Fossiloitunutta dinosauruksen aivokudosta

http://phys.org/news/2016-10-fossilized-dinosaur-brain-tissue.html

Tutkijat uskaltavat vasta nyt paljastaa, että fossiilien keräilijä Jamie Hiscocks löysi fossiloitunutta dinosauruksen aivokudosta läheltä Bexhill:iä Sussexissa vuonna 2004. Miksi vasta nyt? Eikö maailma ollut vielä riittävän hyvin aivopesty vastaanottamaan tätä mykistävää uutista v. 2004? Sittemmin, kun Schweitzerin pehmytkudoslöydöt ja mädälle haisevat luut on jo selitelty ja hyväksytty (ainakin pseudotieteilijöiden toimesta), uskallettiin tämäkin löytö tuoda päivänvaloon. Mitähän muuta tutkijat ovat jättäneet kertomatta?

No joka tapauksessa on selvää, että aivojen fossiloituminen vaatii aivan erityiset olosuhteet. Pehmeä kudos on bakteereille herkkua, joten dinosauruksen on täytynyt kokea nopea hautautuminen hapettomaan olotilaan. Aivot ovat joutuneet myös kovan paineen kohteeksi, mikä entisestään korostaa sitä, että se on jäänyt voimakkaan vesi- ja mutavyöryn alle. Jos kyseinen 'fossiili' poikkeuksellisessa säilyvyydessään olisi jotenkin ainutlaatuinen, voisi pitää jopa uskottavana selityksenä sitä, että eliö kuoli ja sen pää vajosi jonnekin matalaan pohjamutaan. Mutta se, että fossiilien harvinainen säilyminen on pikemminkin sääntö kuin poikkeus, herättää epäilyksiä siitä, pitääkö ns. tieteen selitykset paikkansa.

Dinosaurusten joukkohaudat ympäri maailman kertovat meille kylläkin siitä, että jossain vaiheessa maailman historiaa on tapahtunut suuri katastrofi, joka on haudannut alleen miljoonia eläimiä ja kasveja. Ja se, että dinosaurusten luista on löydetty pehmeitä verisuonia ja jopa punasoluja, kertoo vahvasti siitä, että tuosta katastrofista ei ole aikaa kuin korkeintaan jokunen tuhat vuotta.

Evoluutioteoria on aikamme suurin harhaoppi. Älkää eksykö, hyvät ihmiset.

11

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyseistä uutista lukiessa oli jo selvä että ROT valehtelee siitäkin tänne vääristelyn ja tarkistus palstalle vahvisti, että täällähän tuo pelle taas kehtaa jälleen valehdella.

      "Miksi vasta nyt? Eikö maailma ollut vielä riittävän hyvin aivopesty vastaanottamaan tätä mykistävää uutista v. 2004?"

      Jeesuksen (vai Jeesuksen aseman ottaneen James Kohlin?) aivopesemä ei sitten taas voi ymmärtää, ettei joka löydöksen merkitystä huomata heti ja tutkiminenkin ottaa aikaa. Alkaako olla mielikuvitus vähissä, kun pitää keksiä vääristelyjä jo siitä, ettei jokaista löytynyttä fossiilia julkaista mediaan per heti tutkimatta? Tämäkin löydös tullaan vielä tarkistamaan muiden toimesta.

      "aivot ovat joutuneet myös kovan paineen kohteeksi, mikä entisestään korostaa sitä, että se on jäänyt voimakkaan vesi- ja mutavyöryn alle."

      Noin lukutaidoton vääristelee sen että eläimen arvellaan kaatuneen kuoltuaan veteen:

      "What we think happened is that this particular dinosaur died in or near a body of water, and its head ended up partially buried in the sediment at the bottom,"

      "Mutta se, että fossiilien harvinainen säilyminen on pikemminkin sääntö kuin poikkeus, herättää epäilyksiä siitä, pitääkö ns. tieteen selitykset paikkansa."

      Sitten vain listaamaan muut vastaavat fossiloituneet dinonaivot. Käytä vaan ihan vapaasti useampi viesti jos ei yhteen mahdu.

      Ja sinä parodioitakin tieteeksi luuleva voit jättää ns:t pois tieteen edestä.

      "Älkää eksykö, hyvät ihmiset."

      Houreistasi päätellen olet taas eksynyt poimimaan katastrofiteorioita esim. täältä:

      http://www.theonion.com/article/paleontologists-determine-dinosaurs-were-killed-by-37468

    • kaikukammion-reikä

      Tästäkään aiheesta ROT ei saanut sen kummempaa irti, mutta piti tulla kuitenkin sanomaan, että tutkijat ovat valehtelijoita. Aika väkinäinen tönkäisy tällä kertaa.
      No, kannattaa varmaan poistaa tämäkin aloitus, kun yritystä ei oikein ollut, ja kohta kuitenkin joku evokki tulee sanomaan pahasti.

    • Jälleen tyypillistä RoT kieroilua, valehtelua ja lainauslouhintaa. Mitä ihmettä multinilkki kuvittelet noilla kieroiluillasi saavuttavasti? Jos väitteet siitä, että olet tietty henkilö, joka esiintyy myös julkisuudessa kreationistina, voimme lähteä liikkeelle siitä, että esität väitteesi kreationistina et trollina. En nyt viitsi nimeäsi mainita, koska käytät täällä palstalla nimimerkkiä.

      RoT: [Tutkijat uskaltavat vasta nyt paljastaa, että fossiilien keräilijä Jam ...]

      Toisin kuin kreationistit, jotka kiirehtävät möläyttämään typeryytensä ilmoille, tieteelliset tutkijat haluavat erilaisilla tieteellisillä menetelmillä varmentaa tutkimustuloksensa ennen niiden julkaisua ja altistamista tiedeyhteisön testattavaksi. Artikkelissa mainittiin myös, että yksi päätutkijoista oli kuollut liikenneonnettomuudessa mikä varmaankin hidasti tutkimustulosten julkaisua.

      RoT: [Mutta se, että fossiilien harvinainen säilyminen on pikemminkin sääntö kuin poikkeus, herättää epäilyksiä siitä, pitääkö ns. tieteen selitykset paikkansa.]

      Ja missä väitetään että fossiilien harvinainen säilyminen on pikemminkin sääntö kuin poikkeus? Nyt raportoitu aivokudoksen fossiili on ensimmäinen. Artikkelissa todetaan että:

      "Finding fossilised soft tissue, especially brain tissue, is very rare, which makes understanding the evolutionary history of such tissue difficult. "The chances of preserving brain tissue are incredibly small, so the discovery of this specimen is astonishing,"

      Eli pehmeän kudoksen, erityisesti aivokudoksen fossiloituminen on äärimmäisen harvinaista.

      Read more at: http://phys.org/news/2016-10-fossilized-dinosaur-brain-tissue.html#jCp"

      RoT: [ Sittemmin, kun Schweitzerin pehmytkudoslöydöt ja mädälle haisevat luut on jo selitelty ja hyväksytty (ainakin pseudotieteilijöiden toimesta), uskallettiin tämäkin löytö tuoda päivänvaloon. ]

      Missäs Mary ja hänen kolleegansa ovat puhuneet fossiilien haisevan mädälle.

      Ainoa pehmyskudos mitä fossiileista saatiin liotettua oli kollageeni.

      Eiväthän kreatiotionistiset pseudotieteilijät ole hyväksyneet Schweitzerin ja muiden tutkimuksissaan selville saama selitystä sille miksi kollageenin jäänteitä on säilytynyt fossiloituneen luun ytimissä: http://www.livescience.com/41537-t-rex-soft-tissue.html

      Ja muistutettakoon mitä kristitty Schweitzer toteaa kieroilevista kreationisteista, kristinuskostaan ja rehellisyydestä:

      "One thing that does bother me, though, is that young earth creationists take my research and use it for their own message, and I think they are misleading people about it. Pastors and evangelists, who are in a position of leadership, are doubly responsible for checking facts and getting things right, but they have misquoted me and misrepresented the data. They’re looking at this research in terms of a false dichotomy [science versus faith] and that doesn’t do anybody any favors. Still, it’s not surprising they’ve reacted this way—the bone that I first studied I got from Jack, and when I gave him our initial results he was rather angry—I called him a few times and by my third call he said, “Dammit Mary the creationists are just going to love you.” But I said, “This is just what the data say— I’m not making it up.”

      I don’t think my being a Christian has anything to do with the fact that the data I’m proposing is challenging. I’ve only had one or two people say they don’t trust my science because of my faith. So if I’m doing science according to the rules, which I’m doing to honor God, and I’m aware that anything and everything I do could be proven wrong tomorrow, then my job is to be as careful and cautious as I can and not overstate my data. All I can do is the best that I can do."

      http://biologos.org/blogs/archive/not-so-dry-bones-an-interview-with-mary-schweitzer


      RoT:in avaus oli jälleen kerran äärimmäisen nolo hänen kannaltaan. Hän esittelee tutkimustuloksen, jossa on löydetty lisää todisteita evoluutiolle ja opittu lisää evoluution yksityiskohdista. Valheillaan ja vääristelyillään hän sitten nolosti yrittää kääntää nämä tutkimustulokset tukemaan kreationistisia valheita.

      Täysin älyvapaata ja järjetöntä toimintaa kun jokainen voi itse lukea artikkelin ja todeta RoT:in valheet. Mutta pitäpä lähtokohtaisesti totuuden vastainen multinilkki ei tekisi pönkittääkseen valheessa elämistään.


      • utti kirjoitti:

        "Jos väitteet siitä, että olet tietty henkilö, joka esiintyy myös julkisuudessa kreationistina"

        ROT teki jo itse tuon linkityksen, eli enää ei olla muiden väitteiden varassa:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14543864/rotin-poistattamat-tekstit#comment-87060051

        Jaahas - asia on sitten selvä. Eli RoT on Tomi Aalto kun kerran itse tuo asian selville.

        Olipas muuten huvittava tuo Tomin FB-ryhmä. Hänen ryhmänsä esittelyn alussa oli mielenkiintoinen lause: "In our group we don't tolerate evolutionary pseudoscience."

        En minäkään suvaitsisi evolutionaarista pseudotiedettä, kuten en mitään pseudotiedettä kuten kreationismi tai homeopatia.

        Onneksi en ole vielä törmännyt evoluutioteoriaan ja evoluutiobiologiaan liittyvään pseudotieteeseen. Olisiko evolutionaarinen pseudotiede sitä kreationistien kyhäämää evoluutiouskoa?

        "Most people in this group know that evolution is not happening. The knowledge is based on modern science findings and discoveries."

        Jännää tuo kreationistinen kieli: "know" tarkoittaa todellisuudessa 'luulemista' ja 'knowledge' harhaluuloa. Tomismin mukaisestä tätä "tietäystä" luodaan absurdisti vääristelemällä todellisia tutkimuksia ja valehtelemalla niiden pohjalta.

        Kokonaisuudessaan hänen ryhmän kuvauksensa oli sitä kreationistista, pseudotieteellistä skeidaa mitä hän täälläkin palstalla paasannut.


      • eriävämielipide
        puolimutkateisti kirjoitti:

        Jaahas - asia on sitten selvä. Eli RoT on Tomi Aalto kun kerran itse tuo asian selville.

        Olipas muuten huvittava tuo Tomin FB-ryhmä. Hänen ryhmänsä esittelyn alussa oli mielenkiintoinen lause: "In our group we don't tolerate evolutionary pseudoscience."

        En minäkään suvaitsisi evolutionaarista pseudotiedettä, kuten en mitään pseudotiedettä kuten kreationismi tai homeopatia.

        Onneksi en ole vielä törmännyt evoluutioteoriaan ja evoluutiobiologiaan liittyvään pseudotieteeseen. Olisiko evolutionaarinen pseudotiede sitä kreationistien kyhäämää evoluutiouskoa?

        "Most people in this group know that evolution is not happening. The knowledge is based on modern science findings and discoveries."

        Jännää tuo kreationistinen kieli: "know" tarkoittaa todellisuudessa 'luulemista' ja 'knowledge' harhaluuloa. Tomismin mukaisestä tätä "tietäystä" luodaan absurdisti vääristelemällä todellisia tutkimuksia ja valehtelemalla niiden pohjalta.

        Kokonaisuudessaan hänen ryhmän kuvauksensa oli sitä kreationistista, pseudotieteellistä skeidaa mitä hän täälläkin palstalla paasannut.

        "En minäkään suvaitsisi evolutionaarista pseudotiedettä, kuten en mitään pseudotiedettä kuten kreationismi tai homeopatia."

        Ortopedi Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt on maailman johtava urheilulääkäri ja eri mieltä kanssasi. Hän on mm.Saksan jalkapallomaajoukkueen lääkäri. Müller-Wohlfahrt on esim. hoitanut maailman nopeinta miestä Usain Boltia. Saksassa homeopatia on muutenkin suositumpaa kuin Suomessa ja siellä on 30000 homeopaattia.

        wikipediasta:
        "Many of the German doctor's treatments are controversial, including using injections of a substance called Hyalart,[1] extracted from the crest of cockerels, which is claimed to help lubricate knee injuries and take away the pain. He has also injected honey or Actovegin into patients.

        "Though conventionally trained in medicine and orthopedics, he practices a unique mixture of homeopathic medicine -- treatment with natural substances -- and acupuncture."

        http://www.espn.com/espn/otl/story/_/id/7324261/germany-dr-hans-wilhelm-muller-wohlfahrta-great-healer-quack-hyperactive-syringe


      • eriävämielipide
        eriävämielipide kirjoitti:

        "En minäkään suvaitsisi evolutionaarista pseudotiedettä, kuten en mitään pseudotiedettä kuten kreationismi tai homeopatia."

        Ortopedi Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt on maailman johtava urheilulääkäri ja eri mieltä kanssasi. Hän on mm.Saksan jalkapallomaajoukkueen lääkäri. Müller-Wohlfahrt on esim. hoitanut maailman nopeinta miestä Usain Boltia. Saksassa homeopatia on muutenkin suositumpaa kuin Suomessa ja siellä on 30000 homeopaattia.

        wikipediasta:
        "Many of the German doctor's treatments are controversial, including using injections of a substance called Hyalart,[1] extracted from the crest of cockerels, which is claimed to help lubricate knee injuries and take away the pain. He has also injected honey or Actovegin into patients.

        "Though conventionally trained in medicine and orthopedics, he practices a unique mixture of homeopathic medicine -- treatment with natural substances -- and acupuncture."

        http://www.espn.com/espn/otl/story/_/id/7324261/germany-dr-hans-wilhelm-muller-wohlfahrta-great-healer-quack-hyperactive-syringe

        Tietysti homeopatia perustuu siihen, että ihmisellä on immuunijärjestelmä(Jumalan luoma) ja ihmiselimistöllä on uskomaton kyky parantaa itsensä. Ihminen pystyy toipumaan uskomattoman vakavista vaurioista, samoin eläimet luonnossa. Luonnollinen ravinto ja homeopaattiset "lääkkeet" tukevat tietenkin tätä elimistön parantumisprosessia. Nykyajan koululääketiede ei käytä luonnon tuotteita, koska niitä ei voi patentoida, eli niillä ei voi rahastaa. Mutta on huuhaata väittää, että luonnon "lääkkeet" eivät toimisi.


      • Jyrin.homopaatti
        eriävämielipide kirjoitti:

        "En minäkään suvaitsisi evolutionaarista pseudotiedettä, kuten en mitään pseudotiedettä kuten kreationismi tai homeopatia."

        Ortopedi Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt on maailman johtava urheilulääkäri ja eri mieltä kanssasi. Hän on mm.Saksan jalkapallomaajoukkueen lääkäri. Müller-Wohlfahrt on esim. hoitanut maailman nopeinta miestä Usain Boltia. Saksassa homeopatia on muutenkin suositumpaa kuin Suomessa ja siellä on 30000 homeopaattia.

        wikipediasta:
        "Many of the German doctor's treatments are controversial, including using injections of a substance called Hyalart,[1] extracted from the crest of cockerels, which is claimed to help lubricate knee injuries and take away the pain. He has also injected honey or Actovegin into patients.

        "Though conventionally trained in medicine and orthopedics, he practices a unique mixture of homeopathic medicine -- treatment with natural substances -- and acupuncture."

        http://www.espn.com/espn/otl/story/_/id/7324261/germany-dr-hans-wilhelm-muller-wohlfahrta-great-healer-quack-hyperactive-syringe

        No tätä tästä enää puuttuikin.


      • eriävämielipida
        eriävämielipide kirjoitti:

        Tietysti homeopatia perustuu siihen, että ihmisellä on immuunijärjestelmä(Jumalan luoma) ja ihmiselimistöllä on uskomaton kyky parantaa itsensä. Ihminen pystyy toipumaan uskomattoman vakavista vaurioista, samoin eläimet luonnossa. Luonnollinen ravinto ja homeopaattiset "lääkkeet" tukevat tietenkin tätä elimistön parantumisprosessia. Nykyajan koululääketiede ei käytä luonnon tuotteita, koska niitä ei voi patentoida, eli niillä ei voi rahastaa. Mutta on huuhaata väittää, että luonnon "lääkkeet" eivät toimisi.

        Katsoin kerran dokumentin, missä virtahepo puri leijonaa alaleuan läpi suuhun. Kuitenkin tuokin leijona toipui tuosta. Moni nykylääketieteeseen uskova kysyisi,että mitenkäs sitten kun tulehdus iskee ja tälle leijonalle ei voida antaa lääkettä? Tulehdushan on vain merkki siitä, että immuunipuolustus on alkanut parantamistoimintansa ja immuunipuolustus toimii, ainakin jollakin tavalla. Tulehdus ei ole sairaus vaan oire, ei sitä tarvitse hoitaa. Toki nykyaikaisessa lääketieteessä on hyvääkin, esim. kirurgia auttaa silloin, kun on selvä fyysinen poikkeama, mikä voidaan leikkauksella laittaa kohdalleen, kuten luun katkeaminen.

        https://www.youtube.com/watch?v=j5hZasZnfSg


    • DRHouse

      No sittenhän dinosauruksella oli jotain mitä bibbelillä ei ole...

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1507
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      70
      866
    3. 37
      862
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      58
      809
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      809
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      42
      782
    7. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      725
    8. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      44
      719
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      672
    10. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      40
      647
    Aihe