Läskeistä eroon

Jampp22

Moikka pullukat. Itse nollaliikkujana ja ikuisena sohvaperunana haluan aloittaa puolen vuoden kuntokuurin ja tavoitteena on olla -15kg kevyempi tulevana kesänä. Miten olette aloittaneet kesäkuntoon-projektin?

9

185

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • expullukkako

      Itse ajattelin joulun jälkeen aloittaa ihan vaan kotona jumppailemalla ja ruokavaliomuutoksilla. Olen lukenut paljon, että jo pelkkä ruokavaliomuutos auttaisi pudottamaan liikakiloja. En ole itsekään mikään himourheilija, mutta nyt koitan ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa kuntoilemaan. Kuntosalille minua ei silti saa

      • jampp22

        Mitä sitten käytönnössä tarkoitat ruokavaliomuutoksella? Pelkästään salaattia vai? Olen vaihtanut kaikki pullat, leivät yms. pois ja ottanut tilalle proteiinirahkoja ja hedelmiä. Viikolla pysyn suhkoht hyvin säännöllisellä ruokavaliolla, mutta viikonloppuisin höllähdän ja sorrun helpommin herkuttelemaan. Siitä tulee huono omatunto kun tuntuu, että tuhoan viikonloppuna kaiken viikolla nähdyn vaivannäön.


      • expullukkako

        En ole himourheilija enkä myöskään ruokavaliotieteilijä. Ajattelin internetistä katsoa mahollisia ruokaohjeita sekä miten tulisi syödä. Olen ymmärtänyt että hiilareita tulisi välttää, mutta myöskin sanotaan ettei se pidä paikkaansa. En ole asiaa kuitenkaan tarkemmin ajatellut tai suunnitellut. Joulun jälkeen sitten


      • jampp22

        "Olen ymmärtänyt että hiilareita tulisi välttää, mutta myöskin sanotaan ettei se pidä paikkaansa." antaisipa joku suorat ohjeet tai pomminvaraman ohjelman tähän, näitä nettiguruja tuntuu olevan nykyään maailma täynnä.


      • jampp22 kirjoitti:

        "Olen ymmärtänyt että hiilareita tulisi välttää, mutta myöskin sanotaan ettei se pidä paikkaansa." antaisipa joku suorat ohjeet tai pomminvaraman ohjelman tähän, näitä nettiguruja tuntuu olevan nykyään maailma täynnä.

        Vedä sitten fiiliksen mukaan. Pieni viikonloppu herkuttelu on ihan ok vaikka kahden viikon välein, mutta kuten mainitsit, viikonloppuisin herkkujen syöpöttely tuhoaa viikon vaivannäön. Oletan että käyt töissä tai opiskelet. Ota ruokatauolla lautaselle 1/4 lihaa, 1/4 pastaa,perunaa,riisiä tai mitä on tarjolla ja loput 2/4 kasviksia, ruokajuomaksi vettä. Lisää hyötyliikuntaa ja ole aktiivinen. Tee vaikka kotijumppaa, lihaskuntopiirejä tai osta kahvakuula ja jumppaa sen avulla.


    • Porno-Jalmari

      Nääh, kunnolla mättöä naamaan ja siideriä sekä kaljaa päälle.

    • vm43

      Otsikointisi edellyttää kehon koostumusanalyysiä ennen kuurin aloitusta ja muutoksen seuraamista samalla menetelmällä.
      Painoa on helppo pudottaa mutta laardien lähtö on hankalampaa.

      Nopeat hiilarit pois ruoka- ja juomavaliosta. Järkevä koostumus. Riittävä proteiinin ja suojaravinteiden saannin varmistus.
      Kokonaiskestoltaan ja intensiteetiltään oikein mitoitettua lihasvoimaharjoittelua täydennyksenä riittävästi aerobista treeniä.
      Laardien väheneminen ja lihasmassan lisääntyminen kohtaavat toisensa.

    • hyväkuntoisenaparempi

      Mulla taas elämäntapana monipuolinen liikunta...salitreeniä, budoa, ulkoilua, venyttelyä, Jo viikon väli tuottaa nupin kiristystä kun ei malta olla paikallaan jos on vaikka kipee. Ja tuota rantakunto projektia ei tarvii "aloittaa" kun on yäpäri vuoden kunnossa.

    • tsemppiä

      Syö perus kotiruokaa. Paljon vihanneksia ja salaattia. Syö kalaa ja kanaa, jos syöt jauhelihaa niin osta sitä vähärasvaisinta naudanlihaa. Syö säännöllisesti, 2-3 tunnin välein. Kaksi lämmintä ruokaa ja kevyitä proteiinia sisältäviä välipaloja. Hanki vaikka käsipainot kotiin ja treenaa vähän niillä.
      http://www.dumbbell-exercises.com/ Tuolta hyviä liikkeitä! Koita vähentää istumista ja olla vähän aktiivisempi, käy kävelylenkillä joskus vaikka siitä ei paljon apua laihdutukseen olekkaan, mutta on sekin parempi tapa kuluttaa aikaa kun telkun edessä istuminen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1538
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1042
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      812
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      781
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      717
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      112
      713
    7. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      686
    8. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      644
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe