Tuore suhde mutta mies epävarma tunteistaan

huooooooooooooh

Tarkoittaa samaa kuin että ei kiinnosta? Eipä vaikuttais kauheen hyvältä lähtökohdalta. Toisaalta kehuu ja ylistää mutta kun ei ole nyt täysin varma tunteistaan.

Pistäisittekö pelin poikki?

11

2611

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eivoitietääjoseitutustu

      Voi olla, että vain fyysisesti vedät puoleensa, mutta tunnepuolella ei sitä ihastumista ole tapahtunut. Yleensä ihastuneet ja varsinkaan rakastuneet eivät torppaile tunteissaan. Voihan sitä järkipohjalta tutustua ja katsella löytyykö yhteisiä juttuja, yhteinen huumori, viihdyttekö yhdessä jne. ja kannattaa sen seksipuolen kanssa olla tarkkana ettei suhteenne vain perustu pelkästään sen varaan, kaipa itsekin haluat enemmän kuin pelkästään sitä. Siis mietihän mitä itse haluat ja kysy samaa häneltä.

    • Oppeliini1

      Mitä tapahtui kunnon ystävyydelle ja kaveruudelle? Siinä ei kysellä ooksää mun kaaaaa. Ollaan vain ystäviä ja jaetaan ilot ja surut. Jos aikojen päästä tuntuu että intiimimpi ystävyys sopii kummalkekin, se tapahtuu aivan luonnollisesti, analysoimatta mitään.

      • illanmietintää

        Hyvää pohdintaa. Näin itsekin ajattelen.


    • DixieChick

      Riippuu siitä mitä itse haluat. Jos itse olet ihastunut ja haluat ajatella häntä vakavissasi kumppaniksi, niin sinuna luovuttaisin heti. Jos heti sanoo, että on epävarma tunteistaan, niin ei se siitä miksikään muutu. Olet vain varalla, kunnes löytyy jotain jonka kanssa ei tarvitse olla epävarma. Olen ollut osallisena molemmin puolin tuollaisessa tilanteessa.

    • ghfgjhgfg

      Ei ole vain yhtä tapaa, miten suhde syntyy. Kyllä, osa suhteista syntyy niin, että heti on varma ja suuret tunteet on pelissä alusta lähtien. Osa suhteista syntyy taas niin, että tunteet alkavat pienestä kipinästä, joka vähitellen syttyy liekkiin. Kummastakin suhteesta voi yhtälailla tulla se loppuelämän suhde. Oma suhteeni alkoi niin, että itse olin ensimmäisestä päivästä lähtien varma omista tunteistani ja toinen oli epävarma. Tiedän kuinka rankkaa se on ja kuinka paljon epävarmuutta koko suhdetta kohtaan se synnyttää, kun toisen tunteet ei olekaan samalla tasolla. Meillä kävi lopulta niin, että hänen tunteensa vähitellen syvenivät ja roihahtivat sitten jonkun vuoden jälkeen kunnolla liekkiin. Käsittelin pitkään sitä alkua vielä silloinkin, kun hän oli jo "hullun rakastunut" minuun. Se ei ollut mulle helppo paikka ja olin jonkinaikaa katkerakin siitä ettei meillä ollut sellaista molemminpuolista huuma-alkua, koska vain minä tunsin voimakkaasti aluksi. Mutta nyt menee todella hyvin ja tuntuu hyvältä ja tulevaisuus näyttää valoisalta meidän osalta. Ei ole vain yhtä tapaa, miten kestävä suhde voi alkaa. Mutta kannattaa tarkkaan miettiä, onko valmis panostamaan ihmiseen, joka ei ole varma. Siinä on isot riskit, mutta sinnikkyys voidaan toki lopulta palkita.

    • Tepi27

      hoooooohs! Voisin kirjankin tästä aiheesta kirjoittaa.

    • Teppena

      Mulla on ikävä suhde takana.

    • Teppana135K

      ....toisaalta mitä? Älä jää siihen epätietoisuuteen, niin kuin mä aikoinani.

    • katsotaanensin

      Vain teinit hehkuttavat ikuista rakkautta heti kun jonkun potentiaalisen kumppanin tapaavat ja sitten eroavat muutaman kuukauden tai vuoden päästä kun ei se ollutkaan oikea.
      Elämässäsi on menossa ns. normaali tilanne mikä jokaisessa uudessa aikuisten välisessä parisuhteessa tulee jossain vaiheessa vastaan. Mies on kertonut rehellisesti, että, olet kiinnostava, mutta ei tiedä johtaako tämä kiinnostus pidempään suhteeseen. Sen tietää vasta sitten kun olette olleet pidempään yhdessä.

      Ei tänä päivänä hypätä heti pysyvään parisuhteeseen kun joku tavataan.

    • Hei huooooooooooooh

      Kirjoitat lyhyesti tuoreesta suhteestasi ja kumppani epävarmuudesta.

      Mielestäni olisi huolestuttavampaa, jos aivan tuoreessa suhteessa olisi täydellinen varmuus; se kertoisi varmaan enemmän vain salamaihastumisesta kuin oikeasta varmuudesta. Suhde syntyy ja rakentuu vain elämällä. Alun tutustumisvaiheessa toista osapuolta opitaan tuntemaan, mietitään ja kuulostellaan, olisiko tuo minulle sopiva tai minä hänelle. Kyse on prosessista, joka etenee omaa tahtiaan.

      Kannustan teitä keskustelemaan odotuksistanne, toiveistanne ja ajatuksistanne ja erityisesti kuuntelemaan toinen toisianne. Vasta siten selviää, odotatteko parisuhteelta riittävän samaa, että voitte sitoutua toisiinne. Kiirehtimällä et saa varmuutta tai sitä, mitä lopulta eniten toivot


      Diakoni Merja

    • EdesUnissa

      "Tuore suhde" Siis kuinka tuore ? Me miehet emme rakastu alle kolmen kuukauden, edes tulisiin ihastuksiin. Ja kykenemme erottamaan nämä kaksi asiaa, vaikka useasti meitä väitetäänkin tunteettomiksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      150
      10892
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3063
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2902
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2147
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1908
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1706
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 83
      1566
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1553
    Aihe