Tapailun lopettaminen - vinkkejä kertomiseen

tarviiapua

Millä sanoilla voisi kertoa sivistyneesti, että ei ole kiinnostunut jatkamaan tapailua seurustelumielessä, mutta voi olla ystävä?

Olen treffallut muutaman kerran yhtä miestä ja jo alusta asti ajattelin, että tästä ei tule mitään seurustelusuhdetta. Mutta olen sitten käynyt hänen kanssaan kävelyillä neljä kertaa, koska hän on ihan suhtkoht mukavaa keskusteluseuraa muminasta ja mielipiteettömyydestä huolimatta. Mutta olemme täysin erilaisia ja minua välillä ärsyttää hänen erilaisuutensa, mutta en ole kertonut sitä hänelle.

Vaikka aikaisemmin olen mielestäni ilmoittanut näistä kohteliaasti, niin silti tuntuu, että vastapuoli aina suuttuu jos ilmoittaa, että olemme liian erilaisia, ettei välillämme ole kemiaa. Paras varmaan olisi jos ihminen ymmärtäisi jotenkin itse tämän erilaisuuden. Kyseessä on kuitenkin tyyppi joka ei varmaan ole koskaan seurustellut. Voi olla mahdotonta saada hänestä pyyteetöntä kaveriakaan.

14

4705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaksi_vaihtoehtoa

      Sanot suoraan, että on ollut kiva tapailla, mutta kemiat eivät kohtaa, eikä teidän välillenne voi muodostua tätä enempää, joten kiitos kaunis ja tämä ystävyys oli tässä.
      Nähdessä voidaan moikkailla ja kuulumiset vaihtaa, mutta eipä sen enempää.

      Tai sitten vaan vähennät tapaamisia kiireeseen vedoten ja sitten myöhemmin toteat, että eipä tässä ole mitään syytä enää nähdä.
      Valinta on sinun.

    • Helpostisemenee

      Niin miten suhde lopetetaan? Sivistyneesti kerrot ettet tunne rakkauden tunteita tai ihastumista. Kyllä se sen ymmärtää. Kerro ettet näe että voit suhteessa olla mutta ihan ystävänä. Tosin hankalaa se ystävyys on kun on ollut suhde. Parempi on kun olet kertonut pidät väliä siihen jonkun aikaa. Että sisäistää sen tiedon. Jos taas annat edes toivon kipinää tapailemalla herkästi väärän kuvan saa ja elää mielikuvituksessa että sittenkin...... Ei muutoin suhdetta saa loppumaan jos sitä reaalisesti näytä. Voit jonkin ajan kuluttua kertoa " uudesta kohteesta johon sulla kohdistuu tunteita. Silloin viimeistään väistää ja uskoo sanomisesi. Voitte ystävinä jatkaa myös tuo toinen. Ei epäilystä tämän jälkeen mitä toinen haluaa. Pelkkää kaveruutta kun kerrot " uudesta kohteesta. Tällä yleensä saa toisen ymmärtämään sievästi ettet halua suhdetta.

    • eikemiaa

      Kyllä se on parempi sanoa suoraan ja kun on vielä noinkin tuore juttu.
      Ei tuollaisia naisten tyypillisiä tapoja että "vähentää tapailua..." ja eikä noita "uusia kohteita" ja turha jauhaa ystavyyttä ja kaveruutta mutta voihan se myöhemmin toimia ja sanot tuon julkisella alueella missä on muitakin ihmisiä....ja aina se kirpaisee sanoa ja kuulla.

    • oppeliini1

      Hyvänen AIKA! Sinulla on tuttava jonka kanssa käyt lenkeillä ja jopa vaihdatte muutamia lauseita silloin tälloin keskenänne.
      Mitä pahaa tuossa on?! Miehen mielessä ei takuulla käy edes millin vertaa jatusta "seurustelu suhteesta".
      Miksi sinä edes haaveilet "Suhteesta" tuon hyvän-päivän tutun kanssa?Parantakaa maailmaa lenkeillä, vaihtakaa jatuksia yhteiskunnasta; ei jokaisen tuttavan kanssa haaveilla "seurustelua".

      On todennäkoistä että ystävä haluaa vain silloin tälloin kävelyseuraa ja jonkintason kontaktia toiseen ihmiseen. Tuossa Ei ole mitään pahaa. SE on täydellisen normaalia!!!!!!!!!!

      Kerran, pari viikossa sinä voit aivan varmasti järjestää 30min / tunnin lenkkeilyajan hänen kanssaan!

      • tarviiapua

        Mies on jo kerran tunnustanut pitävänsä minusta ja kosketti minua kädestä. Näytti siltä kuin hän yrittäisi suudella. Jouduin perääntymään ja alkamaan nopeasti puhumaan ihan muusta. Kyllä sen vaan aavistaa kun mies on ihastunut. Hän katsoo minua kun kävelemme, itse katson eteenpäin. Hän pyysi minua laittamaan ruokaakin kanssaan, mutta kieltäydyin. En uskalla tuon jälkeen enää kahden kesken hänen kanssaan neljän seinän sisälle. Eihän tämä ole järkevä ystävyys, jos ei uskalla olla toisen kanssa.

        Olen miettinyt tässä lauseita, jotka lähetän hänelle kohta. Pidän nyt hieman taukoa yhteydenpidossa lieventämään vastausta.

        En ole muuten koskaan tavannut miestä, joka ei ihastuisi minuun kaverina ollessaan. Minulla on chatti täynnä miesten yhteystietoja, kaikki kuitenkin vaan kavereita minun mielestäni, kukaan ei kiinnosta minua seksuaalisesti. Miehistä en olisi ihan niin varma. En mikään ihmeellinen nainen.


      • korkkiruuville

        Jos noin on, että hänen lähentelynsä olivat vastenmielisiä,
        niin et missään tapauksessa saa jatkaa kanssakäymistänne!
        Sinä lisäät hänen toiveitaan suhteen jatkumisesta.
        Samalla petät myös itseäsi, koska olet täysin tietoinen tilanteesta.
        En tiedä, miten "sivistynyttä" on kertoa omista puuhistaan ja
        ystävistään, joiden parissa viettäisi enemmän aikaa.
        Kiittää kuluneesta ajasta ja toivottaa hyvää jatkoa toiselle.
        Sinusta on nähtävästi sivistynyttä johtaa toista harhaan ja
        valittaa koko Suomelle vastenmielisyydentunteistasi.
        Se vasta on sivistynyttä ja rehellistä! Eikö vain?


      • tarviiapua kirjoitti:

        Mies on jo kerran tunnustanut pitävänsä minusta ja kosketti minua kädestä. Näytti siltä kuin hän yrittäisi suudella. Jouduin perääntymään ja alkamaan nopeasti puhumaan ihan muusta. Kyllä sen vaan aavistaa kun mies on ihastunut. Hän katsoo minua kun kävelemme, itse katson eteenpäin. Hän pyysi minua laittamaan ruokaakin kanssaan, mutta kieltäydyin. En uskalla tuon jälkeen enää kahden kesken hänen kanssaan neljän seinän sisälle. Eihän tämä ole järkevä ystävyys, jos ei uskalla olla toisen kanssa.

        Olen miettinyt tässä lauseita, jotka lähetän hänelle kohta. Pidän nyt hieman taukoa yhteydenpidossa lieventämään vastausta.

        En ole muuten koskaan tavannut miestä, joka ei ihastuisi minuun kaverina ollessaan. Minulla on chatti täynnä miesten yhteystietoja, kaikki kuitenkin vaan kavereita minun mielestäni, kukaan ei kiinnosta minua seksuaalisesti. Miehistä en olisi ihan niin varma. En mikään ihmeellinen nainen.

        Ehkä sinä vain tykkäät keräillä miehiä ja heidän yhteystietojaan, voidaksesi vakuutella itsellesi (tai muille), että sinä olet kiinnostava miesten mielestä? Mutta taidat ollakin vain sitoutumiskammoinen? Etkä uskalla alkaa uuteen suhteeseen vain siksi, että pelkäät alitajuntaisesti pettyväsi (taas).

        Kiinnostaako naiset sinua sitten seksuaalisesti, jos miehet eivät seksuaalisesti niin sinua kiinnosta?


    • oletasioidenedellä

      liikunta on terveellistä. Eikä kävelylenkit ole suhde. Eikä neljän kerran, ei neljän vuodenkaan jälkeen tunne toista täysin.. eiköhän sinulla nyt ole vähän paniikki ja ylireagointi päällä. Suhteen lopetus.., tuskin edes aloituksesta on ollut tuolla aikavälillä kyse. Välitön tarpeentyydytyskö on tärkeää sinulle? Kerrasta oksat poikki, jos ei edes kävelyseura kelpaa?!? Älä ylikuvittele myöskään tilannetta, suhteesta tuossa ei ole kysymys, mutta mahdollisuudet moneen hyvään.

