Hankaluus löytää sekstaajaa miehelle

Ketäänloukkaamatta

Ollaan avoimessa parisuhteessa yhteisellä päätöksellä ja törmätty siihen tosiasiaan, varatun miehen on todella vaikeaa löytää seksistä kiinnostuneita naisia seuranhakupalstoilta, toisin kuin varatun naisen.
Meidän tapauksessa vielä on niin, että mies on absolutisti, eli hän ei käy baareissa eikä muutoinkaan missään bailupaikoissa, josta naisen voisi helpommin löytää.
Joka paikassa luullaan, että mies on luvatta liikenteessä vaimoaan pettämässä tai että vastassa on joku "elämänkoululainen" lukuisine ongelmineen.
Eli osaisko joku vinkata mistä Varsinais-Suomalaiselle nelikymppiselle miehelle seuraa parhaiten oman puolison lisäksi löytäisi?
Koska mies on siisti, fiksu, riittävän komea, normaalivartaloinen, terve ja järjissään, niin seura pitäisi olla samanlaista ja luonnollisesti ei maksullista vaan mieluiten jonkun myös varatun naisen tai varattua miestä haluavan sinkun seuraa. Ikähaarukkana olisi noin 30-45 vuotiaat naiset. Ilmeisesti kukaan ei halua sitoumuksetonta seksiä varatulta luvan kanssa vaan "hienompaa" on tehdä temput jonkun vaimoaan pettävän varatun kanssa..... toivottavasti olemme väärässä.

t: Ketään loukkaamatta

20

812

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KysyMielisairaalasta

      Osta dildo sille.

    • ihmetellen_

      Sori vaan,
      mutta en usko, mikäli miehesi ei ole jollain tasolla ( tiedät kyllä millä) puutteellinen? Miksi sinä "paritat" miestäsi, miksei hän itse löydä seuraa?

      • Ketäänloukkaamatta

        Kyllä hän itsekin seuraa haluaisi, mutta kun ei käy juuri missään sellaisissa paikoissa, joissa "perinteisesti" tällaisia mahdollisuuksia voisi olla, niin ainoa keino lienee seuranhakusivut, joissa taas kukaan ei tunnu olevan kiinnostunut varatusta miehestä vaikka luvalla liikenteesä olisikin.
        Haussa olisi sellainen nainen, joka myös viettäisi jonkin verran miehen kanssa, eli ei pelkkää seksiseuraa vaikka sekin kemioiden kohdatessa toki tulisi kyseeseen.


      • exigent8

        Siis sähän puhut siitä äijästä kuin lapsesta tai lemmikistä. Että päivähoitoa ois vailla :P. Ihme menoa!


    • exigent9

      Meinaan vaan sitä, että todella harva "tasokas" nainen on niin epätoivoinen tai seurankipeä, että haluaa viettää aikaa jonkun tuikituntemattoman varatun miehen kanssa ihan vaan muuten vaan. Niin puutteessa voi tietenkin sit olla, että haluaa viettää aikaa seksin merkeissä mut miksi muuten?

    • eimuutenhalua

      Voisin minä se olla, vaan rahalla. Naimisissa oleva miestä ei halua ilmaiseksi, ei seksi harrasta sen vuoksi että oma avioliitto pelasta....

    • etkösätiennysitä

      Joooeiei, ei sellaista seuraa mistään löydy ja kuten itsekin sanot, se on se tosiasia ns.vapaista suhteista.

      Se "vapaus ja avoimuus" suhteissa on siis tosiasiassa illuusio. Vähän kuin laittaisi miljonäärin ja rahattoman hankkimaan asuntoa, ja hetken päästä kävisi ihmettelemään miksei rahaton vielä ole saanut kattoa päänsä päälle. Vaikka kummallakin oli "vapaus" ostaa vaikka millainen kämppä.

    • miesvaan999

      Ei minulla ole koskaan ollut vaikeuksia saada naista mukaan ja seksiä. Ihan helposti on onnistunut olinpa sitten varattu tai sinkku. Miehestä se on kiinni.

      • SamaaMieltäItsekin

        Siinä on kai jokin osaamiskynnys. Itselleni ehdotteli eilen kaksi ihan viehättävää naista ja pe työkaveri. Toistaiseksi olen oikeasti varattu, mutta ei pitäisi olla noin vaikeaa.


      • rivienvälistälukee
        SamaaMieltäItsekin kirjoitti:

        Siinä on kai jokin osaamiskynnys. Itselleni ehdotteli eilen kaksi ihan viehättävää naista ja pe työkaveri. Toistaiseksi olen oikeasti varattu, mutta ei pitäisi olla noin vaikeaa.

        Ette selvästi ymmärrä aloittajan kuvailemaa propleemaa. Ei sillä miten joku itseään vetävänä pitävä ukko kapakassa tms. paikoissa naisia iskee ja saa, ole mitään tekemistä aloittajan kuvaileman ongelman kanssa.


    • 1118

      Avoimissa suhteissa on juuri se ongelma että pelätään oman naisen reaktiota. Moni nainen ystävystyy ja viettää jopa miehen kanssa aikaa, reissujakin. Mutta jos pitäisi mennä pidemmälle niin naiset yleensä pakittavat kun pelkäävät toisen naisen reaktiota.

      Ikävä sanoa mutta parinvaihtajat lienevät se joustavin tapa aloittaa. Siellä tutustuu uusiin ihmisiin ja sitäkautta löytää niitä avoimen suhteen kumppaneita. Muuten voi mennä aikaa.

    • tökeröäkirjoitusta

      Tässä on selvä vedätys käynnissä. Kirjoittaja on mies, jolla ei edes ole vaimoa - kaikkea sitä yritetään....

    • säälittävyyden-huippu

      Apn ukko on säälittävä, pienimunainen ja sikaruma, kerran sen eukon pitää toimia ukkonsa parittajana.
      Ukkoon ei muut naiset koske pitkällä tikullakaan, ilmeisesti ei ap:kään halua, kun kauppaa surkimustaan täällä keskustelupalstoilla, että pliis ottakaa nyt edes joku se.

    • Hyvä kirjoitus avaajalta, olisi kiva kuulla, miten on käynyt kun tuosta nyt on jo aikaa. Onko löytynyt ystävää? Itse olen kaikin puolin tuon kuvauksen miehen kaltaisessa asemassa. Vaimoni tosin ei vaivaudu asiaa pohtimaan sen syvällisemmin, mutta on täysin myöntyväinen tällaiseen.

    • outchh

      Voiko ihmiset enää vajota alemmas???!!!!!

    • Annie46

      Ymmärrän varsin hyvin alkuperäisen "ongelman". Yhtä halukasta naista kohti on 100 halukasta miestä tarjolla, mutta yhtä halukasta miestä kohti on 0 halukasta naista.
      Meillä on myös vapaa liitto, joka toimii muuten erinomaisesti, mutta ongelma syntyy siitä, että minun tarvitsee vain valita kenet haluan sänkyyni, kun mies taas joutuu tekemään seksiseuran löytymisen eteen isostikin töitä. Viimeistään siinä vaiheessa, kun mies kertoo olevansa vapaassa suhteessa ja haluavansa vain nautinnollista ja hyvää seksiä, nainen ottaa pakkia. Tämä on harmillista, sillä reiluna tyttönä tahtoisin miehellenikin ihania seksikokemuksia halukkaan naisen kanssa.

      • Tp75

        Meillä rouvan ystävät ovat tarjoutuneet auttamaan. Itse jos haen seuraa, valehtelen olevani sinkku tai eronnut tahi karannut. Yöllä baareissa turha alkaa avautumaan avoimesta suhteesta, harva edes ymmärtäisi.


      • yxkaxhuomiota

        Ei ongelma ole suinkaan miehe(i)ssä tai naise(i)ssa, vaan ns.vapaan suhteen ideassa, eli ajatuksessa, jolla ei ole kosketuspintaa terveen parisuhteen todellisuuteen.

        Sikälimikäli parisuhteen ajatuksena onkin nimenomaan etäännyttää ja vieraannuttaa puolisot toisistaan, jopa saada halveksimaan toisiaan, tuollainen menettely lienee hyvin tehokas. Mutta siinäkin tapauksessa valehtelun kautta häriökäyttäytyminen jo ulottuu ulkopuolisiin asti. Kuten alla saamme lukea.


    • Suhteitamonenmoista

      Miehille se on vaikeampaa. Naiset ovat tiukempia Moraaliltaan. Vapaaseen seksin niin harva nainen tyytyy. Monesti varmaan käy niin että miehen pitää todella tehdä töitä saadakseen edes mahdollisuuden seksiin. Moni nainen joutunut varmaan tähän tilanteeseen. Kertovat olevansa eroamassa ja jne. Toinen uskoo siis suhteen olevan muuta. Kuinka karvasta on kun huomaa ettei toinen eroakkaan. Tässä vaiheessa eivät voi saada sitä totuutta mieheltä. Eikä uskalla kysyä edes sen puolisolta miten asiat on. Kuinka monesti kun mies totuudella kertoo haluavansa seksiä pelkästään jää ilman. Siksi monesti ne teatteri esitykset pitää tehdä jotta pääsee pukille. Ikävä tosi asia miehiä koskeva. Naisena on paljon helpompi saada kun sanoo suoraan.

    • Minun kokemukseni on vastaavanlainen, kun viestiketjun aloittajan. Elän avoimessa suhteessa, mutta fiksua seksiseuraa on vaikea löytää. Eräs syy voi olla, etten pidä luontevina tapaamispaikkoina seuranhakupalstoja ja baarista seuran etsintä on melko rasittavaa.
      Missä siis me tavalliset, onnellisessa ja toimivassa avoimessa suhteessa elävät Varsinais-Suomalaiset tapaamme toisiamme, sen haluaisin myös tietää:)?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe