Kokemuksia Hotbox.fi?

Kokemuksia hotboxin verkkokaupasta? Onko kukaan tilannut? ja maksoitko kortilla? Laskulla ei ainakaan näytä saavan.
Ilmianna
Jaa

22 VastaustaKauppa ei ollut ennen tuossa samassa. Siitä toisesta paikasta tilasin ja hyvä oli.. Toki jos haluat nopeasti on jokin muu kauppa parempi. Tuotteet tuli muistaakseni 2 viikossa.
Ilmianna
Jaa
En muista miten maksoin, mutta yleensä maksan kortilla. On sitten joku turva jos jotain sattuu. Meille taisi lähetys tulla nopeammin kuin piti. Makeupshopista tulee vielä nopeammin ainakin Helsinkiin.
Ilmianna
Jaa
Näin ketjun ja kiinnostuin myös. Siel oli se silisponge!! Taidan tilata toin ja beautyblendskun.. kerron sitten miten kävi :D
Ilmianna
Jaa
Oon tilannu joku saman ledi valon mitä kynsitukkin kehui. Tuolta se oli vaa puolet halvempi ja eipä oo ollu valitettavaa. Ikäviä on vaan ne tilausajat, kun jos tilaa pienen tuotteen, niin tuotteen toimituksessa menee silti aika pitkään. Kannataa tilata sitten kerralla sellasia mitä ei heti tarvitse mutta tietää että tulee käyttöön. Tuolta löyty myös sellasia mitä ei muualla ole(esim. niiden siveltimien puhdistussilikonit), eli ei auta kun venailla.
Ilmianna
Jaa
Tilasin 7.2. led-uunin, eikä tuotetta vieläkään näy eikä kuulu. Paypalilla maksoin, niin on edes joku mahdollisuus saada rahat takasin. Yhteudenottoja olen nyt yrittänyt saada viisi kertaa, mutta mihinkään ei ole vastattu. Alkaa huolestuttamaan, että onko firma pelkkää kusetusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Mä tilasin myös tuotteita 22.2 eikä niitä ole näkynyt... Yritin myös ottaa yhteyttä eikä niihin vastata. Maksoin luottokortilla, mitä voi tehdä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tilasin myös Hotboxista jo puolitoista kuukautta sitten. Ei ole tuotteita kuulunut ja viesteihin ei vastata....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tilasin 16.2. Hotboxista ja eipä ole tuotetta näkynyt... Mihinkään viesteihin ei vastata. Olen yrittänyt sekä säpolla, että verkkokaupan lomakkeen kautta useaan otteeseen. Niin ja rekisteriselosteessa olevaa "virallista" säpoa ei ole olemassakaan....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En ole saanut tuotteita.Tilattu pari kynsilakkaa ja pufferit n. 16€ tilaus tehty 28.2 ja maksoin kortilla, ei ole toimitettu eivätkä vastaa viesteihin, mitä voi vielä tehdä?
Näinkin voi näköjään käydä 😡
Ilmianna
Jaa
Tuotteet jäänyt saamatta. Kk sitten tilannut tuotteet ja ei vieläkään näy pakettia, joten ÄLKÄÄ TILATKO KYSEISELTÄ VERKKOSIVULTA!
Asiakaspalvelusta ei vastata viesteihin, joten tuskin tuotteita enää tuleekaan.

Jos joku osaa neuvoa mitä kautta
Ilmianna
Jaa
Tilasin myös silikonimeikkisienen 27.2. rahat lähtivät tililtä mutta tuotetta ei ole vieläkään tullut. Kolme yhteydenottoa laittanut muttei ole vastattu.
Ilmianna
Jaa
Älkää vaan ostako sieltä mitään. Olen yli 2kk odottanut pakettiani ja laittanut sinne viestiä mutta ei mitään vastausta.
Ilmianna
Jaa
Täälä kanssa yksi tilaaja eikä tuotteita näy. Milloin tulee vaatimukset täyteen tehdä rikosilmoitus?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Heti tuli tänään osa tuotteista
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
höynäytettykö kirjoitti:
Heti tuli tänään osa tuotteista
Oletko siis saanut tuotteita jotka tilasin hotboxsista? Itse odottanut 1.5kk 4 viestiä laittanut ja ei mitään
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Täällä myös yksi tilaaja,itse tilasin vasta pari päivää sitten ja vahingossa laitoin väärän sähköpostin joten kirjoitin asiakaspalveluun asiasta ja nyt on ruvennu huolestuttamaan kun ei mitään vastausta kuulu...mites te muut jotka olette kirjoittaneet tähän ketjuun ,oletteko saaneet tuotteenne jo!?maksoin kortilla joten harmittaa jos ei mitään tuu...vaikutti ihan ok olevalta sivulta,saa nähdä miten tulevaisuudessa uskaltaa tilata muilta nettisivuilta jos jää tästä kaupasta huono maku suuhun...ehkä olis hyvä jos joku sen rikosilmoituksen tekis...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hei! Olen tilannut noin puolitoista kuukautta sitten tuotteen ja en ole vieläkään saannut sitä! Vaikuttaa olevan joku huijaus, joten vältäkää tätä verkkokauppaa! Mun kokemus taitaa olla sama kuin monen muunkin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tilannut myös hotboxista melkein 20 e edestä meikkejä 1 kk ja reilut sitten... ei ole näkynyt eikä kuulunut. Tälläisiä firmoja ei pitäisi olla edes!!!
Ilmianna
Jaa
Nyt olen kyllä ällikällä lyöty... Tilaamani tuote saapui tänään... Tarkastin wishin tilausprofiilin ja sitä kautta en ole tuotetta tilannut.. (muita kiinatilaus paikkoja en käytä).. joten sen on pakko olla hotbox kautta tullut.. paketti on Kiinasta lähetetty, siksi kesti näin kauan... no hyvät katteet sai tuo verkkosivun pitäjä kun maksoin melkein 6e ja saman olisin itse tilannut wishiltä 2e.. no pääasia että tuote tuli.. kyseessä siis silikonimeikki 'sieni'..
Ilmianna
Jaa
Olen odottanut itse jo n. kuukauden eikä missään näy!! KÄYTIN 21 EUROA
Ilmianna
Jaa
Tilasin jonku face maskin maaliskuun lopulla eikä ole vieläkään tuote tullut. Oon kerran palautettakin jo laittanu ja kysyny missä tuote viipyy eikä vastausta kuulu. Paska sivusto en suosittele. Voiskoha tosta tehä rikosilmotuksen???
Ilmianna
Jaa
En suosittele!! Tilaus tehty 24.6.2017 ja yli 100€. Yhtäkään tuotetta en ole saanut ja viesteihin eivät vastaa.. huijausta koko nettikauppa!
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kokemuksia Hotbox.fi?

Kokemuksia hotboxin verkkokaupasta? Onko kukaan tilannut? ja maksoitko kortilla? Laskulla ei ainakaan näytä saavan.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta