun liittyvä ongelma yrityksen toiminnasta löytyykin Raision Paronin mustis-kovajäbä-eäxän_uus-kostan-kaiken-joka on todellakin iso X minun vaimolleni eli never trust the sohvaperuna- Face-boob-härvelin insinöörin joka tykkää käydä exien nyxien ovella ihan sähkölamauttimella ja naru-metalli liha-nykkiraudalla minua huvittamassa. Nyt kiitän että alumiinimaila ihan siloin viimenäkemisillämme oli kadonnut ja että nyxäni tuli välin kun meinasi naanan kuohinnasta irti tältä sälliltä tulla tuomio jonka saa myös ihmisestä. Mokomakin matopää joka ei käynyt kuukauteen suihkussa ja kämppä oli jo sine hetkeksi muuttaessani täynnä luteita. Nämä todistettua fktaa niin sossun, lääkärin ja virkavallan puolesta. Ei tarvitse puhua paskaa kun Karma paskan niskaan nakkaa.) Terveisin se padkiainen Mikael Clar€n eli DanCee. (Nikki jota kannattaa tuskin seurata jos oikein naurut haluaa saada. Mulla kun ei hampaat enää haittaa ja musiikkiin on ihan hanurista 24x.live palvelusta joskus kun on siellä aihetta livee kukasta hypridinä mediana.

      • Anonyymi

        Hullu mikä hulluksi. Saako vielä hullumpaa ku tää....... Mikael Wirmaneva. C on monella tapaa kirjoitettu..ę. è, ē, ě etc.. ja nykyään Kait Daniel. Vaihtanut oman nimensä... Lars Clarènista äitinimeä tuskin kukaan edes tietää!


    • Anonyymi

      Niin ja vielä, elvia Espana. T. Sama MC

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3151
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2569
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      381
      2477
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2065
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1887
    6. 172
      1309
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1297
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      980
    Aihe