Löytyykö mistään

nastaton

suhteellisen edullisia, mutta kuitenkin jalassa pidettäviä, talvilenkkareita, joissa ei olisi nastoja pohjissa?
Jotkut snowflakes tai mikä lie nimi, viime vuonna ostin, ei nastoja, halvat kyllä, mutta kun niitä pari kertaa oli vähän pidemmällä kävelylenkillä pitänyt paljastui, että kengän rakenteessa on tuossa kehräsluun kohdalla jonkinlainen kovike, joka hiertää luun alapuolelta ihon auki. Ei siis voi pitää jalassa, tai pitää yrittää keksiä jonkinlainen pehmike tuohon kohtaan, joka sitten ei kuitenkaan kävellessä pysy paikallaan.

No, miksi en halua nastoitettuja? Lähinnä siksi, että kengillä tulee kuitenkin otettua muutamia askeleita myös sisätiloissa, ja laminaatti... tai sitten se, että miten nämä nastat pitävät vaikkapa kaupan lattialla, liukastuu siellä sitten vaikkei ulkona liukastuisikaan, ja miten herkästi nämä nastat kuluvat ja mitä siitä kulumisesta sitten seuraa.

Mieluiten ostaisin kyllä nastattomat! Katselin nyt muutamia nettikauppoja, joitakin kävelylenkiä toki oli nastattomina tarjouksessa, mutta eivät olleet talvikenkäkategoriassa, eli jos eivät ole talven pakkasiin tarkoitettuja lähinnä pohjarakenteiden osalta, niin eiväthän ne kylmää pidä... Lisäksi käyttäisin näitä jalkineita myös muutenkin kuin asfaltilla ja muilla kaduilla liikkuessa, poluilla ehkä jopa jonkinlaisessa hangessakin (no jaa, mitään metrisiä hankia meillä ei koskaan ole).

4

2140

Vastaukset

 • Ei, löytyy vain käsissä pidettäviä.

  • Niin, joku on tietty saattanut ymmärtää tuon jalassa pidettäviä siten, että sellaisia joissa ei ole mitään omituisia kovikelevyjä kengän varsissa tai muuten erikoisia ratkaisuja.
   Kiitos kuitenkin osallistumisesta.


  • just_noin kirjoitti:

   Niin, joku on tietty saattanut ymmärtää tuon jalassa pidettäviä siten, että sellaisia joissa ei ole mitään omituisia kovikelevyjä kengän varsissa tai muuten erikoisia ratkaisuja.
   Kiitos kuitenkin osallistumisesta.

   Osallistuminen on iloinen asia.


 • Olipas vastauksia... Itsekin etsiskelen lumessa pitäviä, ja hieman vesijäiselläkin, normaalia talvikengän pitoa. Leveä lesti. Katselin Merrellin talvikenkiä, ovat satasen pintaan kalliit, mutta jos olisivat hyvät.. Arvosteluissa joku kuitenkin sanoi, että ei ole mitään pitoa, tyhjiä mainospuheita. Salomonin kengät ovat hyviä, köyhällä ei ole varaa ostaa huonoa, mutta talvikenkiä en ole kokeillut. Ostin Salomonin lenkkarit tai vaelluskengät, ja kestivät monta vuotta kulutusta. Parhaat lenkkarit, mitä minulla on ollut.

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.