Vinkkejä nuorelle tytölle!

Apuvaaaa

Olen 18-vuotias (syntynyt 1997) nuori tyttö ja haluan laihtua! Mittani ovat 170/62 ja tiedän,etteivät ne kuullosta kovinkaan pahalta,mutta näytän silti lihavammalta luonnossa.Erityisesti reiteni ovat paksut (niiden ympärysmitta on 60cm). Haluaisin laihtua suhteellisen nopeasti noin 55 kiloon joten olisiko teillä vinkkejä erityisesti ruokavalion suhteen. Olen TODELLA kova herkuttelemaan ja varsinkin makeisten perään. Leivonnaiset ja suklaa ovat suurinta herkkua. Pystymmä yhdessä kavereideni kanssa syömää kaksin esimerkiksi puolikkaan kaupasta ostetun kakun tai pellillisen pitsaa. Miten pääsisin eroon jatkuvasta näläntunteesta ja herkkujen kaipuusta? Kannattaisiko lopettaa herkkujensyönti kokonaan,kun en selvästikkään pysty syömään herkkuja kohtuudella....Vinkkejä kiiiitos!

2

111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Smaragatti

      No halloo... 170/62 on todella ihanteellista;) Mitä sitä joihinkin jonkun muun mittoihin kömpimään... JA siihen miksi syötättää: syö oikeaa ruokaa ruoka-aikoina. MItes ne mama ja papa ovat ohjeistaneet ja opettaneet? Muista että kavereiden kanssa hommat yleensä "överöityy";)

    • Terveellinenravinto

      Tietysti tuollainen puoli peltiä pzzaa ja puolikas kakkua kuulostaa aika kamalalta määrältä ruokaa noin nuorelle ihmiselle. Pitemmän päälle moinen ruokavalio alkaa näkyä muuallakin kuin reisissä.

      Sinun kannattaisi säännöllistää ruoka-ajat niin, että syöt tasaisesti pitkin päivää 3-4 tunnin välein. Tuolloin ei tee enää mieli syödä kakkua tai muutakaan herkkua, kun verensokeri on pysynyt koko päivän tasaisena. Omena ja raakapähkinät ovat hyvä välipala ja niitä on helppo pitää mukana.

      Eihän sinulla nuoresta iästäsi johtuen VIELÄ mitään hätää ole, mutta annas olla kun aika kuluu. Laihduttamaan en sinua suosittele eli älä missään nimessä aloita nälkäkuuria, joka hidastaa aineenvaihduntasi ja nopeuttaa reisiesi paksuuntumista ja kerryttää rasvamakkaroita vatsalle!

      Syö vain ravintorikasta ruokaa usein ja riittävästi. Se puoli kiloa kasviksia mantra on hyvä asia. Siihen sivuun luomu proteiineja lihan ja kalan muodossa. Terveelliset rasvat eli pähkinät, avokado, oliiviöly ja kohtuudella eläinrasvoja. Muista juoda vettä, muuta juomaa ei tarvitakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2810
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2030
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      42
      1543
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      989
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe