italialaiset miehet

mari88-

Millaisia kokemuksia teillä on italialaisista miehistä kumppaneina? Tapasin mukavan, suomeen juuri muuttaneen korkeasti koulutetun pohjois-italialaisen miehen ja haluaisin kuulla miten teillä muilla on sujunut italialaisten tapailu. Onko ollut kulttuurieroja? Millainen naiskäsitys italiassa on? Onko menojanne rajoitettu ja onko mies ollut mustasukkainen jne.
Kiitos kovasti <3

34

2266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Barilla

      Ulkoa machoja sisältä nössöjä mamiksia. Turhamaisia ja hiukka liika pinnallisia mun makuun... Hyviä kokkeja. Yksilöitä nekin, mutta perhesuhteet tiukemmat, eli äidille saattaa tulla ns päänsärkyä ulkomaisesta tyttöystävästä... Kokeilemalla se vain selviää.

      • jorezx

        Kovia syömään spagettia ja makaroonia, joten varaa sitä runsaasti.


    • robertoravioli

      Tunnen vain yhden. Pieni kaljupäinen kimittävä homppeli.

    • Asuvat äitinsä helmoissa vielä nelikymppisinä..
      Laiskoja.. Eivät oikein osaa tehä mitään muutakuin huutaa yksinäiselle suomalaiselle eukolle "ciao bella!".

    • Ovat yleensä määntshaildeja noin kansainvälisesti lausuttuna.

    • sonoitaliana

      Siskon aviomies on puoliksi italilainen. Hänellä on toki työ, mutta ongelmat tulee sitten esiin kotona. On yksinkertainen, ei edes siivoa omia sotkujaan (lattiat täynnä omia tavaroita, vaikka niille on ihan oma paikkakin löytynyt muuton jälkeen) ja haravoi pihaa, vaikka ostivat siskoni kanssa ok-talon. Sisko on se, joka tekee ruoat ja siivoaa. Totta kai hänellä on aikaa töiden jälkeen niihin ja se on ok, mutta kyllä aviomiehenkin pitäisi tehdä jotain, eikä vain pelata pleikkarilla 24/7. Ihmettelen, mitenkä siskoni kestää tuollaista. Miehen veljet ovat ihan siistejä eivätkä vaikuta niin yksinkertaisilta.

    • ympäristön_vaikutus

      Hmm. Puoliksi italialainen ei paljon kerro siitä minkälaisen kasvatuksen on saanut. Onko toinen puoli esim.kiinalainen tms. Jos on vaikka italiassa kasvanut ja äiti on italialainen löytyy varmaan eroa siihen jos on suomalaisen äidin suomessa kasvattama.

      • sonoitaliana

        Siskon aviomiehen äiti on ihan suomalainen. Toiselta veljeltä löytyy lapsi suomalaisen naisen kanssa. Sisko on ollut pitkään kihloissa miehensä kanssa ja muutama vuosi sitten menivät naimsiiin. Ainoastaan vaan miehen harrastus saattaa mennä välillä liian pitkälle, että sitä tavaraa löytyy sitten pitkin lattioita.


      • encortade
        sonoitaliana kirjoitti:

        Siskon aviomiehen äiti on ihan suomalainen. Toiselta veljeltä löytyy lapsi suomalaisen naisen kanssa. Sisko on ollut pitkään kihloissa miehensä kanssa ja muutama vuosi sitten menivät naimsiiin. Ainoastaan vaan miehen harrastus saattaa mennä välillä liian pitkälle, että sitä tavaraa löytyy sitten pitkin lattioita.

        Höpö, höpö. Tuskin on mikään kansallinen tapa levitellä tavaroitaan ympäriinsä.
        Seurustelin ihan tavan suomenruottalaisen kanssa, jolla tapana jättää kaikki tavara juuri siihen paikkaan kun oli koskenutkin.


        - Makkarapaketteja löytyi kaapista ilman makkaraa
        - Kaappien ovet auottiin ja jätettiin juuri siihen asentoon kuin ne oli aukaistukin
        - piti kirjanpitoa makuuhuoneessaan ja sieltä löytyi monen kymmenen vuoden vanhoja sanomalehtiä ja raportteja omasta tekemästä työstään ja kaikenlaista muuta sälää..

        Italiaanot ovat silti tosi komeita:-)


    • Kulttuurikoodi

      Minä kävin jo jonkin aikaa sitten lomalla Italiassa ja tapasin siellä tumman ja komean miehen... Tumma hän oli... Mitenköhän tässä nyt tulisi edetä?

      • italianmiehetbabisto

        Ihania ovat italian miehet! Komeita!
        Onhan jotkut siellä mamman kotona asustaneet, mutta sen kulttuuri vaatii niin. Siellä opetetaan kokkaamaan ja rakastamaan! Tulista touhua! Kuka sellaisesta nyt ottaa herneet nenäänsä.


      • sadetar2

        Sido puuhun ja syötä sille jotain perinneruokaa esim.maksalaatikkoa.


      • Hunting
        sadetar2 kirjoitti:

        Sido puuhun ja syötä sille jotain perinneruokaa esim.maksalaatikkoa.

        Mä olen parempi asiantuntija noissa perinnejuomissa. Tarttee varmaan sitten muistaa pitää tratti ja narua mukana tästä lähtien.


      • italopelle

        Kuulostaa liian tutulta. . Oisko sama tyyppi... Rob....

        ...


    • ciaobella11

      Minäkin tapasin komean ja korkeasti koulutetun pohjois-italialaisen. Komea ja miellyttävä hän oli, mutta ei yhden naisen mies todellakaan. Kunnon naistenmetsästäjä siis kyseessä. Ei kantanut meidän romanssi alkua pidemmälle, kun kertoi elämäntyylistään. Otti vielä yhteyttä ja kertoi miettineensä asioita ja sanoi olevansa valmis isoon elämänmuutokseen: jättäisi naistenmetsästyksen ja hänelle riittäisi kaksi tyttöystävää, minä ja joku muu. En lämmennyt ehdotukselle. No ainakin hän oli rehellinen. Pisteet siitä.

      • italopelle

        Kuulostaa
        vähän liian liian tutulta. . Oisko sama Rob.....


    • lostortellos

      Italiaanot kaljuuntuvat nopeasti yli 30 vuotiaina ja tukevoitumisen myötä näyttävät 40-vuotiaina jo aika vanhoilta. Italialaismiehet ottavat nykyisin runsaasti thaimaalaisia vaimoja, koska harva italialainen nainen haluaa yli 30 v. kotona-asuvaa miestä passattavakseen. Kantsii selvittää miksi ylipäänsä on lähtenyt Italiasta, joka on Suomeen verrattuna varsin miellyttävä maa sinänsä.

      • Rivivere

        Niinpä. On käsittämätöntä miksi joku lähtee monin tavoin viehättävät maasta kylmään ja kovaan pohjolaan. Italialaiset naiset on muutenkin kauniimpia ja tyylikkäämpiä. Jotain pitää olla vikana jossain. Toisaalta italian naiset voivat olla hemmoteltuja nykyisissä vähälapsisissa perheissä ja vaativat miehiltä aika paljon. Huonoitsetuntoisempi suomalainen voi siis olla järkevämpi vaihtoehto.


      • Mamma.mia

        Ehkä hän on ns työkomennuksella, ja kohta jo jossain muualla, esim Australiassa,


    • Leikkikaveriksiehkä

      Miksi korkeakoulutettu mies hankkiutuisi yksiin naisen kanssa joka kyselee tyhmiä eikä ole itsellä mitään käsitystä. No, voin neuvoa. Jos on komea kelpaa ulkoilutukseen, mihinkään todelliseen arkielämässä ei ole apua.

    • Kokemusbuhuu

      No tällä plstalla yleistetään. Yleistäminen on kysessä silloin kun joko on stereotypiaksi asti päätynyttä yleisyyttä ts. usein ja monen kokemaa ja havainnoimaa ehkä jopa tilastolisesti merkittävää, jos sitä on siis osattu jossain kyselyssä kysyä... Joskus kyse voi olla asenteesta tai ennakkoluulosta, jolloin asian laidalle ei ole ainakaan tilastollista katetta. Parempi näin anonyyminäpalstalla kysellä kuin päin naamaa joltain pöljäkaverilta. On hyvä jakaa kokemuksia kun ei nuo sosioloogit nykyisin harrasta kuin persiillä istumista ja teoreetisointia.

    • italopelle

      Seurustelin yhden Suomessa jo jonkin aikaa asuneen Italiaanon kanssa. Komea ulkoa sisältä täysin mätä..Todella itsekeskeinen ja yksinkertainen tyyppi. Ja ei todellakaan yhden naisen mies. Koko ajan oli omat menot.. valehteli minkä ehti. Silti edelleen roikkuis ja riippuis mun perässä.. soittaa joka päivä.. komea ja tekee hyvää pastaa.. siinä kaikki. . Ei oo paljon kehumista. Saa suomitytön pään pyörälle "erilaisuudellaan". Suosittelen pysymään kaukana!

    • jotainnn

      Olen ollut suhteessa 4 italialaisen kanssa ja muutaman tunnen. Kaksi korkeasti koulutettua. Toinen todella sympaattinen ja sängyssä ihan ok, etelästä. Toinen pohjoisesta. Sängyssä todella kuuma, mutta oli varattu jota en tiennyt. Kauan vonkasi perään, tyylillä, ei sen niin väliä ollaanko tahoillamme varattuja. Kolmas ja pisin suhde etelästä, matalasti koulutettu. Sekopää, macho, pettäjä, kuvitteli liikoja itsestään sen perusteella että on italialainen. Todellinen maanvaiva häntä ei jätetä. Sängyssä kylmä, perusjyystöä.
      Kolmas etelästä, ei korkeasti koulutettu. Todella kaikinpuolin asiallinen ja mukava, ei niin italialinen. Eli arvostelee maansa asioita ja politiikasta. Ei jalkapallofanaattinen, matkustellut paljon.Kohtelee hyvin ja aivan ihana ihminen.
      Tuttavuudet molemmat korkeasti koulutettuja etelästä, varsinaisia gigoloja, mutta ystävänä mukavia ihmisiä.
      Eli ei voi yleistää. Yksikään näistä ei ole ollut ns. mammanpoika.

      • Hahahahah

        Mulla oli myös sekopään kans suhde.. mies, joka todella kuvitteli itsestään liikoja sen perusteella, että on italialainen...maanvaiva..


    • Eräkettu

      Varmasti yrittävät selittää äidin nurkissa asumista yhteisöllisyydellä tai jollain muulla jalolla tarkotuksella mutta paskapuhetta kaikki..

      • eipidäpaikkaansa

        Tunsin vuosia sitten yhden italialaisen miehen, oli ystäväni miesystävä.
        Selitti kylläkin äidin kanssa asumisen sillä, että italiassa asunnot kalliimpia ja duunarin palkoilla ei pärjää vuokranmaksussa ja kaikessa muussa tarpeellisessa. Ehkä se italialainen tietää asiat paremmin kuin sinä.


    • kuularuisku

      Ankaria vitun miehiä ja lämpimiä jaloviinan ystäviä

    • kokemuksia-

      Minulla juttu tyssäsi siihen, että italiano oli todella huono sängyssä eikä oikein kyennyt aktiin. Sen jlkn en häntä tavannut :D

      • Ihan sama kokemus täällä!


      • fdfsdfsdfs
        läskipersekurppa88 kirjoitti:

        Ihan sama kokemus täällä!

        Miten miehen huonous sängyssä ilmeni?


      • fdfsdfsdfs kirjoitti:

        Miten miehen huonous sängyssä ilmeni?

        Ei tullut ollenkaan, vaan lopetti kesken kaiken (eli vähän sama kuin tuon aiemman kirjoittajan sanoma "ei oikein kyennyt aktiin", lieköhän ollut sama mies kyseessä...), väitti minulle syyksi että hänellä kuulemma vaikeuksia tulla ekoilla kerroilla uuden kumppanin kanssa. Lisäksi elin oli yksi pienimpiä joita olen kohdannut, tosin sitähän sanotaan että "ei se koko vaan se miten sitä käyttää"...


    • tsemiävaantapailuun

      Ei mulla oikeastaan niin ole sitä kokemusta. Mutta tuntui että yks jugoslaviasta Roomaan poliisiksi mennyt miltei raiskasi kun olin ihan lukiotyttö viimeisellä silloin lukiossa ja kävin muinaisessa Jugoslaviassa viikon. Kovat on luulot ainakin poliisi jugoslaveilla Italiassa ollessa siis, että kantsii nuorena ainakin olla vähän silmät päässä mitä siellä tapahtuu eikä vapaasti ottaa nuorena alkoholia vaan vastaan miettimättä mahdollista seurausta. Roomassa sitten vanhempana köydessäni ei nyt tuollaisia toki ollut lähelläkään tapahtua mutta ehkä se on parempi että silloin oli myös vanhempi tai molemmat olimme siis ihan aikuisia naisia matkassa niin ei sitten mitään seikkailuja niin ollut silloin lähellä.En tosin ole varma luuliko hotellin omistaja meitä sitten pariksi mutta ei sille sitten mitään voinut tai ei sillä sitten ollut niin kai merkitystäkään. Turismista rahansa saavat työntekijät, miehet ovat yleensä hyvin kohteliaita esim Roomassakin, mutta ehkä siihen liittyy myös pääkaupungin lisä? eli kai Helsingissäkin helposti pintapuolisesti saa ainakin aika monesta ihan miellyttävän kuvan?. No täytyy sanoa että onhan kyllä Roomassakin minua (meitä molempia kävijöitä)huijattu taas esim. lentokenttä kuljetuksen suhteen että ei muka juna kulje sanoi kipsanmies(lentokenttäbussijärjestelmä oli hänet lahjonut
      sanomaan niin että bussi sai myös kuljetettavia)ja Hgissä savoa puhunut mies huijasi junamatkarahan mukamas takas Savoon (taisin ostaa hänelle junalipun)(oliko hänet ryöstetty
      vai mitä nyt muka sanoikin
      tapahtuneen), että monenlaisia ihmisiähän on vaan todennäköisesti italialaisissakin sekä pääkaupunkilaisissa että muissakin, ettei voi etukäteen(nainen) tietää onko hyvä hedelmä vai silkkoa sisältä.

    • äkkipikaiset

      Onko ollut kulttuurieroja? mies arvosti enemmän ruunalaittoa, uskonnolliset uskontotapahtumia mutta ei ollut uskonnollinen hän. "Vapaa deittailu" eli muiden naisten tapailu sallittua koska ei ollut naimisissa oli myös vähän yllättävä kulttuuriero! mutta eivät kaikki niin toimi. Oli sitoutumiskammoinen. Ei ollut ilkeä, mutta oli liian hankala tapaus ja heittäytyi täysin mahdottomaksi joka raivostutti liikaa.

      Millainen naiskäsitys italiassa on?
      Naiset ovat Italiassa vahvoja ja vahvaluonteisia, monet myös meikkaavat aivan liikaa eli kajaalit ja sen lisäksi vielä huulimeikit jne. Italiassa äidit käyvät usein työssä (kuten Ranskassakin) ja isovanhemmat (yleensä mummo) hoitaa lapsia. Näin ollen lapset usein kiintyvät enemmän mummoon/sukulaiseen joka lasta hoitaa. Exänikin oli sellainen että aina piti yhteyttä hoitajatätiinsä ja ilmeisesti näki häntä useammin kuin omia vanhempiaan, mikä näin suomalaiselle on aika kummallista. Mielestäni aika huono kulttuuriero tämä että naiset joutuu työhön eivätkä saa samanlaisia lapsilisiä kuin Suomessa niin joutuvat pakosti töihin vaikka olisi lapsi ja mummon täytyy hoitaa jos on mummo joka suostuu. Sen takia Italiassa Euroopan alhaisimmat syntyvyysluvut.

      Naiset ovat usein vahvoja ja tekevät mitä haluavat Italiassa, eli jos mies pettää niin kyllä ne naisetkin osaa kieroilla. Äkkipikaisia ovat monet ja tykkäävät väitellä. Draamattariakin on mutta eivät toki kaikki. Tvtä jos Italiassa katsoo niin naisihanne on tyypillisesti hoikka vaalea bikininainen, mutta perinteisesti naiset eivät ole Italiassa sellaisia eikä kaikki miehet sellaisia etsi. Miehet ovat tottuneet valitukseen.

      Monet italialaiset miehet ihailee pohjoismaalaisia ja venäläisiä blondeja ja päät kääntyy kokonaan jos sellaisia näkee! Pohjois-Italiassa on luonnostaan vaaleita naisia heillä omastakin takaa, mutta etelä-Italiassa ei oikeastaan yhtään aitoja blondeja, värjättyjä toki. Joten blondi nainen voi olla italialaiselle miehelle kuin aarre.

      Kaljuuntuminen on ihan totta, etenkin Pohjois-Italiassa näkee paljon kaljuja miehiä vaikka olisivat vasta 25-35v, tuokin on yksi kulttuuriero.

    • totuuksia1

      Jotenkin tuntuu että tänne kirjoittavien kokemukset täytyy olla niistä ns. Italian rupusakista joita muualla Italiassakin inhotaan kuten Napolista ja Calabriasta. Italialaiset miehet yleisesti ja tunnetusti ovat kovasti blondien perään, eli vientiä riittää jos kiinnostaa. Ihan sama ovatko korkeastikoulutettuja vai perusduunareita niin silti kelpaa esim. romanialaiset, tsekkiläiset, ruotsalaiset, latvialaiset naiset etenkin vaaleat mutta tietysti muutkin. Moni italialainen nai romanialaisen naisen. Monet italialaiset miehet jopa matkustavat ko.maihin naisia katselemaan. Moni luulee olevansa taivaan lahja naisille, vaikka kaljuuntuvat (ja harmaantuvat!) jo hieman yli kolmikymppisinä! ei kaikki mutta aika monet. Se on lähinnä niiden miesten mammat jotka (tietysti!) suosittelevat pojilleen korkeasti kouluttautuneita italialaisia naisia vaimokkeiksi. Mutta monia kiinnostaa kuitenkin enemmän vaaleat superbeibit, ainakin jos olisi pakko valita italialainen rillipäinen nörttinainen tai vaalea kaunotar niin valinta on silloin selvä miesten osalta. Mammat eivät aina tuosta vaan sulata sitä poikansa blondibeibi valintaa ja tiedän tapauksia joissa mamma lopulta onnistunut kääntämään miehen vaimoaan vastaan ja ajanut pois. Italiassa on yhä puuropaketeissa kuva vaaleasta enkelistä.

      Miehet jotka ovat kovin epäluuloisia, heillä on yleensä runsaasti salattavaa, kansalaisuudesta viis mutta pätee myös italialaisiin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      262
      2457
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      86
      1951
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1586
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      155
      1408
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      65
      1244
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1185
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe