Muuttaisisinko Sallaan?

Sallalainenko

Kohta on taas muutto tiedossa ja Salla olisi yksi hyvä vaihtoehto. Koko talven kuviot on vielä hyvinkin auki opiskeluiden ja töiden osalta. Jos kaikki menee niin kuin olen jatellut niin opiskelu olisi osa-aikaista Kemijärvellä ja talven ajan olisi opaskeikkaa Rovaniemellä. Nyt asun liian kaukana molemmista joten johonkin pitäisi muuttaa. Rovaniemellä olisi mahdollisesti "petipaikka" työkeikkojen välissä ja opiskeluiden aikana mahdollisesti myös. Jossain pitää kuitenkin ihan fyysisesti asustella sekä tavarat pitänee laittaa jonnekkin.

Katselin Sallan kunnan veteraanitalon Tapulitiellä olevaa rakennusta. Siellä olisi erittäin edullisia pieniä yksiöitä. Jotain mielipidettä rakennuksesta/alueesta?

Tähän hätään en osaa sanoa kuinkakohan paljon kämpässä tulisi oltua joten kaikista edullisin vaihtoehto olisi paras.

62

4063

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täältäpois

      En osaa aloittelijalle vastata. Itse olen miettinyt muuttoa pois "kehä kolmosen sisäpuolelta". Täältä kaipaan paikkaan missä ei ole valo- tai melusaastetta, joka toinen vastaantulija ole maahanmuuttajataustainen ( en tunnustaudu rasistiksi ) tai joku hörhö , naapuri ei häiriinny koiran haukusta, eikä iltalenkillä tarvitse varoa oman tai koiran turvallisuuden vuoksi. Työni on mahdollista hoitaa etänä kunhan nettiyhteydet toimii. Olen siellä joskus lomaillut ja sitä kautta kunta ei ole ihan vieras. Nyt tuleekin muutama kysymys: löytyykö sieltä jotain harrastuspiiriä tms. jossa tutustuu paikallisiin viisikymppiselle naiselle ? Miten hoituu esim. auton huolto tms. palvelut ? Olen hieman erakko luonne, mutta en kuitenkaan epäsosiaalinen. En ole vielä etsinyt, mutta löytyykö sieltä vapaita asuntoja omistus tai vuokra ?

      • eisiisparastaenää

        Että 50v. nainen. Sinusta tulee tuossa iässä koppura-ämmä kun paikat kuivuu, ei oe enää paljoa hyötyä meille semmoisista. Totta niitä on kaikenlaisia vaginarasvoja, mutta ei se sama ole, kuin oikeasti kastuva vako.
        Kämppiä löytyy kyllä.


      • tulevaantänne

        Löytyy. Tervetuloa vaan tänne. Ihan vinkiksi että osta asunto/mökki mieluummin Sallatunturin alueelta niin siitä voi joskus saada omansa pois. Siellä asuu paljon porukkaa mökeillä ja mukavaa ja kaunista paikkaa. Mielestäni ladut on ihan huippuluokkaa ja harrastaa voi myös liikuntahallilla joka on tunturissa. Mamuja ei ole mutta poroja on.


      • prkleeee
        eisiisparastaenää kirjoitti:

        Että 50v. nainen. Sinusta tulee tuossa iässä koppura-ämmä kun paikat kuivuu, ei oe enää paljoa hyötyä meille semmoisista. Totta niitä on kaikenlaisia vaginarasvoja, mutta ei se sama ole, kuin oikeasti kastuva vako.
        Kämppiä löytyy kyllä.

        Mene Kemijärven sivuille haukkumasta kunnollisia, aikuisia naisia.


    • miehisteimihkään

      Kuten huomaat vastauksista, miehissä on näitä häiriintyneitä. Suurimmalla osalla on iso maha ja andropaussi. Myös ovat epäsiistejä ja sivistymättömiä. Kunta tarjoaa vuokra-asuntoja vanhoista kerrostaloista.

    • kammaristakajahtaa

      Sallassa tosiaan äijät himoissaan, kerta ei ole naisia turjakkeille tarjolla.
      Iso osa noista ei ikinä naista saanut.
      Jos ei laadusta väliä, niin äijää riittää jonoksi asti.

    • Täältäpois

      Kiitos vastauksista. Vastatkaa toki myös viestiketjun aloittajalle. Katselin myytäviä asuntoja ja tunturissa näytti olevan muutama myynnissä. Siellä voi siis ihan vakituiseen asua ? Miehet saavat puolestani vapaasti täällä huudella, live-elämässä on mies-kiintiöni täynnä.

    • TervetuloaSallaan

      Kansalaisopistossa on kivoja harrastepiirejä. Siellä voit tutustua paikallisiin ihmisiin. Auton huolto järjestyy paikallisella huoltamolla ja vuokra-asunto löytynee kunnalta vaikka heti. Mieluisa omistusasuntokin varmaan löytyy ajan oloon. Hyviä vuokra-asuntoja on tarjolla yksityisillä ihmisillä. Voithan ilmoitella vuokra-asunnontarpeesta vaikkapa paikallislehdessä. Tervetuloa Sallaan :)

    • Tunturintykkääjä

      Kyllä saa asua. Nuoret paritkaan eivät enää osta muualta kuin tunturista. Kumminkin vain 10 km keskustaan missä kaupat, apteekki, lääkäri, tosi hyvä kirjasto ja tietty Alko. Tunturissa on kylpylä, liikuntahalli ja kolme ravintolaa. Ilmaiset kodat makkaranpaistoon ja hyvä uimaranta. Kyllä viihtyy. Niin vielä pitää erikseen mainostaa että Sallassa on kaksi hyvää eläinlääkäriä ja hinnat ihan eri luokkaa kuin etelässä.

    • tännevain

      Harmitta noiden epäasiallisten kommentit. Tervetuloa vain sallaan. Ollaan vielä toistaiseksi mamuvapaa kunta, kuten on ennustettu, mamuvapaat paikkakunnat alkavat olla kysyttyjä asuinpaikkakuntia Suomalaisille.

      • PersuRasisti

        Jaha, kunnan rasistiaineskin ilmoittautui.

        Tiedoksi vaan mahdolliselle muuttajalle, että avarakatseisimpiakin kuntalaisia löytyy. Edellä avautunut ennakkoluuloinen rasisti ei edusta tyypillistä sallalaista!


      • Anonyymi

        Eikös siellä ole edes nättejä ulkomaalaissyntyisiä naisia? Ne on niin herkkuja verrattuna kotimaisiin vastineisiin.


    • oravanpyörässä

      Voi kun käy kateeksi. Käyn aina välillä kurkkaamassa näitä Sallan sivuja. Heti kun työura päättyy muutan sinne rauhaan. Tätä kivikylä elämää pitää vaan vielä jaksaa liian monta vuotta. Onneksi lomalla pääsee sinne lataamaan akkuja. Olisi mun unelma asua mökillä tunturissa. Siellä ei tunne olevansa liian korvessa mutta on rauhallista.

    • wueir

      kaikkein parasta kun on hiljaisella paikalla eikä kovin lähellä naapureita ,sallassa on muutama hyvä asunto mutta veteraanitalo on rotikoitten asuntoja ja läpimätä koko paikka,tunturissa on parempi asua .

    • mnkjhbh

      muuten salla mutta saisi kyllä asenteet parantua ihmisillä ja onneksi ei ole pakolaiset vallaneet sallaa,mutta suvakkia löytyy.

      • EnnakkoluuloisuusRoskiin

        Aloittajan ei kannata hämmästyä em mielipiteestä, sillä Sallassa on myös sivistyneempää väkeä, joita ennakkoluuloisuus ei vaivaa!


    • mamuttuloo

      Joo , näitä paksuja suvakkiperseitä löytyy. Eivät kelpaa paikallisille edes folioon käärittynä, oottelevat mamujen tuloa, josko niille kelpais.

      • PersujenTyhjätKattilat

        Aloittajalle tiedoksi, etteivät em persujen kaltaiset ahdasmieliset ja rasistiset mielipiteet ole yleisiä. Vanha sanonta pätee: tyhjät kattilat kumisevat eniten.

        Persuilla on tapana tölväistä, kuten persujen häpeätahrat ovat tehneet: Ahola, Kantola ja P.Aska.

        Salla on persujen mainetta huomattavasti parempi paikka asua ja tahti paranee seuraavien kunnallisvaalien jälkeen!


    • sallalainenko

      Vaikka en itseäni suvakkina pidä, en voi sietää noita mamu-juttuja, niitä kirjoittavat mielitautiset rasistit.
      Minä en halua keskustella mistään mamuista, ne ei kiinnosta, minua lainkaan.

      • TervetuloaSallaan

        Sallassa, niin valitettavaa kuin se onkin, on paljon ennakkoluuloisia (lähinnä persuja), joilla on ollut erittäin vähän tai ei ollenkaan kontakteja ulkomaalaisiin tai muualta tulleisiin ihmisiin, ja tämä heijastuu heidän rajoittuneissa ja ahdasmielisissä kommenteissaan!

        Tervetuloa Sallaan persuista huolimatta!


    • voihyvääpäivää

      Uskomatonta! Oli keskustelun aihe sitten mitä tahansa niin kohta täällä jo jauhetaan persuista, suvakeista ja mamuista. Aina löytyy myös joku äijän raasu, joka ei oo ikinä saanu eikä saa. Säikytätte heti kättelyssä ne jotka vois tänne muuttaa. Kyllä tänne uskaltaa muuttaa. Täältä löytyy ihan normaaleja, kunnollisia ihmisiä.

    • Hkvkh

      Veteraanitaloa en osaa kommentoida, mutta alue on ihan ok, kuten muutkin asuinalueet paikkakunnalla. Tänne ei ole muodostunut niitä kaupungeista tuttuja ongelma-alueita. Jos haluat tarkistaa jonkin alueen/asuintalon rauhallisuuden/rauhattomuuden, kysäise asiaa Sallan poliisilta. Heillä on varmaa tietoa siitä, missä häiriökäyttäytymista esiintyy. Salla on kuitenkin turvallinen ja hyvä paikka asua ja elää.

      • VaroPersuKyliä

        Kannattaa varoa ainakin kyliä, missä on persuilla suurin kannatus.

        Kunnallis-ja eduskuntavaalien statistiikka löytyy netistä esim. tilastokeskuksen sivuilta!

        Todellakin varoitan, niihin kyliin et halua asumaan!


    • bhgnk

      samanlaisia paskoja on muutkin puolueet ei ainoastaan persut turha haukkua,ja mitä sallaan tulee ei siellä järki juokse muillakaan ,yhtä hitaasti kuin etanalla.

    • Leskimuttenmusta

      Onko Sallassa vapaita, komeita alle viiskymppisiä miehiä? Voisin muuttaa sinne jos löytyy. Lässyihin akateemisiin kun kyllästynyt olen ja elättäjää en tarvitse. Kaamosta en pelkää ja hiljaisuutta rakastan.

      • EiOleEikäTuu

        Ytimekäs VASTAUS kaikkiin on

        vapaita - EI
        komeita - EI EI EI
        miehiä - EI EI EI EI EI EI


      • porimaan

        Oletko sitten Leskinen?Käy minulle leski tai Leskinen,kun on vaan nainen.


      • kuusamo82
        EiOleEikäTuu kirjoitti:

        Ytimekäs VASTAUS kaikkiin on

        vapaita - EI
        komeita - EI EI EI
        miehiä - EI EI EI EI EI EI

        Kaikki vähänkään täyspäiset ovat älynneet jo aikoja sitten lähteä sieltä pois..


    • Muualtahuutelija

      Miksei mieluummin Kemijärvi?
      Siellä voi olla töitäkin ja silti sopivan syrjässä voi asua kaupungista.

    • hulipuli

      jokosta muuttasit sinne Sallaan ja opettelisit ruokkihmaan kakaras

    • öötöööö

      No ko minnuu viiraa päästä niin en jaksa huolehtia.

      • outoäiti

        Siltä se tosiaan näyttää. Äiti on kotona ja laittaa aina lapsen silti muualle yöksi. Mene hyvä ihminen hoitoon.


    • porimaan

      Sallassa voi olla kovalla pakkasella kotosalla.Ja katsoa elokuvaa James Bond 007 Erttäin Sallainen.

    • ruupptiowiut

      varmasti terapeuttista muutan hetikohta Sallaan ja maailma pelastuu :)

    • höurtpuuu

      Löytytskö Sallatsta yh äitelle känppää

    • adventure2

      Muuta Pelkosenniemeen! Luonto-oppaaksi turisteille. Aapaa ja tuntureita. Sitä cityihmiset kaipaavat.

    • onmahtavasalla

      Muuta, muuta! Muuta ihmeessä Sallaan!

    • pienestäisoksi

      Tänne vaan, täällä on kivaa, pienet asiat nousevat tosi suuriksi, kun mitään muuta ei ole.

    • törvötuloa

      toki toki varsinkin jos olet jo töisä sallassa niin ei muutaku sinne KOKO PERHEELLÄ

    • sallahanvaan

      Yksinkö punkkaat, missä jälkikasvu? Mahtava hyvä koulukin olis.

    • outotapausoo

      jollakulla se lipsuu niin että lapsi ei pysy kotonaan eikä opi käytöstapoja

      • just-juu

        ne on nää "ongelmapennut"


    • Ryöthi

      Älä muuta.yh lääppiä omasta takaa jo tarpeeksi.

    • ampulaaaaasssia

      Jos lapselle ostellaan kaikkea eikä uskalleta laittaa rajoja, se kostautuu hänelle itselleen kun isoksi kasvaa. Ja vanhemmalle. Ei kunnioita ketään tällainen yksilö, terrorisoi vain ympäristöään. Kiusaa häiriköi valehtelee junailee välttelee töitä ja vastuita ja pelailee. Syyttelee muita. Oppii itsekkääksi ja passuuttaa muilla itseään.. pilaa ihmissuhteensa sen myötä. Nyt alkaisi olla se viimeinen ajankohta...

      • persutsallantuho

        Olet oikeassa. Pahinta kaikessa, että tuollainen häirikkö syrjääntyy ja alkaa kannattamaan persuja.

        Tulokset ovat nähtävissä: Sallan persut ovat joukkio hylkiöitä, jotka vähät välittävät muista kuin itsestään.

        Muistellaanpa Aholan muorin legendaarista möläytystä, jolla hän vähätteli hädänalaisia ihmisiä.

        Tai Kantolaa ja Askaa, jotka yrittivät Sallan kuntaa tekemästä humanitaarista työtä.

        Järkyttävää!


    • solonom

      hae ämmä pussikaljaa jo loppuu rutinat

      • keulivamopeeti

        Eiköpä tuo haekkin kakaralleen kaljatkin jos tämä käskee. Alkaa olla siinä iässä että kohta käskee.


      • 4prj0dhgrp

        Joo ei jälkikasvu sitä tottele enää. Muiden kontolla on kaiket illat.


    • Aslak.ahma

      Elä muuta Sallaan.tule Tunturi Lappiin.täällä kunnioitetaan naista.

    • Näinonjapysyy

      Tätä palstaa kun hetken lukee, niin ei tänne muuta pirukaan. Koittakaa ny pysyä asiassa.

    • rööpö

      varo sallantautia.... pese kätet hyäksi

    • outellessa

      No joko kohta muutat?

      • muutaihmeesä

        Kyllä myö sitä kovasti outellaan.


      • älämuuta

        Emme odota. Älä muuta.

        Terveisin Sallan sosiaalilautakunta ja Sallan persut


      • mitenliittyy

        Miksi käyt ko lautakunnan kimpuun ja persujen ? Ko lautakunnassahan on kepuvalta, kyllä ne sen pillin mukaan päättää. Millä yhtälöllä persut liittyy asiaan?


      • meniköyli

        Toisen asteen.


    • Anonyymi

      älä hyvä ihminen ainakaan sallaan muuta ennemmin rovaniemelle täällä ei ole niin sanotusti mitään .vain helvetin kateellista porukkaa ja sisäänpäin lämpeneviä tolloja jotka juoruavat toisten asioita enemmän kuin omistaan.

    • Anonyymi

      Jos pidät luonnosta ja olet sen kanssa sinut,niin tule Sallaan.
      Saat siitä voimaa ja elämyksiä.
      Kaikki muu täällä sitten ihan muuta.

      • Anonyymi

        Eiköhän tuo aloittaja ole jo 6 vuodessa päätynyt johonkin ratkaisuun, että turha noin vanhoihin kyselyihin on vastailla.


    • Anonyymi

      Ei ole kuudessa vuodessa mikään muuttunut, samanlaisia juntteja ja pikkunilkkejä lähes kaikki

    • Anonyymi

      Sallalaiset rakastavat Venäjää. Haluavat että Venäjän 'demokratia' saataisiin Suomeenkin.
      Pitävät 1940-luvun partisaaneja sankareina😣

      • Anonyymi

        Vanha levy pyörii, yksinäisyys tekee ihmisille tepposet. Tuskimpa niitä partisaanejen ihailijoita on kuin kyseisen henkilön mielikuvituksissa.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1127
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe