Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Seksisuhde varattuun pappiin

diakoni.suamest

Aloitin panosuhteen paikallisen seurakunnan arvostettuun pappiin. Hän on naimisissa. Tiedän että tämä ei ole oikein. Suhde sai alkunsa sielunhoidollisesta keskustelusta, jonka piti auttaa minua eteenpäin. Se päättyi suudelmaan ja yhteystietojen vaihtoon. Nyt häpeän itseäni ja sitä mitä teemme. Mutta ai että kun se seisova sykkivän suonekas kalu työntyy muhun mä niin nautin. Haluan tehdä sen uudelleen ja uudelleen. Missä vika? Kumpi on syyllinen? Pitäisikö lopettaa?

8

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • panot.loputtava

      TÖRKEÄÄ TOIMINTAA! Siid miten työ kehtaatta...??! Seksi kuuluu vain ja ainoastaan AVIOLIITTOON!!!

    • tauno.baloon

      Kuinkas nyt suu pannaan.

    • hyllutr

      Trolli TROLLI

    • piispa_tietää

      Kohta pappi onkin jo kirkkoherra.

    • Todellasairasta

      Potkut tulee se on varma.

    • silleen.just

      Trolli mikä trolli, mutta valitettavasti voisi olla tottakin sillä onhan noita pappejakin välistä tuollaisia.

    • Kukintyylillään

      Vaikka nyt trolli olisi niin näitä varattujen kakkosia on olemassa. Ja minusta ei pitäisi kenenkään alistua varatun patjaksi. Oli ammattiltaan mikä tahansa tuo varattu. Häpeä se on vaikka kuinka joku perustelisi sen rakkauden piikkiin. Ensin terveet varatut eroaa ennenkuin seksiin ryhtyvät. Näin se vain on moraalin ja kunnioituksen takia. Ketään ei saa alistaa naurettavaksi. Osaisitte edes salata sen niin ettei muut kuule eikä näe. Onko pakko petetty laittaa noin noloon tilanteeseen? Ei kukaan terve voi haluta olla kakkonen. Ei ole terveen ihmisen toimintaa. Varsinkin kun lapsia on kuvioissa mukana. Mitä hittoa opetatte lapsillenne mitä voi tehdä. Kun moraalit muuttuu itseä kohtaan vain edulliseksi. Muulla ei siis väliä kunhan oman hyvänolon saa tyydytettyä. Samalla yritetään opettaa lapsillemme että rehellisyys on iso asia. Kuitenkin toimitaan toisin. Ehkei tuo tarina ole totta mutta monta muuta on olemassa. Minusta tuo on hävettävää kaikella tavalla. Kumpa ihmiset oppisivat kunnioittamaan toisiaan oikein. Ja totta tuomitsen kaikki jotka näitä harrastaa. Ja sekin että halveksin ihmisiä jotka esittävät meille muille " salassa" toimien toisten. Ilettää katsoa paria jotka esiintyvät muka onnellisena ja luulevat ettei tiedetä totuutta. Toki annan niiden rauhassa olla mutta en toivo kellekään tuollaista vääntämistä ja esittämistä suhteissaan. Inhoan ihmisiä jotka elävät kaksoismoraalista elämää esittäen. Tuskin on noilla kovin hyvin asiat.

    • Olen_mies_mies

      Heh, saahan tämä postaus ihan uuden vivahteen jos ajattelee että sen takana on mies - kuten kirjoitustyylin perusteella onkin.

      Nainen ei aloittaisi tällaista tarinaa kirjoittamalla "Aloitin panosuhteen... ", se ei vaan ole naisen tapa viestittää asiaa vaan tarina alkaisi: "Iik! Apua! Olenkohan nyt mennyt tekemään jotain tyhmää, mutta tunteeni otti vallan ja ihastuin paikalliseen varattuun pappiin jne. jne.".

      :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe