Mikai naiset valittaa ettei miestä löydy

Ikuinen-sinkku

16

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ulkonäkö-on-kemia

      Miehiä on vain 10 % jotka kelpaa naisille. Nainen valitsee miehen naaman perusteella.

      • No siis minäkin kyllä miehenä valitsen naisen naaman perusteella, eli siinä mielessä ihan reilua. En ole itsekään mikään Stadin komein kolli, mutta yritän joka tapauksessa vähän edes tehdä asialle jotain. Urheilen. Käyn salilla. Huolehdin sekä suu- että muustakin hygieniastani. Pidän naamakarvani ojennuksessa. Minusta tuntuu, että Suomi24 on erityisen pullollaan kaljamahaisia elämämkoullu-miehiä, jotka eivät pidä minkäänlaista huolta itsestään, mutta silti selaavat netistä vain jotain 20-vuotiaiden salikissojen profiileja, ja sitten ulisevat chattipalstalla kun eivät saa vastauksia.


    • Palstan.Rumin.Mies

      Ihmettelen aina näitä naisten valituksia kun saavat pelkkiä härskejä vonkaus viestejä ja mulkun kuvia.
      Itse olen hyvän käytösopin nuoruudessani saanut mies ja hain nettitreffeilläkin naista tositarkoituksella 15 vuotta. Ei ainoatakaan viestiä, ei treffejä ei mitään. Itselläni oli kattava profiili ja ensin alkuun olin kuvattomana. Sillon sain kyllä kehu viestejä kuinka hyvä profiilini on ja tekstin takana oleva mies vaikuttaa kiinnostavalta. Kun lähetin kuvani hiljeni jokainen nainen. Rehellisimmiltä tuli vastaus "ei ole kemiaa"
      Näihin kyllästyttyäni laitoin kuvani profiiliin ja senjälkeen en enään viestejä saanut. Poislukien venäläisten maksullisten massapostit.
      En edes kehtaisi vongata saati lähettää mulkkuni kuvia kenellekään vaan lähestyin naisia asiallisilla viesteillä. Kävivät katsomassa kuvani ja mitään vastaamatta katosivat.
      Jokainen nainen silti valittaa näitä vonkaajia. Ajatelkaa nyt järjellä. Jos se miesten vonkaaminen ei tuottaisi tulosta kukaan ei sitä tekisi. Eli ilmeisesti mitä limaisempi ja härskimpi mies on sen varmemmin hän ilmeisesti saa vastauksia. Minusta ei sellaiseen ole joten poistuin lopullisesti nettideileiltä vuosi sitten.
      Yhteenvetona sanoisin että ette te niille asiallisille miehille mitään vastaile ja jos valitatte vonkaamisia niin peilistänne syyn löydätte jos "ei ketään kivaa löydy"
      Kuva kun on se todellinen syy millä perusteella teette päätelmän miehestä. Rumat hylkyyn ja komeiden kanssa treffeille. Luonteella ei ole mitään merkitystä.

    • asiavoisollapihvi

      Minä taas puolestani ihmettelen tätä jatkuvaa valitusta, ettei naiset vastaa pelkän ulkonäön takia. Ei se nyt taida ihan näin olla. Se on totta, että valitamme huonosta käytöksestä. Jos esim. kadulla joku paljastaa munansa, saa siitä vähintäänkin sakot kiinni jäädessään. Netissä tuntuu olevan täysin vapaata sellainen käytös, mikä on paheksuttavaa muualla. Verrattavissa seksuaaliseen ahdisteluun. Hakiessaan deittailuseuraa, miehet tuntuvat unohtavan sen seikan, ettei nainen ole tyrkyttämässä itseään seksuaalisesti kelle tahansa vaan melko usein etsii jonkinlaista sielun kumppania. Omat kokemukseni ovat noin 99% neittaillessa, että jos treffeille pääsee niin mies kokee jollain lailla luvalliseksi myös kähmiä. Joo ei kiitos. Pidän itseäni kunnon naisena jolla on jonkin tason moraali - ja siveellisyysarvot. Lähelle pääsee vain, jos ihmisessä on jotain mihin ihastua.
      Miksipä miehet etsivät sitten seuraa pelkän kuvan perusteella vaikkei esim. elämäntavoissa ole mitään yhteistä. Vastakohtia vaikkapa urheilullisuudessa/työajoissa(ajankääytönsuhteen)/ lemmikit (Jos itse vihaa lemmikkejä)/ lapset (jos näitä ei voi sietää) yms.
      Kerran olin enemmänkin vihainen kun itsestään liikunnallisen kuvan antanut mies saapui treffeille. Ihmettelin reipasta myöhästymistä vaikka soitti olevansa rakennuksen ovella 15 min aiemmin. Syyksi selvisi täydellinen liikuntakyvyn puute. Mitä tämä henkilö kuvitteli meillä olevan yhteistä??? Ei , kemiat loppuivat tasan siihen kun ajattelin herran olevan enemmänkin rajoite omille liikunnallisille harrastuksilleni. Sain sitten haukut, että olen pinnallinen vaikka hän itse oli valehdellut liikuntakyvystään.
      Olen törmännyt itse tyyliin, että olemme ihan kuin karjamarkkinoilla. Sieltä on kuvani valittu ja minut on haluttu. Kovalla myymisellä on saatu mitä on haluttu vaikkei mikään sitten natsannutkaan. Miten sitten tulin hurmatuksi?... Valheilla. Minut haluttiin vain henkilöksi, jota pettää. Valehdella lisää ja haukkua lyttyyn mitä käsittämättömimmistä syistä. Pelkillä valheilla. Monta kuukautta on haluttu uskotella jotain, mitä ei ole edes olemassa. Voisi melkein ajatella, että tulin ns. raiskatuksi. Luottamukseni tuhottiin. Usko ihmisten vilpittömyyteen jne. Kumma, kun alusta asti tiedetyt asiat muuttuivat vioikseni ja luvaksi pettää. Esim. vuorotyö.

      Sitä olenkin eniten ihmetellyt, ettei se niin paljon kehuttu kiltteys ja fiksuus mahdu samaan läjään kiinnostavuuden kanssa..
      Olen tavannut ns. kilttejä miehiä. Mutta kun heistä puuttuu se jokin. Se jokin voi olla leikkisyys/ huumorintaju/ elämänhalu/kiinnostuminen toisesta/ osaaminen edes elämän normiasioissa( kokkauskyky ja itsestään huolehtiminen)/puhekyky/edes jokin harraste vrt.. puheenaiheet. Tiedän itse olevani kiinnostava ja vietän mielenkiintoista elämää ja pohdin huumorilla höystettynä maailman menoa. Mutta en halua olla pelkkä viihdyke saamatta mitään toisesta irti. Silloin ne kemiat eivät kohtaa silloinkaan. Miksi siis joku jonka elämä pyörii työn ja kodin(netissä istuminen) alueella pelkästään hakee seuraksi jotain kenellä on muutakin maailmaa, mistä puheenaiheita ammentaa vaan ei hanki mistään kokemuksia itse?

      Olen nettideittailun unohtanut. Se on oikeasti melko sairasta ja turhauttavaa touhua. Mieluummin tapaan henkilön heti vääntämättä ja avaamatta koko maailmaa tuntemattomille joiden persoona on jotain muuta kuin anonyymi teksti antaa ymmärtää.

      • asiavoisollapihvi

        Lisäisin vielä sellaisenkin ihmettelyn aiheen, että miksi miehet sitten jaksaa valittaa, ettei nainen ota yhteyttä kun n. 48-65v. hakee 18-36v. naista. Joo naiset valitsee vain kuvan perusteella. Ihan tosi. Nämähän hakee vain jotain näyttely kapinetta kainaloonsa vaikka tuskin kykenee tyydyttämään juurikin seksuaaliset tarpeet. Ja seksi on kuitenkin se, mitä miehet kumminkin hakee. Miehen ajatusmaailma kun ei ole kovin monimutkainen kuitenkaan. Taitaa olla pelkkää haavemaailmaa koko treffimaailma, missä ei varmasti tule haaveet kohtaamaan todellisuutta ennen kuin sen todellisuuden on valmis itsessään kohtaamaan.


      • munehdotusmiehenä

        Ei kai noita noin kärjistetysti nuorempaa etsiviä miehiä kovin paljon ole? Silloin kyse lienee lähinnä, että ukko haluiasi jostain syystä vielä mukuloita. Eli pitää olla sen ikäinen nainen. Saattahaan noita näyttelyesineen etsijöitäkin olla, mutta ei se ole sen enempää väärin, kuin se, että nainen tiputtaa miehen pois hauistaan, esim pituuden perusteella. Suurin osa naisista tekee sitä, ja se on ulkonäkökarsintaa.

        Mimmeille suosittelen oma-aloitteisuutta ja kuvattomuutta. Helpottaa hakua, kun ei tarvitse kikkelin kuvia siivoilla inboksista päivätolkulla. Tsekatkaa alueenne miehet, ja miettikää REALISTISESTI voisiko tuo olla hyvä mies teille. Ja sen jälkeen viestiä perään. Tavallisia hyviä miehiä on netti täynä. He vaan jäävät runkkareiden ja playereiden jalkoihin. Kohdentakaa naiset hakunne heihin, ja skipatkaa runkkarit.


      • Asiavoisollapihvi

        Kokeiltu kuvalla ja ilman. Ei tulosta. Kokeiluaika 5v. 3 suhteenpoikasta jotka kariutuivat miesten melko törkeäksi muuttuneeseen käytökseen. Paljastui deittailuun koukuttuminen ja muut käytöshäiriöt. Viimeisin tosiaan metsästää edelleenkin säännöllisesti melko nasevilla valheilla päättämättä edellistä suhdetta. Oma-aloitteellisuus on tulkittu helpoks pimperoks. Varmaks nakiks jne. Miten ihmeessä tutustua kehenkään kun jengillä ei mikään muu liiku päässä kuin paneminen? Ei tuolla ihmisiin taida ihmisenä haluta tutustua kukaan... tai prosenteissa se 0.2 ja hekin ovat väärän ikäisiä, kokoisia tai väärällä puuolella maata.
        Kärjistyksestä puheenollen.... ikävä kyllä ihan tästä koetusta maailmasta suora kopiointi kommenttiini. Näin se vaan on. Noitten urpojen takia moni onkin varauksellisempi ja asenne nurjempi vaikka halu yrittää löytää se fiksu on kova.


      • VainKomeilleVastaavat
        Asiavoisollapihvi kirjoitti:

        Kokeiltu kuvalla ja ilman. Ei tulosta. Kokeiluaika 5v. 3 suhteenpoikasta jotka kariutuivat miesten melko törkeäksi muuttuneeseen käytökseen. Paljastui deittailuun koukuttuminen ja muut käytöshäiriöt. Viimeisin tosiaan metsästää edelleenkin säännöllisesti melko nasevilla valheilla päättämättä edellistä suhdetta. Oma-aloitteellisuus on tulkittu helpoks pimperoks. Varmaks nakiks jne. Miten ihmeessä tutustua kehenkään kun jengillä ei mikään muu liiku päässä kuin paneminen? Ei tuolla ihmisiin taida ihmisenä haluta tutustua kukaan... tai prosenteissa se 0.2 ja hekin ovat väärän ikäisiä, kokoisia tai väärällä puuolella maata.
        Kärjistyksestä puheenollen.... ikävä kyllä ihan tästä koetusta maailmasta suora kopiointi kommenttiini. Näin se vaan on. Noitten urpojen takia moni onkin varauksellisempi ja asenne nurjempi vaikka halu yrittää löytää se fiksu on kova.

        Kerroit juuri ne asiat minkätakia me tavismiehet ei saada edes niitä ensimmäisiäkään viestejä naisilta. On se kiva kun ainoat viestit tulee ryssähuorien massapostittajilta. Muut eivät vastaile kuin komeille miehille.


      • Kasvisvailiha

        Tiedätkö etten pidä sinua oikein vakavasti otettavaksi kommentoijaksi, kun väität miehelle joka on kokenut tulleensa torjutuksi ulkonäkönsä takia. Haluat olla ei pinnallinen, mutta olit niin pinnallinen kuin vain voi olla pinnallinen. Haluaisit että sinut nähdään henkisiä asioita painottavana mutta materiaalinen varallisuus on sinulle kuitenkin hyvinkin tärkeää. Sekin on tärkeää että harrastat liikuntaa ja suorastaan halveksut jos joku toinen ei sitä tee. Peittelet asioita itseltäsikin ja mainostat olevasi hyvä ihminen, vaikka minusta olet ihan samanlainen tallukka kuin kaikki muutkin.

        Mitä ulkonäköön tulee se on ja tulee OLEMAAN jatkossakin pääkriteeri naisille. Avain onnelliseen elämään. Voit hehkuttaa sitä ihan niin paljon kuin haluat ettei pidä paikkaansa, mutta itse myöskin kokeneena ilmiön että naiselle ulkonäkö on A ja O. Ilman sitä ei edes harkita mitään muuta.

        Itse kaipaisin nettipalvelua missä ulkonäköä ei paljastettaisi liian aikaisin. Pitäisi ensin tutustua toiseen ja katsoa onko potentaalia ajatuksien tasolla. Se olisi kompensaatio livetapaamisten paremmalle valitsemisen onnistumiselle. Kuva ei todellakaan kerro paljonkaan ihmisestä.
        Ihmistä se johtaa vain harhaan.
        Deiteissä joutuisi pakosti keskustelemaan vähintään kymmenen eri naisen kanssa ja ilman mitään kuvaa.
        Oppisi samalla paremmin sen mitä haluaa ja mitä ei.
        Ainoa keskittyminen olisi luonteeseen.
        Vasta sen jälkeen paljastuisi molemmille osapuolille minkä näköinen joku on ja vain siinä tapauksessa jos molemmat sitä haluaa.
        Pitäisi siis nähdä edes hiukan vaivaa onko toinen kiinnostava vai ei.
        Kuvat nähtyään sitten pitäisi olla tarpeeksi luontoa sanomaan mitä mieltä toisesta oikeasti on.
        Muistaen että se on vain heidän näkemys sinusta.

        Siihen kiltteyteen sanon että sinä kovasti haet pahaa miestä mutta lampaan vaatteissa. Onnea vaan, mutta minusta voisit tehdä edes jonkinlaisen suuntaviivan minkälainen miehen pitää olla niin huteja tulee paljon vähemmän.

        No tietenkin jos ihmiset pystyisi toimimaan muutenkin normaalisti ihmissuhteissa niin kuvatun kaltaista palvelua ei edes tarvittaisi. Mutta nyt jos tuloksia halutaaan niin pakottaminen keskusteluihin kuulostaa paremmalta kuin rullaaminen profiilien välillä löytämättä yhtään mitään.


      • asiavoisollapihvi
        Kasvisvailiha kirjoitti:

        Tiedätkö etten pidä sinua oikein vakavasti otettavaksi kommentoijaksi, kun väität miehelle joka on kokenut tulleensa torjutuksi ulkonäkönsä takia. Haluat olla ei pinnallinen, mutta olit niin pinnallinen kuin vain voi olla pinnallinen. Haluaisit että sinut nähdään henkisiä asioita painottavana mutta materiaalinen varallisuus on sinulle kuitenkin hyvinkin tärkeää. Sekin on tärkeää että harrastat liikuntaa ja suorastaan halveksut jos joku toinen ei sitä tee. Peittelet asioita itseltäsikin ja mainostat olevasi hyvä ihminen, vaikka minusta olet ihan samanlainen tallukka kuin kaikki muutkin.

        Mitä ulkonäköön tulee se on ja tulee OLEMAAN jatkossakin pääkriteeri naisille. Avain onnelliseen elämään. Voit hehkuttaa sitä ihan niin paljon kuin haluat ettei pidä paikkaansa, mutta itse myöskin kokeneena ilmiön että naiselle ulkonäkö on A ja O. Ilman sitä ei edes harkita mitään muuta.

        Itse kaipaisin nettipalvelua missä ulkonäköä ei paljastettaisi liian aikaisin. Pitäisi ensin tutustua toiseen ja katsoa onko potentaalia ajatuksien tasolla. Se olisi kompensaatio livetapaamisten paremmalle valitsemisen onnistumiselle. Kuva ei todellakaan kerro paljonkaan ihmisestä.
        Ihmistä se johtaa vain harhaan.
        Deiteissä joutuisi pakosti keskustelemaan vähintään kymmenen eri naisen kanssa ja ilman mitään kuvaa.
        Oppisi samalla paremmin sen mitä haluaa ja mitä ei.
        Ainoa keskittyminen olisi luonteeseen.
        Vasta sen jälkeen paljastuisi molemmille osapuolille minkä näköinen joku on ja vain siinä tapauksessa jos molemmat sitä haluaa.
        Pitäisi siis nähdä edes hiukan vaivaa onko toinen kiinnostava vai ei.
        Kuvat nähtyään sitten pitäisi olla tarpeeksi luontoa sanomaan mitä mieltä toisesta oikeasti on.
        Muistaen että se on vain heidän näkemys sinusta.

        Siihen kiltteyteen sanon että sinä kovasti haet pahaa miestä mutta lampaan vaatteissa. Onnea vaan, mutta minusta voisit tehdä edes jonkinlaisen suuntaviivan minkälainen miehen pitää olla niin huteja tulee paljon vähemmän.

        No tietenkin jos ihmiset pystyisi toimimaan muutenkin normaalisti ihmissuhteissa niin kuvatun kaltaista palvelua ei edes tarvittaisi. Mutta nyt jos tuloksia halutaaan niin pakottaminen keskusteluihin kuulostaa paremmalta kuin rullaaminen profiilien välillä löytämättä yhtään mitään.

        Se pidätkö tähän ketjuun perusteella minua vakavasti otettavana kommentoijana on ihan puhtaasti oma asiasi.
        Se mitä pinnallisuuteen tulee niin olen itsekin ollut huomattavan ylipainoinen ja kuitenkin tehnyt itseni eteen jotain. En ole himourheilija, jolla ei muuta mahdu elämäänsä. Mutta siinä kohtaa kun kirjoitellen tutustuu ja kertoo kuinka tärkeää elämän muutos on ja aktiivinen elämä niin toivoisi kunnioittavan myös sen vastapuolenkin sitä elämäntapaa, josta toinen niin innolla puhuu. En itsekkään odota tai edes yritä löytää samanhenkisyyttä vielä enemmän sporttisemmasta, eri koulutustasosta jne... koka tiedän, ettei maailmat kuitenkaan kohtaa ja väkisin turhaa vääntääkkään. Eikös tämä ole juurikin sitä realismia. Se mistä kerroin niin tämä henkilö antoi ymmärtää itsestään täysin muuta kuin mihin pystyy. Käyttäytyi töykeästi muutenkin, puhui päälle, epäsiisti jne. Pinnallisuuteni ilmeni kieltäytymisestä tavata toiste. Miksi kuluttaisin aikaani ihmiseen, jonka kanssa ei olisi mitään yhteistä?
        Toki tavatessa vasta enemmän valkenee. Kommentoinkin tuohon ihmettelyyn, että miksi naiset valittaa mulkun kuvista... no niitä tulee vaikkei haluaisi (miksi niitä ylipäätään täytyy lähettää.. Fiksuako. No eipä juuri). Kommentoin myös sitä toistakin puolta. Ihan yhtälailla miehet niitä kuvia katsoo... Ja vain niitä. Kuva kertoo kuitenkin vain silmänräpäyksen verran ja mitä sen räpäyksen ympärille muutakin mahtuu onkin sitten toinen juttu.

        Hohhoijjaa tuohon kiltin miehen etsintä- kommenttiin. Tuohan on silkkaa idiotismia. Kuka oikeasti haluaa rinnalleen pahan tai tylsän ihmisen? Tulla petetyksi tai loukatuksi? Tavata ihmisen, joka ei ole 40 ikävuoteen oppinut peseytymään, pitämään itsestään huolta, olemaan kiinnostunut kuin itsestään, alkoholistin, narsistin, psykopaatin.... Näitä netti on pullollaan. ja ikävä kyllä muukin maailma.
        Ja mihinköhän tuo materiaalisen varallisuuden tärkeys perustuu? Jokainen tapaamani on kuitenkin samoilla palkkaluokilla, mutta suurimmalla osalla tapaamistani miehistä tuntuu olevan se käsitys, että naisen kuuluisi maksaa myös miehen eläminen. Persaukisuus ei ole pahasta kuin vasta sitten kun oma pieni palkkani kuuluisi muutaman tapaamisen jälkeen jonkun muun käyttöön. Olen itse periaattella, että sen mitä kulutat, myös maksat... molemmassa suunnassa.
        Koomisin kaiketi oli eräs treffiehdokas, joka alkoi ensimmäisessä yhteydenotossaan purnaamaan naisista, jotka tarjoilevat vain keittoruokia.
        Nettideittailu siis tosiaan on ihan jotain muuta etsintää kuin samanhenkisen ja kaikintavoin terveen ihmisen löytämistä.

        Se, että ihmisen luonteeseen... siis samaan pakettiin.. Oli sitten pömppömahaa tai kaljuuntuva päälaki tai vielä palikat paikallaankin (se kun on ollut mulle ihan sama kunhan kykenee kävelemään ) niin ei kuitenkaan mahdu kiltteys ja kunnioitus ja rehellisyys toista ihmistä kohtaan huumorintajun ja eläväisyyden kanssa. Sitä ihmettelen kovasti. Ei tunnu mahtuvan kenellekkään...


    • Karolina-

      Taitaa nämä pääkaupunkiseudun miehet olla jotain mielisairaita pervoja.
      Noi on ihan hirveitä otuksia joilla on pää sekaisin.
      Miksi Milla ei etsi muualta, tervejärkisiä löytyy vaikka miten paljon muualta.

    • Sara----

      """Unelmatilanne minulle: löytää itsevarma nainen, joka uskaltaa olla huomion keskipisteenä. Haluan tustua, oppia tuntemaan ja aikanaan seurustella. Haluan myös, että naiseni uskaltaa olla muiden miesten seurassa. Haluaisin hänen esimerkiksi ravintolakierroksella olevan sovitusti sopivan flirtti kaikille miehille – ja myös uskaltavan tarvittaessa viemään asian loppuun. Haluaisitko tutustua?""

      Siis mitä ääliöitä nämä miehet on jotka tuollaisia viestejä lähettelee, lapsellisia tyhmiä ei mitään kunnoitusta toisia kohtaan, täysiä ääliöitä.

    • munehdotusmiehenä

      Nyt joku roti siihen touhuun miehet.... :D Bongasin tuosta jutusta tän pätkän.

      "Millalla on ollut profiili Suomi24-sivustolla vajaan kuukauden ajan. Tilastot kertovat, että tänä aikana hän on saanut noin tuhat viestiä. "

      Tuhat viestiä kuukaudessa???!!!.

      https://static.ylilauta.org/files/6k/orig/8yxjc93s/jumalautaeihelvetti.jpg

      Itse sain puolessa vuodessa muutaman oma-aloitteisen viestin naisilta.

      Eli mitä tuossa on enää tavallisella miehellä tehtävissä? Sama kuin laittaisi loton vetämään. Eli kohdentakaa ukot vähän viestejänne. Ja max viesti per päivä / henkilö. Ja tsekatakaa nyt edes sen verran, että näette siitä akasta muutakin kuin nätin nassun ja tissit. Ja miettikää sitten onko hän sopiva teille?

      Naisille edelleen suosittelen sitä kuvattomuutta. Varsinkin jos nätti olet. Se auttaa tuohon tuhannen viestin ongelmaan. Ja voitte oikeastikkin alkaa löytää jotain tuolta hyperinflaation syövereistä.

      • veemainenjutti

        Mun saldo pari flirttiä joihin en edes reagoinut, yhtä suuri vaikutus kuin kaupassa kassa tervehtii tuntematonta asiakasta, ei mulla ole tapana kassaneitiä treffeille pyytää vaikka hän hymyssä suin heit sanookin.

        Toki yksi oma alotus mutta muutaman vastaviestin jälkeen alkoi kellot soida, nainen valivali sitä ja tätä elämä on surkeata mun pitää huomenna psykiatrin vastaanotolle, ei näitä jaksa eikä halua.


    • aikaaennen

      Olen sen verran vanhempi mies että aikoinaan tuli lehteen laitettua ilmoitus niille palstoille ennen tätä netin suomaa "iloa".
      Ei kaikki fiksut naisetkaan silloinkaan hakenut pelkästään ravintoloista ja näin kohtasimme.

      Monta hyvää, pidempiaikaistakin ja vakavampaakin suhdetta tuli luotua näin ja nopeasti treffeille menimmekin ilman pidempiaikaista kirjoittelua ja ei siinä vaihdettu kuvia mutta naisilla ei ollut tätä nykyisenlaista valinnanvaraa (tuhat viestiä...?)vaan olimme ns. kahdestaan ja katsoimme useammat treffit ja se kemia löytyi sitten myöhemmin....

      Nyt netin kautta saa kuunnella ensitreffien jälkeen "ei kemiaa..." että eikö se kerro tästä mahdottomuudesta edes tutustua pidemmän päälle vaikkakin netti luo paremman mahdollisuuden ja laajemman mahdollisuuden tutustua ja näkyvyyden mutta se lehti-ilmoittelu toi paremman saldon että miettikääs tätä kun netti ei itseasiaasa toimi?

    • naiset-nirsoja

      Milla sai tuhat viestiä eikä kukaan niistä kelvannut. SItten naiset sanoo ettei ulkonäöllä ole väliä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6579
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      531
      3770
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      193
      3677
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      173
      2856
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2549
    6. 292
      2327
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1623
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      114
      1530
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1459
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1240
    Aihe