Milloin tiukentaa treeniä?

Hiihtohullu

Kuntoni on todella-todella huono ja lihakset heikot, joten aloitin sauvakävelyn ilman sauvoja uutena vuotena. Jos ajatellaan aloittamista ihan pohjilta niin monennellako viikolla tiukempaa harjoitusta ? En halua nivel ja muita liikunta-/tukielinvammoja joista jo vähän oireita onkin (vaikka ei lääkärin mielestä)

3

667

  Vastaukset

  • hmm... miten kävellään sauvakävelyä ilman sauvoja ??

  • Normaali lihaskipu ei ole vaarallista, se on tervettä ja siitä ainakin tietää, että treeni on ollut kehittävää lihakset vahvistuvat. En usko että kävelemisellä kovin helposti saa mitään rasiturmurtumia ainakaan. Jos askelluksessa on jotain vinoutta tai muuta epänormaalia yli-/alipronaatiota, niin se kohta alkaa pian pettämään. Eli askellus ainakin kuntoon, alussa voi tarvita pohjallisia, ja vaikkei tarvitsisikaan, niin kannattaa nilkan ja jalkaterän seutua vahvistaa. Sieltä ne vaivat monesti lähtevät (ainakin itselläni). Tiukkoja tekisin ihan jaksamisen mukaan 1-3 kertaa viikossa.

  • Voisit jo alkaa sauvakävelemään juosten ja ilman sauvoja.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Raskaana oleva Johanna Tukiainen: Menneisyyteni takia Suomi ahdistaa!
  • Sokkipaljastus! Pamela Tola ja Lauri Tilkanen: ero!
  • Vau, mikä ulkonäkömuutos! Hoikistuneen Henna Kalinaisen tuore selfie-kuva ihastuttaa: "Kunnon hottis on palannut" - katso!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   140
   8733
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   7504
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   278
   1800
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   60
   956