BM Seniori erä

Ballmasteropeninkeilaaja

Miksi Ballmaster Openin seniorierään on ilmoittautunut muitakin kuin Senioreita? Mielestäni erittäin typerää!! Eikö osallistumisoikeus olisi pääasiassa senioreila? Mitä järkeä??

6

390

Vastaukset

 • Itsekin kirjoitat että "pääasiassa senioreila". Tarkoittaa, että muutkin voivat ilmoittautua. Vittuako siitä vingut? Muuta säännöt, jos ei meno maita tai koita kestää tämä suuri vääryys tai sitten vaan itke itsesi jumalauta uneen.

  • älä vittuille


  • ap1234567 kirjoitti:

   älä vittuille

   älä itke


  • en itke. mutta pistää ärsyttämään tämmöinen, että senioreille tarkoitettu kilpailu on täynnä muita, muutama senioti vain.


  • ap2134567 kirjoitti:

   en itke. mutta pistää ärsyttämään tämmöinen, että senioreille tarkoitettu kilpailu on täynnä muita, muutama senioti vain.

   Olisiko se sitten hyvä että ne kaksi senioria ratkoisi mestaruuden keskenään? Vähän tylsältä kuulostaa sekin. Harmi tietysti, ettei enempää kiinnostusta ole seniorien parissa.


  • Katsin että erään on ilmoittatunut 24 seinoria. Erään mahtuu 72 keilaajaa. Erä on täysi. eli alle 50% ilmoittatuneista on senioreija.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  128
  3939
 2. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  91
  3725
 3. Coronavirus-hysteria

  Mihinkähän mittakaavoihin tuo hysteria pääsee? Luuletteko, että kohta vaikkapa bussilastillinen tyhjenee jonkun yskäistyä seuraavassa etapissa? Entä m
  Maailman menoa
  80
  2180
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  30
  1041
 5. Tampereella tapetaan.

  Keski-ikäinen mies löytyi murhattuna Tampereella – verta vuotava tekijä karkuteillä, poliisi varoittaa vaarallisuudesta
  Tampere
  31
  455