Golf-osakkeesta eroon

Eaglehunter

Kuinka moni allekirjoittaisi kansalaisaloitteen golf-osakkeen muuttamiseksi normaaliksi osakkeeksi
ts. pakko-omistamisen poistamiseksi. Osaketta kohdeltaisiin kuten vaikkapa asunto-osaketta eli jos vastiketta maksa päätyy osake yhtiölle.

20

4326

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • TyperäGolf

   Golf on muutenkin typerä peli typerine sääntöineen ja golffin suurimmasta typeryydestä kertoo se, että golf osakkeesta ei pääse eroon edes kuoleman tapauksessa, kun golf osakkeen omistaja kuolee.
   Golf osakkeesta aiheutuvat maksut siirtyvät kuolinpesän maksettavaksi ja sitä maksavat lopun ikäänsä, vaikka eivät edes golffia olisi koskaan pelaneet ja green cardia omistaneet.

   En koskaan lunastaisi golf osaketta nimiini, vaikka sitä joku tarjoaisi ja maksaisi siitä vielä 10 000€, jos golfosakkeen ottaisin nimilleni.

   • Anonyymi

    Voisin ottaa miljoonalla vastaan yhden golf-osakkeen. Lupaan sen jälkeen hoitaa tarvittavat maksut siitä kuten asiaan kuuluu.


  • KuolinpesäOsakas

   Voisiko valtio lunastaa tarpeettomat golfosakkeet esim. 2500€ kpl? Tämä helpottaisi golfosakkeesta eroonpääsyä huomattavasti.

   • KärsiNahoissasi

    Veronmaksajilla ei ole mitään velvollisuutta maksaa siitä, että vuosikymmeniä golffia pelanut haluaa lopettaa pelaamisen ja päästä eroon osakkeesta, jonka on itse hankkinut vaivakseen.
    Jos on niin tyhmä, että menee ostamaan osakkeen, josta tietää koituvan kustannuksia joka vuosi ja josta ei pääse eroon, niin maksakoot jatkossakin tyhmyydestä.
    Että vielä pitäisi saada 2500€, että tässä nähdään golffareiden ahneus, jos jostakin haluaa päästä eroon, niin ei kelpaa, että ilmaiseksi pääsee.
    Ilmeisesti golf osakkeesi kustannukset ovat niin pienet, ettet luovu siitä ilmaiseksi.
    Jos kustannukset olisivat yli 1000€ vuodessa, niin kyllä sellaisesta menoerästä luopuu ilmaiseksi, mutta sinulla ei varmaan ole mitään kustannuksia golfosakkeesta, kun haluat siitä rahaa.


   • Anonyymi

    Hyvä idea. Samalla valtio voisi lunastaa hyvällä hinnalla myös kaiken muunkin, mikä ei kelpaa kenellekään edes ilmaiseksi, kuten putkitelkkarit, vanhat huonekalut ym.


  • EntinenOsakas

   Itse pääsin eroon laittamalla sähköpostia golfosake(at)outlook.com osoitteeseen. (Löytyi täältä palstalta).

   • Anonyymi

    Kiitos vinkistä. Auttoi myös minua pääsemään eroon osakkeestani.


   • Anonyymi

    Kiitos vinkistä!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos vinkistä!

    Kiitos


  • mailatyttö

   Tyhmät ostivat golfosakkeita ja nyt niistä ei pääse monesti eroon ilmaiseksi antamallakaan. Oli hyvä MOT-jakso pari vuotta sitten.

   • Exgolfari

    Joo maksamaan jouduin itse myös ja melko paljon, jotta pääsin osakkeestani eroon.


  • deeii

   Golfosake on kuin asunto-osake. Ei asunto-osakekaan päädy kuin yhtiön hallintaan ivan samoin kuin golfosake. Osakkeista pääsee eroon,kun myy sen pois.

   • Anonyymi

    Asuntoosake aivan eri kuin paska golfosake...
    Asuntoosake tuottaa rahaa, golfosake vie rahaaa..

    Asunto ja vihreä jätemaa eivät ole sama asia..


  • Anonyymi

   ...

  • Anonyymi

   Varmasti pääset eroon golf-osakkeesta, myös hiihtoputket, tennis ja muut vedätykset.
   yritysostaja@gmail.com

   Kaupat luottamuksella ja hoidan asian niin, että varmasti loppuu vastikeperintä.

