Oletko ikäisesi näköinen?

babyfacemcgee

Näytätkö ikäiseltäsi vai oletko saanut kommentteja, että olet ikäistäsi nuoremman tai vanhemman näköinen?

Itse olen yli 30-vuotias ja minua on luultu useampaan otteeseen 22-27 -vuotiaaksi. Varmaan joskus tuo sanotaan ihan kohteliaisuutena, mutta joskus ihmiset ovat oikeasti yllättyneitä, kun ovat kuulleet ikäni. Yksi parikymppinen tyttö koetti iskeä minua juhlissa ja hänen suunsa loksahti auki, kun kuuli ikäni.

64

1615

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • babyfacebook

   Näytän ihan itseltäni niin kuin sinäkin. Siis vanhalta.

  • SamojaKokemuksia

   Luullaan nuoremmaksi. Kun kerron että jälkikasvu on 17 vuotias niin poikkeuksetta loksahtaa suu auki. Monet luulevat että olen liian nuori että minulla voisi olla ollenkaan jälkikasvua.
   En oikein tiedä minkä ikäiseksi minua luullaan mutta varmasti alle 30-vuotiaaksi.

   Olen siis 36.

  • hjdfhdjs

   Kaikki naiset on muka aina ikäistään nuoremman näköisiä ja saavat siitä kuulla. varmasti saavatkin koska miehet kehuu pillun kiilto silmissä. Ei mitään totuutta niissä välttämttä.

   • kiiltäväthuulet

    Pillunkiiltoa, wau, voiko mies ikäänkuin nauttia etukäteen koko kattauksen, jolloin ei haittaa, vaikka touhu jäisi mielikuvittelun asteelle.


   • 8117

    Ei niitä miesten kehuja kukaan tosissaan ota.


   • zönggö

    Minua yleensä naiset luulevat nuoremmaksi, kovinkaan moni mies ei ole edes lähtenyt veikkaamaan ikää. Tai heitä ei ikä kiinnosta tai minä senkään vähää. Luulenpa, että miehet jotka juttelevat juttelevat muusta syystä kuin ihastuksesta minua kohtaan. Siksi iällä ei ole mitään merkitystä. :)


   • Naisasialooser1
    8117 kirjoitti:

    Ei niitä miesten kehuja kukaan tosissaan ota.

    Moni nainen tällä palstalla näköjään ottaa ne tosissaan valitettavasti. Sen sijaan jos nainen luulee miestä nuoremmaksi niin se on aitoa luulemista, koska naisella ei ole mitään tarvetta kehua miestä, kyllä pillu kelpaa joka tapauksessa.


   • Miesmannn

    Juuri näin


   • Se on juurikin noin. Poikkeuksetta itsekin kehun naista reilusyi ikäistään nuoremman näköiseksi, kun asia tulee puheeksi.


  • Fweklmfklsmdfklsf

   Mut arvioidaan järjestelmällisesti 10 vuotta nuoremmaksi kuin mitä olen. Johtuu siitä että tukka on tuuhea, luova hedonismi pitänyt ihon hyvin rasvoissa ja jutut ovat niin peruskoulutasoa että lähetän eteenpäin vahvaa kakaramaista olemusta.

   Jos haluaa vanhentaa itsensä ennenaikaisesti niin ei muuta kuin lujasti töitä, viinaa ja tupakkaa niin kyllä se siitä.

   • Tkirjaimellaalkavamies

    Olen aikoinaan sekoillut alkohoiln kans nin pahasti että piti melkein kuolal että tajus parantaa tapansa, tupakoinut 12 vuotiaasta asti elio sellaste 19 vuotta ja töitä painan ku hullu mutta edelleen olen nuorekas tai mikä lie ihan sama ei kiinnosta jos se jotakin häirittee keskittyis itteensä


  • Tkirjaimellaalkavamies

   Kyllä moni luullu ja osa muka yrittäny vittuilla mutta on suut loksahtanut auki kun olen aukaissut sanaisen arkkuni, ei oo enää ees katottu päin no joskus pitää puolusta aitteään
   Mutta näin yleisesti ei kiinnosta vaikka joku huomauttelee, saanpahan viiskypäsenä nuorempaa LIHAA aaaaah.
   Tiedän että olen hyvä ja tasapainoinen ihminen ja oma itseni joten se riittää mulle, pyrin ottaan muut huomioon ja yleensä en toisen ulkonäköä ainakaan arvostel, jos sanoin tossa ttaanoin yhelle naiselle tai möläytin että luulin nuoremmaksi vaikak en luuluut kuin etä ois saman ikänen ku minä että ei siinä mutta tajsuin vasta nyt että saatto loukkaantua, no minäkin olen erehtyväinen

   • oletpasinänuorennäköinen

    Sinä sentään tajuat, että naisen ikä on yksi niitä asioita, joista ei kannata mainita mitään. Täällä moni ei käsitä edes sitä.


   • Tkirjaimellaalkavamies
    oletpasinänuorennäköinen kirjoitti:

    Sinä sentään tajuat, että naisen ikä on yksi niitä asioita, joista ei kannata mainita mitään. Täällä moni ei käsitä edes sitä.

    Joo. Aattelin vaan ehkä siinä tilanteessa pää pyörryksissä että hän arvostaa jos uskallan sanoa että se ois vaa klisee mutta ei se ole, tietyt asiat on hyvä pitää naisista mielessään, eiköhän nainen kerro ikänsä jos haluaa.
    Kiitos kommentistasi


  • zönggö

   Olen mielestäni ihan ikäiseni näköinen. Itse en ainakaan itseäni (itseni näköistä) erehtyisi luulemaan nuoremmaksi, ulkopuolisen silmin ajateltuna/kuviteltuna. Mutta joo, joskus toisinaan minua luullaan nuoremmaksi. Voi olla joiltain osin ulkonäköön liittyvää, mutta enimmäkseen luulen että olemukseni (ulosantini ja ajatukseni) ei luo selkeää mielikuvaa iästäni. Ja mulla on pienet lapset, jotka läsnäolollaan vaikuttavat takuulla mielikuvaan nuoremmasta naisesta, mitä todellisuudessa olenkaan.

   Pari teiniopiskelijaa joskus luonnehtivat mua nuorekkaaksi tädiksi, jolle voi puhua niinkun kavereille kaikenlaista. :DD

  • Teknoblandis

   En ole.

   Jos oikein ajattelee, niin mussa mikään ei ole mennyt "putkeen". Sellainen on saatanan rasittavaa toisinaan.

   😁

  • Naisasialooser1

   Paljon ikäistäni nuoremman näköinen, olen joutunut näyttämään nuorille naisille papereitakin. Myös nettitreffeillä saan vastauksia 10v nuoremmilta naisilta vaikka siellä toki oikea ikäni näkyykin.

   Jos nainen luulee miestä nuoremmaksi niin se on aitoa, koska ei naisen tarvitse miestä kehua jotta tämän pillu miehelle kelpaisi ja varsinkaan jos ei aio edes sitä antaa.

   Jos mies"luulee"naista nuoremmaksi niin hän vain kehuu kurppaa helpon pillun toivossa.

   • näinhänsemeni

    Harmi juttu, että luulivat nuoremmaksi. Nuoren näköinen mieshän on finninaama rimpula, josta naiset ei ole kiinnostuneita :( Miestä kehutaan, kun sanotaan ikäistään vanhemman näköiseksi :)


   • yTmm

    Hahahha ei voi kuin nauraa tälle sun pakkomielteelle vanhojanaisia kohtaan:D siitä puhe mistä puute!


   • eterwt

    Tota ei usko Erkkikään. Mitä sä täällä palstalla vielä roikut kiukuttelemassa, jos kerran 10 v nuoremmat muijat vastailevat sulle?


   • jooose

    Mutta sehän on huono juttu koska heistä näytät siis joltain pojanrimpulalta. Saisit enemmän naisia jos olisit miehekkäämpi.


   • Naisasialooser1
    eterwt kirjoitti:

    Tota ei usko Erkkikään. Mitä sä täällä palstalla vielä roikut kiukuttelemassa, jos kerran 10 v nuoremmat muijat vastailevat sulle?

    En kiukuttele täällä vaan kerron tosiasioita.


   • 678
    Naisasialooser1 kirjoitti:

    En kiukuttele täällä vaan kerron tosiasioita.

    Vanhukseksihan sua silloin luullaan, jos nuoret naiset sulle vastailee.
    Sehän on suorastaan häpeällistä, jos miestä ikäistään nuoremmaksi oletetaan.


  • siirappari

   Se minusta vasta olisi saavutus jos näyttäisi ainakin kymmenen vuotta oikeaa ikäänsä vanhemmalta.

  • vanhavainuori

   Näytän ikäistäni nuoremmalta. Olen viisikymppinen, jolla yli 20:set lapset ja tyttäreni kanssa meitä luullaan siskoksiksi. Välillä huvittaa, mutta tyttöäni ärsyttää. On joutunut todistamaan vierestä kun äidiltä kysytään Alkossa paperit :D Ei tupakkaa, ei aurinkoa, säännöllinen uni ja liikunta sekä stressitön elämä, ne ovat auttaneet ainakin minua. Olen syntynyt sukuun, jossa poikkeuksetta ihmisiä luullaan nuoremmiksi. Isääni, joka saattoi minut alttarille 30 vuotta sitten, luultiin sulhasekseni niiden kavereiden keskuudessa jotka eivät olleet miestäni tavanneet :)

  • Tjaa... En ossoo sanoa olenko ikäiseni näköinen, mutta silloin ko ajan parran poies näytän, ainakin omasta mielestäni nuoremmalta. Ja kaupassa siloposkisena kysellään huomattavasti useammin papereita.

   • Tässä ko mielenkiinnosta otin ihtestäni kuvat parilla eri kuontalo tyylillä, niin eipä sitä nyt sen suurempaa heittelyä miun silmään iässä näkyis olevan.
    http://aijaa.com/KxEUvY


   • salainen-ihailija

    Monet miehet näyttää paremmalta parran kanssa, mutta sinä olet komeampi ilman :)


   • salainen-ihailija kirjoitti:

    Monet miehet näyttää paremmalta parran kanssa, mutta sinä olet komeampi ilman :)

    :) Vai salainen ihailija.

    Kiitoksia. Vaikkaikin ihte tykkään enemmän pitää pientä sänkeä taikka tuollaista keskimmäisen kuvan partaa. :)


   • toinenNsamaamieltä
    salainen-ihailija kirjoitti:

    Monet miehet näyttää paremmalta parran kanssa, mutta sinä olet komeampi ilman :)

    Hyvännäköinen olet kyllä. Ja minustakin parempi ilman partaa :)

    Ainakin kuulostat normaalilta mieheltä myös :D


   • Tuossa ko oli kommentteja että suattaapi olla jokseenkin sokea omalle ulkonäön muuttumiselle, niin siitäpä tuli mieleen koota muutama kuva vierekkäin ja kahtella kuin sitä nyt on muuttunut.
    Kyllähän sitä varmaan konkin verran on tullut muututtua.

    Iät kuvissa ovatten;
    13v vasen ylä,
    15v oikea ylä,
    18v vasen ala,
    29v oikea ala.
    http://aijaa.com/RnTp3e


   • toinenNsamaamieltä kirjoitti:

    Hyvännäköinen olet kyllä. Ja minustakin parempi ilman partaa :)

    Ainakin kuulostat normaalilta mieheltä myös :D

    Heh... Kiitos. :)


  • 543543

   Minua on aina luultu nuoremmaksi, mutta tämä oli paras, kun menin yökerhoon 38-vuotiaana ja minulta kysyttiin paperit. Ikäraja oli 20. Vähän oli papereiden kysyjä hämmentynyt, selitteli, kun olet niin nuoren näköinen.

  • Tyytyytyytui

   Olen olen ikäiseni näköinen, miksi pitäisi ollaa nuoremman tai vanhemmaan näköinen.

  • n28hki

   Minut juuri hiljattain kortitettiin alkossa ja myyjä katsoi useamman kerran korttiani, minua ja taas korttiani ja sanoi, että piti katsoa useampaan kertaan, kun ei uskonut, että olisin oikeasti v. 88 syntynyt :) olen kyllä tosi babyface kasvoista, kun on korkeat poskipäät ja pyöreät kasvot vaikka olen kokoa xs.

  • EdesUnissa

   Tuo aloittajan kertoma että parikymppinen tyttö yrittää iskeä sinua, ei ole todiste siitä että näytät nuorelta, sen enempää kuin että jos minä yrittäisin iskeä parikymppistä tyttöä että hän näyttää ikäistään vanhemmalta.
   Jotkut tytöt ei välitä siitä ikäerosta, ennenkuin heitä kohteliaasti huomauttaa että voisin olla isäsi.

   • Anonyymi

    Ja harmillisesti moni mies ei näytä panevan pahakseen jos nainen on nippa nappa aikuinen ja itse on jo keski- ikäinen. Moraalinen rappeuma..


  • 30jajotain

   En ossaa sanoa mutta ehkä jotain 5-7 vuotta nuoremmalta näyttänen. Ja papruja kyllä kysellään vaikka 30 raja on jo ylitetty.

  • Turku_24.1.17

   Olen 32-vuotias ja kassahenkilökunta niin alkossa kuin ruokakaupassa ei kysy minulta henkilöllisyystodistusta, kun ostan alkoholia. Heidän on pyydettävä asiakasta todistamaan ikänsä, jos alkoholia ostava asiakas vaikuttaa alle 30-vuotiaalta. Joten olen kai aika ikäiseni näköinen.

  • palstailija

   Kaverit sanoo nuoremman näköiseksi ja naiset veikkaa iän kutakuinkin oikein. Omasta mielestäni näytän ikäistäni vanhemmalta. Se lienee totuus.

  • Nainen34v

   Jäin oikein pohtimaan asiaa. Ja päädyin tällaiseen lopputulemaan.

   Olen maailman huonoin arvioimaan ikää. Olen siis jäävi rehellisesti arvioimaan myös omaani. Jokainen vetää mielellään omaa ikäarviotaan alaspäin, koska sokeutuu omille muutoksilleen, vanhenemiselle.

   Sama koskee läheisiä. Omasta mielestäni esim vanhempani ovat olleet suurinpiirtein samannäköisiä koko ikäni. Hullua. Monesti ihminen näkee oman vanhenemisensa valokuvasta, kun pääsee tarkastelemaan hieman ulkopuolisen silmin itseään. Usein oma reaktio on "epäonnistunut kuva" tai "en ole valokuvauksellinen".

   Ihminen mukautuu. Ihminen mukautuu ja sopeutuu mihin vaan, kun on pakko. Ja vanhenemisessa meillä ei ole valintoja eikä vaihtoehtoja. Meidän on pakko. No, jotkut taistelevat vastaan, mutta monesti lopputulos on vielä huonompi.

   Ehkä meille on kehittynyt aivoihin jonkin kieltoreaktio suojaamaan meitä aivan totaali masentumiselta. Tai ehkä rakkaus on tosiaan sokea, kun mietin esimerkiksi vanhempia ja muita läheisiäni. He ovat minulle vain itsensä näköisiä. Sama koskee varmaan rakkautta itseen. Minä olen minä, enkä näe peilistä muutoksia, koska niillä ei ole merkitystä.

   Vastaus kysymykseen. Olenko ikäiseni näköinen?

   Minkä näköinen on 34-vuotias nainen? Mihin minun kuuluu verrata itseäni? Jokaisella on eri elämä takanaan; meillä on omat surut ja murheet, eri elämänvaiheet, eri historia.

   Vastaan, että tältä näyttää 34-vuotias nainen minun elämälläni. Olen aina urheillut ja pitänyt itsestäni huolta. Minulla ei ole lapsia, ei takana kovin suuria suruja. Minulla on ollut hirveän onnellinen lapsuus ja nuoruus, mukava aikuisuus.

   Mietin, että ehkä ihmiset arvioivat monesti kohteliaasti iän alakanttiin, koska me emme tiedä, miltä minkäkin ikäinen muka pitäisi näyttää. Vertailu on vasta oikeutettua, kun verrokkiryhmässä on vain samantyyppisen elämän eläneitä samanikäisiä ihmisiä.

   Olipa taas pohdinta.

  • Olen Itseni Näköinen.. Tämän Ikäisenä.. ;D

  • MrHedgehog

   Olin selvästi yli kolmekymppiseksi asti nuoren näköinen.

   Nyt olen mieskurppaantunut niin pahasti että ainakin jotkut naiset hymyilevät koska pitävät sellaisena lutuisena papparaisena.

  • Miesmannn

   On luultu, mutta arvelen sen olleen vain kohteliaisuutta. EIkä edes tarvitsisi, koska en häpeä ikääni.

   Naisten ikää arvioidessa arveen naisen iän AINA todellista nuoremmaksi ja näyttelen yllättynyttä, kun nainen kertookin 5-10v vanhemman iän.

  • Näintäällä

   Olen yli 30-vuotias nainen, mutta sekä naiset että miehet luulevat minua 24-25-vuotiaaksi eli näytän siis nuoremmalta. Toinen siskoistani on taas paljon vanhemman näköinen ikäisekseen.

  • Anonyymi

   Otan kantaa

  • Anonyymi

   Kun olin jotain 35 mua luultiin 20-25 vuotiaaksi. Muistan kun työpaikalla 18 vuotias poikanen ihastu muhun. Ollessani 45 mua luultiin vielä usein alle 30v ja jotain 25 vuotiaat ihastu muhun usein.
   Eli sanoisin et alta 50v näytin huomattavasti ikäistäni nuoremmalta. Nyt yli 50 v sanoisin että vasta nyt rupean näyttämään ikäiseltäni naiselta. Eli kyllä se ikä jossain vaiheessa rupeaa ihmisessä näkymään.

  • Bätääs

   Olen, vaikka jotkut on luulleet paljon nuoremmaksikin. Olen kuulemma niin nuorekas.

   • Bätääs

    En nyt sitten tiedä, että onko pakollista keski-ikäisenä hankkia täti vaatteet ja kampaukset, kehittää pari ryppyä ja alkaa käyttäytyä yli hienostuneesti vai mikä on odotusarvo näillä kommenteilla. Minusta riittää, että keho vanhenee ei mielen tarvitse jäykistyä kehon mukana.


  • Anonyymi

   Aina on luultu ikäistäni nuoremmaksi, mikä on aika tavallista. Nykyihmiset ovat paljon nuoremman näköisiä kuin samanikäiset muutama sukupolvi sitten. Ikäkäsityksemme ulkonäköön liittyen ei ilmeisestikään ole pysynyt muutoksessa mukana.

   Kun täytin 50, on kaulaani muodostunut semmoista löysää ruttua, joka kyllä paljastaa etten enää mikään 30v ole, mikä on hyvä. Katsoin joku päivä sitten jotain Ville Haapasalon ohjelmaa, luulin että hän on joku 37v, mutta onkin jo 50v hänkin. Tosin en tiedä kuinka vanha se ohjelma oli.

  • Anonyymi

   Mä oon 8 vuotta

  • Anonyymi

   Olen aina näyttänyt ikäistäni vanhemmalta. Bussissa sain tapella lasten lipusta, eikä ala-ikäisellä ole aina passia mukana. Diskoihin pääsin 15v, kun menin 18-19v seurassa, heiltä kysyttiin paperit. Nyt ongelmina on tanssilavoilla minusta kiinnostuneet vanhempieni ikäiset yli 70- vuotiaat ukot. Olen itse vasta 50.

   • "Nyt ongelmina on tanssilavoilla minusta kiinnostuneet vanhempieni ikäiset yli 70- vuotiaat ukot. Olen itse vasta 50."

    Tuo ei kyllä kerro, että olisit ikäistäsi nuoremman näköinen. Miehet vaan ovat kiinnostuneita itseään nuoremmista naisista.


  • Anonyymi

   en tiedä en katso peiliin usein. Ei ole kukaan sanonut sellaisesta. Veikkaan palljonkin nuoremmalta

   • Anonyymi

    Ruumiinrakennekin vaikuttaa. Kyllä vain,,,


  • Anonyymi

   Hyvät elämäntavat runsas lepo hyvä ravinto Liikunta

  • Anonyymi

   Ilmeisesti aika reilusti nuoremmalta, kun aina nuoremmaksi luullaan. Itse mä en edes mieti ikääni vaan se on mulle täysin epäolennainen asia. Just eilen "järkytin" yhtä itseäni nuorempaa naista, joka ei meinannut oikein millään päästä yli mun iästäni. Hän on siis alle kolmenkymmenen ja oletti mut ikäisekseen. Mähän olen yli neljänkymmenen.

  • Anonyymi

   Näytän 20v ikäistäni vanhemmalta. Henkisesti olen 30v ikäistäni vanhempi.

  • Anonyymi

   40 v mies ja luultu 25 vuotiaaksi

  • Anonyymi

   Olen 36. En tiedä miltä ikäiseni näyttää. Omasta mielestäni naamani on ollut aina saman näköinen koko aikuisiän. Toki suupielet menneet alaspäin mutta johtunee vaan surkeasta olosta ja kulmia rypistää tulee huoliryppy muuten ei ole ryppyjä.

  • Anonyymi

   Näytin ennen ikäistäni nuoremmalta. En enää. Tapailin juuri erästä miestä. Hän sanoi minua monta kertaa "vanhaksi naiseksi", ja "et ole nuori enää". Vähän samoin sanoi eräs tuttavani.

   Aikoinaan eräs mies pyysi minua hienoihin juhliin. Hän tokaisi: "mutta sit täytyy käydä vaatekaupan kautta." No voi vit.. Mielestäni panostan pukeutumiseen. Asia harmitti vielä vuosien päästä. Päätin, että jos joku käyttää vielä samaa sanontaa, saa lähteä. Niin kävi.

   No, sitten tämä tapailemani mies sanoi samoin! Jännä sinäänsä, koska treffeillä olin itse vaivautunut hänen epäsiisteydestään. Olen kyllä aina ollut sitä mieltä, että jos sama palaute tulee monelta suunnalta, se on oikea.

  • Olen,
   (profiilikuvani on samaa mieltä,)

  • Anonyymi

   Palstalaisilla on täysin epärealistinen näkemys itsestään. Lähes kaikki väittävät näyttävänsä ikäistänsä nuoremmalta.

   • Anonyymi

    Pikemmin voi pitää hyvinkin paikkansa. Aurinko vanhentaa, viina vanhentaa, jne.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   284
   1770
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   428
   1614
  3. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   866
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   822
  5. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   811
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   54
   753
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   65
   726
  8. Miksi Sanna pukeutuu kuin katuhuora?

   Phyi! https://www.is.fi/viihde/art-2000009002181.html
   Maailman menoa
   220
   706
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   665
  10. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   650
  Aihe