Tyttöystävä deittipalstalla. Mitä mieltä?

Ottaapäästä

Paljastui, että tyttöystävä on ollut deittipalstalla. Kuulemma ladanneet sen yhdessä frendin sen sillä idealla, että sinkulle kaverille näytettiin miten appi toimii. Mietin vaan että miksi sinne itse pitää mennä, eikö se riitä että kaverin puhelimella näyttää. Ajatus tästä ei vaan lähde pois päästä. Pientä selittelyn makua oli, mutta silti jotenkin vaikea uskoa että haluaisi pettää. Mitä muut on mieltä?

12

393

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ystävällemies

      Voi olla että on utelias ja katsoo itsekin mitä siellä on ja samalla etsii mahdollisia kohteita kaverille. Itse tein näin jossain vaiheessa mutta kyllästyin kuvien selaamiseen parissa päivässä. Jos kaveri pääsee omasta puhelimestaan käyttämään ja tietää jo miten se toimii ja tytölläsi on edelleen palstalla vaikka on viikkoja kulunut niin sitten on kyllä jo omat jauhot pussissa. Voi olla ettei tee muuta kuin katselee mitä on tarjolla mutta ennen pitkää jos saa viestiä yms joltain kivan oloiselta tyypiltä niin voi olla kiusaus vastata ja asiat etenevät eri asteelle kuin alkuperäinen tarkoitus oli. Nälkä kasvaa syödessä. Voi olla tietysti että pitää edelleen kaverille. Miten sait asian tietoosi? Kertoiko itse vai muuta kautta? Minä kerroin miehelleni että näytin kaverille miten tinder toimii ja poistin profiilin myös muutamassa päivässä ja kerroin tästäkin. Mies ei varsinaisesti pitänyt ideasta mutta oli kuitenkin mielissään että kerroin. Toivottavasti naisesi on rehellinen.

    • Ottaapäästä

      Sain tietää ystävältäni, joka itsekin käyttää sovellusta. Ei siis itse siitä kertonut, ja pari viikkoa siellä ehti olla ennen kuin sen poisti. Minä lähinnä sain palautetta, että pitäisi osata luottaa je ettei hänellä ole mitään tarvetta etsiä seuraa. Luotan kyllä, kunnes tulee syy miksi en luottaisi. Minusta tässä on syytä. Ja miksi hermostua sille, joka pelkää tulleensa petetyksi? Ja selittely, että appi itse tarjoaa valmiita tekstejä on valetta. Ihan itse sinne esittelytekstinsä kirjoittaa. Tässä tapauksessa oli pyytänyt muita chattaamaan. Kun tästäkin narahti kiinni, ettei kukaan muukaan vastaavia saa, sanoi olleensa niin humalassa ettei muista tarkkaan.

      • Mie2356

        Eihän tuossa selittelyssä ole päätä eikä häntää. Miksi ei voi rehellisesti myöntää mokanneensa ja olla pahoillaan.

        Kuulostaa tosi pahalta. Olen pahoillani sun puolestasi.


    • Ottaapäästä

      Lisäys edelliseen. Siis kaverille oli ladattu appi ja näytetty miten se toimii, ja samalla oli tehnyt profiilin itselleenkin. Miksi piti tehdä näin? Myöhemmin sanoi, että kiinnosti tietää voiko sovellusta käyttää väärin.

    • tekosyitä

      Se on kuin tulella ja hiirellä lähdetään leikkimään kun lähdetään edes testaamaan näitä.
      Otahan huomioon naisten logiikka että kun nainen pettää niin se on aina oikeutettua ja mies on aina SIKA.
      Itsekkään en ole tai näytä mustasukkaisuutta että luotan ja olen ns. hyväuskoinen ja en pidä ketään ns. suhdevankilassa kun lähdetään viettämään ns. tyttöjen iltaa ja ei siinä mitään kun vähän flirttiä ja tanssia....mutta karvaasti olen saanut kokea tämän useamman naisen kanssa.

      Ja tuo nim. ystävällemies kirjoittaa aivan oikein "...kivan oloiselta tyypiltä niin voi olla kiusaus vastata..." .

    • TyttöystäväsiTäälä

      No miksi et alannut deittaileen minun kanssa sen sijaan, että vollotat tällä palstalla?

    • Lellu_5671

      Tuossa tilanteessa olisi kannattanut tehdä itselle feikkiprofiili ja lähestyä sen kautta tyttöystävää, niin olisit nähnyt kuinka tosissaan hän on.
      Minä lopettaisin suhteen kaikkien noiden selittelyjen jälkeen. Kyllä toiseen pitää voida luottaa.

    • Uteliaita

      Jos oli vaan utelias?
      Kaikilla käyttöjärjestelmillä ei esimerkiksi kaikki suositut appit toimi, näin lisäyksenä.

    • Pelle.P

      Oikeesti!!
      Käytä nyt loogista päättelyä!
      Kukaan ei ole niin tyhmä että kaverin pitää näyttää ja tehdä omalla nimellä tunnarit treffipalstalle.
      Herää jo!

    • pettäjänluonneon

      Kyllä se on just näin ku edellinen kirjoitti . Mun kaveri teki aikoinaan mulle treffiilmoituksen niin kyllä se tehtiin silti mun nimillä ja tunnuksilla eikä sen kaverin. vähän tai ontuu aika pahasti nuo selittelyt.

    • onkotäänyttässä

      Näin se vaan on, turha selittää että oma ilmoitus piti vääntää vaan siksi et voi kaverille näyttää miten se appi toimii. Kuulemma vaan viikko-pari deitti appi oli päällä, ennen kuin sen poisti mutta ei se poista itse tekoa. Sanoo että koko homma oli ihan turha ja ei ole tarvetta etsiä ketään muuta. Mutta ei tää mun mielestä poistu, vaikka yrittäisin. Vituttaa taustalla kuitenkin, vaikka yritän olla ajattelematta ja jos jotain asiasta sanon saan vaan tuskaisen kommentin, että et sit vissiin ole vieläkään voinut unohtaa koko hommaa. Mun vika siis, että "turhasta" jauhan. Mulla ku on kuulemma taipumus vatvoa kaikkea. Kai täs vaan pitää laittaa muija vaihtoon.

      • Se on aina loppupeleissä miehen vika. Myös silloin, jos on sattunu jäämään kii jostain jutusta joidenkin muiden kuin oman kanssa. Helpompi syyttää sitä omaa, koska silloin ei tarvii miettii et miks itse on ollu epäluotettava. Ja kun sitä ei tarvii miettiä, niin ei oo ongelmaakaan. On ainoastaan se nillittävä kundikaveri, mut miehethän nyt on aina sellaisia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2204
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      61
      2062
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1961
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1354
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe