Golf-osakkeesta eroon

Eaglehunter

Kuinka moni allekirjoittaisi kansalaisaloitteen golf-osakkeen muuttamiseksi normaaliksi osakkeeksi
ts. pakko-omistamisen poistamiseksi. Osaketta kohdeltaisiin kuten vaikkapa asunto-osaketta eli jos vastiketta maksa päätyy osake yhtiölle.

12

2655

Vastaukset

 • Golf on muutenkin typerä peli typerine sääntöineen ja golffin suurimmasta typeryydestä kertoo se, että golf osakkeesta ei pääse eroon edes kuoleman tapauksessa, kun golf osakkeen omistaja kuolee.
  Golf osakkeesta aiheutuvat maksut siirtyvät kuolinpesän maksettavaksi ja sitä maksavat lopun ikäänsä, vaikka eivät edes golffia olisi koskaan pelaneet ja green cardia omistaneet.

  En koskaan lunastaisi golf osaketta nimiini, vaikka sitä joku tarjoaisi ja maksaisi siitä vielä 10 000€, jos golfosakkeen ottaisin nimilleni.

  • Voisin ottaa miljoonalla vastaan yhden golf-osakkeen. Lupaan sen jälkeen hoitaa tarvittavat maksut siitä kuten asiaan kuuluu.


 • Voisiko valtio lunastaa tarpeettomat golfosakkeet esim. 2500€ kpl? Tämä helpottaisi golfosakkeesta eroonpääsyä huomattavasti.

  • Veronmaksajilla ei ole mitään velvollisuutta maksaa siitä, että vuosikymmeniä golffia pelanut haluaa lopettaa pelaamisen ja päästä eroon osakkeesta, jonka on itse hankkinut vaivakseen.
   Jos on niin tyhmä, että menee ostamaan osakkeen, josta tietää koituvan kustannuksia joka vuosi ja josta ei pääse eroon, niin maksakoot jatkossakin tyhmyydestä.
   Että vielä pitäisi saada 2500€, että tässä nähdään golffareiden ahneus, jos jostakin haluaa päästä eroon, niin ei kelpaa, että ilmaiseksi pääsee.
   Ilmeisesti golf osakkeesi kustannukset ovat niin pienet, ettet luovu siitä ilmaiseksi.
   Jos kustannukset olisivat yli 1000€ vuodessa, niin kyllä sellaisesta menoerästä luopuu ilmaiseksi, mutta sinulla ei varmaan ole mitään kustannuksia golfosakkeesta, kun haluat siitä rahaa.


  • Hyvä idea. Samalla valtio voisi lunastaa hyvällä hinnalla myös kaiken muunkin, mikä ei kelpaa kenellekään edes ilmaiseksi, kuten putkitelkkarit, vanhat huonekalut ym.


 • Itse pääsin eroon laittamalla sähköpostia golfosake(at)outlook.com osoitteeseen. (Löytyi täältä palstalta).

  • Kiitos vinkistä. Auttoi myös minua pääsemään eroon osakkeestani.


  • Kiitos vinkistä!


 • Tyhmät ostivat golfosakkeita ja nyt niistä ei pääse monesti eroon ilmaiseksi antamallakaan. Oli hyvä MOT-jakso pari vuotta sitten.

  • Joo maksamaan jouduin itse myös ja melko paljon, jotta pääsin osakkeestani eroon.


 • Golfosake on kuin asunto-osake. Ei asunto-osakekaan päädy kuin yhtiön hallintaan ivan samoin kuin golfosake. Osakkeista pääsee eroon,kun myy sen pois.

 • ...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3574
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1657
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1241