  • Anonyymi

   " Korkein oikeus on tänään antanut tuomionsa ns. lunastusriidassa. Päätöksestä on tiivistelmä KKO:n kotisivuilla ja se aukeaa tästä linkistä<https://www.korkeinoikeus.fi/fi/index/ennakkopaatokset/kko202099.html>. Pääsisältönä on se, että välimiesoikeuden ja käräjäoikeuden tuomiot pysyivät suurin piirtein samana ja II A-osakkeiden lunastushinnaksi tuli negatiivinen n. -10 000 €. Tuomio on heti lainvoimainen ja koskee 8 osakasta, jotka asiassa olivat kantajina. Heidät velvoitettiin yhteisvastuullisesti maksamaan GG Ry:n oikeudenkäyntikuluja 10 000 € verran.

   Osakkaille tiedoksi myös se, että yhden osakkaan osakekaupasta on tehty rikosilmoitus 21.12.2021, epäilynä petos. Kaikki vastaavat tapaukset viedään poliisitutkintaan siltä osin kun on epäily siitä, että osakas on tietoisesti yrittänyt päästä eroon velkaosuudestaan myyden osakkeensa ulosottokelvottomalle taholle. Tämä on tapa kunnioittaa osakkaiden yhdenvertaisuutta. Osa vanhoista lumekaupoista on toki jo vanhentunut, eikä niiden kohdalla ole enää perusteita vastaavaan prosessiin.

   GG Oy/Ry hallitus kokoontuu viimeistään tammikuussa päättämään esim. osakeantien jatkamisesta, kun tälle asialla vihdoin saatiin lopullinen päätös.
   Gumböle Golfin puolesta,
   Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2021!
   "
   Kauanko hallituksen annetaan huseerata golf-osakkeita arvottomaksi. Osakkeenomistajien on noustava hiekkaesteelle ja vaadittava hallitukselta vahingonkorvausta, kokous kaikille osakkeenomistajille NYT !

   • Anonyymi

    Ystävälläni on tää Gumböle Golfi osake, kuulemma osakkeesta ei pääse eroon kuolemallakaan ja osakkeenomistaja on rikollinen, heti jos yrität myydä alkaa uhkailu rikosilmoituksella. Osake on arvoton. Pääkonnalla hallituksessa ei ole edes osakkeita ? Onko todella näin ?


  • Anonyymi

   Tyhmää homma koko golfailu. Toisen tekemästä tyhmyydestä ei pitäisi rankaista jälkipolve....
   Vähän niinkuin siirtäisi rikosta toiselle...
   Mutaman kermapersegolfarin takia joutuu moni kärsimään....Idioottimaista hommaa
   .

  • Anonyymi

   Noniin... nyt tarjoan teille yllätystä.
   Otan vastaan/ ostan Aulangon Golffin osakkeita. Muut ei kelpaa ainoastaan AGK:n osakkeet. Tarjoa!

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   299
   4589
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   535
   3050
  3. Me Naiset: Martina Aitolehti on ekaa kertaa aikuisiällä sinkku - Suhde Pikkarambo Pikkaraiseen ohi

   Yrittäjä ja somepersoona Martina Aitolehti on elämässään uuden edessä, kun parisuhde on päättynyt. Sinkkuus: uhka vai mahdollisuus… https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2536
  4. Metsävaanija Adrian Rothermel

   Iltalehdessä hymisteltiin tätä Suomeen tuotettua pedofiilia. Oli saanut alennusta tuomioon ilmoittautumalla itse, kyseessä kuitenkin itsekkäät syyt,ei
   Laki ja rikos
   18
   2299
  5. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   1751
  6. Martinasta hieno haastattelu Me Naiset -lehdessä

   Hieno haastattelu kauniista Martinasta. Jos hän olisi sotkeentunut huumeisiin tai rahanpesuun ja ollut vankilassa niin tuskinpa tekisivät haastattelua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   331
   1660
  7. Suomessa vahvin talouskasvu sitten 1980-luvun lopun

   Kertoilee finanssitalo OP. Eläköön vasemmistohallitus! https://yle.fi/uutiset/3-12286727 "kokonaistalouden mittareilla elämme vuosina 2022–2023 vah
   Maailman menoa
   250
   1093
  8. Lestadiolaisten syrjintä

   Kellään kokemusta lestadiolaisten tekemästä syrjinnästä? Syrjivät jo pelkästään uskonnon takia. Muut ovat heille vihollisia, jos ei heihin kuulu. ht
   Oulu
   132
   1005
  9. Meidän välillä oli yhteys

   Tunsimme sen molemmat, eikö niin mies? En epäile, ettenkö olis ollut sun mielessä useamman kerran. Mitä tapahtui, kun kylmenit? Mun tunne sua kohta
   Ikävä
   50
   923
  10. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   861
  Aihe