Peniksen omatoiminen stimulointi,+ ......

Hei_


Olen neuvonut ryhmien toimintojen joitakin legitiimiys- ja integiteettiasioita -yleisiä sellaisia.

En ole henkilökohtaisia asoitani täällä toimittamassa, ja julkinen henkilö en ole.
Olen luonnollinen kompetentti juridinen henkilö. Eläketulot.

Olen hiukan vaivautunut jonkun -joidenkin levittämästä tarinasta että minä kuulemma panettelun mukaan "luulen ja kuvittelen että jokainen tykkää minusta?!"
- Minä en ole lausunut koskaan mitään tuollaista! ___Olen työelämässä monissa palvelutetävissäni palvellut tuhansia ja kymmeniä tuhansia asiakkaita. Olen ollut maaseudulla kesänviettopaikassani myynti-palvelutiskin takana jo niin pienenä poikana etten ole ollut edes myyntiskin korkuinen. Olen asiakkaiden mukana kasvanut välittömäksi ihmisiin, eli en ole jäänyt koskaan sanattomaksi ventovieraan kanssa.
- Ymmärrättekö?__Minä en ole kasvanut siis metallisorvin takana umpinaiseksi ihmiseksi joka ei sanaa juuri suustaan saa, vaan olen tottunut jatkuvaan puhmiseen vieraiden ihmisten kanssa. >>> En ole koskaan ehtinyt ajatella mitään kenenkään "tykkäämisistä" mitään. Ihmisten tykkäämisistä olen ajatellut aikaisintaan siinä vaiheessa kun näkee jatkuvasti, tai jos liikkuu seurassani. Silloin minä puhun kahden kesken -tai viestitän tykkäämiseni.
Olen tuollaisen tapaisen vitsin kerran vääntänyt vaalien alla vitsinä, tuon tapaisen tykkämisen asian. >> En ole niin naivi että kuvittelisin ja luulisin koskaan mitään ko. väittämään.

>>> Sitten toinen toive: >> Pyytäisin lopettamaan kaikki "perseen nuolemista koskevat" tarinat, koska kaikenlainen ko. tiukkojen pimujen aikakausi "perseen nuolentoineen kuuluu tuoreimmillaan jos minusta kyse 1980 luvun aikaan, eli kaikenlainen alapääsuuseksimissio on 30-42 vuotta vanhaa tarinaa; .-Kiitos sitä riittää jo!

>> Sitten vielä kolmas panettelun asia on ollut peniksen omatoiminen stimulointi;
- Olen aivan silkkaa pilaa tehnyt tuollaisella asialla joillekin, kun olen tuskaantunut jatkuvaan poikamiesten haarojen välejä koskevaan melusaasteeseen.
Minun pilaa otettu sitten tärkeillen vakavasti, ja toimitettu sitten kaikille poikamiesten runkkaamista?! Huudatettu ensimmäisenä kylän kakarat.
_: Minulla on ventovieraita ihmisiä asuinympäristössäni 20 vuoden ajan. En pidä yhteisiä yksityisasioita kylällä. Lähiön palvelujen kanssa yhteistä asiaa on maitokaupan kuittien verran.

Olen sitä mieltä että parisuhteissa elävien ihmisten pitäisi löytää juoru ja jutun juuri oman kumppanin vyötäröstä aina, ei jatkuvasti sinkkumiesten haarojen väleistä juttua hienostorouvien, hienostokotirouvien, hienostoavorouvien, ja hienostoneitien juttuja, tai itseään johtaja-tuomari-esimiehiksi luulevien juttuja.

Minulla ei ole koskaan ollut säännöllistä tapaa stimuloida omaa kullia koko ajan, mutta aikoinaan sellainen missio ollut todellisuutta poikamiehen krapula-aamuna, eli on aina yhdistynyt alkoholin käytön aikoihini. Hermosto ei silloin ole kunnossa. Olen ollut vuosien aikana pyöräily- ja hiihtomaraton kunnossa jatkuvasti. Lumen tuloon saakka juoksin kuukausien ajan tunnin juoksulenkin joka päivä- hermosto on kunnossa.

Minä olen useiden vuosikymmenien ajan noudattanut tämän maan lainsäädännöt.
- En ole moralisoitavissa mistään!

Keskustelu tänään; http://keskustelu.suomi24.fi/t/14618783/homous-voi-olla-biologinen-ominaisuus


Täällä on aina tuttuja ihmisiä jotka ovat tunteneet minut 15- 20 vuoden ajan ja ainoa yhteyden pito on foorumilla nimimerkin takaa. Pyydän huomioimaan toiveeni että sovitette tarinanne sen mukaan mitä tässä ja linkissä kirjoitan.
että lakkaatte luulemasta minulle esimies-tuomari-johtajaa, tullaiset luulot itsestään eläkeläisen ja etujärjestön toiminnan suhteen on lähinnä vuosisadan vitsi.

Siunauksia!


Jari Laurila
keskustelija

55

390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinimerkki

      Sinusta tulisi hyvä sihteeri tai eläkejärjestön toiminnanjohtaja.
      Saisit sosiaalista elämää siipiesi alle koska sinua ei pätkääkään kiinosta adventistinaiset.
      Tapaisit vaikka oman veljesikin ja naapurin talon Kalle-sedän.

    • iloinen_naurajaa

      Hei Jari-setä!

      Olet ihan sekaisin. Tässä sinulle helpot toimintaohjeet:

      1) Hankkiudu hoitoon. Nopeasti!
      2) Luovu uskonnosta ja polta kaikki hengelliset kirjasi
      3) Hanki se pystytissinen narttu itsellesi. Tai tiukkaperseinen äijä, miten vaan tahdot.

    • adventisti

      Kylläpä se Jari nyt on herkkä hipiäinen. Olen kaksi kertaa omasta mielenkiinnostani ottanut esille homoihin tai itsetyydytykseen liittyviä asioita. Ensimmäisen kerran omista synneistäni johtuen ja vain esimerkin omaisesti otin asiani esille. Siitä Jari otti itseensä, suuttui eikä kuunnellut selitystäni asiasta. Hän väitti minun tonkineen menneisyyttään vaikka en ollut aiemmin edes kuullut hänestä.

      Nyt toisen kerran hän otti linkkini oikein esille tähän aloitukseen. Minulla ei ollut Jarin asiat mielessä, kun kirjoitin oman aloitukseni, koska en tunne häntä enkä tiedä mitään hänen asioistaan. Aiemmin pyysin jo anteeksi aloitustani mutta tällä kertaa ennvoi sitä tehdä, sillä minulla ei ole mitään tekemistä Jarin eikä hänen asioidensa kanssa. Minua yksinkertaisesti adventistina kiinnostaa ihmisten ennakkoluuloisuus ja se, kuinka aivopestyjä ihmiset ovat homoudennjanseksiin liittyvien tabujen suhteen.

      Adventtikirkko ei ota kantaa itsetyydytykseen eikä homoja pidetä kirkkomme sisällä vihattavina ihmisiä. Syntiä kylläkin mutta meidän asiamme ei ole tuomita. Minä en kommentoi Jarin kirjoitusta tässä millään tavalla mutta JARI!, sinun pitää todella miettiä, että onko kaikki tällä palstalla kirjoitetut asiat sinun takiasi tänne kirjoitettu. MINUN HOMOIHIN LIITTYVÄ KIRJOITUKSENI EI OLE KIRJOITETTU JARI MIELESSÄNI!

      Minä haluan herätellä adventisteja Jeesuksen rakkauteen kaikkia ihmisiä kohtaan. Mitenkään sinun asioitasi kommentoimatta, olen sitä mieltä että vain Jeesus tietää ihmisten mielenlaadun, myös homojen. Olen vilpittömästi sitä mieltä, että aivan samalla tavalla kuin monet meistä ovat aivopestyjä vääriin oppeihin syyttään, myös homot voivat olla aivopestyjä omiin homous ajatuksiinsa.

      Uskon, että lisäksi on vielä mahdollista, että vaikka Raamatun aikana homous oli syntiä, on mahdollista, että nykyajan ihmisen perimä, biologia tai fysikaalinen kemia on muuttunut niin, että jotkut ihmiset eivät kertakaikkiaan voi homoudelleen mitään vaikka haluaisivat.

      Ja kolmanneksi, voi myöskin olla mahdollista, että joko Raamatun ajan ihmiset taikka me olemme onnistuneet ymmärtämään homous-asian väärin. Ymmärrän, että Raamattu sanoo homouden olevan Jumalan mielen vastaista mutta minä en voi realiteetit huomioon ottaen sanoa, että homous olisi syntiä. Se ei ole yksinkertaisesti minun tehtäväni. Minun tehtäväni täysin heterona miehenä on rakastaa kaikkia ihmisiä. Myös homoja.

      • KiljuvaKauris

        Homoutta pitää vihata. Se on tappava synti. Älä vääristele Raamattua!


      • adventisti
        KiljuvaKauris kirjoitti:

        Homoutta pitää vihata. Se on tappava synti. Älä vääristele Raamattua!

        Sinä et sitten selvästikään lukenut kirjoitustani. Minä en sanonut, että homous ei olisi syntiä. Raamatun ajan kulttuuri oli toisenlaista kuin nykyään. Me emme voi täysin ymmärtää sitä. Raamatun ajan ihmiset eivät olisi ikimaailmassa pystyneet myöskään kuvittelemaan/ymmärtämään meidän aikamme kulttuuria. Ymmärrän kyllä sinun tarpeesi ojentaa toisia kristittyjä mutta onko se todella Jumalan sinulle antama tehtäväsi.


      • KiljuvaKauris
        adventisti kirjoitti:

        Sinä et sitten selvästikään lukenut kirjoitustani. Minä en sanonut, että homous ei olisi syntiä. Raamatun ajan kulttuuri oli toisenlaista kuin nykyään. Me emme voi täysin ymmärtää sitä. Raamatun ajan ihmiset eivät olisi ikimaailmassa pystyneet myöskään kuvittelemaan/ymmärtämään meidän aikamme kulttuuria. Ymmärrän kyllä sinun tarpeesi ojentaa toisia kristittyjä mutta onko se todella Jumalan sinulle antama tehtäväsi.

        Älä johdata muita harhaan. Olet eksyttäjä.


      • adventisti
        KiljuvaKauris kirjoitti:

        Älä johdata muita harhaan. Olet eksyttäjä.

        Jos tuollaista väität, niin onko sinulla Raamatun mukaiset perusteet väitöksillesi? Voisitko esittää ne täällä julkisesti? Minä esitin oman kantani julkisesti perusteluineni.


      • Hei_

        Minä en ole menneisyydestä tässä yhteydessä ollut huolissani, sillä minulla ei ole homoseksuaalista menneisyyttä tapakäyttäytymisenä olemassa!

        Minä en ole toistaiseksi pystynyt ns. homoksi koskaan!


        Olen akkojen jutuissa perseen nuolemista koskevissa naittajaisissa, ja kyse on pillun lirputtamisesta!
        - Nuo saatanat eivät jätä minua rauhaan!

        Minun kirjoitettu sana on väärässä osoitteessa täällä. Tämä on ollut ainoa oljenkorsi yrittää asiaa tajuntaan jotakin kautta, etten halua ventovieraiden akkojen kritiikkiä.
        Näillä pitäisi olla oma ukko tarpeeksi haukuttavana, en minä ole velvollinen näiden henkilökohtaisiin ihanteisiin, -emotionaalisiin ja fyysisten tarpeiden ihanteiden missioita täyttämään.

        Siunauksia!


        Jari Laurila
        keskustelija


      • Lisäys;

        Minulla ei ole homoseksuaalista rakkaussuhdetta koskaan ollut elämässäni.
        En muodostanut seksuaalista suhdetta kenenkään öpikaan.
        Päinvastoin olen kaikki sellaiset torjunut. Minä en ole sanaakaan ehdotellut mitään seksuaalista esim. 16-30 vuotiaille nuorille miehille esim., viimeisen 30- vuoden aikana, mutta olen kymmeniä 16-30 ikäisten nuorten miesten seksitarjouksia torjunut esim. viimeisen 30 vuoden aikana. Olisi ollut kymmeniä tilaisuuksia suorittaa seksuaalista aktia salassa 16-30 vuotiaiden nuorten miesten kanssa.

        Minä en ole vetänyt tänne mitään homoseksuaalista olleenkaan, vaan olen vastannut sellaiseen aloitukseen.

        Siunauksia


        Jari Laurila
        keskustelija


      • Joo. kiitos, Sinun kirjoituksesi ei ollut minua koskeva.

        Ole huoleti.

        Siunauksia!


        Jari Laurila
        keskustelija


      • kotioppilas
        adventisti kirjoitti:

        Sinä et sitten selvästikään lukenut kirjoitustani. Minä en sanonut, että homous ei olisi syntiä. Raamatun ajan kulttuuri oli toisenlaista kuin nykyään. Me emme voi täysin ymmärtää sitä. Raamatun ajan ihmiset eivät olisi ikimaailmassa pystyneet myöskään kuvittelemaan/ymmärtämään meidän aikamme kulttuuria. Ymmärrän kyllä sinun tarpeesi ojentaa toisia kristittyjä mutta onko se todella Jumalan sinulle antama tehtäväsi.

        Raamatussahan on selvin kirjaimin ilmoitettu seuraavaa. Jos MIES MAKAA toisen MIEHEN KANSSA,niinkuin hän makaa NAISEN KANSSA, se on KAUHISTUS JUMALAN SILMISSÄ. Ei sitä voi selvemmin esittää. Etteko maan matoset lue Raamattua ollenkaan, hyi helvetti.


      • Anonyymi
        kotioppilas kirjoitti:

        Raamatussahan on selvin kirjaimin ilmoitettu seuraavaa. Jos MIES MAKAA toisen MIEHEN KANSSA,niinkuin hän makaa NAISEN KANSSA, se on KAUHISTUS JUMALAN SILMISSÄ. Ei sitä voi selvemmin esittää. Etteko maan matoset lue Raamattua ollenkaan, hyi helvetti.

        Missä sanotaan, että Raamattu on Jumalan sanaa? Ei ainakaan Raamatussa.

        Yksikään Jumala ei myöskään ole tullut ilmoittamaan, että Raamattu on Hänen sanaansa...ellei sitten IHMISIÄ lasketa Jumaliksi...?

        Joten TO D I S T E E T pöytään, kiitos!

        Koskapa tiedän, että tällaisia todisteita ei löydy mistään, vaan ihmiset väittävät kaikenlaista soopaa ja omia mielipiteitään Jumalan tahdoksi ja vaatimuksiksi (hyi helvetti, mitä narsistista suuruusharhaa ja itsepetosta!) niin eikö olisi REHELLISEMPÄÄ tunnustaa tämä TOSIASIA ja puhua vain OMASTA PUOLESTAAN ja jättää se "Jumala" rauhaan.

        Jos "Hänellä"...siis "Jumalalla"...on jotain sanottavaa kyseisestä aiheesta tai jostain muusta, mistä uskovaiset tappelevat keskenään, niin puhukoon ITSE puolestaan, sillä onhan Hän kuulemma "KAIKKIVALTIAS", joten sen ei luulisi olevan mahdotonta Hänelle.

        Ja jos vaarana on grillautuminen Hänen läsnäolonsa kirkkaudesta, niin Jumalalle voisi vihjata , että Hänhän voisi esim 1) lähettää jotain savumerkkejä tuonne taivaalle tai 2) jotain kirjoitusta, jonka kaikki ymmärtäisivät tai 3) kajauttaa tuolta taivaasta tahtonsa suureen ääneen universaalilla kielellä, jonka kaikki ymmärtäisivät, sillä onhan Hän ne kielet joskus sekoittanutkin, joten voisi varmaan palauttaakin taas järjestykseen jne...

        Joten ei muuta kuin aivot pois sieltä kirkon/lahkon narikasta ja omilla aivoilla ajattelemaan!


    • Moni on kysynyt onko itsensä tyydyttäminen väärin?
      Mielipiteet asiassa jakautuvat puolesta ja vastaan.


      Itsetyyydytys on yleistä yksinäisten keskuudessa. Jotkut parisuhteessakin toisinaan kertovat harrastavansa itsetyydytystä silloin kun seksielämä on jostakin syystä keskeytynyt lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi.
      Sinänsä asia vaikuttaa harmittomalta, mutta asiaan liittyy kuitenkin tekijöitä joiden vuoksi asiaa kannattaa miettiä;


      1. Ajatukset tapahtuman aikana liikkuvat seksin ympärillä haavekuvissa. Haaveet ja toiveet saattavat mennä sellaisiin asioihin jotka eivät ole enää harmittomia käytännössä. Ne voivat olla asioita joihin ihminen ei normaalisti ryhtyisikään. Kuitenkin kun ihminen vaalii synnillisiä haavekuviaan ne tulevat helposti tosiasioiksi käytännössä, kunhan tilaisuus niiden toteutamiseen vain tulee kohdalle.


      2. Itsetyydytys vie mielenkiinnon helposti pois aktiivisesta kumppanin hakemisesta. Ihmisestä tulee vain itsensä tyydyttäjä. Tämä ei tarkoita että pitäisi heti olla yhdynnässä, vaan rakastumista. Ei välitä hakeutua enää parisuhteeseen. Ihminen voi kiinnostua omasta sukupuolestaan itsetyydytyksen kautta kun itsetyydytyksessä ei ole vastakkaista sukupuolta.
      Mielikuvat selfservice aktissa voivat liikkua omassa sukupuolessa.


      3. Itsetyydytys kuluttaa henkisiä voimavaroja ja henkistä tasapainoa. Itsetyydytys voi aiheuttaa masennusta.
      Itsetyydytys pitkäkestoisena tapana heikentää ihmistä ja altistaa sairauksille.