    • cewfewc

      no niin, eli kaveri luulee jotain, mutta sinä et halua mitään vai? Nyt vaan sanot ihan suoraan että sinua ei kiinnosta sitten muu kuin ystävyys. Sen voi kyllä sanoa sivistyneesti ja loukkaamatta. Etkä tietenkään enää jatka tapailua. Oikeasti unohda kaikki ystävyys hömpötykset, jos toinen oli tosissaan niin siitä ei pidä jatkaa mitenkään. Etsi muita ystäviä, jotka hakee ystävyyttä, ei suhdetta kanssasi. eiks niin. Vai olisiko sittenkin niin ettet oikeasti haluakaan lopettaa tapailua. haluat vaan vetää hätäjarrusta?

    • hämmästyksenihmetys

      Jos sinua ei mies/miehet kiinnosta, niin eikös se olisi helpompaa laittaa jo siinä chättäysvaiheessa miehelle kommentti, että minä en sitten etsi seurustelukumppania?

      Tottakai se mies olettaa sinun olevan hänestä kiinnostunut, jos kerran mesettelet, lähdet lenkeille useamman kerran jne jne.

    • luulis-uskovan

      Jos mies ei muten usko, ettet ole kiinnostunut, niin sano että olet löytänyt poikaystävän.

    • huomenins

      Voihan viisikko! Olen samanlaisessa tilanteessa mutta juuri tuon miehen asemassa. Käyn silloin ja tällöin lenkillä erään ihastuttavan naisystävän kanssa. Emme ole edenneet hengailua pidemmälle, kkoska hän antaa vuoroin kylmää vuoroin kuumaa signaalia. Voi myös olla että tulkitsen hänet väärin. Olen muutamaan kertaan päättänyt esittää asian joko tai, mutta en ole vielä kyennyt. Koska se olisi joko suhteemme syveneminem tai sen totaalinen loppu. Edellistä tottakai toivoisin ja jälkimmäistä pelkään. Kyllä, olen saamaton mutta pidän hänestä todella enkä,.. no te tiedätte. Lisäksi hänellä on yksi lapsi aiemmasta liitosta, jonka kanssa olen muutamaan otteeseen pelaillut pelejä ym naisen käydessä asioilla. Siis lapsenvahtina ollut.
      Sinuna en ap lähtisi vikuttelemaan enää yhtään, JOS sinulla ei tunteita mieheen kerran ole. Hän ansaitsee totuuden vaikka sitten päin kasvoja, mutta kuitenkin. Muuten hän elää toivossa ja samalla molemmat hukkaatte aikaane. Varsinkaan mihinkään pelailuun älä sorru.

    • TeeSe

      Kyllä sun kannattaa myös huomenins laittaa toimeksi. Juutut tohon kaverialueelle muuten pitkäksi aikaa ja elättelet itse jotain muita toiveita ihan turhaan.
      Hoida homma himaan silleen, että kun tulee kuumaa fibaa, mee lähelle ja tee pieni aloite, kosketa selkää, käsivartta tms. ja katso vastaako vai väistääkö. Jos vastaa niin eteenpäin vaan.

      On kyl todennäköistä minusta et pakit tulee, ujokin nainen olis itse todennäköisesti tehnyt jo aloitteen jahkailusi vuoksi jos haluaisi asian etenevän. Esim. pyytänyt kahden luokseen syömään ja viiniä, eri kehonkielin osoittanut että olen susta kiinnostunut - istumalla lähelle ja silmiin töllötellen jne. odottaen et joko tartut tilaisuuteen.

    • Rakkautta_ja_anarkiaa

      Tuosta nyt ei saa selvää kuinka kiinnostunut mies oikein on. Jos on, niin paras tapa on identtinen teurastuksen kanssa. Quick and painless. Jos mies haluaa sitten olla sinun kanssasi ystävä, tietysti voi suostua. En välttämättä suosittele sitä ehdottomaan., mutta se riippuu tilanteesta. Jos toinen on korvia myöten ihastunut, ei missään nimessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2324
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2177
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1981
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1363
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe