Intti tuhoaa porukkansa?

munatjamakkarat

"Varusmiesten hyvinvointia ja jaksamista edistetään nyt myös entistä terveellisemmällä ruoalla, kun ns. Sydänmerkki-ateriat otetaan käyttöön kaikissa varuskunnissa.

Puolustusvoimat, Sydänmerkki ja Leijona Catering Oy ovat lanseeranneet tänään yhdessä Sydänmerkki-ateriat kaikkiin Suomen varuskuntiin. MTV Uutiset kävi paikalla tilaisuudessa, jossa esimerkkiannos esiteltiin medialle............ http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kuva-tallaisen-lounaan-voimin-armeijassa-marssitaan-jatkossa-70-000-paivittaisella-aterialla-on-suuri-merkitys-nuorten-terveydelle/6185884 "

15

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pekan-kerho

      Laihaa sokeroitua roskaa, jolla ei taistella, jos tarve tulisi.

      • JonninjoutavaHeikki

        Täysin väärin nimenomaan VHH-sapuskalla ei jaksa tehdä mitään pitkäaikaista juuri sen takia VHH-pellet vihaavat liikuntaa kun eivät siihen pysty. Heikkilän pellinkitreeni on ainoa mihin lihaksettomat ja huonokuntoiset VHH-juntit pystyvät.

        https://www.youtube.com/watch?v=kYF00zeu8ew

        Hahahahahahahahaaaaaaaa


    • beethooven

      Lihoin aikoinaan ollessani varusmiehenä n neljä ja puolikuukautta puolustusministeriön B-portaan päivystäjänä aina suntikset päällä ja parhaat kainalossa. kulkulupia kysellen parabellum vaiko oliko se sitten baretta käsiase kotelossa. lihoin 6.5 kg kun syötin samaa kakkaruokaa ravintolassa kuin armeijan esikuntaupseerit aina kenraaleista alaspäin. Öisin sitten pöllitttiin puolustusministeriön kansliapäällikön kenraaliluutnantin ulkomaan tuliaiset eli aidot kuubalaiset sikaarit joita sauhuteltiin kaikessa rauhassa päivystysaikana.

    • VITELIKASTRO

      mattila oli Hennalan B-mies ja pantiin keittiölle tiskaamaan miehistön lautasia ja WC-pyttyjä paskahuuseissa........................

    • TRUMPINAKKA

      piimäleilin isä oli käpykaartilainen, vielä vanhana käpynäkin HEHEHEHEHEHEHEHEEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEH

    • xxtt2

      HYVÄ UUDISTUS 5/5

      Katsoin filmin ja kokemukseni mukaan kaikki siinä oli täysin oikeaa tietoa.
      -ateriassa oli riisiä,kokemukseni mukaan riisiä syömällä jaksaa juosta vaikka monta kymmentä kilometriä väsymättä ja leipää oli sopivan pieni määrä liian suuresta leipämäärästä tulee hiilihydraattipöhö ja väsymys.

      -myös rasva oli kasvisrasvaa mikä ei tuki verisuonia niinkuin eläirasvat

      Laihdutusohje
      -laihdutuksen ajaksi pois sokeri ja vilja ja kaikki ne ruokaaineet missä niitä on
      -hektor laihtui 20 kg kolmessa kuukaudessa jättämällä pois ne

      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-2000001168861.html hektor laihtui

      -saa ja pitääkin syödä perunaa,täysjyväriisiä,pastaa eli makaroonia.

      liikunta
      -hiihtoa noin 1,5-2 tuntia joka päivä.pakkasraja -28 ,ei palele yhtään kun pukeutuu hyvin ilmojen mukaan.Kokeilemalla löytyy oikea vaatetus eri pakkasille.Missään nimessä hiihtämään ei kannata lähtä liian vähillä vaatteilla palelemaan.Vaatteet ja tai voitelu kannattaa käydä kotona vaihtamassa heti lenkin alkuvaiheessa jos ne ei tullut oikein.
      -Käsiin kinttaat irroitettavalla vuorella ei missään nimessä sormikkaita monojen päälle monon lämmittimet.Päähän kasvot suojaava pipo.

      • xxtt2

        Laihduttamisesta vielä
        -paino ja vyötärön ympärysmittaa pitää merkata säännöllisesti vaikka viikkokalenteriin sekä liian isokaloriset päivät aivan totuudenmukaisesti punaisella rastilla,niin tietää lihomisen syyn,eikä huijata itseään.Kannattaa merkata senkin mitä on syönyt liikaa ja siitä lihonut. Ja hiihto perinteisellä tyylillä.Voitelu melkein joka kelille alle violetti tai hopealiisteri ja päälle sininen purkkivoide toimii.Kolmet sukset joka kelille ja huonot sukset ensilumille (kalliita suksia ei kannata pilata vähillä lumilla )


      • xxtt2

        Jotta laihtuisi ravinnon on oltava vähähiilihydraattista,mutta se ei saa olla liian vähähiilihydraattista.Paras hiilihydraatin lähde on siis peruna riisi ja pasta mistä saa tehtyä hyvää maistuvaa ruokaakin.Itsellä meni ne viime talvena liian alas kun söin vain hedelmiä kasviksia ja lihaa.Se huononsi olotilaakin kahden kuukauden jälkeen.

        -laihduttaminen onnistuu vain oikeaoppisella syönnillä.Ketoosi on tehokas ja luonnonmukainen laihdutustapa.Siinä kaikki energia otetaan kehon omista rasvoista,mutta siinäkin pitää syödä oikein.Ketoosin alkuvaiheessa olo on todella huono noin kolmen päivän ajan,unettomuutta yms sitten tulee hyvänolontunne joka voi kestää useita kuukausiakin.Unettomuus voi jatkuakkin.Univelat vain nukutaan välillä pois,siihen ei kannata alkaa syömään mitään unilääkkeitä.


      • xxtt2

      • xxtt2

    • veksikysyy
      • hpv16

        Sydänmerkin voi ostaa jos tuote on sydänystävällisempi kuin muut vastaavat tuotteet. Rypsiöljyyn vs. voihin vs. teollisuusmargariiniin tehdyistä sokerikorpuista rypsiöljyyn tehty on sydänterveellisempi mutta ei se siitä huolimatta tarkoita, että mikään sokerikorppu olisi hyväksi sydämelle.


    • KosseOnKing

      Ruotsalaiset vanhat , urologisia vaivoja kärsivien hemmojen apu on SUOMEN SOKERI.. joka työntää jatkuvassa 3-vuorotyössä sokeria naapurikansankin tarpeisiin ja edistää niin terveyttä,,,sokeri ja VHH:n olennaisena osana kuuluva traani , rasva ja alapäävitsit pitää nämä tulpattoman mopon polkijat edes jossain kuosissa. Hyvää päivän alkua ruotsalaisille , omiin muroihin kusijoille.

    • voittroontie

      aloittajalla on tilannekuva hallussa.......

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4889
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1742
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1347
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1238
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      894
    Aihe