      4. Jumalan laki sanoo: "Älä himoitse," "älä tee huorin."
      Voiko ihminen turvallisesti tehdä mielikuvituksessaan huorin (Matt 5:28) ja himoita mielikuvituskohdettaan? Kristitty haluaa säilyttää ajatuksensa puhtaina. (Jaak 1:27) Mielihalujen vaaliminen synnyttää usein myöskin tekoja. (1Kor 10:6) Jokainen ihminen jossakin määrin joutuu kärsimään erilaisista harha-ajatuksistakin kiusauksina, (1 Piet 5:8-9, Matt 4:10, Hebr 2:18, 4:15, Matt 6:13, 1 Matt 26:41) mutta hengellinen kristitty torjuu kiusaukset. Kun ihminen ruokkii himojaan kynnys syntiin laskee jatkuvasti. (Jaak 4:7)

      5. Masturbointi voi kehittyä äärimäisiin mittasuhteisiin, joka vaatii jatkuvaa ja usein toistuvaa himon tyydytystä. Jotkut puhuvat "masturbaatiohulluudesta" joka tarkoittaa jatkuvaa tiuhaan tapahtuvaa itsetyydytystä.

      > 1 Kor 6:12-20


      Jumala ei halua ihmisen tyydyttävän itseään, mutta ei riettailevankaan suhteissa joissa ei ole avioliiton aikomuksia. Jumala itse voi yhdistää pareja yhteen mutta ei hyväksy siveettömyyttä ja himojen vaalimista. Avioliiton rakkaus on intiimiä elämää varten tarkoitettu. Pyhittynyt ihminen ei kanna himoja. (Hebr 12:14) Jumalan Henki itse antaa ihmiselle pyhyyden voiman ja kyvyn elää niin ettei himot voita.

      Ihmisen rakastuminen on tervettä ja tarkoituksenmukaista. Rakastuminen ja rakastumisen vetovoima on Jumalan itsensä antama lahja ihmiselle. (Hes 36:25-27) Hengellinen kristitty ei avioidu sukupuolisessa kiihkossa. Sukupuolielämä on vasta suhteen kruunu, ei suhteen alku.

      Ihmisen on joskus vaikeata luopua erilaisista riippuvuuksistaan jotka voivat olla pinttyneitä tapoja. Monet saattavat masentua synnin kuorman alla. On parempi iloita Jumalan rakkaudesta evankeliumin iloa. Masentuminen synnin taakan alle ei ole eduksi. Paholaisen tarkoitus on masentaa ihminen. (1 Joh 4:8,16, 2 Kor 13:11)


      Kun ihminen iloitsee Jumalan rakkaudesta hän ilomielin yhtyy Jumalan tahtoon ja voittaa synnin. (Room 7:22) Ihmisen taistellessa syntiä vastaan joutuu aina taisteluun jossa kysytään ihmisen omaa tahtoa.
      (Juud 3, 2 Kor 10:3-4, 1 Tim 1:18)

      Syntiä ei pysty voittamaan omassa voimassa, mutta vakaa tahto luopua synnistä tuo Jumalan voimaa. Päätöksiä seistä Jumalan puolella kristitty joutuu tekemään läpi elämänsä jatkuvasti. Jumala pyytää päätöksen ihmisen omasta tahdosta ensin. Jumala tukee taistelijaa.

      >>>>>>>> Jatkan alla >>>>>>>>

      • Jatkoa edelliseeni; >>>>>>>>>


        "Haudatkaa siis se mikä teissä on maallista: siveettömyys, saastaisuus, intohimot, pahat halut ja ahneus joka on epäjumalanpalvelusta." (Kol 3:5)


        Moni joutuu todella ankariin taisteluihin noustakseen alhaalta paholaisen pihdeistä. Tässä taistelussa onnistuu vain jos voi iloita Jumalan rakkaudesta, kun antaa evankeliumin ilon olla syntiä suuremman. (Fil 4:4, 1 Tess 5:16, Room 12:12, Jaak 1:2, Joh 6:13) Ihmisen on tunnustettava syntinsä Jumalalle ja käännyttävä synnistä pois. Kukaan ei voi kapinoida ilman seuraamuksia Jumalaa vastaan tahallisesti ja tietoisesti jatkuvasti ilman katumusta ja kääntymystä. (Room 3:20, 6:23) Lopulta on voitto saatu.

        "Siveettömydestä, kaikenlaisesta saastaisuudesta ja ahneudesta ei teidän keskuudessanne saa olla puhettakaan,eihän mikään sellainen sovi pyhille." (Ef 5:3)

        Jos ihminen tekee myönnytyksiä synnille heikentyy entisestään ja kynnys langeta seuraavaan syntiin madaltuu. Vakaa päätös voittaa kiusauksen ja ihminen vahvistuu jatkuvasti ja kynnys voittaa suurempiakin kiusauksia kasvaa.


        Ihminen voi olla vapaana sukupuolisesta houkutuksista jos tahtoo hallita ajatuksiaan ja elää Jumalan Hengen voimassa riippuen. (Jer 31:31, Hes 36:25-27)
        On pysyteltävä rakkauden vaikuttimissa lähimmäisrakkaudessa, ei himossa ja kiihkossa. Pelkkä sukupuolinen tyydytys ja himo ei ole rakkautta.
        Lähimmäisrakkaus, seksi, porno, himo ja avioliiton rakkaus ovat kaikki eri asioita.

        Avioliitossa rakkaus ohjaa parin yhteiseloa myös intiimillä tasolla, ei pornon- vaan rakkauden maksimointi.
        Jumalan hengen johdossa kulkeminen antaa rakkaudelle sellaista syvyyttä mitä ei muutoin voi ymmärtää ja edes kuvitella.

        Paavali puhui "palamisesta" jolloin ihminen ilman omaakin tahtoaan "palaa" kumppanin kaipuussa. Tällaisessa tilanteessa ihmisen voi olla vaikeata hillitä itseään. Monet näkevät itsetyydytyksessä etujakin tässä tilanteessa. Tilapäinen itsetyydytys on parempi vaihtoehto kuin raiskaaminen ja ryhtyminen suhteisiin joissa ei olisi tulevaisuutta.

        Itsetyydytys jatkuvana tapana ei voi olla koskaan puolustettavissa. Avainasia on ajatuksien hallitseminen pyhyydessä. Pyhyydessä Jumalan Hengessä ihminen ei koe himoja. Ensin tarvitaan aina ihmisen oma tahto ratkaisu kilvoittelussa. Jumalan tahdosta tulee mieluinen sydämenasia rakkaudessa. (1 Joh 5:3)

        Ihminen on sitä mitä silmilläänkin syö. -Katseleeko seksilehtiä vai ottaako jotakin muuta lukemista? Tuollaisia ratkaisuja tarvitaan. Himon ruokkiminen itsekiihotuksella ja pornografialla tahallisesti yksinäisyydessä ei ole järkevääkään. Yksinäisyys käy entistä ahdistavammaksi.

        Masturbointi ei kuulu pyhyyteen hekuman haavekuvineen. Jumala haluaa voittaa ihmisen puolelleen rakkaudessaan pois maailman himoista. Kristitty voi mennä naimisiin jos yksin eläminen on vaikeaa. "Elleivät he jaksa hillitä itseään menkööt naimisiin sillä on parempi mennä naimisiin kuin palaa himon tulessa. (1 Kor 7:9)

        Paavali totesi että parempi vaihtoehto on mennä naimisiin kun palaa himossa. (1 Kor 7:9)
        Kristitty ei mene naimisiin himon vuoksi. Kristitty kokee vetovoimaa jota ei himo kuitenkaan hallitse. Himo ei saisi hallita ratkaisuja, himo tulisi pyrkiä hallitsemaan. Pyhittynyt ihminen Jumalan Hengen voimassa kykenee elämään elämää jossa himot eivät hallitse ja vaivaa kohtuuttomasti.

        Paavali opetti naimattomuutta hyvänä ratkaisuna aikana jolloin kristityt kokivat vainoja, sekä myös evankeliumin työn vuoksi täysipainoisesti Jumalan palveluksessa. (1 Kor 7) Syynä oli että ihmisen oli helpompi elää vaikeina aikoina yksin kuin katsella läheistensä kärsimyksiä.

        On hyvä kasvattaa itseään rakastamaan, eikä ajattelemaan lähimmäisiä "saaliseläiminä." Saalistaja näkee vain uhrinsa josta hän itse aina haluaa itsekkäästi jotakin. Rakkaus on syvällisempi asia. Rakkaudessa toinen tulee nähdä rakastettavana ihmisenä. Saalistaja näkee usein virheitä ihmisessä, ja vaatii täydellisyyttä ulkomuodonkin suhteen. Ihminen on aina kaunis jos hän rakastaa. Rakkaus kaunistaa.

        Hoitokeinoina itsetyydytyksen synnille Raamatun sanan, parannuksen teon ja rukouksen lisäksi on myös työ. Kun huomio on ahkerassa työssä, tai esim. urheilusuorituksessa saa ihminen hermostolleen tasapainoa. Ihminen voi heikentyä nautintoaineiden vaikutuksesta hermoston ollessa jatkuvasti stimuloitu ärsyttävien aineiden käytöstä eläimen tasolle halujensa tyydytyksessä. Halut ja himot vain kasvavat, eikä rajaa ole näkyvissä.

        Jatkan vielä >>>>>>>> alla >>>>>>>>


      • jarinhotelli kirjoitti:

        Jatkoa edelliseeni; >>>>>>>>>


        "Haudatkaa siis se mikä teissä on maallista: siveettömyys, saastaisuus, intohimot, pahat halut ja ahneus joka on epäjumalanpalvelusta." (Kol 3:5)


        Moni joutuu todella ankariin taisteluihin noustakseen alhaalta paholaisen pihdeistä. Tässä taistelussa onnistuu vain jos voi iloita Jumalan rakkaudesta, kun antaa evankeliumin ilon olla syntiä suuremman. (Fil 4:4, 1 Tess 5:16, Room 12:12, Jaak 1:2, Joh 6:13) Ihmisen on tunnustettava syntinsä Jumalalle ja käännyttävä synnistä pois. Kukaan ei voi kapinoida ilman seuraamuksia Jumalaa vastaan tahallisesti ja tietoisesti jatkuvasti ilman katumusta ja kääntymystä. (Room 3:20, 6:23) Lopulta on voitto saatu.

        "Siveettömydestä, kaikenlaisesta saastaisuudesta ja ahneudesta ei teidän keskuudessanne saa olla puhettakaan,eihän mikään sellainen sovi pyhille." (Ef 5:3)

        Jos ihminen tekee myönnytyksiä synnille heikentyy entisestään ja kynnys langeta seuraavaan syntiin madaltuu. Vakaa päätös voittaa kiusauksen ja ihminen vahvistuu jatkuvasti ja kynnys voittaa suurempiakin kiusauksia kasvaa.


        Ihminen voi olla vapaana sukupuolisesta houkutuksista jos tahtoo hallita ajatuksiaan ja elää Jumalan Hengen voimassa riippuen. (Jer 31:31, Hes 36:25-27)
        On pysyteltävä rakkauden vaikuttimissa lähimmäisrakkaudessa, ei himossa ja kiihkossa. Pelkkä sukupuolinen tyydytys ja himo ei ole rakkautta.
        Lähimmäisrakkaus, seksi, porno, himo ja avioliiton rakkaus ovat kaikki eri asioita.

        Avioliitossa rakkaus ohjaa parin yhteiseloa myös intiimillä tasolla, ei pornon- vaan rakkauden maksimointi.
        Jumalan hengen johdossa kulkeminen antaa rakkaudelle sellaista syvyyttä mitä ei muutoin voi ymmärtää ja edes kuvitella.

        Paavali puhui "palamisesta" jolloin ihminen ilman omaakin tahtoaan "palaa" kumppanin kaipuussa. Tällaisessa tilanteessa ihmisen voi olla vaikeata hillitä itseään. Monet näkevät itsetyydytyksessä etujakin tässä tilanteessa. Tilapäinen itsetyydytys on parempi vaihtoehto kuin raiskaaminen ja ryhtyminen suhteisiin joissa ei olisi tulevaisuutta.

        Itsetyydytys jatkuvana tapana ei voi olla koskaan puolustettavissa. Avainasia on ajatuksien hallitseminen pyhyydessä. Pyhyydessä Jumalan Hengessä ihminen ei koe himoja. Ensin tarvitaan aina ihmisen oma tahto ratkaisu kilvoittelussa. Jumalan tahdosta tulee mieluinen sydämenasia rakkaudessa. (1 Joh 5:3)

        Ihminen on sitä mitä silmilläänkin syö. -Katseleeko seksilehtiä vai ottaako jotakin muuta lukemista? Tuollaisia ratkaisuja tarvitaan. Himon ruokkiminen itsekiihotuksella ja pornografialla tahallisesti yksinäisyydessä ei ole järkevääkään. Yksinäisyys käy entistä ahdistavammaksi.

        Masturbointi ei kuulu pyhyyteen hekuman haavekuvineen. Jumala haluaa voittaa ihmisen puolelleen rakkaudessaan pois maailman himoista. Kristitty voi mennä naimisiin jos yksin eläminen on vaikeaa. "Elleivät he jaksa hillitä itseään menkööt naimisiin sillä on parempi mennä naimisiin kuin palaa himon tulessa. (1 Kor 7:9)

        Paavali totesi että parempi vaihtoehto on mennä naimisiin kun palaa himossa. (1 Kor 7:9)
        Kristitty ei mene naimisiin himon vuoksi. Kristitty kokee vetovoimaa jota ei himo kuitenkaan hallitse. Himo ei saisi hallita ratkaisuja, himo tulisi pyrkiä hallitsemaan. Pyhittynyt ihminen Jumalan Hengen voimassa kykenee elämään elämää jossa himot eivät hallitse ja vaivaa kohtuuttomasti.

        Paavali opetti naimattomuutta hyvänä ratkaisuna aikana jolloin kristityt kokivat vainoja, sekä myös evankeliumin työn vuoksi täysipainoisesti Jumalan palveluksessa. (1 Kor 7) Syynä oli että ihmisen oli helpompi elää vaikeina aikoina yksin kuin katsella läheistensä kärsimyksiä.

        On hyvä kasvattaa itseään rakastamaan, eikä ajattelemaan lähimmäisiä "saaliseläiminä." Saalistaja näkee vain uhrinsa josta hän itse aina haluaa itsekkäästi jotakin. Rakkaus on syvällisempi asia. Rakkaudessa toinen tulee nähdä rakastettavana ihmisenä. Saalistaja näkee usein virheitä ihmisessä, ja vaatii täydellisyyttä ulkomuodonkin suhteen. Ihminen on aina kaunis jos hän rakastaa. Rakkaus kaunistaa.

        Hoitokeinoina itsetyydytyksen synnille Raamatun sanan, parannuksen teon ja rukouksen lisäksi on myös työ. Kun huomio on ahkerassa työssä, tai esim. urheilusuorituksessa saa ihminen hermostolleen tasapainoa. Ihminen voi heikentyä nautintoaineiden vaikutuksesta hermoston ollessa jatkuvasti stimuloitu ärsyttävien aineiden käytöstä eläimen tasolle halujensa tyydytyksessä. Halut ja himot vain kasvavat, eikä rajaa ole näkyvissä.

        Jatkan vielä >>>>>>>> alla >>>>>>>>

        Lisäystä edelliseeni; >>>>>>>>

        Raittius ja aktiiviliikunta rauhoittaa ja pitää hermoston kurissa liioilta haluilta. Juoksulenkki, reipas kävely, tai joku muu sopiva liikunta rauhoittaa rauhallisemmalle tasolle ja täydellinen raittius pitää hermoston rauhallisena. Ihminen voi etsiä rauhoittavaa vaikutusta ottaamalla lisää aineita tai laukaista hermostoa seksuaalisilla keinoilla.

        Ihminen on sitä mitä syö silmilläänkin. Elämäntapoihin, haluihin ja arvostuksiin vaikuttaa suuresti minkälainen kirja kädessä on tai minkälaisia nappuloita painelee kuvaruuduista.

        Jumala on luvannut uuden liiton jäsenille oman tukensa, oman Henkensä voiman, Jumala itse vahvistaa ihmisen ettei ihminen jää oman lihansa voimassa kamppailemaan. (Jer 31:31, Hebr 8:10, 10:16-18)
        Ihminen on vapaa synnistä kun riippuu joka minuutti Jumalan Hengen varassa ja rakkaudessa.

        Himo voi olla joskus polttava. Masturbointi ei kuulu pyhittyneen kristityn säännöllisiin tapoihin koskaan. Itsetyydytys ei ole millään muotoa missään puolustettavissa säännöllisenä jatkuvana tapana.

        "Myöskään rivoudet, typerät jutut tai kaksimielisyydet eivät teille sovi, teidän suuhunne sopii kiitos." (Ef 5:4)

        Ihminen voi vapautua himoista ja elää pienemmällä taakalla kun himot eivät paina elämänvietossa. (Ilm 14:12) Synti masentaa ihmisen.

        Rakkaus Jumalaan on avainsana synnin voittamisessa. Jumala ryhtyy silloin itse ihmistä kantamaan.
        Palkintona kevyempi ja onnellisempi elämä tässä ajassa ja uusi elämä uudessa maassa.

        "Tehän tiedätte hyvin ettei kenelläkään siveettömällä ja saastaisella ole osaa Kristuksen ja Jumalan valtakunnasta, ei myöskään ahneella, sillä hän on epäjumalanpalvelija." (Ef 5:5)

        "Taipukaa siis Jumalan alaisuuteen. Vastustakaa paholaista niin se lakkaa vaivaamasta teitä." (Jaak 4:7)

        Synti on voitettavissa vain Kristuksen rakkaudessa ja armossa. Muuta keinoa ei ole.

        Jeesus on armollinen syntiselle parannuksen tekijälle. Aamen. (Luuk 18:13, Ilm 3:5)


        Jumalan siunausta!


        Jari Laurila
        keskustelija


    • 765413juh

      helevetin herra jumala kuulee rukouksenne!

    • Yrityspuuttuu

      Jari on tullut kaapista ulos ja jutut on kuin adventistilla. Adventismi ahdistaa mutta Jeesus Kristus vapauttaa. Hylkää adventismi ja tee parannus.

      • Ahdistuksen.tulos

        ---Adventismi ahdistaa mutta Jeesus Kristus vapauttaa. Hylkää adventismi ja tee parannus.---

        Molemmat ahdistavat. Adventismi ja Jeesus. Niiden parissa sekoilu aiheuttaa aina mielisairautta, ahdistusta ja järjettömyyttä.


    • Marionov

      Kaikki synnit ovat side tai, ehkä paremmin, kahle Saatanaan. Jumala loi ihmisen kuvakseen, kaltaisekseen. Mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät. Ihminen on siis Jumalan kuva, Saatanalla oli kiire tuhota Jumalan kuva ja se on helpointa synnillä. Saatana sai puhutettua Eva ottamaan itselleen ja antoi Adamille Hyvän ja Pahan tiedon puusta hedelmän vastoin Jumalan käskyä ja näin ihmisestä tuli synnin orja ja kuoleman oma. Homous, lesbous, zoofilia, nekrofilia, pedofilia etc. ovat Jumalalle kauhistus.

      Mutta se ei vielä riitä, Saatana haluaa kaikki ihmiset viedä mukanaan Tulijärveen ja sen varmistamiseksi hän luo systeemin, ettei kukaan voi ostaa eikä myydä ilman pedon merkkiä tai sen lukua, joka on siis se 666 ja siinä sivussa ihmiseen istutetaan jonkinlainen virus joka vie geneettisen koodin ihmisen jokaiseen soluun. Kun ihmiseen injektoidaan RFIC chip, hän saa siis saatanallisen koodinpätkän jokaiseen solun kromosomeihin ja näin saastuttaa ihmisen ja luo ihmisestä Saatanan kuvan ja sen ihmisen kohtalona on Tulijärvi, sellainen sirutettu ihminen vihaa epäinhimillisellä Saatanan raivolla Jeesusta Kristusta sekä kristittyjä, mutta ei mitään uskontoa, he ovat enemmän tai vähemmän uskonnollisia.

      Kaikki uskonnot ovat Saatanan ja ihmisen yhteistyön tuloksia. Sirutettu ihminen ei voi koskaan enää sen jälkeen pelastua, kun on ottanut sirun käteensä tai otsaansa ja hänen elinaikansa on max. 7 vuotta. Suurin osa ihmisistä ei tajua minkä ovat itselleen tehneet, he luulevat sitä vain paremmaksi luottokortiksi, jota ei voi varastaa, ei kopioida, mutta siinä ovat kaikki henkilötiedot, pankkinumerot, internet numerot, sairauskertomukset, käytetyt lääkkeek etc.

      Kaikin puolin hyvä juttu, kerrankin. Otetaan heti . . mistä niitä saa.

    • paholaisennumero

      Siru on sama kuin numero 666, joka on paholaisen numero

    • "Kaikin puolin hyvä juttu, kerrankin. Otetaan heti . . mistä niitä saa."

      Siruja saa, kun ajat vaikka autolla 120km/h kallioleikkaukseen. Otsassasi ja käsissäsi on silloin riittävästi siruja ja voi olla, että taivaan portitkin ovat sen jälkeen sinulle 'apposen auki ja sepposen selällään'.
      Tästä kaikesta voimme päätellä, että sirutus ei vie kahjojen uskovaisten taivaspaikkaa?

      • Anonyymi

        Aloittajalla on pitkä asiantuntija ja omakohtainen kokemus adventismista mm. toiminut raamatunopettajana ja kanttorina Vaasan Adventtikirkossa innokkaana.

        Adventismi on haitallista todistettavasti menttaalipuolella.


    • Tuosta minun antamastani linkistä viittauksena toiseen keskusteluun saattaa joku päätellä että olisi ns. homoseksuaalisuudesta kyse henkilökohtaisesti linkin antajalla, -. >>> näin ei ole, -itse minä jag en ole yhdessäkään homorakkaussuhteessa koskaan elänyt, olen torjunut aina sellaiset homorakkaussuhdetarjoilut. Miehessä on aina jotakin vaikka kuinka komea olisi että joku "luonto" minussa on aina estänyt minua olemasta miehen tyydyttäjä. Luonnotonta on siis ollut aina minulle.
      Miehiä- nuoria ja komeitakin olisi ollut yllin kyllin saada, mutta olen läpi elämäni torjunut, eikä kykyä ole miespuolisen tyydyttäjäksi minulla. - On ollut näin asian laita.
      Olisin saanut kaupungin komeakroppaisimman nuoren miehen, ja jätin ottamatta.
      - En voi tällaisten syiden vuoksi ottaa syyllisyyttä.

    • Keskustelu tänään; http://keskustelu.suomi24.fi/t/14618783/homous-voi-olla-biologinen-ominaisuus

      Antaessani tuon linkin viittauksena toiseen keskusteluun, en ole tarkoittanut että olisin ns. homo.

      Olen tarpeeksi kommentoinut itseeni liittyvää, -en koe tarvetta kirjoittaa itsestäni puolustusta. Olen pitänyt pitkän tauon olla poissa foorumilta.

      Vanhaa keskustelua oli vedetty jostakin historiasta joka otti silmääni, siksi parilla kommentilla vielä kommentoin;

      Minulla ei ole tekemistä nuoriso-setä-teini-seksiharrastuksien kanssa. Olen ollut nuori itse 1970 luvun lopulla ja 1980 vuosikymmenen ajan 16-30 ikävuoteni. Ei laillista oikeutta kunnianloukkauksille koskaan ole, eikä useita vuosikymmeniä vanhoilla nuoruusaikani päivillä. Minun nuoret seksit kuuluvat nuoruusaikaani. "Setä-teini-seksi" taikka "teini-setä-seksi" harrastuksia minulla ei ole ollut. Olen yli 31-vuoden ajan torjunut jokaisen varhaisnuoren seksitarjoilut, ja jokainen elämäni seksikontaktini ja seksisuhteeni ovat tänään vähintään 50- villityksen ikäisiä ihmisiä. Nuoruuteni 1980 vuosikymmenen moralisoinnin, synnin surujen-, ja syyttämisen sekä syytteiden olevainen kohtuullinen aika on kuulunut 1980 luvulle, ja päättynyt neljännesvuosisata takaperin 1990 luvun puolessa välissä 1980 luvun viimeisien aikojenkin osalta. Olen koko elämäni ajan torjunut jokaisen homorakkaus-suhdetarjouksen. En ole ryhtynyt kenenkään ns. homoksi. En ole koskaan elänyt yhdessäkään homorakkaussuhteessa.

      • Anonyymi

        Olet siis Jari. Asia tuli selväksi. Jos et pysty olemaan kirjoittamatta tämän sorttisia vuodatuksiasi tälle palstalle niin pysyisit poissa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Olet siis Jari. Asia tuli selväksi. Jos et pysty olemaan kirjoittamatta tämän sorttisia vuodatuksiasi tälle palstalle niin pysyisit poissa.

        Ai, siellä on niitä läheisiä siskoja tai/ja veljiä, joista oli lämmintä hengellistä seuraa minulle ettei tarvinnut itsenään kokea yksinäiseksi hengellisessä yhteisössä, näin on pakko päätellä koska puhuttelet nimimerkin takaa noin tuttavallisesti.
        - Minusta jos anonyymina kirjoittelee, niin pitää ymmärtää ettei Suomessa ole laillista arvostella ihmisiä julkisella foorumeilla nimeltä. Ihmisten nimiä ei sovi kirjoitella foorumeilla. - Muista tämä.

        Hengellisessä yhteisöissä joka toinen ryhtyy ensimmäiselle ja toiselle, kolmannelle ja neljännelle persoonalle jonkinlaiseksi "vanhemmaksi" tai ihmisten johtajaksi, ja joidenkin onnettomien elämä muuttuu painajaiseksi, kun nämä yrittävät hallita ja vallita, ja käyttävät salaa ihmisiä koskevia päätöksentekoja ilmoittamatta mitään mitä toisesta henkilöstä puhuu ja ti mitä toisen ihmisen asioilla puuhaa. Itsekin olen joutunut kuulemaan joitakin "esimiesjuttuja" vaikka olen ollut jo kaksi vuosikymmentä eläkkeellä työuupumuksen jälkiseurauksen- masennuksen vuoksi. Suomessa jokaisella alaisella on poikkeuksetta työsopimukset, joista näkee mitä osapuolet ovat keskenänsä sopineet, ja sen perustehtävän mitä alaiseksi orientoitumisen vaatimus koskee. (On tullut esimies- johtajuus- kursseja hyviä perustietoja luetuksi 1980 ja 2010 vuosikymmenillä, siksi olen niin hirveen viisas.
        On ollut myös minulla tarve kertoa että en voi pyhittyä kenellekään syylliseksi. Olen 1995 liittynyt uudelleen luterilaiseen kirkkoon, josta erosin 1984, -ja olen 1980 vuosikymmentä koskevat syntini surrut kertaheitolla pois, ja unohtanut autuaasti pariksi vuosikymmeneksi,- kukaan ei sanaakaan puhunut minun 1980 vuosikymmenestäni, jossa on ollut nuoruuden lentoa yli 31- vuoden takaisessa ajassa, ja 1985 minut on syytetty ja tuomittu rattijuopumuksesta, 1981 ylinopeussakko 1981. - Minä en ole voinut kaikenlaisen mahdollisen asian syyteoikeuden päättyessä 1990 luvun puolella, vuotta 1990 koskevanakin, -en ole voinut sitten pyhittyä syylliseksi ihmisten johtajiksi ryhtyneille tässä tilanteessa. Olen lainkuuliainen kansalainen, joka on noudattanut oikeusvaltiossa lakisäädökset monen vuosikymmenen ajan aikana yhtäjaksoisesti -oikeusvaltion lakisäädöksien noudattajana. Uusi elämä Kristuksessa on nääs sitä että ihminen elää uutta elämää Kristuksessa eikä muista syntejään, jotka on surrut, katunut ja sovittanut Jumalan edessä, -ei ole ollut sitten jokisen johtajan katseen edessä velvollisuuksia olla uskossa syyllisenä vuosikymmeniä vanhoihin asioihin, joista ei ole omana kohtuullisena asioiden olevaisuuksien aikoina voitu syyttää ja tuomita rikoksina.
        Syyttäminen kuuluu aina vain asianomistajille ja syyttäjänvirastolle asioiden kohtuullisina olevaisuuksien aikoina. -Ei vuosikymmeniä liian myöhään. Syyteoikeuden ulkopuolella olevat on pidettävä Suomessa syyttöminä, oikeusvaltio huolehtii näin kansalaisistaan , etteivät kansalaiset joudu iänkaiken syyllisiksi, ja asioilla on oma kohtuullinen olevaisuuden aika. Hengellinen ajattelu- arvostelukyky voi olla niin kieroutunutta, että hengellisessä järjestössä on sitten ihmisiä, joille ei Jumalan armo ja anteeksi anto ole mitään, vaan on sitten "vanhempina" taikka ihmisten johtajiksi ryhtyneinä ryhtyvät pitämään uutta elämää Kristuksessa viettäviä syntinsä vuosikymmeniä takaperin hylänneenä, ja syyteoikeuden ulkopuolella -syyllisinä. Ihmisen usko ei ole paskankaan arvoista sitten, jos näin tapahtuisi että Kristuksessa uutta elämää viettävät joutuisivat syyllisiksi syyteoikeuden ulkopuolella hengellisille johtajiksi ryhtyneille.
        Suomessa jokaiselle rikokseen syylliselle pitää vähintään sakkolappu pystyä kirjoittamaan ollaksensa rikokseen syyllisenä.

        Joku oli kaivanut ikivanhan keskustelun tänne, -ei ole ollut mitään tarkoitusta jatkaa tällaisien kirjoittamista. Kirjoitin ne jo aikoinaan.


        Aamen.


    • Anonyymi

      "Olen yli 31-vuoden ajan torjunut jokaisen varhaisnuoren seksitarjoilut..."

      Ja se sinua nyt kaihertaa, kun olet niitä torjunut?
      Jos nuorta laillista lihaa tarjotaan, niin terve keski-ikäinen mies tarttuu tilaisuuteen kiinni.
      Vain ne kieltäytyvät, joilla ei ole kiinnostusta toiseen sukupuoleen.
      Ainoaksi seksikumppanikseksi jää näppylähanskasi, jota ilmeisen ahkerasti käytät iltojen ratoksi?

      • On varmaan Sinulla kokemusta näppylähanskoista, en ole koskaan itse kuullutkaan näppylähanskoista.
        - Miten homma onnistui?


      • - Miten se homma onnistuu näppylähanskoilla?
        Kerro nyt, en tiedä.


    • Anonyymi

      Nuoremman seurakuntalaisen kuuluu hoitaa tämä tehtävä. Itse siihen ei pidä kajota.

      • Anonyymi

        Löytyykö sieltä seurakunnasta enää nuoria muulloin kuin silloin, kun on joku nuorten oma tapahtuma? Ei nuoret sinne vanhojen sekaan tule, koska heitä ei ole totuttu näkemään siellä ja he saisivat osakseen vain outoja katseita, kun he tulisivat vähän repsottavat farkut ja t-paita päällä kirkkoon?
        Itse ainakin jäin pois omasta seurakunnasta, kun eräskin harnaahiuksinen nainen tuli oikein eteisessä kertomaan, että pitäisi tulla kirkkoon hame päällä, eikä housut jalassa.
        Vilpoisampi tiestysi olisi ollut, jos olisi jättänyt housut pois ja tullut pelkkään hameeseen verhottuna. Oisi voinut tuulettaa alapäätään kirkon penkissä ja mielellään vielä salin etupenkissä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyykö sieltä seurakunnasta enää nuoria muulloin kuin silloin, kun on joku nuorten oma tapahtuma? Ei nuoret sinne vanhojen sekaan tule, koska heitä ei ole totuttu näkemään siellä ja he saisivat osakseen vain outoja katseita, kun he tulisivat vähän repsottavat farkut ja t-paita päällä kirkkoon?
        Itse ainakin jäin pois omasta seurakunnasta, kun eräskin harnaahiuksinen nainen tuli oikein eteisessä kertomaan, että pitäisi tulla kirkkoon hame päällä, eikä housut jalassa.
        Vilpoisampi tiestysi olisi ollut, jos olisi jättänyt housut pois ja tullut pelkkään hameeseen verhottuna. Oisi voinut tuulettaa alapäätään kirkon penkissä ja mielellään vielä salin etupenkissä?

        Adventisteille Ellen White kirjoitti kirjan masturbaatiosta ja adventismiopin mukaisesta syömisestä

        Jos Ellen Whitella oli omakohtainen kokemus masturboinnin haitoista?
        Hän toimi koekaniinina ja totesi, että hulluksihan siitä hommasta tulee?
        Tietysti hänen kirjoituksensa puhuvat omaa kieltään hulluudesta, olisi se sitten tullut Whiteen masturboinnin tai ohimoon osuneen kiven seurauksena.


    • Minulla ei ole moraalisia, taivaallisia eikä juridisia velvollisuuksia olla tiedekuntien tiedollisuuden vaatimuksissa, tai teologisen tiedekunnan kouluttamien ihmisten alaisena, tai järjestöyhdistys-seurakuntatoimintojen alaisena. En ota johtajista esimiehiä yksityiseen blogiini. En ole tehnyt sopimuksia koskaan alaiseksi orientoitumisen velvoitteista vapaaehtoisten kansalaisharrastuksien suhteen, taikka järjestöyhdistystoimintojen asioissa. Jokaisella alaisella Suomessa on työsopimus. Työsopimuksista päätellään alaiseksi orientoitumisen vaatimus mistä osapuolet ovat keskenänsä sopineet. En ylläpidä yhdenkään uskonnon järjestön, kirkon tai seurakunnan kotisivuja, enkä suorita järjestöille, kirkoille tai seurakunnille mitään. En toimita uskontoa, kommentoin Raamatun kirjoituksia. Minulla ei ole hengellisissä organisaatioissa/ kirkoissa vastuita. Olen vuonna 2006 järjestö-talkoo vastuuni jättänyt, ja olen uskonnon organisaatio-jäsenyyksien ulkopuolella. Olen ollut kirkkojen, uskonnon järjestöjen ja seurakuntien jäsenyyden ulkopuolella vuodesta 2006 saakka. En ole koskaan ollut yhdenkään olevaisen taikka edesmenneen ihmisen uskonto. Yksityinen kotisivutilani on Suomessa laillinen. Suomen lainsäädäntöjen rikkomuksia ei kotisivutilani sisällä. Velvollisuuksia toisen ja kolmannen -yhden ja toisen persoonan -ei kenenkään henkilökohtaisten ihanteiden noudattamiseksi minulla ei ole. En opeta uskontoa, eikä minulla ole opetustehtäviä. En suorita yhdenkään uskonnon järjestön ja/tai kirkon ohjelmaa, enkä ota jäsenyyttä mihinkään. Hakuteoksia käytän hyvin monista erilaisista lähteistä riippumatta järjestöstä/kirjoittajasta/kirkosta. Jokaisen pitää itse ajatella kaikki mitä lukee. En väitä itseäni "Jumalan palvelijaksi." Osa jumaluudesta en ole, enkä siksikään julkisesti arvosteltavissa. On katsottava uskon asioissa jokaisen vain Jumalaa Jeesusta sekä omaa itseminää, -ei minua. Olen ns. luonnollinen henkilö, -en siksi ole koskaan julkisissa tilaisuuksissa ja/tai julkisesti arvosteltavissa. Kirjoitukseni ovat minun omia yksityisiä. Kirkot ja muutkin järjestöt -seurakunnat suorittavat itse teologiansa sekä ohjelmansa, ja vastaavat oman prosessivastuunsa. En ole prosessivastuuta taikka uskonnon järjestöjen työntekijä, enkä siksi kenenkään alaisena. Käytän perustuslailla turvattua 11-12§ sananvapauden sekä liittymisen ja eroamisen vapautta. En vietä päiviäni kenenkään mielivallalle mieluisasti, vaan noudatan oikeusvaltiossa lakisäädöksiä jo vuosikymmenien ajan. Minun arvostuksiini kuuluvat lainkuuliaisuuden arvot. Olen useamman vuosikymmenen aikana yhtäjaksoisesti noudattanut oikeusvaltiossa oikeusvaltion lakisäädöksiä, eli monta vuosikymmentä yhtäjaksoisesti olen ollut oikeusvaltiossa oikeusvaltion lakisäädöksien noudattaja. Olen kompetentti ns. luonnollinen henkilö. En ole uskonnon esimerkki. En kehota ketään liittymään taikka eroamaan seurakuntien suhteen. Seurakunnat ja järjestöt hoitavat itse jäsenyysasiansa, ja kirjoittavat aina itse teologiansa. Olen eronnut luterilaisesta kirkosta 1984, mutta olen liittynyt uudelleen Jumala uskon myötä luterilaiseen kirkkoon n. 1995. Adventtikirkon jäsen olen ollut noin 5-6 vuoden ajan 2000 luvun alusta alkaen. Työsuhteessa en ole uskonnon organisaatioissa koskaan ollut, eikä esimiesasemia siksi minuun ollut koskaan. Vietän eläkepäiviäni enkä ryhdy kenenkään tarpeita varten sairaaksi taikka terveeksi.

      Jatkan alla .... >

      • Jatkoa edelliseeni;

        Oikeusvaltiossa ei alaisena olo eläkepäivillä ole mahdollista. Alaiseksi orientoituminen kuuluu aina työsopimuksien asioihin, eikä Suomessa ole ainuttakaan alaista joilla ei olisi voimassa olevaa työsopimusta. Työsopimuksista päätellään mitä ja mistä osapuolet ovat keskenään sopineet. Olen jättänyt hengelliset yhdistys-järjestö-seurakunta-maallikko-demokratia-talkoo-vastuuni 1.6.2006. Rakastan yhä Jumalaa päivittäin mutta vietän oman uskoni päiviä uskossa taikka uskomattomana yksityisesti. Kenenkään mallikappaleeksi en muutu. En ole uskontojen rajakysymyksien vaikuttimissa. Ainoa oikea ns. kristinusko on Jeesus Kristus. Vain Jeesuksessa Kristuksessa on ihmisen iankaikkisen elämän mahdollisuus Raamatussa ihmiskunnalle annettu. Rakkaussuhde Jumalaan -Jeesukseen on jokaisen solmittava itse henkilökohtaisesti. Internet-taivas täyttyy koko ajan yksityisistä kirjoituksista. Raamatun aihepiirit ovat vapaasti kommentoitavissa perustuslain 11-12§ oikeuksilla. Jos joku luulee Raamattu aiheita oman organisaationsa opeiksi, niin organisaatioissa pitää sitten oppia kirjoittamaan sellaista teologiaa mitä ihmiset eivät luule oman organisaationsa opiksi. Kenenkään esimieheksi en ole ryhtynyt, vietän eläkepäiviäni. Yhdistys-järjestötoiminnan ja kunnallisen puoluepaikkajakojen henkilöiden itsenäinen toimivalta on äänestyslappu tai äänestysnappula toimielimissään kokouksien asialistojen asioissa. Maan korkeimmassa maamme ylimmässä toimielimessäkin jäsenet käyttävät äänestysnappuloitaan itsenäisenä toimivaltanaan. Eduskunta säätää lakia ja eduskunnan säätämän lain valtioneuvosto toimeenpanee virastoille. Viranhaltijataso sitten suoraa valtaa käyttää ja postittaa viranhaltijapäätöksiä mm. Kelasta, Verohallinnosta, jne. -Suorasta vallasta kansalaisiin on turhaa unelmoida äänioikeus em. tehtävissä. Viranhaltijapaikat täytetään virkojen hakumenettelyjen kautta tiedollisuuden vaatimuksia täyttäen. Viranhaltijapäätöksiin on aina muutoksenhakuoikeutta, eikä sitä jota asia koskee voida koskaan ohittaa. Kansalaisen velvoite ei ole alaisena olo tai vallan alla olo äänestyslapuilla valittujen demokratian tehtävien henkilöiden mahdollisten alaistaitojen vaatimuksiin orientoitumiseksi, vaan järjestöjen ja yhdistystoimintojen on kirjoitettava kattavat toiminnan perustehtävän ja jäsenien sekä demokratian normituksien säännöt -jäsenehdot toimintaansa. Jäseniä koskevien sääntöjen pitäisi olla täysin kattavat normittamaan ehdot jäsenyyden saavuttamiseksi ja jäsenyyden ylläpitämiseksi sekä ristiriitatilanteiden käsittelytavat. Suomessa ei ole "arvovaltaan" perustuvaa laillista päätöksentekoa, arvovaltaa voi syntyä vain mielikuvituksissa. "Syyttäjä-vanhempi-johtaja-esimies-tuomari tehtävien hoitajia" suhteessa itseeni en missään pidä, eikä ko. laillisia oikeuksia minuun ole suorana vallankäytön asemana.


      • Anonyymi
        Piruntorjuntabunkkeri kirjoitti:

        Jatkoa edelliseeni;

        Oikeusvaltiossa ei alaisena olo eläkepäivillä ole mahdollista. Alaiseksi orientoituminen kuuluu aina työsopimuksien asioihin, eikä Suomessa ole ainuttakaan alaista joilla ei olisi voimassa olevaa työsopimusta. Työsopimuksista päätellään mitä ja mistä osapuolet ovat keskenään sopineet. Olen jättänyt hengelliset yhdistys-järjestö-seurakunta-maallikko-demokratia-talkoo-vastuuni 1.6.2006. Rakastan yhä Jumalaa päivittäin mutta vietän oman uskoni päiviä uskossa taikka uskomattomana yksityisesti. Kenenkään mallikappaleeksi en muutu. En ole uskontojen rajakysymyksien vaikuttimissa. Ainoa oikea ns. kristinusko on Jeesus Kristus. Vain Jeesuksessa Kristuksessa on ihmisen iankaikkisen elämän mahdollisuus Raamatussa ihmiskunnalle annettu. Rakkaussuhde Jumalaan -Jeesukseen on jokaisen solmittava itse henkilökohtaisesti. Internet-taivas täyttyy koko ajan yksityisistä kirjoituksista. Raamatun aihepiirit ovat vapaasti kommentoitavissa perustuslain 11-12§ oikeuksilla. Jos joku luulee Raamattu aiheita oman organisaationsa opeiksi, niin organisaatioissa pitää sitten oppia kirjoittamaan sellaista teologiaa mitä ihmiset eivät luule oman organisaationsa opiksi. Kenenkään esimieheksi en ole ryhtynyt, vietän eläkepäiviäni. Yhdistys-järjestötoiminnan ja kunnallisen puoluepaikkajakojen henkilöiden itsenäinen toimivalta on äänestyslappu tai äänestysnappula toimielimissään kokouksien asialistojen asioissa. Maan korkeimmassa maamme ylimmässä toimielimessäkin jäsenet käyttävät äänestysnappuloitaan itsenäisenä toimivaltanaan. Eduskunta säätää lakia ja eduskunnan säätämän lain valtioneuvosto toimeenpanee virastoille. Viranhaltijataso sitten suoraa valtaa käyttää ja postittaa viranhaltijapäätöksiä mm. Kelasta, Verohallinnosta, jne. -Suorasta vallasta kansalaisiin on turhaa unelmoida äänioikeus em. tehtävissä. Viranhaltijapaikat täytetään virkojen hakumenettelyjen kautta tiedollisuuden vaatimuksia täyttäen. Viranhaltijapäätöksiin on aina muutoksenhakuoikeutta, eikä sitä jota asia koskee voida koskaan ohittaa. Kansalaisen velvoite ei ole alaisena olo tai vallan alla olo äänestyslapuilla valittujen demokratian tehtävien henkilöiden mahdollisten alaistaitojen vaatimuksiin orientoitumiseksi, vaan järjestöjen ja yhdistystoimintojen on kirjoitettava kattavat toiminnan perustehtävän ja jäsenien sekä demokratian normituksien säännöt -jäsenehdot toimintaansa. Jäseniä koskevien sääntöjen pitäisi olla täysin kattavat normittamaan ehdot jäsenyyden saavuttamiseksi ja jäsenyyden ylläpitämiseksi sekä ristiriitatilanteiden käsittelytavat. Suomessa ei ole "arvovaltaan" perustuvaa laillista päätöksentekoa, arvovaltaa voi syntyä vain mielikuvituksissa. "Syyttäjä-vanhempi-johtaja-esimies-tuomari tehtävien hoitajia" suhteessa itseeni en missään pidä, eikä ko. laillisia oikeuksia minuun ole suorana vallankäytön asemana.

        "Minä minä" -mies taas vauhdissa...

        On se varmaan voimaannuttavaa, kun koko universumi pyörii yhden miehen ympärillä. Siinä jää trumppikin kakkoseksi. Siis tietenkin vain omassa mielessä. Trumpin mielestä universumi tietenkin pyörii vain hänen ympärillään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        "Minä minä" -mies taas vauhdissa...

        On se varmaan voimaannuttavaa, kun koko universumi pyörii yhden miehen ympärillä. Siinä jää trumppikin kakkoseksi. Siis tietenkin vain omassa mielessä. Trumpin mielestä universumi tietenkin pyörii vain hänen ympärillään.

        "Minä" miehet ovat jääneet aikoinaan kaikki vaille hyvää palautetta, ja ovat sitten joutuneet purkamaan turhautumansa. Tämä on luonnollista.

        Universum ei minun ympärilläni pyöri, ja sinkku ihmiset pakostakin kertoilevat omia kokemuksiaan.


      • Anonyymi
        Piruntorjuntabunkkeri kirjoitti:

        "Minä" miehet ovat jääneet aikoinaan kaikki vaille hyvää palautetta, ja ovat sitten joutuneet purkamaan turhautumansa. Tämä on luonnollista.

        Universum ei minun ympärilläni pyöri, ja sinkku ihmiset pakostakin kertoilevat omia kokemuksiaan.

        Niin, ja THAI-HIERONTAPAIKAN ovessa lappu: "Olemme lomalla vetäkää käteen!!!!"
        Huoh!


    • Anonyymi

      Onko "piruntorjuntabunkkeri" päässyt ulos hoitolaitoksesta suljettujen ovien takaa vai karannut sieltä?

    • Anonyymi

      Joku oli kaivanut vanhat keskustelut esille, ja kommentoin vielä hiukan.

      >> Olen saanut turhautumaani puretuksi vuosien aikana, ja minulla ei ole tarvetta ja painetta olla itseminän turhautumaa purkamassa.
      >>>>> Raamatun kysymyksissä on siis tarkoitus pysyä minulla jag itse täällä nyt!

      >>>>>> Sen verran vielä voisin omaa asiaani, kun täällä on niitä jotka minua vuosien takaa järjestö-asioissa tuntevat että;
      ---- En ole saanut luettavakseni kenenkään testamenttia että minulle olisi jotakin osoitettu mammonaa, eikä minulla ole hallussani kenenkään testamenttia että olisin perimässä jotakin henkilöä.
      Minulla ei ole elävien eikä kuolleiden talouksista mitään taloudellista hyötyä!
      2019 edesmenneestä äidistäni olen saanut pienen lakiosuuden. En ollut enää rintalapsi, enkä rintaperillisenä.

      >>>> Suomessa jos lakiin vedoten (perintökaarilait) evätään rintaperillisen perintöoikeus, käytännössä pitää olla suorittanut harkitun rikoksen perittävää kohtaan, taikka perillinen viettää rikollista elämäntapaa. On siis harkittu ja tietoinen rikollinen olevainen elämän arvoiltaan-.
      Tässä tapauksessa ei makseta lakiosuuttakaan. Lain antama ns. lakiosuus on 50% siitä määrästä mitä rintalapsi muutoin saisi.

      Olen lainkuuliainen kansalainen joka jag itse minä henkilökohtaisesti omassa persoonassani olen noudattanut oikeusvaltiossa lakisäädöksiä monen vuosikymmenen ajan yhtäjaksoisesti.

      Minulla ei ole kenenkään taloudesta- ei elävien eikä kuolleiden talouksista mitään rahallista etua tai/ja omaisuutta tullut.

    • En ollutkaan kirjautuneena, siksi laitan vielä edelliseni kirjautuneena;

      Joku oli kaivanut vanhat keskustelut esille, ja kommentoin vielä hiukan.

      >> Olen saanut turhautumaani puretuksi vuosien aikana, ja minulla ei ole tarvetta ja painetta olla itseminän turhautumaa purkamassa.
      >>>>> Raamatun kysymyksissä on siis tarkoitus pysyä minulla jag itse täällä nyt!

      >>>>>> Sen verran vielä voisin omaa asiaani, kun täällä on niitä jotka minua vuosien takaa järjestö-asioissa tuntevat että;
      ---- En ole saanut luettavakseni kenenkään testamenttia että minulle olisi jotakin osoitettu mammonaa, eikä minulla ole hallussani kenenkään testamenttia että olisin perimässä jotakin henkilöä.
      Minulla ei ole elävien eikä kuolleiden talouksista mitään taloudellista hyötyä!
      2019 edesmenneestä äidistäni olen saanut pienen lakiosuuden. En ollut enää rintalapsi, enkä rintaperillisenä.

      >>>> Suomessa jos lakiin vedoten (perintökaarilait) evätään rintaperillisen perintöoikeus, käytännössä pitää olla suorittanut harkitun rikoksen perittävää kohtaan, taikka perillinen viettää rikollista elämäntapaa. On siis harkittu ja tietoinen rikollinen olevainen elämän arvoiltaan-.
      Tässä tapauksessa ei makseta lakiosuuttakaan. Lain antama ns. lakiosuus on 50% siitä määrästä mitä rintalapsi muutoin saisi.

      Olen lainkuuliainen kansalainen joka jag itse minä henkilökohtaisesti omassa persoonassani olen noudattanut oikeusvaltiossa lakisäädöksiä monen vuosikymmenen ajan yhtäjaksoisesti.
      Suomessa syyteoikeuden ulkopuolella olevat on pidettävä syyttöminä. Sakkolappu pitää vähintään pystyä kirjoittamaan rikoslakien nojalla ollaksensa rikokseen syyllisenä. Minut on syytetty ja tuomittu rattijuopumuksesta 1985, ylinopeussakko 1981.
      -1980 vuosikymmenen nuorten ja nuorten ihmisten käyttäytymishäiriöitä, erilaisista syistä johtuvia sekavuustiloja taikka äkillisiä mielenhäiriöitä ei ole olevaisena olemassa.

      Minulla ei ole kenenkään taloudesta- ei elävien eikä kuolleiden talouksista mitään rahallista etua tai/ja omaisuutta tullut.

      Kaikenlainen tärkeä asia toimitetaan aina todistettavalla tavalla todistetusti, että menevät perille ja tulevat ymmärretyiksi ja saaduiksi. - Eivät mene sitten vääriin osoitteisiin, väärille henkilöille, taikka keräyspaperin mukana jätepapereihin ulkoroskiksiin -vaan niille joille on osoitettu tärkeä -esim. perintöoikeutta- että ymmärtävät, ja saavat mitä on osoitettu mammonaa, taikka muuta tärkiää asiaa.
      En ole ollut kenenkään perintöjaossa osallisena. En ole kenenkään testamenttia saanut luettavakseni että jollakin vainajalla olisi ollut minulle maallista hyvää testamentissaan osoitettuna.

      • Anonyymi

        ">> Olen saanut turhautumaani puretuksi vuosien aikana."

        Ei siltä kyllä näytä.

        "ja minulla ei ole tarvetta ja painetta olla itseminän turhautumaa purkamassa."

        No miksi sitten taas jauhat niitä samoja omia juttujasi?


      • Anonyymi kirjoitti:

        ">> Olen saanut turhautumaani puretuksi vuosien aikana."

        Ei siltä kyllä näytä.

        "ja minulla ei ole tarvetta ja painetta olla itseminän turhautumaa purkamassa."

        No miksi sitten taas jauhat niitä samoja omia juttujasi?

        Onko kalikka jollakin tavalla kalahtanut.


      • Anonyymi
        Piruntorjuntabunkkeri kirjoitti:

        Onko kalikka jollakin tavalla kalahtanut.

        ?????????


    • Anonyymi

      Palstan suunsoittaja ja tyhjänlörpöttelijä taas vauhdissa uuden nikin takaa.

      • Anonyymi

        Myynyt 100% sielunsa adventismille ja Ellen Whitelle.
        Ero ei auta sillä vanha suola janottaa.
        Nyt turvassa bunkkerissaan ja saa olla iloinen kun ei enää tarvitse rahoittaa adventistipastoreita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myynyt 100% sielunsa adventismille ja Ellen Whitelle.
        Ero ei auta sillä vanha suola janottaa.
        Nyt turvassa bunkkerissaan ja saa olla iloinen kun ei enää tarvitse rahoittaa adventistipastoreita.

        Penistä voi jonkin verran pidentää venyttämällä, mutta järkeä ei voi kasvattaa uskonharhoilla, ei varsinkaan adventismilla ja sen lahkon taikauskoisilla höpinöillä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Penistä voi jonkin verran pidentää venyttämällä, mutta järkeä ei voi kasvattaa uskonharhoilla, ei varsinkaan adventismilla ja sen lahkon taikauskoisilla höpinöillä.

        Kyseessä lienee adventistisesta terveyskasvatuksesta.


    • Anonyymi

      Lepopäivän kevennys:

      Pastori osaa stimuloinnin. Hän stimuloi uskovan aivoja niin, että uskovasta tulee vielä parempi mulkku.

      • Anonyymi

        Valheesi ei hetkauta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valheesi ei hetkauta.

        Uskovainen on platoninen valehtelija.
        Mitä voimme siis hetkautuksestasi päätellä?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2774
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2614
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1825
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1729
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1703
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1242
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1057
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      64
      1050
    Aihe